Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

petrik píše:
michal225 píše:
petrik píše:neboj, budu stat vo frontach, o take lukrativne fleky budu zvadzane krvave bitky a budes sa musiet poriadne moralne obrnit aby ti tie multimilionove uplatky co ti za miesto v tvojom teame budu ludia nukat neovplyvnili usudok :lol:
radsej ziadneho uzivatela ako teba :fucker:
ja som jeden z mala co asi o tie fleky zaujem mat nebude, takze mozes byt v klude :wink: :D
este ze :razzi:
som spat.... ako to tu vyzeralo?????a vitam noveho clena tymu Dejfa :) dufam ze budes posilov pre nas tym
Dík za přivítání a s tou posilou......no to se teprve uvidí. :D
chalani skusam zohnat nove bannery pre nas tym snad niekoho na to zozeniem.Kto by mal zaujem mi ich spravit prosim ozvite sa bola by to velka vdaka :)
prvy pokus na svete skuste sa vyjadrit :D
Obrázek
dalsie pokusy :D
Obrázek
Obrázek
Ten první je rozkošný, ale já bych radši ten poslední. :)
dobre skusim tam dat este menovky a cislo ake chces cislo na drese?? :-P
ten prvy sa mi viac podoba na nejaky bilboard propagujuci vceliu farmu ako na banner :D
a tie dalsie akosi nevidim :eek2:
petrik píše: tie dalsie akosi nevidim :eek2:
a co si slepy :roll:
no jo, uz sa mi zjavili
ten druhy je cool :lol: :thumbsup:

ako nejaky zmutovany zloduch z komiksu o batmanovi :lol: :cool:
michal225 píše:dobre skusim tam dat este menovky a cislo ake chces cislo na drese?? :-P
88
Obrázek

:D
isiel by z vas strach :lol:
petrik píše:Obrázek

:D
isiel by z vas strach :lol:
waw to si ako spravil????klobuk dolu su ozaj perfektne mohol by si spravit aj ine na ukazku??ak by sa ti chceloo ozaj je to krasne :) :good: :thumbsup:
Fakt pěkný :-) Kdes vzal ten obrázek? Já nemohl žádnej pořádnej sehnat...
tento sa mi osobne paci viac:

Obrázek

viac ukazok sa mi uz momentalne robit nechce ;)
petrik píše:tento sa mi osobne paci viac:

Obrázek

viac ukazok sa mi uz momentalne robit nechce ;)
no ja sa poserem.Klobuk dole pred tvojimi vykonmy este nas nejako pérekvap dalsim bannerom prosiiiim nech je zcoho vyberat az nam to dovolis :wink:
uz sa mi dalsie robit nechce, ale este som trochu popresuval napisy na tom druhom:

Obrázek

takto sa mi to paci viac
The Thrasher píše:Fakt pěkný :-) Kdes vzal ten obrázek? Já nemohl žádnej pořádnej sehnat...
tohto svalnaca sem hodil michal par prispevkov vyssie - toho som si len skopcil
toho strbaveho srsna s hokejkou som si vygooglil :-P
petrik píše:uz sa mi dalsie robit nechce, ale este som trochu popresuval napisy na tom druhom:

Obrázek

takto sa mi to paci viac
krasne krasne krasne klobuk dolu :scare:
petrik píše: toho strbaveho srsna s hokejkou som si vygooglil :-P
Toho jsem našel taky ;-)
no dnes pekný výkon Dejf.Škoda že akurát ja som slabo natipoval s Hossom.Nevadi dnes to bude určite lepšie :good:
To budeme celé kolo tipovat jen 3?
dejf píše:To budeme celé kolo tipovat jen 3?
zhanal som tiperov pytal som sa asi 10 ludi a nikto nic.Napriklad taky ako Kower ani neodpisal to je od neho ozjaj pekne pisal som mu 2 krat
no Nabby mal vcera v attack sharks problem ze mal o jedneho tipera navyse, takze jednemu musel zmluvu ukoncit. skus oslovit toho ;)
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES