Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaroslav Halak
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
A tak to zas niearek píše:a Galaxia bude tento zapas vysielat. Supr. Vsetci povinne fandime strelcom Trashers, aby vyhnali z branky Pricea
Zaujimavy clanok o Jarovi Halakovi
.
http://www.hokej.sk/nhl/?clanok=53279
Dufam, ze proti New Jersey bude chytat Halak
velmi by ma to potesilo, ale este viac by ma potesilo, keby Halak vychyta vitazstvo Montrealu
no, ale to by ho najskor trener Montrealu musel postavit do brany
. Tak budem drzat palce, aby Halak uz konecne tuto sezonu odchytal svoj prvy cely zapas a aby zaziaril
.GO Halak GO
Dufam, ze proti New Jersey bude chytat Halak
No presne tak cepi Jaro dnes nastupi na svoj prvy zapas od zaciatku stretnutia tuto sezono.cepi píše:dnes proti Phoenixu Jarova premiera v tomto rocniku NHL! (od zaciatku stretnutia pozn.)
:slovakia2:
No to fakt Alex.Alex píše:To fakt?WOW...co sa stalo?Preco taka zmena?
Jasne ze to bola trapna markiza..Supaci debilni.....Radsej nech si natacuju serialy a sutaze a nie prinasat super spravy zo sportu.Ani mne sa to nezdalo,lebo nikde inde to nebolo...debil píše:to zas niekto zahviezdil v nasej televizii s prekladom clanku alebo tak nejak podobne. neviem kde to zobrali ved som cital clanok s konskym nadpisom ze Price chyta. Takisto je spomenute ze Halak bude chytat v jednom z vikendovych zapasov.
Suck markiza &company
Apropo,Jaro by mohol radsej chytat v nedelu,lebo zajtra robim
Aj stastie patri k hokeju a k zakrokom brankarom. :frajer2: No mozno podla teba to bol jasny, ale ty rozhodcovia urcite vedia co robia a preto neuznali ten gol. :frajer2: Ja to neviem posudit nesledujem ten zapas a ani nemam, ako.debil píše:halak mal stastie, neuznali jasny gol v presilovke.
tvu player, kanal 65228.x-men píše:Aj stastie patri k hokeju a k zakrokom brankarom. :frajer2: No mozno podla teba to bol jasny, ale ty rozhodcovia urcite vedia co robia a preto neuznali ten gol. :frajer2: Ja to neviem posudit nesledujem ten zapas a ani nemam, ako.debil píše:halak mal stastie, neuznali jasny gol v presilovke.
0/10 po prvej (aj s prispenim rozhodcov). Price ma 9.13.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé