Aj ked, Ivan, mohol by si trochu castejsie prispievat sem do tohto Topicu, ale nevadi...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARMY MEN
Presne tak, ak budeme pokracovat v nastupenom trende tak mozme ist aj vyssie
Musim pochvalit Ivana, ze mu to zatial ide velmi dobre, myslim ze jeho angazovanie bolo dobra transakcia no nie?
Aj ked, Ivan, mohol by si trochu castejsie prispievat sem do tohto Topicu, ale nevadi...
Prave som sa docital, ze The Trasher den pred koncom tohto kola odchadza z nasho timu.. V pripade, ze si to Senator uz nerozmysli, a Badhed nema nikoho z Free tiperov este vyhliadnuteho, mozem ponuknut jedneho nadejneho tipera od dalsieho kola... Este s nim samozrejme budem musiet hodit slovo... Tak sa pls vyjadri, Badhed, co ty na to
Tak v AM to vyzera na prievidzsky gang
A samozrejme seci traja budu ako naklonovani.Barrki uz mu prosim nachystaj banner AM a na armyho daj znak Calgary a aj prosim toho Calgary fan smile.Ale samozrejme mu treba nechat volnost a tipujem ze ako stredny obrazok pojde Iginla ale nechjme sa prekvapit
:lol:A hlavne mu kupte vela gelu lebo ked ma gel tak vyhra celu KTL
:biglol: Este nic nie je iste, rozhodnut sa musi Badhed... Ale mas pravdu, banner ma nachystany, je tam znak Calgary, ako si vedel koho mam na mysli?g.e.o.r.g.e píše:Tak v AM to vyzera na prievidzsky gang![]()
![]()
A samozrejme seci traja budu ako naklonovani.Barrki uz mu prosim nachystaj banner AM a na armyho daj znak Calgary a aj prosim toho Calgary fan smile.Ale samozrejme mu treba nechat volnost a tipujem ze ako stredny obrazok pojde Iginla ale nechjme sa prekvapit
![]()
:lol:A hlavne mu kupte vela gelu lebo ked ma gel tak vyhra celu KTL
Ale preco, ja sa snazim len pomoct, tym ze som znovu zohnal velmi rychlo tipera, ktory by bol (myslim si) prinosommedik911 píše:ach chudak ten Badhed prevzal tazku funkicu na svoju nie prilis mudrucku hlavickuco to spravil asi nevedel do coho sa pusta ked je v time s barrkim
no co ale badheda som zu dlho nestretoil :-!
Joj no prestante uz s tim.Ja som chcel povodne zobrat pistu082 ale neodpisuje takze nic ztoho.Barrki len Dufam ze neklames a ze bude pravidelne tipovat tak mu ponukam na 1 kolo na skusku.A ivan stebov by som chcel predlzit na dalsie 3 kola ak chces?
A sorac mediku ze som nebol von ale hra som nhl u davida aspon raz za zivot nie ako ty od rana nie do vecera ale do rana.MANIKU
A parada uz sme druhy este trochu zaberme a mozno skoncime aj prvy.
Tak to je moj asi najdlsi prispevok co som pisal katastrofa.
A sorac mediku ze som nebol von ale hra som nhl u davida aspon raz za zivot nie ako ty od rana nie do vecera ale do rana.MANIKU
A parada uz sme druhy este trochu zaberme a mozno skoncime aj prvy.
Tak to je moj asi najdlsi prispevok co som pisal katastrofa.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé