Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Zdar chlapci ani nevim,jestli sem eště členem teamu,pochopim,jestli už ne,nebo esli mě vyhodíte,ale rozrazil sem si v pondělí lebku a byl sem na chirurgii,proto sem rád,že žiju a tipování nebylo na 1.místě,teď sem ale natipoval na dost dopředu... :wink:
wolf169 no tak hej trošku sme sa rozbehli, ale to ešte neni nič :wink:
androj tak to ma mrzí ozaj a daj sa čím skôr do kopy jasne, že prednejší si ty tvoj život tak prepáč, že som ti v pm písal to čo som písal ozaj som nevedel čo je vo veci a ani ma to nezaujímalo tak sa daj čím skôr do kopy, ale mohol si to spraviť čo som ti kázal, že už nenatipuješ tie 2dni, aby som ťa mohol vymeniť a tiež riešenie, že si natipoval do predu neni dobré riešenie to je, len na slepo typi dá sa povedať takto nám tiež nepomôžeš a vyhoďiť si ťa nemôžem dovoliť, lebo je to tesné medzi tímami tak neviem čo spravím musím si to rozmysleť ak si spravíme vačší náskok kus je možné, že ta vyhodím viem, že tieto dni si nepodal preto, že si zabudol, ako min. sezónu toto bol iný dôvod
prečo si nenatip, ale aj tak neviem čo s tebou rozmyslím si to a nemysli o mne to najhoršie, ale mohol si odstúpiť sám od seba to je už jedno no neviem čo zatiaľ s tebou, ale hlavné je tvoje zdravie daj sa do kopy potom sa uvidí, len to, že si natipoval do predu veľa dní to je nič to sa tak nedá...
androj, ale to sa ti ešte min. pondelok stal uráz nie tento čo? a to si bol do teraz na chirurgii teda v nemocnici týždeň? a ako, že si mal dni na min. týždeň natipované či tak isto, ako teraz si aj vtedy natipoval do predu? :wink: prvo, keď som čítal tú správu od teba som si myslel, že sa ti dnes stal ten úraz, keď je pondelok, ale potom mi došlo asi, že to bolo min, týždeň v pondelok, že: lebo tento pondelok dnes, keby si rozbiješ hlavu tak dni piatok, sobota, nedeľa čo si nenatipoval ťa neospravedlňuje, ale ak to bolo min. pondelok tak všetko je ok nič sa nedeje a si naďalej členom tímu a aj budeš asi :wink: tak sa čím skôr uzdrav a daj sa poriadne do kopy :modlenie: potom, keď budeš v poriadku úplne tak ťa slávnostne privítame a spravíme nejakú akciu párty :) :wink: zatiaľ zdar :wink:
tak toto bude trošku :shock: , ale podľa mňa už bola zmena treba viem, že sa nezachovám voči androjovi najférovejšie, ale ozaj som rozmýšľal a uvedomil som si aj tresty, aké čakajú na náš tím a dá sa povedať že o tomto som nepovedal nikomu okrem Cibuľovi som mu písal pm, ale tak konal som na vlastnú zodpovednosť a je mi jedno či sa to niekomu páči, alebo nie :beee: je mi to tažko hovoriť, ale tak to muselo prísť androj ďakujem ti za pôsobenie v tomto tíme spravil si tu kus celkom peknej roboty, ale práve dnešním dňom ťa vychadzujem a tvoje pôsobenie sa v tomto tíme končí prepáč mi, že to prišlo teraz, keď nie si fit a mal si ten úraz, ale tak no... ja ti ďakujem ozaj za všetko čo si pre tento tím spravil nebolo toho málo sem tam si urobil dosť chýb v min, sezóne, že si nepravidelne netipoval a asi nie som teda isto nie som 1 GM čo ti dal padáka ozaj sorry, že to muselo tak skončiť dúfam, že sa nehneváš a zostaneme priateľia isto si nájdeš miesto v nejakom inom tíme, alebo založ druhý aj tak je ešte pár típerov voľných :wink: tento tím ešte potrebuje zmenu je tu málo komunikácie chce to trochu oživenie Cibuľa nemá veľmo čas sem písať a palkovk sem asi tiež niečo občas napíše, ale on má toho dosť preto sem do tímu berem Alexander_The_Great ako oživennie tímu nový impulz snaď som urobil dobre a bude to asi takto lepšie tento típer vraj má celkom dosť času a bude sem prispievať príspevkami. Niečo o našom novom típerovi : menuje sa Jirka je mu 19 rokov a hokej miluje odmalička :) :thumbsup: :good: Ja ťa u nás, ako GM tímu vítam a teším sa na spoluprácu s tebou a dúfam, že aj ostatný spoluhráči ta privítajú a zvykneme si na seba a v takomto zložení pobudneme viac kôl :roll: teraz som si vedomí, že sa nám odráta 10b dole, ako tímu takže aj tak ostaneme na 6. mieste zatiaľ pred Spiders aj pod odrátaní bodov a na FireBirds budeme strácať 10b takže máme čo robiť chalani tejto straty som si vedomí, že to bude za mňa a preto budem makať tvrdo na sebe toto kolo aby som tých 10b stratu dohnal nejako spať jedine to ma mrzí, že prídeme o 10b, ale tak už nejako bude :roll: takto to bude fajn, lebo ja sa vyznám dosť dobre do NHL a tak isto aj palkovk o tom nemám pochýb a Cibuľa ten tiež vie čo to o NHL a nová posila tá tiež vie o NHL a tipovaní dosť takže verím v ešte lepšie výsledky, ako do teraz :frajer2: potom Alexander_The_Great mi sem, alebo súkromnou správou napíš tvoje obľubené číslo ak máš nech ti dám do banneru a chceš do baneru takto mať celé meno nik napísané, ako tu na HF, lebo takým veľkým písmom, ako máme mi naše mená niki v banneroh to tvoje nevínde iba ak zmenším písmo tebe na menšie ak neva, alebo dám ti nik, len Alexander, Alex, lebo A._T._G? tak, ako teda idem ťa teraz oficiálne prihlásiť do témy aby si patril ku nám na toto kolo a aby už tvoje body ak sa podarí boli zarátané už zajtra ak to pôjde :wink:
Takže jsem tu, zdravím členy Strong Crocodiles a slibuju jim věrnost, aktivitu a dobré tipy (snad :oops: ). Doufám, že mezi vás zapadnu a že společně dosáhneme nějakých met. Jsem rád za ixovu důvěru ve mě a budu se jí snažit splatit. :) Mimochodem název týmu je :cool:

ixo: domluvíme se přes PM.
X-men, vyhodis androja len preto ze parkrat nenatipoval.Mal by si si uvedomyt, ze nie vzdy sa da nacas natipovat a su aj dolezitejsie veci ako tipovanie.A co je zle na tom, ze androj natipoval dopredu? A si myslis ze si tu lebku zranil naschval?Teba by som nechcel mat za GM.Ty si naozaj vzorom pre vsetkych :thumbsdown: .
Ivane, Ivane, na co tu opät zbytocne zhavis vasne..je to interna vec IC, ich GM, tak na co to riesis..androj je znamy tim, ze netipuje pravidelne, vid. minuly rocnik a SC je jeho timom uz ani neviem kolkym v poradi; to, ze sa sa s nim ixo rozlucil je len cisto ciste jeho vecou a mam pocit, ze to spravil viac ako dôstojnym spôsobom, aj ked na strane druhej, mohol uz pockat do skoncenia 1.kola, kedze androj natipoval dost dopredu a to 1.kolo by uz nejako zvladol..ixo sa vsak rozhodol ako sa rozhodol, trest prijal, takze pohodka; zivot jede dal :frajer2:
cepi píše:Ivane, Ivane, na co tu opät zbytocne zhavis vasne..je to interna vec IC, ich GM, tak na co to riesis..androj je znamy tim, ze netipuje pravidelne, vid. minuly rocnik a SC je jeho timom uz ani neviem kolkym v poradi; to, ze sa sa s nim ixo rozlucil je len cisto ciste jeho vecou a mam pocit, ze to spravil viac ako dôstojnym spôsobom, aj ked na strane druhej, mohol uz pockat do skoncenia 1.kola, kedze androj natipoval dost dopredu a to 1.kolo by uz nejako zvladol..ixo sa vsak rozhodol ako sa rozhodol, trest prijal, takze pohodka; zivot jede dal :frajer2:
wilde viem ze sme tvoj najoblubenejsi tim ale aj v kazdom prispevku nas nemusis spominat :-D
inac sa mi ano neche citat tu vasu temu tolko toho pisete ja vidim dlhy prispevok tak hned off:D
cepi píše:Ivane, Ivane, na co tu opät zbytocne zhavis vasne..je to interna vec IC, ich GM, tak na co to riesis..androj je znamy tim, ze netipuje pravidelne, vid. minuly rocnik a SC je jeho timom uz ani neviem kolkym v poradi; to, ze sa sa s nim ixo rozlucil je len cisto ciste jeho vecou a mam pocit, ze to spravil viac ako dôstojnym spôsobom, aj ked na strane druhej, mohol uz pockat do skoncenia 1.kola, kedze androj natipoval dost dopredu a to 1.kolo by uz nejako zvladol..ixo sa vsak rozhodol ako sa rozhodol, trest prijal, takze pohodka; zivot jede dal :frajer2:
cepi mas pravdu minulu sezonu ho aj maro vihodil lebo netipoval dost
moj nazor ako GM je, ze takto sa to nerobi, osobne tento krok moze timu skor uskodit ako pomoct, to si uz mohol pockat do konca kola. a ked porovnavam tvoj prispevok zo vcera a prispevok z dnesneho dna, tak si si aspon podla mna na..al do huby, ked napises, ze ostava clenom timu a potom toto....
ivan ma uplnu pravdu sak to nie je normalne ze takto vyhodis androja za to ze natipoval dopredu a este sa ti aj ospravedlnoval je mi ta fakt luto ixo toto keby spravis mne tak neviem neviem :box: tak ale to je uz na androjovi ako to prijme a dufam ze si najde rychlo novy tim a myslim si ze ma aj stastie zwe odisiel s tohoto timu lebo tento tim nema ziadnu perspektivu :biglol:
Joe: tu som to napísal takto v tom poslednom príspevku o androjovi :
ixo píše:tak všetko je ok nič sa nedeje a si naďalej členom tímu a aj budeš asi :wink:
je tam asi
viem vyznelo to všelijako, ale nevedel som čo mám sním urobiť bol som mimo z toho čo sa mu stalo som si myslel, že mal iný dôvod prečo netipoval a keby bol iný dôvod, že netipoval napr. jeho nedbalosťou tak by som ho asi hneď vyrazil bolo mi to tažko bol už snami dosť dlho, ale už boli také situácie aj min, sezónu, keď som ho chcel vyhodiť, ale som mu napísal pm po 3 dni teraz, keď netipoval, že ho už v tíme nechem, že nech už nenatipuje tie 2 dni a aj tak natipoval viem teraz je to také, keď sa mu stalo to zranenie a ja som sa zachoval takto viem čo som urobil a nie je mi najlepšie, ale čo už no život ide ďalej inak už nebude, len tak, ako je je možné, že som si aj pekne pri tomto nasral do huby, ako si napísal berem to, keď si to napísal ty prímam všetkú kritiku ktorá pôjde teraz na mňa za to čo som vykonal
Ked sa to tu tak rozbehlo, tak prispejem aj ja...
Po prve mi je uplne jedno ake tahy robis ako GM, ja nejdem kritizovat, je to vasa vec kedy ktoreho tipera vyhodite alebo nie.. ja idem vyjadrit svoj nazor ako nezaviysleho GM, podobne ako Joe S.
Podla mna bola totalna somarina vyhodit androja.
po 1. preto, lebo si vedel, ze je/bol/ nespolahlivy, a tak sa s tym dalo ratat ze nebude tipovat kazdy den, mohol si si to rozmysliet pred sezonou a nepodpisat s nim zmluvu po predchadzajucich skusenostiach
po 2.jeho zranenie by som s tym ani vobec nespajal, ale skor ako dovod si povedal, ze natipoval dopredu a to sa ti nepaci, ale podla mna je to uplne jedno, ci natipuje na tyzden dopredu alebo kazdy den... je to jedno, lebo keby sme chceli ist do detailov aktualnej situacie v kazdom time, to by sme museli mat vzdy predzapasovu supisku timu, vediet ktory brankar nastupi a podobne, preto si myslim ze je jedno ci sa natipuje den alebo tyzden dopredu...
po 3. stratite 10 bodov, a na konci 1.tipovacieho kola vam urcite budu chybat, lebo vtedy su rozdiely medzi jednotlivymi prieckami minimalne, a mozno vam bude chybat bodik do lepsiej pozicie... Keby si s tym vyhodenim pockal, myslim ze by ste tolko nestratili, ked natipoval dopredu, okrem toho ste 4 a nie traja, takze az tak uplne nie ste odkazani len na jeho tipy...
Pre toto je to podla mna po taktickej stranke uplna kravina, a aj logicky je to divny tah, kedze uz mate s androjom skusenosti a zvykli ste si ze niekedy nenatipuje, a to ze natipoval dopredu by pre mna nebol dovod k vyhodeniu...
Opakujem ze mi je jedno ako si sa rozhodol a ci si ho vyhodil alebo nie, mozete robit samozrejme co len chcete... toto je len moj nazor... :backtotopic:
barrki, presne toto som myslel, ked si spomeniem na minulu sezonu, tiez z nicoho sa vyparil kele na zaciatku neviemktoreho kola (Asi 4.), ale aj ked sa odvtedy na hf neukazal, som ho nevyhodil z timu, som pockal do konca kola, ci sa ukaze, alebo nie. Sice sme tipovali len traja, ale mne to nevadilo, lebo som sa mohol na ostatnych clenov timu spolahnut.
Byt GM neznamena mat len okamzite vysledky, ale je to pozicia, na ktorej musi byt OSOBNOST a to aspon podla mojho nazoru ty nie si.
Sam viem, aky je androj, mal som ho v time dost dlho a ked tipoval, bol nas lider a tiez som ho vyhodil, ale to bola ina situacia, lebo som oslovil skusenych tiperov bez timu (konkretne PURDU a este neviem koho) a zacinalo nove kolo, tak som sa s nim dohodol, ze ked najdem niekoho na jeho post, ukoncime spolupracu, ale isto to bolo tisickrat korektnejsie, ako toto co si ty spravil, lebo vlastne si znehodnotil pracu aj ostatnych clenov timu, kedze ste prisli zbytocne o body.
Vyjadrím sa aj ja k prvej zmene v novorocnej KTLke.
Budem uprimny, hoc som sa rozhodol, ze tipovat v tomto kole (mozno aj v dalsich nebudem) v minulej som tipoval a viem aky je androj nespolahlivy tiper.
Tiperi, ktorí su tu nejden ten rok by mi dali urcite za pravdu a ja byt GMom, takehoto tipera by som bohužial nebral, samozrejme je mi luto co sa mu stalo a želam mu skore uzdravenie,ale teraz to berem z toho pohladu, ze u tohto tipera sa absencie na tipovani stavali a aj stavaju pravidelnostou.
A za dalsie GM rozhoduje, ten príjma aj sankcie a za dalsie kazdy si voli GMa tímu, čiže tiperi ktorí su v time SC nech sa vyjadria ci je pre nich ixo akceptovatelny.
Tot moj nazor.
Joe S. píše:barrki, presne toto som myslel, ked si spomeniem na minulu sezonu, tiez z nicoho sa vyparil kele na zaciatku neviemktoreho kola (Asi 4.), ale aj ked sa odvtedy na hf neukazal, som ho nevyhodil z timu, som pockal do konca kola, ci sa ukaze, alebo nie. Sice sme tipovali len traja, ale mne to nevadilo, lebo som sa mohol na ostatnych clenov timu spolahnut.
Byt GM neznamena mat len okamzite vysledky, ale je to pozicia, na ktorej musi byt OSOBNOST a to aspon podla mojho nazoru ty nie si.
Sam viem, aky je androj, mal som ho v time dost dlho a ked tipoval, bol nas lider a tiez som ho vyhodil, ale to bola ina situacia, lebo som oslovil skusenych tiperov bez timu (konkretne PURDU a este neviem koho) a zacinalo nove kolo, tak som sa s nim dohodol, ze ked najdem niekoho na jeho post, ukoncime spolupracu, ale isto to bolo tisickrat korektnejsie, ako toto co si ty spravil, lebo vlastne si znehodnotil pracu aj ostatnych clenov timu, kedze ste prisli zbytocne o body.
vystihol si to Joe... Proste mali ho v time dost dlho, aby x-men vedel s kym podpisuje zmluvu... A ked uz aj sem-tam netipoval, nestal predsa cely tim len na jeho vykonoch ako jednotlivca, takze do konca kola by to urcite bolo pockalo... A skoda tych bodov, lebo 10 bodov dolu -aj ked sa to teraz nezda- moze znamenat aj rozdiel 3 priecok v tabulke, v zavere kola...
barrki: v pohode berem aj od teba čo si napísal nemám chuť sa tu hádať aj, keď som už chcel napísať Ivanovi a chandlerovi, ale zas by bolo z toho veľké hallo
viem, že stratíme 10b a toto kolo už možno nezískame žiadny bod na postup do PO, ale ideme zabojovať o dobrý výsledok aspoň sa uvidí, aká je teraz kvalita tímu možno je dobre, že som teraz práve a takto vyhodil androja, lebo by som sa už možno pozdejšie neodhodlal k tomuto kroku takže tak a viem, že som uškodil aj tímu som si vedomí konal som viac menej na vlastnú zodpovednosť, ale tak čo už a tam ani už nešlo, že natipoval do predu, že za to som ho vyhodil rozhodol som sa pre zmenu pre lepšieho típera podľa mňa, ako androj a viem, že ja zas nie som extra típer, ale tak asi viem toho viac ako androj a mám čo to odtipované aj na živo NHL a aj niečo vyhraté, ale to nie je teraz nepodstatné proste to prišlo jedno z druhým a už to radšej nechajme tak nerobme okolo toho zas veľké hallo viem, že som sa nezachoval fér, ale čo už a tak inač mne to dosť vadí, keď niekto natipuje aj týžden do predu takého típera by som ani v tíme moc nechcel sem tam sa do dá, ale nie vždy viem o tom svoje napr. niekto natipoval na 3 dni do predu 1. deň dnes hrá Anaheim dám, že vyhrá a prehral a 2 deň má už tipnuté na Anaheim tiež, že prehrá podľa mňa blbosť ja by som dal už na vyhrú Anaheimu ja neuznávam veĺa dní tipovania do predu to už skôr lotéria je to je môj názor tak isto môžu aj klúčoví hračí sa tímu zraniť a bez tých to nejde a ten čo nemá prístup na net previdelne natipuje do predu tak to neni nič moc to je môj názor dobre nechajme už tak
ixo píše:barrki: v pohode berem aj od teba čo si napísal nemám chuť sa tu hádať aj, keď som už chcel napísať Ivanovi a chandlerovi, ale zas by bolo z toho veľké hallo
no ja som sa neprisiel hadat, ja som napisal, ze je to vasa vec, zalezitost vasho timu, samozrejme je na tebe co spravis, ja som len napisal svoj nazor na vec a co by som ako GM
spravil inak... nic viac...

no ale toto si trosku protireci nie? :P
ixo píše:ale tak čo už a tam ani už nešlo, že natipoval do predu, že za to som ho vyhodil rozhodol som sa pre zmenu pre lepšieho típera podľa mňa, ako androj
ixo píše:a tak inač mne to dosť vadí, keď niekto natipuje aj týžden do predu takého típera by som ani v tíme moc nechcel sem tam sa do dá, ale nie vždy viem o tom svoje napr. niekto natipoval na 3 dni do predu 1. deň dnes hrá Anaheim dám, že vyhrá a prehral a 2 deň má už tipnuté na Anaheim tiež, že prehrá podľa mňa blbosť
takze ked ti to vadi tak to urcite tiez dost zavazilo na tom ze si ho vyhodil hned dnes... ja mam zas iny nazor, ze podla mna ked uz natipoval dopredu, aspon mas istotu ze ma natipovane, je to lepsie akoby nenatipoval, a formy timov NHL su kolisave, ale to ze jeden den dostane nejaky tim nakladacku, nemusi hned znamenat ze uplne stratil formu a prehra aj dalsi zapas... a v podstate jtipovanie je z velkej casti aj "loteria" ako si to nazval...
ale to je jedno.. to bol moj posledny prispevok... nema zmysel to riesit uz teraz... tak nech sa vam dari
Akoze robite tu take HALO ze ma z vas az hlava boli. Ja som neni sef a uprimne poviem je mi to jedno , ja bodujem pre tim a nie som jediny kto boduje pre tim ....sme 4-ia a je jedno ci zaboduje nekto pod menom anroj aebo nekto pod nejakym inym nickom. Ked sa tak sefik rozhdol tak sa tak rozhodol . Mozno mate pravdu ez to nebolo spravne , ale mozno to pre nas dopadne aj lespie .......Nerisiem tuto temu bo by to tu BOLO a aj BUDE NADLHO ,,,,,,,On je sef on sa rozhodol , ziadam o akceptovanie VSETKXCH!!!!! Androj vyjadril yb som sa ale nehnevaj sa povedal som ze tuto temu nebudem riesit . Prajem ti skore uzdravenie Kamo !!!
toto bolo moc unahlene rozhodnutie mal si pockat do konca kola
och boze, aka diskusia :o :D to aj clanok by sa mohol o tomto napisat :cool:
WildCelt píše:och boze, aka diskusia :o :D to aj clanok by sa mohol o tomto napisat :cool:
Wilde, je to na tebe, ako tvorivy mozog a boss tohto fora musis nieco naskriabat :D Nezabudni pridat aj foto... Urcite to bude mat bulvarny uspech :lol2:
barrki píše:
WildCelt píše:och boze, aka diskusia :o :D to aj clanok by sa mohol o tomto napisat :cool:
Wilde, je to na tebe, ako tvorivy mozog a boss tohto fora musis nieco naskriabat :D Nezabudni pridat aj foto... Urcite to bude mat bulvarny uspech :lol2:
este musime pockat na tlacovku androja, ktora bude urcite plna slz, nieco ako ked odchadzal Ryan Smyth z Edmontonu predpokladam :cry: :D

inak Derryl by sa toho mohol chytit :good:
podla mna je to cisto vec GM a nevidim dovod rozoberat tu situaciu ohladne toho, ani to ze odisiel kele z BB a dotipovali ste v trojici co bolo skor nerozvazne pre dobro timu aj ked ste vtedy bojovali naozja dobre, ale byt na jeho mieste tak sa akurat dohodnem s tiperom nech uz ten den pocka a nech odide bez poskodenia timu, kazdy sa uci na vlastnych chybach a u androja je to zname ze ma problemy tipovat pravidelne a uz to nikto dalsi nezopakuje. o jeho uraze nehovorim to je o niecom inom a vsetci sme urcite radi ze je v poriadku a moze dalej tipovat.
Alexander, palkovk, Cibula dnes celkom dobrý výkon každý ste získali po 6b pre tím ide 12b :good: aj po odrátaní 10b je tu ešte stále nádej, aby sme v tomto kole bodovoli zabereme a uvidíme :cinka: :roll: :wink: ja som dnes bodovo ostal na prázdno, ale vôbec ma to nemrzí dnes ste podržali tím vy a zajtra podržím možno ja to sa uvidí :roll: fakt dobrá práca dnes chlapi :frajer2: a inač Cibula som rád, že si na mojej strané díki kamoško ozaj si to cením :wink: potom ti dnes dačo napísem buď na pokeci, alebo na icq :wink:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG