Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Je veľká možnosť, že sa Jared Cowen prebojuje do prvého tímu. Bolo by to super. :good: V tom prípade by obrana mohla vyzerať približne takto:
Phillips, Karlsson
Cowen, Gončar
Campoli, Carkner
Lee
mt-svk píše:Je veľká možnosť, že sa Jared Cowen prebojuje do prvého tímu. Bolo by to super. :good: V tom prípade by obrana mohla vyzerať približne takto:
Phillips, Karlsson
Cowen, Gončar
Campoli, Carkner
Lee
Ja viem, že je to možno voči nemu trochu nefér a OT, ale ten chlapec má neskutočne tragický výraz tváre :giggle:
dnes proti Obrázek
utok
Michalek-Spezza-Alfredsson
Foligno-Fisher-Kovalev
Regin-Smith-Butler
Keller-Bass-Lessard

obrana
Campoli-Gonchar
Cowen-Karlsson
Wiercioch-Carkner

Leclaire
Lehner

hlavne som zvedavy na obranny par Cowen+Karlsson a na fungovanie tretieho utoku :clap:

To si Beauchemin dovolil trochu moc jít na Lexu. :evil: ..tuším že pohled Carknera poté nevěstil nic dobreho pro beka Leafs :yes:
Zas*aný Beauchemin, hrozne ma naštval. Toto bolo tak posledné, čo som z toho zápasu videl, ďalej som rozčarovaný nemal chuť pozerať :thumbsdown:
Tak, včera slušný výprask od Pens... Čo ma u Senátorov nezaráža je priepustná obrana, to sa dalo čakať. Čo ma u nich mrzí je zranenie Leclaire-a, ktorému som tento rok veril. Z Elliotta nikdy nebude stabilný brankár, je to pre mňa taký o pol triedy slabší Quick. Nuž a čo ma zaujalo...oba góly Senátorov, fakt výstavné kúsky, ako wrist tak slap shot a navyše to bola včera aj maska Lehnera. Aj som si hovoril, že je príliš dobrá aby ju striekal niekto iný ako Dave :cinka: Tu je: (btw. kto tie moje uploady masiek pozná aj z reálnych zápasov musí potvrdiť, že oficiály sú proti reálnej podobe ešte nič, fakt krása)

Obrázek
ta maska je paradna, spojenie svedskych tre kronor a logo senators lepsie ani nemohlo byt :good:
btw dnes proti Buffalu uz MUSIME vyhrat, obrana je bohuzial katastrofa, hlavne prvy gol proti Canadiens vyzeral ako z NHL 10 ked vyletim s obrancami a utocnik potom moze brankara rozobrat ako zavodny bicykel :roll:
pozitivum je ze Spezza ma po piatich zapasoch 1+4 a +1, ale sam samozrejme na to nestaci ked taky Gonchar ma 0+2 a -4, Kovalev je bohuzial (opät) mimo formy a po preradeni do 4. utoku vela vody nenamuti, dalej si myslim ze Karlsson je dost strateny, podla mna by mu prospelo keby sa uz konecne vratil Kuba, ale to este potrva
Tak dnes som zvedavý, Sens sa mi moc nezdajú... verím v tomto zápase Sabres...
nakoniec to vyslo, Buffalo prve dve tretiny nehralo nic, akurat ze Elliott dostal banany goly, v 3. tretine zacali viac strielat, ale Elliott uz nepustil dalsi gol, mimochodom Alfie hattrick a tymto dosiahol 1000. bod v kariere :groupwave: Karlsson dnes vynikajuci vykon, Gonchar hral tiez dobre, ale jeho nebolo az tak vidno
Gratulácia do Ottawy o to viac kapitánovi. Skvelý výkon, skvelý hráč, skvelý Alfie. Respect and congrats. :cool:
Alfredsson :taptap:
Veľká gratulácia Alfiemu... :good:
Přidávám se ke gratulacím Alfredssonovi a jeho 1000 bodu!! Bravo!! :taptap:
Kovalev dnes skvely vykon (2+1), este 6 bodov do 1000ky
kolotoc pokracuje dalej, po prehre zase vyhra, proti Panthers je cas na zmenu

btw... 2 goly za 9 sekund, novy franchise rekord :clap:
Nightwolf píše:Kovalev dnes skvely vykon (2+1), este 6 bodov do 1000ky
kolotoc pokracuje dalej, po prehre zase vyhra, proti Panthers je cas na zmenu

btw... 2 goly za 9 sekund, novy franchise rekord :clap:
Tak napokon 9...som tomu pridal 3 či 5 sekúnd dokonca, paráda :good:

A ku Kovalevovi nemám komentár, čím skôr tá 1000ka bude, tým viac sa budem tešiť. :clap:
Lexa se zahřívá :clap: .... škoda jeho nevyrovnanosti ale na toho kluka nedám dopustit i kdyby už do konce sezony nebodoval :D AK 27 to je pro mě modla .. prostě nejsou lepší ruce v NHL :yes:
Ja Kovaleva nemám nejako v láske, ale musím povedať, že ked sa muc chce (to je práve to, prečo takých hráčov neznášam) tak dokáže byť superhviezda, ked nie, smola...
nemam slov, dostat 2 rovnake goly z prienikov, to chce umenie, paradoxne utok nebol taky zly, aj tam padol gol (ktory nebol uznany, vraj interference na brankara, neviem ci sa mam smiat alebo plakat, kedze Fishera tlacil Chara do Thomasa), snaha bola, aj Kovalev na zaciatku vyzeral vyborne, ale s odstupom casu sa hraci ako keby zacali bat Thomasa, zbytocne tam kombinovali a stracali puky (ach tie turnovery, ak ich nebolo 50 tak ani jeden :bitka3: ) a vyzeralo to tak ze Ottawa hra na 5 utocnikov, Phillips dalej marny, zacinam mat pocit ze bez A-Traina je polovicny :thumbsdown: , neviem ci sa to tu chce dakomu citat tak nejdem dalej rozpisovat :roll:
Nightwolf píše:nemam slov, dostat 2 rovnake goly z prienikov, to chce umenie, paradoxne utok nebol taky zly, aj tam padol gol (ktory nebol uznany, vraj interference na brankara, neviem ci sa mam smiat alebo plakat, kedze Fishera tlacil Chara do Thomasa), snaha bola, aj Kovalev na zaciatku vyzeral vyborne, ale s odstupom casu sa hraci ako keby zacali bat Thomasa, zbytocne tam kombinovali a stracali puky (ach tie turnovery, ak ich nebolo 50 tak ani jeden :bitka3: ) a vyzeralo to tak ze Ottawa hra na 5 utocnikov, Phillips dalej marny, zacinam mat pocit ze bez A-Traina je polovicny :thumbsdown: , neviem ci sa to tu chce dakomu citat tak nejdem dalej rozpisovat :roll:
Prečo by sa nechcelo? Jasné. :wink: A keby aj nie, je to jedno, nikdy nevieš...
Ottawa snáď pochopila, ako bol pre ňu Anton dôleźitý. mali radšej predať vymeniť nejakých hráčov, ako pustiť Antona, ktorý by v Ottawe rád zostal.
on dostal ponuku za 20 na 5 rokov pred olympiadou, ale nezobral ju
pocul som inac ze Murray obvolaval polku ligy, lebo chce zohnat fyzicky silnejsieho obrancu ako mame teraz, trebars Ducks (ano viem, tiez slaba obrana) chceli Campoliho, ale neviem za koho :ja_neviem:
Nightwolf píše:on dostal ponuku za 20 na 5 rokov pred olympiadou, ale nezobral ju
pocul som inac ze Murray obvolaval polku ligy, lebo chce zohnat fyzicky silnejsieho obrancu ako mame teraz, trebars Ducks (ano viem, tiez slaba obrana) chceli Campoliho, ale neviem za koho :ja_neviem:
V New Jersey má viac, i keď nie o veľa, ale má. Takže.... ;).
Ak chcete fyzicky hrajúceho brancu, pošleme vám Commodoreho, stačí draft pick, také druhé, ale skôr tretie miesto v drafte. ;). Prípadne Kleslu za Leeho.
Kuba a Leclaire sa zapojili do tréningu. Neviem nakoľko nastúpia už v blízkej dobe, ale tak hlavne smerom k obrane je to rozhodne pozitívum, veď tam máte (tak ako my) najväčšie rezervy :thumbsup:
Pokud Kuba bude stroprocentne ready tak bude velka posila.
uz mam toho dost :x
prve dve tretiny boli skvele, Gonchar prvy gol za Ottawu, Karlsson tiez zavesil, oba v PP (Leafs nevedeli nic), ale potom zase v tretej tretine vsetci prestali hrat a nechybalo vela a Toronto skoro vyrovnalo, nepoviem keby sa to stalo raz, ale to uz je najmenej TRETI RAZ, raz sa nam to vypomsti, neviem ci je Clouston masochista alebo co, ale nie je mozne aby nas super v 3. tretine vzdy takto prestrielal (Toronto dnes 18 striel)
inac Elliott ma formu ako bic, takze Leclaire si trochu pocka
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS