Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PIT-BUF:
Zatim 1:1, na gol Fedotenka po fantasticke akci Malkina odpovedel Derek Roy po obrovske chybe Orpika, ktery mu to lepe nahrat uz nemohl. Zatim presne jako nase sezona, stridame highlighty s nepochopitelnymi vypadkami. Pak melo Buffalo nekolik nebezpecnych naznaku sanci, ale na 2:1 dava opet Fedotenko po akci Sykora-Malkin-Fedotenko tic-tac-toe. Nadherny moment. Prvni tretinu zakoncil Pittsburgh kratickou presilovkou 5 na 3, kde mel Sykora obrovskou sanci.

Druhou tretinu zacali Sabres nestastne. Hned na jeji zacatku prisel dalsi zbytecny faul a ted uz Letang presilovku 5 na 3 vyuzil - 3:1. Pak sel Crosby sam na Millera, ten predvedl skvely zakrok a Buffalo nasledne dokazalo snizit dorazkou Kotalika na 3:2. Zbytecny gol po neduslednosti obrany, navic to byla vubec prvni utocna akce Buffala ve 2.tretine. Pak nam Sabres darovali jiz treti presilovku 5 na 3 uplne zbytecne. Ale presto ze jsme meli k dispozici cele 2 minuty, gol neprisel. Byla videt neschopnost Sykoru a zbytecne komplikovana kombinace. Presilovky hrajeme hrozne. Logicky prisel trest a Paille dotlacil na 3:3...Hodne blby gol, opet tomu predchazela spatna rozehravka Miroslava Satana, ktery se zda byt v seriozni krizi. Buffalo je ted na koni, kam jsme ho posadili sami a vubec ted nestihame branit. Zapas je sice velmi zajimavy, ale vidim na nasi hre hodne chyb. Rozhodci ted trosku kompenzoval a presilovku si zahraje Buffalo. Nakonec jsme tlak ale vydrzeli a po 2.tretine je to 3:3, asi zaslouzene.

Zraneni hraci Penguins:
Marc-Andre Fleury,Ryan Whitney, Sergei Gonchar, Philippe Boucher, Hal Gill, Tyler Kennedy, Mike Zigomanis(i on chybi, hraje tvrde a bojovne a je 1. v lize na vhazovani, co je jinak nase slabina), vsechno jsou to duleziti hraci.

3.tretinu jsme zacali dobre, ale Satan zahodil i nemozne a Crosbyho vychytal Miller...A nedas dostanes, nevim co jsme delali, ale Vanek byl uplne volny a dal na 3:4! Pak Penguins celoy zbytek tretiny tlacili, ale bylo to tezke, proste ne kazdy ma tak slabou obranu jak my... Sanci mel Sykora, ale to by byl asi zazrak, kdyby to promenil. Pak jsme v zoufale hre bez brankare dali gol, ale az po case. Miller byl dnes naprosto fenomenalni. Neprijemna prohra v tezkem zapase, i kdyz jsme meli vice sanci. Vyhoreli jsme na presilovkach a v obrane. Nekteri hraci se musi zamyslet, jestli to takhle vubec jde dal(nejvic asi Satan, pak Sykora a Eaton s Orpikem). Mira Šatana mam rad, ale opravdu to takhle nejde dal.

Mame velkou marodku(hodne chybi ted i Tyler Kennedy, ktery se zranil v Ottawe na 4 az 6 tydnu), ale ani to neni omluva za takove chyby a otresne presilovky. Whitney by se mel vratit v dohledne dobe a snad se skonci nase strasne utrpeni na presilovce a s Goncharem se presilovka spatne ani hrat neda, ale jeho navrat je jeste bohuzel daleko. Jsme ted v utlumu, prestoze Malkin s Crosbym hrajou v pohode. Ostatni jsou ale prumer az podprumer. Ve stredu hrajeme v Prudential Centre proti NJ Devils, tam musime bodovat a pak mame celkem dobre rozlosovani. Proti slabsim tymum jsme doposud odehrali malo utkani, tak snad zacneme bodovat.
Hal Gill bude zranený 2-4 týždne, viac na stránke, ktorá je v mojom podpise (článok tam bude až zajtra :D)
:groupwave: :groupwave: :groupwave: :vitaz: :vitaz: :vitaz: :cup: :cup: :cup: VYHRALI SME 9:2 :D:D:D
hezkej klepec!!! a ještě k tomu Sykora a Dupuins hattrick :clap: :clap: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

na to že chytal John Curry tak to byl parádní výkon!!! :clap:

jen tak dál...
Ak chce niekto tipovať, tak založím rubriku tipovačka na našom fóre (mam to S Lizou). Podmienkou bude registrácia na našom fóre(je to jednoduché) a tipovalo by sa na zápasy PENS, ale až od 1.1.2009.

Výhra by bolo členstvo v skupine MODERATORS

Stačí napísať na fórum (je v podpise) a v sekcií Ostatné nájdete tému Tipovačka. Prihlásiť sa môžete do 31.12.2008.

ĎAKUJEM
Keď už tak chcete vymeniť Staala, dúfam, že nezamieri do Columbusu za Ricka Nasha. :!:

Nemyslím si, že je Jordan tak zlý, problémom je skôr to, že chcete mať vyrovnané útoky, takže rozdelenie Malkina a Crosbyho je oveľa lepším ťahom, ako ich dať hrať spolu.
Jordan určite nepôjde teraz preč, skôr Ruslan Fedotenko alebo Matt Cooke.
nova arena penguins :) :D

Přílohy

http://pitpen.pforum.biz/forum-f5/topic-t70.htm#322

zahlasujte kto je pre VÁS najväčším sklamaním aktuálnej sezóny
Predstavujem vam hrdinu Sidney Statocne srdce http://www.youtube.com/watch?v=cAle37zwhyA

-inak som zvedavy aky distanc dostane, mmmm..odpoved: Ziadny. Naozaj su si rovni a rovnejsi
Husté. TO bolo po poslednom zápase proti Atlate, že? A Valábik tam bol.
Sid sa zachoval dosť divne.Ja kebyže vidím bitku tak sa ju snažím ukončiť a neidem ešte 2 na 1.Toto som ešte nevidela... :thumbsdown:
Freddie92 píše:Sid sa zachoval dosť divne.Ja kebyže vidím bitku tak sa ju snažím ukončiť a neidem ešte 2 na 1.Toto som ešte nevidela... :thumbsdown:
Divně? Spíše jako totální debil.... neskutečné jak to panu "vyvolému" bez povšimnutí projde. Že mají Pens pravidelně výhody u rozhodčích, na to jsme si už zvykli, stejně jako u kanadských týmů, když se jim nedaří. Ale tohle je fakt moc, naprostá zbabělost, takhle se nechová PÁN HRÁČ ! Ale rozežraný smrad... Však jednou si na něj někdo počíhá ;)
Som ho doteraz mala za skvelého hráča a zároveň sopliaka :oops: :D ale teraz je u mňa zbabelec,lebo len zbabelec a slaboch(ak mám ísť takto do extrému) sa takto zachová :?
Takže to hlúpy, zákerný sopliak, ten, akos sa správne vyjadril Philly, provokatér krížený so simulantom hral proti Torontu. :thumbsdown2: Dištanc? Prosím vás, však je to náš Sid The Kid, naša ikona, ku tkorej sa musíme 3x denne modliť otčenáš. :thumbsdown2: Dúfam, že toho idiota niekto riadne priprie :bitka2: a prevalí ním mantinel.
Zdá sa mi, že nie sme ľudia, ale zvieratá. Stále "kydáme" na každého hokejsitu, neviem ako by bolo Vám, keby niekto na Vás stále "kydal". Zamyslite sa nad tým čo píšete.

K zápasu. 7 gólov, mali by sme sa zamyslieť nad našou hrou a to čo najrýchlejšie. Ináč si to niekto odskáče.
tak jsme dostaly pěkný klepec nóó :( to jsem vůbec nečekal. :(

K sidovi,jelikož jsem ten zákrok neviděl tak nemůžu soudit(poslední dobou mi nejdou přehrávat videa z youtube :evil: ),ale hráč jeho kvalit by to asi neměl dělat, :ee:
kdyby to aspon udělal při zápase s Philou to by bylo lepší... :twisted:

kanter píše:Zdá sa mi, že nie sme ľudia, ale zvieratá. Stále "kydáme" na každého hokejsitu, neviem ako by bolo Vám, keby niekto na Vás stále "kydal". Zamyslite sa nad tým čo píšete.

K zápasu. 7 gólov, mali by sme sa zamyslieť nad našou hrou a to čo najrýchlejšie. Ináč si to niekto odskáče.
to s tebou souhlasím. :yes: :smile03:
Konečně Tučňáčci dostali doma pořádný nátěr,jak mě moc Toronto nezajímá,tak dnes mi udělali velkou radost. :clap: :good:
K tomu Crosbymu ani není třeba nic dodávat,mám o něm jasno už co začal hrát NHL,
takže mě to vůbec nepřekvapuje,dobrý hráč,ale zároveň nervově labilní spratek! :evil:
kanter píše:Zdá sa mi, že nie sme ľudia, ale zvieratá. Stále "kydáme" na každého hokejsitu, neviem ako by bolo Vám, keby niekto na Vás stále "kydal". Zamyslite sa nad tým čo píšete.

O čom točíš ??? :o To bol jasne zákerný zákrok za ktorý by taký Bertuzzi, prípadne Simon dostali minimálne 20 zápasový dištanc a mastnú pokutu a tento .... nemal dištanc ani na jeden zápas :!: Uvedom si na čo je zameraná kritika a prestaň za každú cenu obhajoovať toho sopliaka. :!: :!: :!: Uvedomuješ si, že sa správaš ako pubertálna fanynka, ktorá nepripustí ani trošku kritiky na svojho miláčika ? Už dávno sa o ňom tvrdí, aký je simulant a provokatér, takže toto bola len čerešnička na torte jeho zákernosti. Ak Crosby nechce, aby sa na neho "kydalo" nech sa začne správať normálne a nie ako rozmaznaný fagan, ktorý si myslí, že si môže všetko dovoliť.
mt-svk píše:To bol jasne zákerný zákrok za ktorý by taký Bertuzzi, prípadne Simon dostali minimálne 20 zápasový dištanc a mastnú pokutu a tento .... nemal ani distanc na jeden zápas :!:
To je bohužel tvrdá realita Evi,pan Crosby,si zkrátka může dovolit věci,za které by byli ostatní hráči nekompromisně trestáni!
Je to dvojí metr,o tom nemá cenu se dohadovat,není to fér,ale nic s tím nenaděláme,je to holt vzor a modla! :( :?
Baffy píše:
mt-svk píše:To bol jasne zákerný zákrok za ktorý by taký Bertuzzi, prípadne Simon dostali minimálne 20 zápasový dištanc a mastnú pokutu a tento .... nemal ani distanc na jeden zápas :!:
To je bohužel tvrdá realita Evi,pan Crosby,si zkrátka může dovolit věci,za které by byli ostatní hráči nekompromisně trestáni!
Je to dvojí metr,o tom nemá cenu se dohadovat,není to fér,ale nic s tím nenaděláme,je to holt vzor a modla! :( :?
A fanúšikovia ako kanter mu to žerú... .:(
Fandím Pittsburghu to je jasné. Ale to čo urobil Crosby, to by sa fakt diať nemalo. Ja som si myslel, že po prvom ročníku, ako hral s Recchim, tak sa trochu uvedomil, ale nevydalo jakosi. Ja musím len spomínať na starý dobrý Pittsburgh z rokov 2000 - 2002 :D
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO