Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

k zapasu nemam co dodat vysledok hovori za vsetko :-D len by som chcel vyzdvihnut vykon Schwartza ktory hral podla mojho názoru velmi dobre bojoval ako lev co sa mu potom pretavilo v prvý gol v tejto sezone :good: . Celý team bojoval dobre a vsetkým ukázali ze to s utokom na SC myslíme vazne. Taktiez patri pochvala aj Jarovi za nulu a prepisanie klubových historickych tabuliek v pocte vychytaných nul za jeden team :clap: ( dufajme ze mu forma vydrzi co najdlhsie ).
Tak dnes nas caka Chicago na tento zapas sa nesmierne tesim nasi by mali nastupit v takej istej zostave ako aj proti Floride cize takto:

Steen-Backes-Oshie
Schwartz-Berglund-Tarasenko
Morrow-Roy-Stewart
Sobotka-Lapierre-Reaves

Bouwmeester-Pietrangelo
Leopold-Shattenkirk
Jackman-Polak

Halak

Tak dufam ze potvrdimeskvelu formu: :good:
3:2 :good: :good: , tak sme to nakoniec dali, Steen to zariadil :-D
ano dali :-D ale sme si to aj zbytocne komplikovali ked po nasom prvom gol sa nechal zbytocne vylúčiť Lapierre a Chicagu netrvalo ani 10 sekund presilovku vyuzit :oops: . potom zase po nasom druhom gole sa nechal zbytocne vylucit Schwartz a znovu Chicagu netrvalo dlho a vyrovnali na 2:2 :cry: . Zo zaiatku zapasu sme boli dost zaskoceny :-O a hrali sme s respektom kde nas super jasne prestrielaval ale chlapci sa potom zobudili a este do konca prvej tretiny stav striel otocili v nas prospech :) . velka pochvala patri Jarovi ktory odchytal perfektny zapas a zneskodnil niekolko goloviek :thumbsup: a samozrejme Steenerovi za ten gol v poslednch sekundach zápasu :good: .
Dnes nasi chlapci zohrali velmi kvalitný zápas na ktorom konci stalo viac stastia na nasej srane kedze duel bol nesnierne vyrovnaný. :-P
chrto85 píše:ano dali :-D ale sme si to aj zbytocne komplikovali ked po nasom prvom gol sa nechal zbytocne vylúčiť Lapierre a Chicagu netrvalo ani 10 sekund presilovku vyuzit :oops: . potom zase po nasom druhom gole sa nechal zbytocne vylucit Schwartz a znovu Chicagu netrvalo dlho a vyrovnali na 2:2 :cry: . Zo zaiatku zapasu sme boli dost zaskoceny :-O a hrali sme s respektom kde nas super jasne prestrielaval ale chlapci sa potom zobudili a este do konca prvej tretiny stav striel otocili v nas prospech :) . velka pochvala patri Jarovi ktory odchytal perfektny zapas a zneskodnil niekolko goloviek :thumbsup: a samozrejme Steenerovi za ten gol v poslednch sekundach zápasu :good: .
Dnes nasi chlapci zohrali velmi kvalitný zápas na ktorom konci stalo viac stastia na nasej srane kedze duel bol nesnierne vyrovnaný. :-P
rád by som k zápasu tiež niečo dodal, ale tieto dni som rád, že sa vôbec vyspím alebo aspoň dospím... ale to podstatné ešte len príde a ja verím, že už čoskoro budem môcť pozrieť zápasy, tak ako predtým.
Dík aspoň za vaše komenty :yes: :good:
inak tieto zápasy som vždy rád pozeral, malo to napätie, bojovalo sa o každý puk, súperi si nič nedarovali a bolo sa teda na čo pozerať... zo záznamu sa mi páčili všetky naše góly, tá Tarasenkova chladnokrvnosť pri prvom nemala chybu, no a samozrejme Steenerova bomba medzi betóny v posledných sekundách, to nepotrebuje zvláštny komentár :klobuk:
Chalanom patrí obrovské ďakujem za bojovnosť a za predvádzanú hru. :taptap:
Inak Quenneville bol po zápase riadne vytočený (zrejme bol už mysľou pri taktike na predlženie s vidinou 2 bodov :giggle: )
Na forech Flyers se vas zapas diskutoval a vysledek byl, ze mame jeste dlouhou cestu. :giggle:
AndyF píše:Na forech Flyers se vas zapas diskutoval a vysledek byl, ze mame jeste dlouhou cestu. :giggle:
tak tá naša cesta je pomerne dosť dlhá a trnistá... ale zdá sa prichádzajú lepšie časy, len to nezakríknuť. :psst:
Zápas mal vysokú úroveň. Hralo sa hore dole. Nie je toho veľa čo by som mohol mužstvu vytknúť. Až na prvých cca 5 minút kedy nás Chicago zatvorilo a pálilo na Jara jednu strelu za druhou bol zápas maximálne vyrovnaný. Čo treba ale do ďalších vzájomných zápasov treba brať ako varovný prst je disciplína :!: Presilovkové komando Hawks je doslova smrtiace a včera sme to mali možnosť vidieť. Jeden gól nám zasadili po 6. sekundách a druhý po 14. sekundách :!: Ak to posúdim objektívne tak Hawks si možno minimálne bod za výkon zaslúžili ale na druhú stranu je to rival a za ich krátku nekoncentrovanosť sme ich potrestali 21 sekúnd pred koncom a to bola jednoducho krása :-P . A mne sa zaspávalo sladko :) .

Koho vyzdvihnúť. Znova bol na všetky 4 útoky viac menej spoľah až na jedno meno. Maxim Lapierre. Zatiaľ ma príliš nepresvedčil :hmm: . Včera zavinil jednu zbytočnú presilovku Hawks a hneď z toho bol gól. A nejde len o to. Dozadu nič extra, napádanie detto. Do koncovky sa takisto príliš netlačí. Videl som zatiaľ 2 zápasy a okrem slovných provokácií a zopár faulov toho veľa neukázal. Môj názor. Snáď sa s mužstvom čo najskôr zohrá a pôjde mu to, pretože som ho pred sezónou pasoval ako veľmi dobrú posilu. V opačnom prípade tu máme Cracknella, ktorý hral záver minulej sezóne vo výbornej forme.

Jaroslav Halák. Drží si vysoký štandard. Opäť sa mi jeho výkon veľmi páčil. Za góly nemohol a čo bolo treba, to pochytal. Pôsobí živo, sebavedomo a isto. A presne takého ho chcem vidieť čo možno najdhlšie :thumbsup:

Alex Pietrangelo. Rozohráva sa k veľkým výkonom. Znova mal prsty v 2. strelených góloch. Veľký prehľad, čisté odoberanie pukov, hrá s hlavou hore. Má aj výbornú pozičnú hru a výdatne podporuje útok. Toto je náš najlepší hráč a je radosť pozerať sa na neho :) .

Derek Roy. Veľmi čiperný hráčik. Lieta hore dole, strieľa, pripravuje šance a je veľmi priebojný. Zatiaľ sa javí ako skvelá posila len nech mu vydrží to zdravie :).

Schwartz-Berglund-Tarasenko. V tejto formácií drieme veľká sila. Bergy to z centra perfektne šéfuje a pomáha obrancom no a Schwartz s Tarasenkom zasa vedia spraviť riadny kolotoč pred súperovou bránou. Najmä Schwartz hrá s veľkou chuťou a snahou. Takisto pochvala :).

Najbližšie nás čaká o 2 dni Rangers. A ja sa nebojím povedať, že opäť vyhráme. Mužstvo je v pohode. Ide nám hra, strieľame góly a máme veľkú silu :).
Bluesfan píše:Znova bol na všetky 4 útoky viac menej spoľah až na jedno meno. Maxim Lapierre. Zatiaľ ma príliš nepresvedčil .
:hmm: tak ja som ten zápas nevidel, ale iste vieš Jožko, že každý má svoje miesto v tíme jasne dané a pri takto zloženom tíme, ako máme my, je len jasné, že všetci hviezdiť nebudú. Lapierre má za úlohu predovšetkým defenzívne úlohy. Prišiel do útoku, kde bol predtým Nichol a ako iste vieš ten zbieral vhadzovania jedna radosť a tak nebolo ľahké hľadať vhodnú náhradu. Lapierre sem prišiel práve s touto devízou, vo VAN mal v týchto štatistikách skvelé čísla a myslím si, že sa mu to darí aj u nás. V poslednom zápase s CHIC mal Lapierre štatistiku 83% :good: a to je viac než dobré s tak silným tímom, akým CHIC jednoznačne je. Pekné čísla mal aj Berglund - 54%.
Nehovoriac o tom, že 4. útok nejako extra na krásu nehrá... :wink2:

:arrow: Inak zaujímavosťou bolo, že tréner tam preskupoval LW z 2. a 4. útoku, teda Sobotku a Morrowa. Sobotka je neskutočne šikovný univerzál a podľa ohlasov sa tento krok trénerovi zapáčil, takže je možné, že v zápase s NYR ho v 2. lajne uvidíme často a možno aj od začiatku zápasu.
Čo som čítal na nete, tak možno v tomto zápase nenastúpi Rick NASH - má nejaké post-otrasové symptómy po zákroku od Stuarta zo zápasu so SJ.

:arrow: ďalšou zaujímavou správou je, že záaps sledovali v hľadisku aj pozorovatelia z národného tímu SWE, ktorí si prišli pozrieť Steena s Berglundom. Repre team USA tam zasa vyslal Dona WADDELLA, ten bol zvedavý najmä na Backesa s Oshiem, možno aj Shattenkirka. Podobných návštev bude s blížiacimi sa OH len pribúdať.

Páči sa mi ešte, že zatiaľ sme v každom zápase "zavesili" v PP. Padá to tam pekne Backesovi. Priebežne sme v tejto štatistike 2. v lige, tak by bolo dobré si tieto čísla čo najdlhšie udržať. V zápase s NYR by to ešte chcelo máličko zlepšiť % úspešnosti v oslabovke.

- tak už sa teším na ten zápas s jazdcami, dúfam že bude zasa víťazný a bude sa na čo pozerať :yes: :fan: :povzbudzovanie:
Walt píše:tak možno v tomto zápase nenastúpi Rick NASH
Ten nenastoupi 100%
výhrou 5:3 nad Rangers sme prvý krát v histórii klubu vstúpili do sezóny s bilanciou 4 - 0 :good: :klobuk:
Videl som nakoniec iba prvú tretinu, ktorá až na ten záver bola fajn, ale ten koniec do.ebal v podstate pán sudí, ktorý to jednoducho nezvládol. Aj to bol dôvod, že som to potom vypol v kombinácii s únavou.
Podstatný ale je konečný výsledok a ten samozrejme potešil. Zasa sme dali 2 góly v PP a potvrdzujeme zlepšenie v tejto hernej činnosti.
Začiatok zápasu bol až neskutočne rýchly z našej strany, rýchle zakladanie útokov, napádanie súpera už v ich obrannej tretine, presné a rýchle nahrávky, jednoducho paráda. Bola radosť sledovať ako hráme a užíval som si to :good:
Prvý gól bol parádny po vydarenej akcii prvého útoku, ktorý sa mi v prvej tretine herne pozdával asi najviac. Pekné akcie predvádzal aj Berglundov útok, kde ma potešil najmä Tarasenko. Je dravý, silný na puku a hrá dobre do tela, naviac mu to tam aj padá.

Som teda zvedavý na vaše postrehy zo zvyšku zápasu, verím že bude zasa o čom písať. :wink2:
Z mojho pohľadu to nebolo az take fajn sice v hre dopredu nemozem vytknut nic tý fungovali dobre :thumbsup: ale co som si vsimol ze dnes obrana hrala tak na 65-70% vsetky goly co nam dali boli vlastne obrancov zle dostupovali k hracom a az prilis casto ich nechavali volnych, najma ma sklamal Polak ten dneska nehral nic :evil: Kto ma potesil Boli Backes, Seen, Schwartz a Tarasenko :good: . Jaro tiez chytal celkom fajn (znicil par goloviek)
co sa tyka nasich PP som rad ze nam to tam pada len dufam ze to tak vydrzi co najdlhsie :thumbsup: . Inak ak mam pravdu povedat v takyto vstup do sezony som ani nedufal ale je radost sa na to pozerat. uz sa tesim na zapas zo zralokmi ktorý taktiez este neprehrali ci ze sa ukaze kto si udrzi neporazitelnost.
Možno som ho niekedy videl hrať nemenej dobre a rozhodne je s Williamsom najnedocenenejším hráčom ligy, ale to, čo teraz predvádza Steen, to je neskutočné! :sok: Neuveriteľné sebavedomie, radosť pozerať.
Tak dnes nas caka San Jose ktore je s Coloradom s snami jedinym teamom ktory v tejto sezone neochutnal trpkost prehry v riadnej hracej dobe tak som zvedavy ci si to udrzime mi :) alebo San Jose :evil: Nastupit by sme mali vtej isej zosave ako nastupujem od zaciatku sezony cize:

Steen-Backes-Oshie
Schwartz- Berglund-Tarasenko
Morrow-Roy-Stewart
Sobotka-Lapierre-Reaves

Bowmeester- Pietrangelo
Leopold-Shatenkirk
Jackman-Polak

Halak

takze ja dufam ze nasi chlapci to zvladnu aj v tomto dueli a udrzia si neporazitelnosť. Ja osobne si tento duel pozriem a velmi sa nan tesim :hop:
nuž tak je, dnes to bude zápas ako sa patrí, tiež sa ho chystám pozrieť... :kajo: :fan:
:arrow: linky ako si napísal, sú nezmenené - sme teda zatiaľ bey zranení.., ale do ďalších zápasov už Hitch plánuje nasadiť aj niektorých zo zdravých náhradníkov (Cole, Paajarvi, Elliott a Cracknell) Dnes to ale ešte nebude.
Verím že dnes potvrdíme domácu neporaziteľnosť a že to bude parádny zápas. :yes:
Getzo5 píše:Možno som ho niekedy videl hrať nemenej dobre a rozhodne je s Williamsom najnedocenenejším hráčom ligy, ale to, čo teraz predvádza Steen, to je neskutočné! :sok: Neuveriteľné sebavedomie, radosť pozerať.
nuž tak nejako, ja by som tam pokojne pribalil aj Sobotku :wink2:
paajarvi stale bez startu, ten trejd za Perrona sa vam velmi neoplatil. Co tak dalsi trejd? Elliot by sa nam mohol zist :hmm:
arek píše:paajarvi stale bez startu, ten trejd za Perrona sa vam velmi neoplatil. Co tak dalsi trejd? Elliot by sa nam mohol zist :hmm:
Nám sa oplatil z toho pohľadu, že sa uvoľnili nejaké bubáky na podpis Pietrangela napríklad :wink: . O tom, že Pääjärvi nie je na úrovni Perrona nepochybujem :-P .

K poslednému zápasu sa vyjadrovať nebudem pretože som ho nevidel. Ale stáva sa. Treba sa z toho čo najskôr oklepať a nadviazať na predošlé výkony :) .

Lapierrovo dohrávanie súboja na Boylea sa mi nepáčilo. Možno išlo o zhodu nešťastných okoľností ale jednoducho to odsudzujem. Omiela sa to v NHL donekonečna a on to aj tak spraví. Dúfam, že sa Boyle dá čo najskôr dokopy a sám som zvedavý aký trest naparí disciplinárka Lapierrovi za ten zákrok. Dúfam, že sa Cracknell chopí šance.
nuž pekný výprask sme dostali a ešte k tomu doma :doh:
Jaro to po štvrtom góle zabalil, ale myslím si, že pri prvých troch góloch nemal ani šancu. Ten štvrtý bol chytateľný a to ho asi zlomilo. Celkovo nešla nám koncovka a Niemi chytal fakt dobre. Celkovo ma žraloci milo prekvapili, hrali dobre :klobuk:
Lapierre za včerajšok :thumbsdown:
Inak si za prehru môžme sami, slabšia aktivita, zle sme napádali súpera, stálo to za starú belu včera, veľmi zlý zápas z našej strany, ani som to nedopozeral - nedalo sa :?
No ja musim len suhlasit s Waltom hra nula bodov :-( a ten zakrok Lapirra bol fakt hnusny :evil: tiez sa mi to nepaci (nemusim takych hracov). Prislo mi to tak ako keby San Jose ten faul nastartoval a podali taky vykon ako podali. Tiez som zapas nedopozeral po druhej tretine som siel spa :? t. Som zvedavy na dnesny zapas s chicagom dufam ze chalani tuto prehru hodia za seba a dnes to bude uplne iny team :)
Paajarvi ma dnes premieru. Go Maggie Go :clap:
Walt píše:nuž pekný výprask sme dostali a ešte k tomu doma :doh:
Jaro to po štvrtom góle zabalil, ale myslím si, že pri prvých troch góloch nemal ani šancu. Ten štvrtý bol chytateľný a to ho asi zlomilo. Celkovo nešla nám koncovka a Niemi chytal fakt dobre. Celkovo ma žraloci milo prekvapili, hrali dobre :klobuk:
Lapierre za včerajšok :thumbsdown:
Inak si za prehru môžme sami, slabšia aktivita, zle sme napádali súpera, stálo to za starú belu včera, veľmi zlý zápas z našej strany, ani som to nedopozeral - nedalo sa :?
Mne sa zdalo, že mohol mať aj ten druhý, nielen štvrtý. A ešte poznámka k "dnes Lapierre..." - a predtým OK? Lebo čo som doteraz videl, tak buď spravil nejaký nevynútený faul a inkasovali ste, alebo nejakú prasačinu. Zatiaľ hrôza, byť Hitchcockom, tak som z neho na prášky.

Sharks sú momentálne o triedu najlepším tímom v lige, to proste treba športovo uznať. :klobuk:
Getzo5 píše:A ešte poznámka k "dnes Lapierre..." - a predtým OK?
na to by som musel vidieť všetky doteraz odohrané zápasy a to sa nestalo, takže odpoveď znie neviem :neviem: , no z toho čo som videl nehral tragicky, mal výborné % na vhadzovania a svoje odohral, samozrejme bolo tam niekoľko chýb, ale to aj u iných hráčov.
Ale toto ma fakt rozladilo, úplne zbytočné a ešte to spôsobilo šarvátku, ktorá bola tiež zbytočná a za toto má u mňa veľký palec dole :thumbsdown: :

http://www.youtube.com/watch?v=lXiJIG3t0dw" onclick="window.open(this.href);return false;

ale dnes v noci sme si zasa napravili chuť na hokej a odnieslo si to zasa CHIC :giggle:
Čo sa týka Lapierra tak súhlasím s Getzom. Vlastne minule som to už aj spomínal. Ja som videl zatiaľ 3 zápasy a v nich len provokácie, slabá hra a vyradenie Boylea. Čo sa týka jeho štatistiky na buly je fajn ale mne to príliš nestačí. Ku podivu aj Nichol bol pri hre 5 na 5 a aj v oslabovkách platnejší. Môj názor. Zatiaľ som sklamaný pretože som ho pred sezónou pasoval ako veľmi dobrú posilu, ktorá nám spôsobom hry a vekom ideálne zapadne do mužstva a so Sobotkom sa zohrajú k veľkým výkonom. Nečakám od neho 50 bodov ale určite vie hrať aj lepšie. Dokázal to tak v Montreale ako aj vo Vancouveri. Dúfam, že po odpykaní trestu začne poriadne makať a že sa tou platnou posilou nakoniec aj stane.

Dnešný zápas som vydržal pozerať len do stavu 1:1 pretože ma skolila únava z práce. Hodnotiť samozrejme nemôžem a ani nebudem ale výsledok poteší. Znova ako minule. Najlepšia odpoveď na tragický výkon a výsledok proti SJ je vyhrať v Chicagu :fucker2: .

Podľa toho mála čo som videl live a podľa zostrihu len súdim, že sme opäť predviedli dobrý kolektívny výkon podčiarknutý spoľahlivým Halákom.

Vyzdvihujem Backesa. Ten cez leto zrejme poctivo trénoval to tečovanie do brány :-D . Pred súperovým brankárom odvádza kus kvalitnej roboty a ešte mu to tam aj padá. Výborné kapitán :!: :) . Od čias Tkachuka nám chýbal hráč, ktorý presne toto dokáže. Tak nech to Davidovi vydrží :).
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA