Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

Uzastne 3 miesto len tak dalej.
Presne tak, ak budeme pokracovat v nastupenom trende tak mozme ist aj vyssie :) Musim pochvalit Ivana, ze mu to zatial ide velmi dobre, myslim ze jeho angazovanie bolo dobra transakcia no nie? :P
Aj ked, Ivan, mohol by si trochu castejsie prispievat sem do tohto Topicu, ale nevadi... :thumbsup:
barrki píše:Musim pochvalit Ivana, ze mu to zatial ide velmi dobre, myslim ze jeho angazovanie bolo dobra transakcia no nie? :P
Byla, no...ale tak moc vychvalovat se nemusis :lol: :D
Ale nee, nevychvalujem.. Chapes, ja len aby v teme Army Men rec nestala, no.. :clap:
;)
Njn...tady dycky chybela komunikace. Kdyz sem ete mel cas, tak tu jedinejma prispevkama byly nase tymovy statistiky :lol:
Pametam sa velmi dobre na tie casy.Nikto nechcel pisat a nahodit hociaku temu to nikto nedokaz.
Presne...
I kdyz zas je to asi lesi nez kompletne zaspamovanej topik prispevkama typu chorche :lol:
The Thrasher píše:Presne...
I kdyz zas je to asi lesi nez kompletne zaspamovanej topik prispevkama typu chorche :lol:
narazas na mna :32:
Prajem vsetkym clenom AM stastny novy rok :oslava: a nech sa nam aj nadalej dari
Obrázek Obrázek
Diky a aj ja vam vsetkym prajem stastny novy rok.
To jak naschval mam 0.
Hmm, ty 0, ja 2, to vypada blbe. Snad Barki a Ivan podrzej...
Hm dnes nam to nevyslo podla nasich predstav, napriek tomu sme si udrzali tretiu priecku, co ma velmi tesi... Verim ze toto kolo zvladneme na vybornu, takze prajem vela stastia v tipovani, panove :yes:
Obrázek
Prave som sa docital, ze The Trasher den pred koncom tohto kola odchadza z nasho timu.. V pripade, ze si to Senator uz nerozmysli, a Badhed nema nikoho z Free tiperov este vyhliadnuteho, mozem ponuknut jedneho nadejneho tipera od dalsieho kola... Este s nim samozrejme budem musiet hodit slovo... Tak sa pls vyjadri, Badhed, co ty na to :)
Suhlasim s barrkim.Ak este nemas vyhliadnuteho ziadneho tipera tak zoberme toho,ktoreho nam dohodi.Ved ako sme sa mohli presvedcit tak on ma nos na talentovanych tiperov. :haha:
To ma :)
A kdo to je barrki? (Napis mi ss :) )
The Thrasher píše:A kdo to je barrki?
Nie je to nikto z tiperov, ktori uz su registrovani na hokejfore... Je to moj sused a dobry kamarat, ale v tipovani sa mu dari velmi dobre :thumbsup:
Tak v AM to vyzera na prievidzsky gang :lol: :lol: :lol: A samozrejme seci traja budu ako naklonovani.Barrki uz mu prosim nachystaj banner AM a na armyho daj znak Calgary a aj prosim toho Calgary fan smile.Ale samozrejme mu treba nechat volnost a tipujem ze ako stredny obrazok pojde Iginla ale nechjme sa prekvapit :lol: :lol: :lol:A hlavne mu kupte vela gelu lebo ked ma gel tak vyhra celu KTL :hufi:
g.e.o.r.g.e píše:Tak v AM to vyzera na prievidzsky gang :lol: :lol: :lol: A samozrejme seci traja budu ako naklonovani.Barrki uz mu prosim nachystaj banner AM a na armyho daj znak Calgary a aj prosim toho Calgary fan smile.Ale samozrejme mu treba nechat volnost a tipujem ze ako stredny obrazok pojde Iginla ale nechjme sa prekvapit :lol: :lol: :lol:A hlavne mu kupte vela gelu lebo ked ma gel tak vyhra celu KTL :hufi:
:biglol: Este nic nie je iste, rozhodnut sa musi Badhed... Ale mas pravdu, banner ma nachystany, je tam znak Calgary, ako si vedel koho mam na mysli? :taptap: Hehe ale to by tu potom bol riadny prievidzsky gang, traja najlepsi tiperi KTL :wowo: a uz teraz je tu gang GYMPD :skodoradostny:
ach chudak ten Badhed prevzal tazku funkicu na svoju nie prilis mudrucku hlavicku :? co to spravil asi nevedel do coho sa pusta ked je v time s barrkim :-P no co ale badheda som zu dlho nestretoil :-!
medik911 píše:ach chudak ten Badhed prevzal tazku funkicu na svoju nie prilis mudrucku hlavicku :? co to spravil asi nevedel do coho sa pusta ked je v time s barrkim :-P no co ale badheda som zu dlho nestretoil :-!
Ale preco, ja sa snazim len pomoct, tym ze som znovu zohnal velmi rychlo tipera, ktory by bol (myslim si) prinosom :thumbsup:
ja som to nemyslel ako urazku:-) ale ako .. no daco proste take ze mu das zabrat:-D
Joj no prestante uz s tim.Ja som chcel povodne zobrat pistu082 ale neodpisuje takze nic ztoho.Barrki len Dufam ze neklames a ze bude pravidelne tipovat tak mu ponukam na 1 kolo na skusku.A ivan stebov by som chcel predlzit na dalsie 3 kola ak chces?
A sorac mediku ze som nebol von ale hra som nhl u davida aspon raz za zivot nie ako ty od rana nie do vecera ale do rana.MANIKU
A parada uz sme druhy este trochu zaberme a mozno skoncime aj prvy.

Tak to je moj asi najdlsi prispevok co som pisal katastrofa.
:)
No, podla toho ako sa vyvijaju okolnosti, skus este poriesit Pistu :thumbsup:
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS