Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

za dnes mame 6 bodov, ziadna slava ale ani tragedia. vacsina teamov bude mat asi 4-8 bodov, takze nic dramaticke asi nehrozi :-P
dnes mame vdaka remizke montrealu solidnych 10 bodov :thumbsup:
mohli by sme sa trosicka odputat od nebezpecne sa priblizujucej ciary :-P
za stvrtok zapiseme 16 bodov, vysledky boli zaujimave, padli nejake tie remizky, som zvedavy ako na tom bude konkurencia.
do konca kola nam uz zostavaju len 3 dni z toho 2x sa hraju iba po 3 zapasy, takze o konecnom poradi sa rozhodne pravdepodobne v sobotu - na tu sa musime sakramentsky sustredit :!:
tak dnes to mame len za 4 body, pevne verim ze sme len setrili sili na dnesny pravdepodobne rozhodujuci den :-P
tak co Peťane,kolik máte? my jen 34b,takže jsme po více než roce - zase bez bodu....... :(
34?
isty si si? tak som sa asi niekde sekol... mne u vas vyslo len 28 (vsetci po 14 a Martin 12)
v kazdom pripade my sme zazili mensiu katastrofu, 26 bodov sa inak ani nazvat neda :?

takto v poslednych 3 dnoch dojebabrat tak solidne rozohrate kolo... :ee: :ja_neviem: :samovrazda:
Prekontroloval som aj ja nase vysledky,ale vyslo my ze mame 32 a nie 26 ale mozno som sa mýlil...
Petrik 18
Minn1 14
Pipo 8
Ohlund 6
kua co som si zle poznacil nejaky vysledok? :D
no teoreticky moze byt... (vzhladom na dennu/nocnu dobu ked som to pocital... :D )
Tak narychlo som zratal nase body a i konkurencii,ktora nas moze predbehnut.
Pravdepodobne by sme mali ostat 5. aspon na neakom bodovanom mieste
jj, mali by sme zostat 5. :)
dobra robota a nie najhorsi uvod do sutaze :thumbsup:

ja som kolo zakoncil vo velkom style prvym shutoutom sezony :D
Tak druhé kolo som začal rovnako zle ako to prvé skončil. Pripísal som si další shutout, petrik tiež vychytal čisté konto.
Celkom sa zadarilo bratovi ten získal 4 body a nemal daleko ani od remízy VAN : DET. Pipo vdaka RW získal 2b.

Kua to COL som tento rok trafil možno 1x, vždy čakám že sa "preberú" a konečne začnú hrať tak ako by s tou zostavou mali, ale oni znovu a znovu vyhrávajú.

Dnes hráme prvý zápas, proti Sharks by sme mali byť mierny favorit podla tabulky po 1.kole.
Ale dobre viem že tieto zápasy bývajú hlavne o štastí, tak dúfam že ho budeme mať dosť.
no mali by sme zacat vitazstvom.
nabby poslal tipy dvakrat a ten druhy pokus je nastastie ovela menej uspesny ako prvy, deno pre zmenu nenatipoval vobec. je mozne ze mischelito chcel tie druhe tipy poslat v jeho mene, ale kedze to neurobil v sulade s pravidlami budu sa mu pocitat ako jeho vlastne namiesto jeho prveho prispevku.

u nas sice po 8 odohranych zapasoch zatial ziadna slava - ja mam 2 body, Minnesota s Ohlundom po 4, ale vsetko to vynahradza pipovych skvelych zatial 13 bodov :thumbsup:

priebezny stav po 8 z 10 zapasov je tak 17-11 pre Falcons a kedze z poslednych 2 zapasov mame pri akychkolvek vysledkoch iste minimalne 4 body, prehrat tento zapas uz nemozeme ani teoreticky :)
Tak pipo nakoniec trafil parádnych 15b :taptap: , tebe a bratovi este vysla remiza SJ : LA tak mate nakoniec 5 a 7b. Ja som zostal na 4 :oops: .
kazdy den musi byt niekto aj najhorsi :D
ty zase zaberies ked sa pipovi nezadari ;) hlavne ze sme vyhrali ako team :thumbsup:

osobne nepotrebujem kazdy den 4 skvele vykony, uplne mi ako GM staci ked aspon dvaja zaboduju tak aby sme zvizazili :D
petrik - deno natipoval ten moj druhy tip bol vlastne on len neprepol učty :verysad:
ze mu dakujem ;) :D
ale mam pocit ze vdaka pipovmu vynimocnemu vykonu by sme aj tak zvitazili ci nie? ;)
ak som sa neofajcil tak sme dnes s cicinkami prehrali 14-16... :-P
Prave som to spočítal aj ja a "neofajcil" si sa.
Skoda ze aj napriek tvojim pekným 10 bodom sme nedokázali vyhrať, ja som to typicky po*ral - 2b, brat 3 a pipo 4.
U supera bodoval Wildcelt 9 a Seabrook 7.
no skoda, dnes nam ten druhy trochu kvalitnejsi vyko chybal. ale nic sa nedeje, kolo len zacina a ja verim ze aj ty sa dostanes do formy, je to len otazkou casu ;)
uff, no dnes to zase vyzera blede :-P
pravdepodobne prehrame 10-12 :-(
Mne to vychadza 10 :9 pre nas, este to skontrolujem. Kua pomylil som sa, zabudol som priratat lukasovi jednu x. :-(
ved to, tie X-ky nas dnes pochovali :thumbsdown:
kua z 8 zapasov 4 remizy aja netrafim ani len jednu :?: :evil:
petrik píše:ved to, tie X-ky nas dnes pochovali :thumbsdown:
kua z 8 zapasov 4 remizy aja netrafim ani len jednu :?: :evil:
Ani ja som ani jednu netrafil, ale u nás dobre to, že aj tak sme vyhrali.
Dnes to vyzerá na výhru po predlžení. Aj vdaka tomu ze 2 tipéri súpera nestihli natipovať prvé 4 zápasy.
V "hracom case" bolo skore 18:18 , po predlžení 29:26.

Ja-10b
Minn1-8b
Petrik-7b
Pipo-4b

MB
maro-11b
danchez-7
wild-4
extreme7-4
no mne sa to dnes pocitat nechce takze ti bude m verit.
ale tnase vykony musime zlepsit ak mame v tomto kole pomyslat na body, zatial to nie je ziadna slava :-P
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA