Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:
kuwo píše:Isles twitter...

good bye season, welcome first overall pick...
Who`s going to be the lucky guy? :)
Adam Larsson or trade down...moje pocity/dúfanie...už vlani Snow mal v úmysle poslať 5th overall, no nedočkal sa dobrej ponuky...trebárs St. Louis 1st+Oshie/EJ za 1st overall :lol2:

EDIT : a vlastne v 2008 veľmi chcel Bogosiana a keď už na 5th nebol k dispozícii a o Schenna nemal záujem, trejdol dole na 9th a vybral Baileyho...takže taký Thrashers 1st+Bogo za 1st overall by som nemal problém stráviť :lol2:
kuwo píše:
Kevin Poulin has a dislocated left knee cap which will require surgery and keep him out for the remainder of the season.
:lol2: :hroza:

tak a teraz môze Nabby povedat pravdu, preco ho to k Isles netahalo....svätyna ostrovanov je pobosorovana :scare:
cepi píše:
kuwo píše:
Kevin Poulin has a dislocated left knee cap which will require surgery and keep him out for the remainder of the season.
:lol2: :hroza:

teraz môze Nabby povedat pravdu, preco ho to k Isles netahalo....svätyna ostrovanov je pobosorovana :scare:
možno Garth chodí po nociach do bránkovísk Collisea s bábkami brankárov a zapichuje do nich ihlice v dúfaní veľkého comebacku...
The New York Islanders have acquired goaltender Al Montoya from the Phoenix Coyotes in exchange for a sixth round pick in the 2011 NHL Entry Draft
oh no čo sa dá robiť...

OK move...
kuwo píše:
The New York Islanders have acquired goaltender Al Montoya from the Phoenix Coyotes in exchange for a sixth round pick in the 2011 NHL Entry Draft
Obrázek Al pôsobi na prvy pohlad nezranitelne :D

no ty vogo tucnakom pekne nakladate :roll:

Obrázek
:poklona2: :thumbsup:
old time!

užil som si zápas...každopádne ak mi jedna vec na Isles vadí tak to je Trevor Gillies...ten chlap je proste hlúpy a navyše useless...dúfam, že Hailey (po zrejmej suspendácii) ho už do zostavy nepustí...a nepovedal by som, že vyzval Johnosna, skôr mi to prišlo opačne, keď Hailey smeroval na trestnú lavicu...dal aj pekný gól a bol by to určite upgrade proti chlapovi, ktorý je úplne dezorientovaný...mrzí ma teda jedna jediná vec a to je zranenie Tangradiho...

Koskinen sa upokojil po prvom zápase a predviedol solídny výkon + jeden zázračný a extrémne šťastný zákrok na myslím Goligoskiho...

som rád za Isles, že konečne, konečne sú odhodlaní postaviť sa jeden za druhého (skutočne to nebolo vidno počas celej sezóny)...ešte nech niekto pekne naloží Phaneufovi, ktorému by som to zo srdca doprial...

z herného pohľadu Tavares 1+3, Hamonic 1+2 (GH hatty), Grabs 2 góly (najrýchlejší hráč akého som v posledných rokoch videl)...
Oh what a match :-O
Grabner chytil formu páni :yes:
Obrázek

:lol2: Skvelé.
Getzo5 píše:Obrázek

:lol2: Skvelé.

:lol2:

tí "gifmakeri" sú skutoční majstri

:rofl:
NHL dnes rozdalo suspendace k pátečnímu večeru. Klub bude muset zaplatit pokutu 100.000 dolarů.
Matt Martin za napadení Maxe Talbota dostal suspendaci na 4 zápasy.
Trevor Gillies za hit loktem dostal suspendaci na 9 zápasů.
Eric Godard obdržel automatickou suspendaci za opuštění střídačky na 10 zápasů.

Ta suspendace u Godarda mi přijde přehnaná. Gillies dal hit loktem do hlavy a pak hráče ještě napadl a dostal 9 zápasů. Godard který opustil střídačku dosaten 10... nechápu :eek2:
PainKiller píše:NHL dnes rozdalo suspendace k pátečnímu večeru. Klub bude muset zaplatit pokutu 100.000 dolarů.
Matt Martin za napadení Maxe Talbota dostal suspendaci na 4 zápasy.
Trevor Gillies za hit loktem dostal suspendaci na 9 zápasů.
Eric Godard obdržel automatickou suspendaci za opuštění střídačky na 10 zápasů.

Ta suspendace u Godarda mi přijde přehnaná. Gillies dal hit loktem do hlavy a pak hráče ještě napadl a dostal 9 zápasů. Godard který opustil střídačku dosaten 10... nechápu :eek2:

tých 10 je predsa minimum za opustenie striedačky, či sa mýlim?
Ano, tam se nedalo nic delat, 10 zapasu pro Godarda bylo jasnym verdiktem podle pravidel. Teoreticky mohl dostat suspendaci i Bylsma, ale prave to uz by bylo prilis krute... Suspendace pro Islanders jsou podle mych predstav :yes:
Atlantik píše:Ano, tam se nedalo nic delat, 10 zapasu pro Godarda bylo jasnym verdiktem podle pravidel. Teoreticky mohl dostat suspendaci i Bylsma, ale prave to uz by bylo prilis krute... Suspendace pro Islanders jsou podle mych predstav :yes:
tiež nemám výhrady voči trestom...hoci údajne by mala byť automatická pokuta a suspendácia kouča za Godardovo konanie, ale je to úplne jedno a žiadne zadosťučinenie by mi to neprinieslo a je už zbytočné a nič neprinášajúce sa v tom ďalej vŕtať...tresty udelené, Gillies mi chýbať nebude, Martin si ešte vo februári zahrá...zápas za nami, dnes Sabres...Koskinen by mal opäť začať, vrátiť by sa mal Comeau a Wishart nahradí Hillena, ktorý si odniesol nejaké zranenie z posledného zápasu...

GO ISLES...
Koukam ze Grabner se nam u Isles pekne zabydlel :frajer2: Dneska HATTRICK!!!Ja vzdycky vedel ze je to pan strelec a porad me trochu mrzi jeho odchod :-( Trochu vic :| Doufal jsem ze ho ziskame zpet po tom co ho Florida uvolnila...skoda no :ja_neviem: Jen tak dal Grabe :good:
Na Floridě si ted musí trhat vlasy :D Grabner se neskutečně rozjel a hranici 30 branek podle mně překoná už hravě :thumbsup: Grabnerovo výkony jsou o to víc udivující, protože hraje v jednom nejslabších týmů letošního ročníku.
leo píše:Koukam ze Grabner se nam u Isles pekne zabydlel :frajer2: Dneska HATTRICK!!!Ja vzdycky vedel ze je to pan strelec a porad me trochu mrzi jeho odchod :-( Trochu vic :| Doufal jsem ze ho ziskame zpet po tom co ho Florida uvolnila...skoda no :ja_neviem: Jen tak dal Grabe :good:

absolútne rozumiem jeho trejdu z Nucks k Panthers...Ballard je predsa skvelý bek a v nabitej zostave Vancouveru by asi ťažko zbieral podobné čísla...u Panthers by bol druhý najproduktívnejší hráč a najlepší strelec...

dúfam, že sa Tallonovi na to dobre pozerá :hroza: waivers? ok thx :lol2:
PainKiller píše: Grabnerovo výkony jsou o to víc udivující, protože hraje v jednom nejslabších týmů letošního ročníku.
Grabner je neskutecny, uplne jsem z neho v soku. To je hrac! Ale Paine, tady nemas spravnou poznamku... V jednom z nejslabsich tymu a proto jsou jeho vykony udivujici? Kdepak, NYI sice hapruje v brane a obrane, ale v utoku si to davaji velmi solidne a Grabner se nemuze ztezovat, ze by mel kolem sebe nejake nazdarky. Neni v nejake extra nevyhode oproti jinym hracum, ma po svem boku ve sve formaci lepsi spoluhrace jako napr. Crosby...

NYI pokud udrzi tyhle hrace a pripadne ziska jeste nejakou posilu do obrany, plus vrati se Streit, Eaton, tak to bude do dvou let velmi silny team. A ten utok je uz ted velmi velmi dobry!

Tavares, Okposo, Nielsen, GRABNER, MOULSON, Comeau, Bailey, Parenteau a na ceste Niederreiter... Letos jeste nejaky ten draftik a pak uz ocekavam solidni jizdu!

Tenhle team me fakt bavi, good luck boys!
Atlantik píše:
PainKiller píše: Grabnerovo výkony jsou o to víc udivující, protože hraje v jednom nejslabších týmů letošního ročníku.
Grabner je neskutecny, uplne jsem z neho v soku. To je hrac! Ale Paine, tady nemas spravnou poznamku... V jednom z nejslabsich tymu a proto jsou jeho vykony udivujici? Kdepak, NYI sice hapruje v brane a obrane, ale v utoku si to davaji velmi solidne a Grabner se nemuze ztezovat, ze by mel kolem sebe nejake nazdarky. Neni v nejake extra nevyhode oproti jinym hracum, ma po svem boku ve sve formaci lepsi spoluhrace jako napr. Crosby...

NYI pokud udrzi tyhle hrace a pripadne ziska jeste nejakou posilu do obrany, plus vrati se Streit, Eaton, tak to bude do dvou let velmi silny team. A ten utok je uz ted velmi velmi dobry!

Tavares, Okposo, Nielsen, GRABNER, MOULSON, Comeau, Bailey, Parenteau a na ceste Niederreiter... Letos jeste nejaky ten draftik a pak uz ocekavam solidni jizdu!

Tenhle team me fakt bavi, good luck boys!
vďaka za povzbudivé slová, potenciálu je tu dosť, len ho naplniť...Tavares, Grabner, Comeau, ale aj Nielsen urobili krok vpred vo svojom vývoji, bohužial Bailey stagnuje a Okposo vynechal pol sezóny pre zranenie a ešte to nie je ono...Moulson si udrží svoj 30 gólový (hoci len vlaňajší) štandard a Nino pravdepodobne ďalšiu sezónu ostane hrať v NHL...

druhá lajna Grabner-Nielsen-Okposo je momentálne najnebezpečnejšia a najspoľahlivejšia, hoci Okposo po zranení je ešte ďaleko za svojou optimálnou formou...

každopádne dôležité bude vyriešiť gólmanov a získať jedného až dvoch kvalitných UFA, alebo hoci aj trejdnuť, či "offer-sheetnuť" (1 top 6 forward, a 1 top 4 def), P.A. Parenteau totiž v žiadnom prípade nemá kvality first linera...body síce zbiera, ale je to predovšetkým kombinácia pre neho priaznivých okolností (1st line minúty, 1st PP unit, Tavares na centri...)...P.A. je solídny 3rd liner, s priemerným korčuľovaním, slušnými rukami, tvrdou prácou, avšak absolútne nulovým IQ na ľade...pri čase takmer 20 minút za zápas vyniknú skôr jeho nedostatky ako prednosti (turnover machine)...

tento rok povyhrávať čo najviac, zamakať na psychike a budúcu sezónu treba predovšetkým ostať zdravý a konečne zamakať o PO...
ian_mendes
Zenon Konopka just told us that he's going to tear down the Mario Lemieux poster on his door as soon as he gets back home.
3 hours ago Favorite Retweet Reply
:hufi:
Getzo5 píše:
ian_mendes
Zenon Konopka just told us that he's going to tear down the Mario Lemieux poster on his door as soon as he gets back home.
3 hours ago Favorite Retweet Reply
:hufi:
:lol2:

CAPTAIN KONOPKA!

:cinka:
Chtěl jsem tu psát oslavné ódy, ale protože už jsem utahanej jak šňůra od hajzlu, tak to shrnu jen na Grabner :frajer2: :cool:
par tyzdnov spät by sme sa k vam kotulali po tutove body....17.1....?... :unsure:
je skutočne príjemné vidieť obľúbený team vyhrávať...štvrtku sa však bojím, obávam sa, že skúsený a komplexný team Bruins vyškolí entuziastických chlapcov Isles...a hlavne sa bojím Thomasa...

Grabner je mašina, chýba mu ešte gól a bude druhým najlepšie skórujúcim nováčikom histórie Islanders (po Bossym :) )...
bol by som sklamany, ak by sme od vas odchadzali na prazdno, tak dufam, ze vasu vitaznu snurku pretrhneme a nasu nacneme :-P

:arrow: Nemohol ani nikomu poriadnu uvaliť
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS