Bluesfan píše:Znova bol na všetky 4 útoky viac menej spoľah až na jedno meno. Maxim Lapierre. Zatiaľ ma príliš nepresvedčil .

tak ja som ten zápas nevidel, ale iste vieš Jožko, že každý má svoje miesto v tíme jasne dané a pri takto zloženom tíme, ako máme my, je len jasné, že všetci hviezdiť nebudú.
Lapierre má za úlohu predovšetkým defenzívne úlohy. Prišiel do útoku, kde bol predtým
Nichol a ako iste vieš ten zbieral vhadzovania jedna radosť a tak nebolo ľahké hľadať vhodnú náhradu. Lapierre sem prišiel práve s touto devízou, vo VAN mal v týchto štatistikách skvelé čísla a myslím si, že sa mu to darí aj u nás. V poslednom zápase s CHIC mal Lapierre štatistiku
83% 
a to je viac než dobré s tak silným tímom, akým CHIC jednoznačne je. Pekné čísla mal aj
Berglund - 54%.
Nehovoriac o tom, že 4. útok nejako extra na krásu nehrá...

Inak zaujímavosťou bolo, že tréner tam preskupoval LW z 2. a 4. útoku, teda
Sobotku a
Morrowa. Sobotka je neskutočne šikovný univerzál a podľa ohlasov sa tento krok trénerovi zapáčil, takže je možné, že v zápase s NYR ho v 2. lajne uvidíme často a možno aj od začiatku zápasu.
Čo som čítal na nete, tak možno v tomto zápase nenastúpi
Rick NASH - má nejaké post-otrasové symptómy po zákroku od Stuarta zo zápasu so SJ.

ďalšou zaujímavou správou je, že záaps sledovali v hľadisku aj pozorovatelia z národného tímu SWE, ktorí si prišli pozrieť Steena s Berglundom. Repre team USA tam zasa vyslal Dona WADDELLA, ten bol zvedavý najmä na Backesa s Oshiem, možno aj Shattenkirka. Podobných návštev bude s blížiacimi sa OH len pribúdať.
Páči sa mi ešte, že zatiaľ sme v každom zápase "zavesili" v PP. Padá to tam pekne
Backesovi. Priebežne sme v tejto štatistike 2. v lige, tak by bolo dobré si tieto čísla čo najdlhšie udržať. V zápase s NYR by to ešte chcelo máličko zlepšiť % úspešnosti v oslabovke.
- tak už sa teším na ten zápas s jazdcami, dúfam že bude zasa víťazný a bude sa na čo pozerať