Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
a nie na druhe?BigChief píše:6 bodov...teraz by sme stracali na 3. miesto 6 bodov...takto stracame 12...Joe S. píše:cepi, nerataj do timoveho eventualne +11 bodov ten vykon BigChiefa, ale iba pripocitaj rozdiel tych jedenastich bodov a tych bodov, ktore pre tim bral iny clen timu ako dvojka v ten den
lebo na druhom su spolocne BB a DD
to je vlastne jedno...mne by stacilo aj to tretie...Joe S. píše:a nie na druhe?BigChief píše:6 bodov...teraz by sme stracali na 3. miesto 6 bodov...takto stracame 12...Joe S. píše:cepi, nerataj do timoveho eventualne +11 bodov ten vykon BigChiefa, ale iba pripocitaj rozdiel tych jedenastich bodov a tych bodov, ktore pre tim bral iny clen timu ako dvojka v ten den
lebo na druhom su spolocne BB a DD
sefiku paradicka, riesme realitu, keby, keby...ani v zivote to keby neexistuje
naozaj famozny finis, ale VAS, nie mĂ´j..
debil -) dik za info, no a spolocne nam to Xovo uz kleplo v pripade NY derby..0,9 s pre zaverom...
fajn dablikove, supnut banneriky do podpisov a zaciname
..ak to klapne budem z casu na cas pridavat bodove i % ohodnotenie nasich,Vasich tipov ako som to riesil v minulej sezone (ale neslubujem)
r.d. nasi superi sa budu v tomto kotli pekne smazit

uz ked som rano pocuval tesne vysledky a po nich pp hned som vedel ktora bije :biglol:
padlo mi to jedna radost, skoda len, ze aspon jeden z Vas neziskal o nejake bodiky naviac, ale tak aspon GM Vam ukazal ako na to
dnes pestra zapasova porcia, takze bodove rozdiely budu urcite markantnejsie
good luck

p.s. chesty zaviedol fajn novinku, kde si môzete zhliadnut, kto ako za tim bodovo natipoval
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé