Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek
P.Martin se zranenim ruky.. Bude chybet cca. mesic. Snad nebudeme panikarit a nepujdeme po bekovi :scare: Wingers, wingers, wingers!
Neco pro Kiku a Finche.. U Crosbyho je to zda se definitivne jasny, stejne je neskutecny jak tu Kathy L. dokazal tak dlouho mlzit.
Obrázek Obrázek
Obrázek

Mimochodem, leceni Bennettova zapesti jde uz mesic nad plan a furt neni pripraven.. :hroza:
Kajo oprav mu to prosim na : Neco pro Finche..
Rikalo se to o nich urcite tak rok. Oprava, 2 roky..
Ale ja takvy veci vubec nesleduju.
AndyF píše:Rikalo se to o nich urcite tak rok. Oprava, 2 roky..
Ale ja takvy veci vubec nesleduju.
Rikalo a ja o tom vim, jenomze pak to zas nejak utichlo a furt to byla vicemene jen spekulace.
Pascal Dupuis has been rehabbing everyday. Full recovery will take 6-8 months - around Aug/Oct.
Chris Conner out 1 more week before he can practice. Taylor Pyatt & Joe Vitale are full go to return Thursday.
Beau Bennett had a setback. 3-4 week timetable.
Paul Martin broke his hand in Olympics. Out 4-6 weeks. Vokoun cleared to practice, no timetable on return. #Pens
Bylsma says no timetable for Vokoun to return.
One thing is for sure, Shero has no plans to try and replace winger Pascal Dupuis, who is out for the season after having ACL surgery, and expected to make a full recovery for next season.

“Replacing Pascal Dupuis, I’m not sure that’s ever going to be possible,” Shero said. “In terms of this trade market there are only four teams that are out of the playoffs at this particular point. The assets to trade for players will be steep. It comes down to cap space and what you have available to add. Trying to replace Pascal Dupuis with a top-line winger would be far-fetched.”

Ty vole, abychom vůbec po nějakým křídlu šli. :?
Downie-Despres makes sense :jn:
Neverim, ze se nic nestane.. Ted jsem napr. narazil na spekulaci od Harrisona Mooneyho (web editor pro Vancouver Sun), ktery rika ze jsme pred OH temer meli deal za Keslera (muze hrat i kridlo), s tim ze by Sutter a Despres sli opacnym smerem.. Jinak Despres si ted v acku konecne zas zahraje, pri zranenich Martina a Letanga, takze to s jeho vymenou nebude tak jednoduche. Jedine v pripade ze by slo o vetsi rybu.. :neviem:
Ty vole, jít Sutter(můj obrovskej oblíbenec btw) pryč, tak by naše třetí lajna a bottom 6 byla snad nejhorší v NHL... I když vlastně ona k tomu má dost blízko i za současnýho stavu. :cry: Nevim no, rozdejchával bych to hodně špatně tenhle trejd, ještě že to nevyšlo. :) Ale tak aspoň, že se o něco snažíme, na druhou stranu to snad bude stát fakt za to, jestli při tom máme přijít o hráče typu Desprese nebo Suttera.
Nic proti Sutterovi, ale tohle by byl upgrade jak hovado (jakoze tomu neverim, ze by Shero neco takoveho dotahl a zrejme by jsme museli jeste neco doplatit, ale Kunitz-Crosby-Kesler.. :scare: ). Sutter je vanilla soft, ma sice vybornej charakter a na svuj vek je respektovanej lidr v kabine, kvalitne brani, ale to je temer vsechno. Jeho ofenziva je ciste prumerna (cisla jsou dokonce podprumerna, ale vim s jakym odpadem ve formaci hraje), pro me rozhodne nejde o nepostradatelnyho hrace.
Kesler za Suttera a Despresa? :lol2: tomu snad sam neveris...
kajo píše:Kesler za Suttera a Despresa? :lol2: tomu snad sam neveris...
možno rátajú s discountom za večne (aj momentálne) zraneného Lazara (nie Curtisa :dudo:). :neviem:
Ne, neverim. Ale neveril jsem ani v zazracnou protihodnotu za Goligoskiho.. Popravde, i kdyby NAHODOU neco s Keslerem pekli, myslim ze bez Pouliota by to neslo.
Tak já právě, jak už tady padlo, mám toho Keslera za velkýho IP no, plus mi prostě do jedničky k Sidovi nějak nesedí, si ho tam neumim představit moc. :)
Sam velkej Bobby Mac btw potvrdil, ze Kesler je iniciativne nabizen na vymenu, takze az tak mimo to nakonec byt nemusi. Sutter i Despres jsou mladi solidni hraci s potencialem, Kesler je samozrejme momentalni upgrade a ma vyssi hodnotu, na druhou stranu je OPET a ZAS zranenej..
Mozne je vsetko, ale skor by som to videl na vymenu ako bol Richie trejdovany do Kings...B.Schenn+Simmonds+2nd. Nieco obdobne. Verim v to, lebo ak uz by ste mali Keslera ziskat, nech to nie je lacno.

Aj tak ostane Canuck imo.
Hmm, zda se ze nam precijen vyskocil jeden forward-prospect.. Josh Archibald: http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... ncode=TRUE" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma skvelou sezonu a da se cekat, ze posledni rok na univerzite neabsolvuje. Pristi rok zacne pravdepodobne ve Wilkes-Barre a pak se uvidi. V nasi organizaci, kde je plno odpadu a zranenych chlapu a minimum talentovanych mladych wingeru ma Archibald idealni sanci. Lidi od nas co ho videli v akci rikaj, ze je ready na pro hokej a ze se neuveritelne zlepsil. Na univerzitach skoruje tolik nez on uz jen Johnny Gaudreau. Nezustava nam nic jinyho nez doufat.
Fleuryho vystroj
Obrázek
to by mohlo vyzerat v reale :cool:
C3PO!
Obrázek
Teraz keby si dal urobit masku s jeho hlavou :hmm:
Neskoro. Masku už má a vyzerá ako hráč Steelers. :sisi: Švolco approves though. :giggle:
hľadanie krídla do prvého útoku, nepožiadal náhodou MSL o trejd? :hmm:
Joe S. píše:hľadanie krídla do prvého útoku, nepožiadal náhodou MSL o trejd? :hmm:
Pozadal a uz jsme ho snad i kontaktovali, ale chce jit prej jen na Manhattan..
Tak co jsem teď četl, tak s Keslerem by se spíš počítalo do trojky s tim, že by se Pens vrátili k tomu modelu se třemi špičkovými centry. Kravina podle mě, s Glassem a Kobasewem na křídlech by toho moc nevyvedl ani Crosby, já jsem spíš fakt pro to, ať se Sutter nechá(jako centr třetí lajny je dostačující) a trejdujou se drafty a prospecty do obrany za křídla, protože ta naše situace s křídlama je vážně žalostná a výměna třetích centrů by teď byla fakt k hovnu.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO