tak toto bude trošku

, ale podľa mňa už bola zmena treba viem, že sa nezachovám voči androjovi najférovejšie, ale ozaj som rozmýšľal a uvedomil som si aj tresty, aké čakajú na náš tím a dá sa povedať že o tomto som nepovedal nikomu okrem Cibuľovi som mu písal pm, ale tak konal som na vlastnú zodpovednosť a je mi jedno či sa to niekomu páči, alebo nie :beee: je mi to tažko hovoriť, ale tak to muselo prísť androj ďakujem ti za pôsobenie v tomto tíme spravil si tu kus celkom peknej roboty, ale práve dnešním dňom ťa vychadzujem a tvoje pôsobenie sa v tomto tíme končí prepáč mi, že to prišlo teraz, keď nie si fit a mal si ten úraz, ale tak no... ja ti ďakujem ozaj za všetko čo si pre tento tím spravil nebolo toho málo sem tam si urobil dosť chýb v min, sezóne, že si nepravidelne netipoval a asi nie som teda isto nie som 1 GM čo ti dal padáka ozaj sorry, že to muselo tak skončiť dúfam, že sa nehneváš a zostaneme priateľia isto si nájdeš miesto v nejakom inom tíme, alebo založ druhý aj tak je ešte pár típerov voľných

tento tím ešte potrebuje zmenu je tu málo komunikácie chce to trochu oživenie Cibuľa nemá veľmo čas sem písať a palkovk sem asi tiež niečo občas napíše, ale on má toho dosť preto sem do tímu berem Alexander_The_Great ako oživennie tímu nový impulz snaď som urobil dobre a bude to asi takto lepšie tento típer vraj má celkom dosť času a bude sem prispievať príspevkami. Niečo o našom novom típerovi : menuje sa Jirka je mu 19 rokov a hokej miluje odmalička

Ja ťa u nás, ako GM tímu vítam a teším sa na spoluprácu s tebou a dúfam, že aj ostatný spoluhráči ta privítajú a zvykneme si na seba a v takomto zložení pobudneme viac kôl

teraz som si vedomí, že sa nám odráta 10b dole, ako tímu takže aj tak ostaneme na 6. mieste zatiaľ pred Spiders aj pod odrátaní bodov a na FireBirds budeme strácať 10b takže máme čo robiť chalani tejto straty som si vedomí, že to bude za mňa a preto budem makať tvrdo na sebe toto kolo aby som tých 10b stratu dohnal nejako spať jedine to ma mrzí, že prídeme o 10b, ale tak už nejako bude

takto to bude fajn, lebo ja sa vyznám dosť dobre do NHL a tak isto aj palkovk o tom nemám pochýb a Cibuľa ten tiež vie čo to o NHL a nová posila tá tiež vie o NHL a tipovaní dosť takže verím v ešte lepšie výsledky, ako do teraz :frajer2: potom Alexander_The_Great mi sem, alebo súkromnou správou napíš tvoje obľubené číslo ak máš nech ti dám do banneru a chceš do baneru takto mať celé meno nik napísané, ako tu na HF, lebo takým veľkým písmom, ako máme mi naše mená niki v banneroh to tvoje nevínde iba ak zmenším písmo tebe na menšie ak neva, alebo dám ti nik, len Alexander, Alex, lebo A._T._G? tak, ako teda idem ťa teraz oficiálne prihlásiť do témy aby si patril ku nám na toto kolo a aby už tvoje body ak sa podarí boli zarátané už zajtra ak to pôjde