Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

MartinFC sa upisal Blue Flyers

5.4.2008 Dnes sa nam podario zistit prvu zmenu v kadri vicemajtra. Aj ked sezona este neskoncila MartinFC sa uz predbezne dohodol na dlhorocnej zmluve s jeho byvalym muzstvom Blue Flyers. Takto odchadza prvy zo strojcom titulu vicemajtra ligy.
Tuto informaciu nam uz potvrdil i manazer letcov Baffy.GM MB sa nam velmi k tejto informacii nechcel vyjadrovat ,kedze este prebieha finalova seria, ale nepriamo naznacil, ze je pravdiva.
Martin prisiel do MB v januari tohto roku a podielal sa na spanilej jazde az do finale.
To , kto ho v time nahradi a ci to bude jedina zmena v time vicemajstra este nie je zname , ale samozrejme vas budeme vcas informovat..Rozsiahlejsiu reportaz vam o tomto prestupe este priniesieme neskor..
Dakujem vsetkym zamestnancom nasho velkoklubu :D za skvely rok a prajem prijemne prezitie letnych dovoleniek..Co skoro sa zase stretneme..Samozrjeme kto by nemal dost bude sa tipovat aj MS v Kanade ..ale to je nepovinne samozrejme..

Zaroven vas pozyvam na rozkuckovy vecierok zo sezonou 07/08... :clap: :clap:

PS> budu aj chlebiicky.. :biglol:
no a je to tu konjec tejto sezoni ktl bolo to super uz sa tesim na dalsju sezonu :clap: :cool:
Moc Vám všem děkuji za dny, které jsem u vás mohl strávit! Byla jste skvělá parta!!! :good: Mějte se hezky a ať se vám i nadále daří
no..jasne..dobre sa nam s tebof hralo...

inak btw..dnes som sa vratil z havaja.a zajtra idem na sejsely..dlhu dovolenku si poriadne uzijem teda... :D
ach jaj je tu krasne..ale uz mi to zacina lest krkom..radsej by som uz zarezaval na lade....
neuveritelne ze uz 2 mesiace presli..
Trosku som upgreadoval aj nasu stranku ..nestratite cas ked tam mrknete..
inak uzivajme si letooooooooooooooo :clap: :clap:
Tak tesime sa na nasledujucu sezonku.. ktoru pravom budeme nazyvat nasou sezonou.Xceme vyhrat vsetko co sa da pocnuc individualnymi trofejami az po tu najcennejsiu..
A ako bonustek este oorazit co najpotupnejsie cicinky :twisted: :clap:
po buducej sezone bude na medikovom ranci v cicinkove zabijacka, ale zabijat sa budu byckovia, konkretne 4 kusky, vsetci ste pozvani :D hlavny chod maro :lol3:

:oslava:
maro píše:Tak tesime sa na nasledujucu sezonku.. ktoru pravom budeme nazyvat nasou sezonou.Xceme vyhrat vsetko co sa da pocnuc individualnymi trofejami az po tu najcennejsiu..
A ako bonustek este oorazit co najpotupnejsie cicinky :twisted: :clap:
pre vas moze byt ta najcennejsia trofej akurat posledne miesto:-D :-D ale sakra nie este ja BA budu perd vami potupa ;-D :-d inac stym ushlasim ranc bude a bude aj chod mozte prist setci vsetko ide na nas kedze budeme vitazy! a mame noveho sponzora :clap:
WildCelt píše:po buducej sezone bude na medikovom ranci v cicinkove zabijacka, ale zabijat sa budu byckovia, konkretne 4 kusky, vsetci ste pozvani :D hlavny chod maro :lol3:

:oslava:
:lol2:

pre tim Red Devils rezervujem jedno stehinko :biglol:
z mara?? alweo ostatnich clenov??? :-)
no to to tu tu v mojom dome o mne za mojim chrbatom..hmmm..
ale odporucam devilcekov tii su uz pekne pripeceniii :yahoo:
Insideri zla si pekne zgustnu na vsetkych :beee:
mna na ten vecierok ani nepozyvajte, divinu nemam rad :lol2:
ale predjedlo bude macacie labky
ved by sa aj patrilo, bozkavat ctenym macickam ako vitazom ich labky :P :D
okik no dlhšie sa mi nedostala odpoved tak to sem napíšem aj ked nerad ruším vašu diskusiu o dobrotach :cool: len dam do pozornosti že na buducu sezonu sa možem zučastniť tipovačky proste bude na to čas nič mi nestojí v ceste znova odohrať ligu tipovaciu ...
takže hlasim že som volný hrač no Mighty bulls maju na mna prava takže Maro o mne rozhodne... ja by som rad ostal v tomto tíme ktorý mi umožnil tipovať v tíme ktorý si paradne vodil na to že bol novačikom no zhanate 4teho tipera tak sa hlasim ... samozrejme mate už svojich kandidatov už dajakých na prijatie tak by som cel vedieť ako to šecko stojím lebo ak by ste ma neprijali tak by som sa dal do volných hračov a vyhladať alebo obnoviť jeden tím... tak len čakam na rozhodnutie Mara :roll:
Gabi viem o tebe..len teraz som dost casovo vytazeny.. Ked k tomu priratam aj to ze vsetok spravnej rady je na dovolenkach :D tak treba trochu casu na to..
Daj nam tak tyzden dva 8) 8) ..
Tot odo mna zatim vse...
Maro
samo ja sa nikam neponahlam len som chcel byť v obraze predsa furu času mame šetci do začiatku sezony
maro naozaj nema cas, ani si do nas nerypol :sorry: :lol2: ale bacha na nich, embecky zacinaju mat pretlak v zostave
No jj..no zhanam penaaaze pre nas vybavovacky :D .. cestujem do kuvajtu a potom lotyska vyjednat sponzorske..
ale co tu sa deje hmm..no sam som zvedavy jak to dopadne.. s IC
Nazdarek byyciii... dufam ze sa bavite ces dovolenky..
posielam peknyy pozdrav ..a tesiim sa opat na nasu vitaznu jazdu az za titulom
V sezone 08/09 jediny ciel VYHRAT KTL...
Tu nie je o com. Minimalne chceme dokazat to co v minulom rocniku, ba aj o stupienok vyssie..
o stupienok visie je len pohar ten je buducu sezonu nas :D aspom dufam
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES