Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Letang uz 3.zapas mimo a to zraneni nema.. Prej nemoc, ale az dalsi vysetreni ukazou jestli to nebude dlouhodoba zalezitost, pricemz tu moznost nelze podle nekterych spekulaci vyloucit. Nevim, zeby mononukleoza? :neviem: :slap:
Byli jsme aktivnejsi nez Sens (strely 48-25), ale nakonec 10 minut pred koncem za stavu 1-1 musel Fleury vytahnout tohle :shock: :
Obrázek
Obrázek
Neal v OT:
Obrázek

Maatta (nejlepsi na lede) a Bort velmi dobre zapasy, Crosby uz trochu lepsi nez posledne (furt to ale neni ono, Kunitz je nevyraznej a Gibbons se snazi a neni spatnej ale furt je to Gibbons, kazdopadne mam pocit ze pred Sochi to Crosby s Kunitzem hrajou uz delsi dobu tak nejak na pul plynu) a konecne se v pravou chvili pekne trefil v posledni dobe trochu se trapici Neal.

Zranil se Pyatt a navic nepochopitelne zas hral Kobasew.. :x Jinak ale celkem dobrej match a dalo se na to divat (ne jako na tu mizerii co predvedli v Arizone).
TSN reports the #LAKings and Pittsburgh #Penguins could both have interest in #NYIslanders Thomas Vanek
A opacnym smerom kto? Letang? Po sezone mu zacne platit NMC a je*ne ho :lol2:
Finch182 píše:A opacnym smerom kto? Letang? Po sezone mu zacne platit NMC a je*ne ho :lol2:
Tak musi to bejt nejaka cap-sajba, pac jinak se tam nevejdou.
AndyF píše:Tak musi to bejt nejaka cap-sajba, pac jinak se tam nevejdou.
Zatim ne, proto by se melo mesic pockat, at je jeho cap hit maximalne prorated.. Samozrejme Isles vzdycky muzou absorbovat cast jeho platu. Dupuis a Vokoun budou na LTIR taky jeste nejaky ten patek, takze prostor by se nakonec urcite nasel. Pred LTIR Dupuise jsme byli na hrane, tam se nam ale uvolnilo 3.75M(nutno jeste pronasobit časem). Cim dyl se ceka, tim vetsi kontrakt muzeme pripsat misto Dupuise, nutno ovsem dodat ze cast prostoru se dala na Pyatta :slap: Ale furt by tam mela byt rezerva, bez ohledu na to co uvadi capgeek.

Druha vec je, jestli to stoji zato.. Vanek by byl zrejme jen rental a cena vysoka. Navic on je naturalni LW a my potrebujeme spise RW :neviem:
by mohol ist k malkinovi a nealovi a nemusel by sa tam topit jokinen......
Navyse preco si myslis ze by to bol iba rental? Ja myslim ze by bol konecne stastny ze hraje v muzstve ktore hrava aj v play off, toho si moc v kariere neuzil
Aj ked hej, po sezone by bol drahy a je velice na zamyslenie, ci by bolo vhodne tam mat este dalsieho hraca s vysokym cap hitom, uz tak sa operuje tazko. Aj ked hej, sere ma ze mate 1/2 muzstva odpad ale ta prva polovica je tak dobra, ze to vyhraje....
Finch182 píše: sere ma ze mate 1/2 muzstva odpad ale ta prva polovica je tak dobra, ze to vyhraje....
Me nejvic sere, ze jim uz musim ve zbytku sezony fandit, protoze potrebujem, aby nam porazeli soupere v divizi a konferenci :x
Finch182 píše:by mohol ist k malkinovi a nealovi a nemusel by sa tam topit jokinen......
Navyse preco si myslis ze by to bol iba rental? Ja myslim ze by bol konecne stastny ze hraje v muzstve ktore hrava aj v play off, toho si moc v kariere neuzil
Aj ked hej, po sezone by bol drahy a je velice na zamyslenie, ci by bolo vhodne tam mat este dalsieho hraca s vysokym cap hitom, uz tak sa operuje tazko. Aj ked hej, sere ma ze mate 1/2 muzstva odpad ale ta prva polovica je tak dobra, ze to vyhraje....
Jokinen je jen mensi zlo, nemuzeme zas mit vsechno a on nakonec tak tragickej zas neni (viz jeho body). Vetsi dira je u Crosbyho a spolehat se na Bennetta/Gibbonse proste za techhle okolnosti nejde.

No a ja myslim ze Vanek by u nas rental byl.. minimalne receno by to byl realnej scenar. Staci aby se neudelalo perfektni playoffs a zrejme by sel na market.. Vsechno nasvedcuje tomu ze tam chce jit kazdopadne, navic ho to tahne do Minnesoty. Nerikam ze by byla nulova sance ho podepsat, ale velka by ta sance nebyla. Fakt by muselo vsechno klapnout a to nevim jestli mame riskovat..

Ja rikam, udelejme hockey trade, s*at na rentaly (alespon na ty drahe, 3rd liner rental jeste dejme tomu).. Loni jsme tu cestu vyzkouseli a vysledek byl jaky byl.

Jinak je zarazejici, ze bez Letanga mame letos VYRAZNE lepsi vysledky.. Pokud se mu potvrdi mononukleoza, pak snad smer LTIR a mame dalsi cap space (s tim ze na PO bude zpet). Pokud ne, tak furt vic a vic jsem naklonen jeho trejdu. Bortuzzo je presne to co nas 3.par potrebuje, fakt hraje spolehlive dobre a tvrde, ma minimalne vsechno to co i Orpik a temer v kazdem aspektu neco navic.
Ja osobne som tiež za trejd, ktorý by nám priniesol hráča na viac rokov typu Eberle, Kane z Jets, a pod. Ked už by sme mali obetovať Letanga alebo Despresa, nech sa nám to dlhodobo oplatí, nielen na play off, pretože tento rok vzhladom na náš 3. a 4. útok nám veľmi neverím, ale budem veeeelmi rád, ak by ma Pens v play off prekvapili. Vanek by sa možno hodil, ale ak by sme netrejdli Letanga s jeho platom, určite by na novú sezónu u nás neostal. Nechám sa prekvapiť, čím nás Shero prekvapí
slavo píše:Ja osobne som tiež za trejd, ktorý by nám priniesol hráča na viac rokov typu Eberle, Kane z Jets, a pod. Ked už by sme mali obetovať Letanga alebo Despresa, nech sa nám to dlhodobo oplatí, nielen na play off, pretože tento rok vzhladom na náš 3. a 4. útok nám veľmi neverím, ale budem veeeelmi rád, ak by ma Pens v play off prekvapili. Vanek by sa možno hodil, ale ak by sme netrejdli Letanga s jeho platom, určite by na novú sezónu u nás neostal. Nechám sa prekvapiť, čím nás Shero prekvapí
Ak by sme netrejdli Letanga, tak by neostal? Ako môže neostať, keď je podpísaný? :-O
lubo-86 píše:Ak by sme netrejdli Letanga, tak by neostal? Ako môže neostať, keď je podpísaný? :-O
Ak by sme netrejdli Letanga tak by VANEK (s jeho platem) u nas nezustal.. Tak to bylo myslim mysleno, coz ale neznamena ze to tak urcite bude. Praveze s narustajicim capem by tu mozna prostor byl, ale jen pokud by nepodepsali Orpik a hlavne Niskanen..
Atlantik to spravne vystihol, myslel som to tak, že ak by sme za Vaneka neposlali Letanga, tak by sme si ich oboch nemohli dovoliť.
Dnes to Malkin s Crosbym ovladli, Crosby prvni polovinu zapasu, Malkin druhou.. 5-1, OK.
Obrázek
Obrázek

PS: Je fajn, ze jsem Gibbonse dobre odhadl jeste predtim nez zacal hrat takhle pravidelne. Alespon nejakej potencial na depth scoring.. (pocitam ze se muze udrzet v 3.rade i na PO, momentalne hraje casto i s Crosbym ale to je spise jako z nouze cnost)
Koukal jsem na trictvrte prvni tretiny a hrali jste tuzku. Sabres meli asi 2-3 sance navic k tomu golu. Vy vyrovanvali z absolutne nahodnyho dojeti puku.
Bud to proste hrajete na 2 lidi, nebo jste museli od druhy tretiny strasne zapnout.
AndyF píše:Koukal jsem na trictvrte prvni tretiny a hrali jste tuzku. Sabres meli asi 2-3 sance navic k tomu golu. Vy vyrovanvali z absolutne nahodnyho dojeti puku.
Bud to proste hrajete na 2 lidi, nebo jste museli od druhy tretiny strasne zapnout.
Heh, no a ja jsem 1.tretinu ani nevidel, ale muzu potvrdit ze od 2.tretiny to byla dominance a to jsme jeste treba zahodili 2 najezdy a par dalsich golovek. Je pravda, ze jsem pak v opakovackach videl par Fleuryho zakroku a i behem 2.tretiny tam mel 2 vyborny, ale to bylo spise po ojedinelych akcich Buffala, jinak se hralo furt podle nasich not.
No v podstate platej obe podminky.. Zapli dva lidi a ono to pak vypada, ze zapnul celej team ale v podstate to vsechno delali ti dva :neviem:
Retweeted by Renaud Lavoie
Pittsburgh Penguins ‏@penguins 7m
NEWS ALERT: Penguins defenseman Kris Letang will miss at least six weeks after having a stroke last week

:panika: chudák.
Mrtvice? :sok:

Nicmene, uz se spekulovalo i o tom, ze to je neco co ohrozi nejen jeho karieru ale i život.. Tohle vypada, ze by mel byt k dispozici jeste letos na PO.
Penguins say Letang's condition is treatable with blood thinners and isn't career threatening. Scary nonetheless.
Dikybohu..

Kazdopadne, dalsi cap space pro nas, jakkoliv bezohledne to muze znit a vypadat.. Letos navic hrajeme lepe bez neho. Akorat ted ztratil spoustu trejd hodnoty. Kazdopadne doufam a verim, ze takovy atlet jako je Tangers to zvladne a bude v pohode, to je ted nejdulezitejsi.
dajak sa vašim hráčom "darí", najprv Vokoun, teraz Letang a najmä ten Letang je brutal, v 26 rokoch :sok:
Prohra po najezdech ani nevim po jak dlouhe dobe, prohra doma v OT po dva a pul roku.. Ale OK, zapas vybornej a Rangers si to zaslouzili, skoro furt byli popredu a byli o trochu aktivnejsi, hrali vyborne..

To co predvadi Maatta ale nepotrebuje komentar, NESKUTECNY.. Prvnich 29 zapasu 4 body, dalsich 29 zapasu 19 bodu. Co je jeste vic neskutecne, ze Maatta je extremne nebezpecnej v utoku, hodne casto vyuziva vypady a pinching, ale VZDYCKY to ma pod kontrolou a prisaham ze jsem ho nikdy nevidel, ze by utocnej vypad nezvladl a propadl by v utoku. Skill, IQ, dynamika, vsechno ma..

Orpik je brutalne zlej, skoda slov.
Nie je ale mrtvica zavazna zalezitost? Co ja poznam mrtvice tak to zasiahne nejaku cast mozgu, ktora je nasledne nenavratne prec, odumreta. Casto je to bud lava alebo prava hemisfera. Ked odumrie lava tak nasledne clovek nevie s celou lavou stranou tela pohnut a nema v nej motoriku. Postupne tuto funkciu prebera druha strana mozgu ale clovek sa musi ucit vsetko nanovo. Pohybovat prstami, chodit, rozpravat atd. Ale ta motorika uz nebyva casto uplne na 100%. Este horsie ked sa to stane v strede mozgu, to chodi uz clovek jak naje*any az do smrti.

Ja neviem, mozno ked to stihne mladeho cloveka tak to nie je take zavazne a ten sa z toho dostane este v poho....
Práve dnes som sa chystal napísať aj ja, ako ma fascinuje Maatta - Atlantik ma predbehol. Na to, kolko má rokov a že hrá prvú sezónu v nhl, je jeho hra super. Len sa modlím, aby sa jeho hokejový rast nejakým spôsobom nezasekol. Dúfam, že chlapec to má v hlave urovnané, že si nezačne o sebe veľa myslieť, ale že bude nadalej na sebe tvrdo makať.
Ked tak čítam správy o Letangovi, mám obavy o jeho dalšej hokejovej kariére. V danej situácii by som Despresa určite nevymieňal, lebo sa nám môže ešte zísť. Radšej by som počkal do leta, ako sa situácia vyrieši s Letangom a potom sa rozhodol. Je to riadny škrt do našich plánov ohľadom budúcnosti. Len dúfam, že to nebude mať vplyv na ponechanie si Orpika.
Nevim, nechci se hrat na lekare, ale jsou samozrejme ruzne stupne mrtvic.. Tohle byl udajne lehci, prej mel Letang uz odmala na srdci nejakej malej otvor, coz mohlo to vsechno zpusobit. Kazdopadne, nezustava nam nic jinyho nez verit lekarum kdyz rikaj ze dalsi kariera ohrozena neni a je sance na navrat jeste pred PO. Snad to nedoserou jak tehdy s Crosbym. Pochybnosti samozrejme ma o tom kazdy, zdravi je na prvnim miste a kdyz to na navrat neklapne, tak se z toho nezblaznime protoze momentalne jsme v stadiu kdy Letang neni pro team nenahraditelny.

Letang je nekdy vyborny, jindy zas zpusobuje v nasi hre nezadouci chaos.. Pro me je ale prototypem moderniho beka to, co predvadi momentalne excelujici Maatta a pak do jiste miry P.Martin s Niskanenem, tedy kreativita bez zbytecnych defenzivnich lapsusu a rizika (Letang proste nema to IQ, aby miru rizika vyhodnocoval tak jako ten nas 19-lety kluk). Obrana je tedy s nima v pohode a kolem nich se to pak da zaplatat defenzakama.. Par Scuderi-Bortuzzo je ovsem mozna az prilis defenzivni, kazdopadne jeste ocekavam po Sochi recall Desprese a jeho souboj s Bortsem(Orpik je bohuzel imunni na vsechno) o flek v zakladu (momentalne Despres nemohl byt povolan, protoze ho chceme mit v akci behem ZOH v AHL). Pri absenci Letanga by totiz nebylo na skodu dodat jeste trosku kreativity do obrany a jeho ofenzivni prinos tak v pohode nahradit skupinovou produktivitou.

Prioritou c.1 jednoznacne i nadale zustava kridlo pro Sida a pak posileni 3.formace. Otazka je do jake miry ted muzeme disponovat v trejdech s defenzivnim depthem..
Derrick Pouliot od U-20 v 18-ti zapasech 29 bodu. Budoucnost nasi obrany vypada byt v poradku, vsechny mlade hvezdicky nam napreduji, mozna jeste vic nez se cekalo.
Josh Yohe ‏@JoshYohe_Trib
Vokoun has been completely medically cleared to play. Just needs to get in shape.
Woo :wave: Supr, dvojnasobna radost.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES