Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:Dnes to byla z nasi strany pohoda (jedina vase sance neco se zapasem udelat byla ta tyc Gallaghera na zacatku 2nd, pak uz jste se vezli), skoda jen toho ze Crosby krom toho golu nepromenil asi 5 golovek. Co se tyce Habs, lepsi budicek jsme vam dat nemohli, je nejvyssi cas vstavat... Dnes to bylo z vasi strany na houby a ano, podobnych vykonu tam bylo v posledni dobe hned nekolik.
Wake up call měl přijít minimálně už na Silvestra, kde jsme ztratili poprvé vedení 3:0 a zápas s Canes nakonec projeli. Do té doby se to nějak dalo a body se sbíraly i přes místy nijaké výkony, ale teď přísun bodů vyschnul a situace je kritická. Potřebujem změny a to radikální. Markov by mohl mít nějakou hodnotu při trejdu, ale to by si GM i kouč museli uvědomit, že to není tak dobrý bek, jak o něm oni tvrdí. Vy jste si to bez problému pohlídali, stačilo, aby si to párkrát Malkin našlápl a bylo po zápase.
„Asi bych měl rozhodčímu zaplatit večeři za to, že mě do bitky nepustil.“

Marc-Andre Fleury se až po neuskutečněné bitce s Petrem Budajem dozvěděl, že protivník trénuje bojová umění.

:| :lol2:
NYI-PIT 4:6

Zapay s Isles jsou vzdycky paradni, opet hokej nahoru-dolu. Musim jen konstatovat, ze mame 2 utoky (kdyz si odmyslime Kobasewa vedle Crosbyho), perfektni special teamy (nejlepsi PP a PK v lize) a jednu maximalne spolehlivou obrannou dvojici (Maatta-Niskanen, jeden lepsi nez druhy).

Niskanen vede ligu s +29, ma 6 golu a 11 asistenci v poslednich 16 zapasech.. Maatta zapas od zapasu vic sebevedomi a to co predvadi posledni mesic v utoku, to je pomalu stin jeho idolu Lidstroma (jedna krasna akce za druhou, zarizl Capitals, proti Habs nadhernej cross-ice pass na Jokinena, ted lahudkovy prunik na 3:2).

Nase presilovka na 4:2 byla luxus, neskutecny minutu trvajici puck movement. Crosby s Malkinem vynikajici.

Zatkoff par softu, ale i par zakroku, backup na hrane.. Co je ale horsi je hruzostrasnej Orpik, ktery zaridil Islanderum 2 goly a tahne dolu i Martina (seriozne, s Orpikem se neda hrat). Letang klasickej up & down a se Scuderim prestavam byt spokojeny. Not impressed. Bottom6 a Kobasew je odpad, ale mame stesti ze se da vyhravat specialnima formacema + Crosbyho a Malkinovou radou.
:ahoj: ideme na :cup: ?
kajo píše::ahoj: ideme na :cup: ?
Za to muze ten tvuj novy avatar :jn: :giggle:
Wow, tak jsem se dodival na zaznam a Dallas byl NESKUTECNY! Uplne nas ztrapnili, totalne dominovali a vysledek 3-0 jeste o nicem nevypovida.. Dallas jeste nastrelil 5 tyčí. Absolutne se na nas nedalo divat, takze jsem si jen liboval nad tim jak to Dallas hraje. Ja nevim, cim vic hracu se nam vraci, tim hrajeme hur. Uz nejaky ten patek hrajeme proste divne a v sestave je nekolik cernych pasazeru. V momentalnim rozpolozeni jsou maximem opet tak 2 kola v PO a pak goodbye. Neco se s tim delat musi.
Tak naše bottom6 nedala jedinej gol uz 16 zapasu :klobuk:

EDIT: Je komicke ze se tesime, kdyz se vraci Brian Gibbons do nasi 1.formace, ale je to tak :yahoo: Kobasew KONECNE!!! do pressboxu, krom toho pujde sedet i Ebbett a vraci se Engelland.

Kunitz-Crosby-Gibbons
Jokinen-Malkin-Neal
Glass-Sutter-Megna
Pyatt-Adams-Engelland

Baby steps.. ale uz to vypada lip... jeste Bennett, Vitale zpet a pak TDL. Pak Pyatt a Engelland ven, prvni by ale mel jit otresny Adams.. ale to se nestane. Bortuzzo za Orpika je pak jen tajnej fanouskovskej sen..
Spekulácií ohľadom výmien v Nhl pribúda. Koho by ste odporučili vy vymeniť od nás a koho priviesť do nášho mužstva? Jasné, že by som poslal preč Orpika, Adamsa, ale kto by ich chcel? Ak chceme aspoň trochu mútiť vody v play off, do útoku musíme niekoho priviesť. Mne sa najreálnejšie javí Niskanen - aj ked je to tento rok náš najlepší obranca, mal by ho kto nahradiť, ved v obrane máme dosť hĺbky. A vymenil by som ho, kým má cenu. Radšej by som obetoval jeho ako napr. Despresa - je lacnejší a dosť spolahlivý
Niskanen za Downieho+2nd rounder? :jn:
Kdyby Shero a Bylsma nebyli zaslepeni Orpikovou historii a jeho jmenem, tak by se v pohode nasel nekdo kdo by tim zaslepenej byl a byla by i protihodnota.. Loni sel Douglas Murray k nam za dva 2nd roundery, beci jsou na TDL precenovani a neco by se z toho dalo vytlouct.. Jenomze jak rikam, problem je v tom ze Shero a Bylsma Orpika uznavaji :hroza:

Presto ale na 99% vim, ze prave Niskanen nikam nepujde.. Nejenomze hraje vyborne, ale navic je sehranej s Maattou a je to nas nejspolehlivejsi par. Potrebujeme ho ale prodlouzit, pokud ho ztratime po sezone za nic, tak to bude taky škoda, mozna jeste vetsi nez ho ted vymenit.

Ja rikam, trejdovat Desprese (pokud to tedy s tim Orpikem nehrozi..). Ne ze by Despres nebyl dobrej a samozrejme to bude škoda, ale jednoduse kdyz vidim jak se tu k nemu pristupuje tak to nema smysl dál natahovat. Radsi za neho neco dostat, nez ho utapet na farme. Podobny je to s Bortuzzem, vymena Bortuzza a recall Desprese alespon jako 7.beka, ktery by byl pripravenej pro pripad zraneni (ktere urcite jeste prijdou) by se taky dal castecne pochopit.

Pak jsou tu Dumoulin, Harrington, Samuelsson (hrac tydne v AHL), muze se stat ze bude prihozen nekdo z nich. Pouliota radsi ne, nebo jen v pripade ze by slo o fakt velkou rybu (tech tam zas tak moc neni).

Pak je tu osobitni kapitola a to je Letang, uz se zacinaji objevovat spekulativni clanky o tom, jak by jeho vymena davala smysl (pak se tu ale doufam bavime o kalibru jako Eberle, E.Kane et al.)
Docela úsměvné ten Eberle. Každý si jej přeje (i Flyers.. Jersey),ale že to nedává smysl, nad tím už nikdo nepoukazuje. :lol2:
Guddy.44 píše:Docela úsměvné ten Eberle. Každý si jej přeje (i Flyers.. Jersey),ale že to nedává smysl, nad tím už nikdo nepoukazuje. :lol2:
a vsetci zabudaju na to, ze MacT povedal, ze Eberleho nevymeni. :-D
arek píše:
Guddy.44 píše:Docela úsměvné ten Eberle. Každý si jej přeje (i Flyers.. Jersey),ale že to nedává smysl, nad tím už nikdo nepoukazuje. :lol2:
a vsetci zabudaju na to, ze MacT povedal, ze Eberleho nevymeni. :-D
Vzdyt jo a co ma rict? Ze ho vymeni? Aby tim snizoval jeho hodnotu? Verim tomu, ze Letang je vic nez jen solidni protihodnota..

Jinak ho ale trejdovat nemusite, ani nikoho dalsiho z ofenzivy, kdyz se nechcete pohnout z mista, tak nemusite. Stejne jsem jmeno Eberleho (a E.Kaneho) uvadel jen jako ukazku typu wingera jakeho bych si predstavoval za Letanga, nic vic, nic min...
Atlantiku promin ale.. Jak pohnout kupředu? Trade Eberleho by Oilers nepomohl. Jeho výměnou by ztratili svého TOP RW wingera a na RW talent zrovna nemají. Yakupov zatím nešahá Ebsovi ani po paty. A Hemský? Tím chci říct, že i kdyby za něj dostali tolik potřebného dříče a hráče před branku/černou práci, tak zas budou mít mezeru na RW v top lajně. A vůbec, co jim jako nabídnete na protihodnotu? Letanga?Adamse? Orpika? Svůj "odpad" (Letanga nemyslím) za jednoho z jejich klíčových hráčů? Navíc dobře sehraným s Hallem a Nugentem? Pro Oilers by to z mého pohledu řešení nebylo. Kdežto pro vás jo.

Letang je nevytrhne, mají Justina Schultze. Na farmě Klefboma. Dále tam jsou Gernát a Marinčin.. K čemu Letang? Jen díky tomu, že má kolem sebe tuny hráčů, co dělají body je on sám tak produktivní. Sám jej tady káráš, jak dělá turnovery a neproměňuje šance. Pro mě samotného je pak Letang strašně přeceněný. A vůbec, líbí se mi, jak každý ve svém fóru si dělá trejdy tak, aby jeho tým na tom vydělal. Ale aby druhý tým dostal co potřebuje, to už ne.
Však letos budou mít TOP3 pick a když trejdnou Eberleho za beka, pak můžou z draftu brát Bennetta/Reinharta/Karlssona......

Tady já fakt souhlasím s Atlantikem. Pokud se v Edmontonu nezačne něco dít, tak to prostě nemůže bejt lepší. A vzhledem k tomu, že to chce rapidní změny, tak by trejd jednoho z tria Hall/RNH/Eberle rozhodně nebyl nelogický. A když to tak beru (a očividně nejen já), tak se nejreálněji z té trojice na trejd jeví právě Eberle. :neviem:
Rono píše:Však letos budou mít TOP3 pick a když trejdnou Eberleho za beka, pak můžou z draftu brát Bennetta/Reinharta/Karlssona......
tak to sa dufam nestane. Uz len to nam chyba, aby sme sa zbavili hotoveho RW a nahradili ho dalsim nevyzretym mladikom :thumbsdown: Ja pevne verim, ze MacT nas 1st pick vymeni za dobry matros (nie ten od Holmyho).
Guddy.44 píše:Atlantiku promin ale.. Jak pohnout kupředu? Trade Eberleho by Oilers nepomohl. Jeho výměnou by ztratili svého TOP RW wingera a na RW talent zrovna nemají. Yakupov zatím nešahá Ebsovi ani po paty. A Hemský? Tím chci říct, že i kdyby za něj dostali tolik potřebného dříče a hráče před branku/černou práci, tak zas budou mít mezeru na RW v top lajně. A vůbec, co jim jako nabídnete na protihodnotu? Letanga?Adamse? Orpika? Svůj "odpad" (Letanga nemyslím) za jednoho z jejich klíčových hráčů? Navíc dobře sehraným s Hallem a Nugentem? Pro Oilers by to z mého pohledu řešení nebylo. Kdežto pro vás jo.

Letang je nevytrhne, mají Justina Schultze. Na farmě Klefboma. Dále tam jsou Gernát a Marinčin.. K čemu Letang? Jen díky tomu, že má kolem sebe tuny hráčů, co dělají body je on sám tak produktivní. Sám jej tady káráš, jak dělá turnovery a neproměňuje šance. Pro mě samotného je pak Letang strašně přeceněný. A vůbec, líbí se mi, jak každý ve svém fóru si dělá trejdy tak, aby jeho tým na tom vydělal. Ale aby druhý tým dostal co potřebuje, to už ne.
Co tu ale pleteš Adamse a Orpika a vubec, co jsou to za kecy?? U Orpika a Adamse (wtf co ma s timhle Adams, kdyz nikam nejde? :lol2: ) si ja iluze nedelam, ale Letang je jina liga nez oni.. Mel pomalu 2 sezony v rade na Norris urovni, to ze mel ted par zraneni a je nestabilni (i kvuli tem vypadkum a lecicimu se kolenu) jeste neznamena, ze nema obrovskou hodnotu. Letang rozhodne tolik neboduje jen kvuli tomu ze ma kolem sebe Malkina a Crosbyho a uz vubec se nemuze srovnavat s J.Schultzem:
Letang je nevytrhne, mají Justina Schultze. :scare: :scare: :scare: :scare: - CO CO CO CO CO TO JEE??
, Marincinem, Klefbomem a spol :slap: Oni by to kolem Letanga krasne mohli akorat tak doplnit, ale hlavne, Edmonton by konecne mel 1.beka a nemusel by Petry hrat v roli na kterou zoufale nema. Nikdo z tech mladejch na tu roli nema a asi ani nikdy mit nebude, Zas nedelejme z Letanga demen*a.. to ze ho tu kritizuji je hlavne proto, ze znam jeho potencial a vim ze muze byt lepsi jako ted. Vim, ze ma nevyrovnane vykony, ale kdyz chytne formu a dostane se do pohody, je to furt TOP10 bek ligy. To ze my mame na beku pretlak je jediny duvod proc timhle smerem uvazuji, o Letangove hodnote pochyb rozhodne nemam. Jen je lepsi sance ho v nasem systemu nahradit mladejma a dira, ktera by po jeho odchodu vznikla by nebyla tak citelna jako je ted dira na postu wingera.
Ty si vážně myslíš, že Letang je ten typ obránce, kolem kterého se staví tým? Ty si myslíš, že by bodově explodoval i u Oilers? Myslíš si, že by ty turnovery a jeho ne-fyzická hra přispěla ke zlepšení obrany Oilers? Ty si vážně myslíš, že Oilers nevěří tomu, že Justin Schultz by se Letangovi v budoucnu mohl přiblížit? :neviem: Je to tvůj názor ale já nesouhlasím. Eberle je pro Oilers mnohem důležitější než Letang pro vás a nahradit jej pickem je hloupost. Oilers už potřebují udělat výsledky. A k tomu je třeba vhodně doplnit kádr. Ale tím slovem vhodně rozhodně nevidím příchod Letanga. Ten pro mě byl je a vždy bude přeceňovaný. Katastrofa typu Green to není (a ano, uznávám že ještě nedávno byl solidní, nicméně pořád poměrně často chybující bek), ale bůhvíjaká spása taky ne. Ale uvidíme..

Jinak, abych odpověděl i tobě, Orpika a Adamse jsem dal jen jako příklady (jako jsi ty uvedl příklady Eberle a Kane). Nemyslel jsem je jako protihodnotu pro Oilers. Důležité je tam to slovíčko odpad, co je psáno za nimi. Chtěl sem tím říct, že zatímco vy chcete něco, co by řešilo váš dlouhodobý problém (Top Winger pro Crosbyho), tak Oilers cpeš odpad, co nahradíte z vlastních zásob.
Tiez si nemyslim, ze by Oilers Letang pomohol...resp. pomoct by im pomohol, ale za tu cenu, aku by pytali zanho pens by sa to pre Edmonton neoplatilo. To by bolo zrejme Eberle+ a Letang ozaj nie je typ obrancu, ktory oilers chyba.
Guddy.44 píše:Ty si vážně myslíš, že Letang je ten typ obránce, kolem kterého se staví tým? Ty si myslíš, že by bodově explodoval i u Oilers? Myslíš si, že by ty turnovery a 1)jeho ne-fyzická hra přispěla ke zlepšení obrany Oilers?
Jinak, abych odpověděl i tobě, Orpika a Adamse jsem dal jen jako příklady (jako jsi ty uvedl příklady Eberle a Kane). Nemyslel jsem je jako protihodnotu pro Oilers. Důležité je tam to slovíčko odpad, co je psáno za nimi. Chtěl sem tím říct, že zatímco vy chcete něco, co by řešilo váš dlouhodobý problém (Top Winger pro Crosbyho), 2)tak Oilers cpeš odpad, co nahradíte z vlastních zásob.
1)Wow, sorry, ale tady jsi me ztratil uz kompletne, dal jsem to ani nechtel cist, nakonec jsem to docetl ale jen velmi povrchne a nerad.. Letang a nefyzickej?? Ufffff :cry: Bavime se tu o stejnem hraci? Letang, Kristopher, ten frankofonni Kanadan s dlouhyma vlasama z Pittsburghu? Protoze pokud ano, tak ten je vsechno, jen ne nefyzickej... a je to jen dukaz toho, jak Letangovu hru znas, resp. dukaz toho ze vis houby.

2)A dalsi vec, jaky pak odpad cpu Oilers?? ja nic o Adamsovi ani o Orpikovi do EDM nepsal.. Nikdo to tu nepsal. No a pokud povazujes Letanga za odpad, navic nefyzickej, masinu na turnovery a produkt Crosbyho a Malkina, tak se tu nemame o cem bavit :neviem:

Ad kajo) ten + tam byt nemusi, 1-for-1 swap. A nemusi to byt ani za Eberleho, jsou i jini wingeri. Ja ani nevim, jestli jsem za vymenu Letanga, je to tezky. Jen jsem psal o tom, ze se o tom objevuji spekulativni clanky a ze by to mozna davalo smysl.

Jen doplnim to, o cem se mluvilo v PIT uz nekolikrat.. Kdyz byly ty natahovacky v lete ohledne Letanga, tak se hodne mluvilo o jeho vymene. Shero prej tehdy odmitl TOP5 pick + prospekt dle vlastniho vyberu.. Nevi se od koho presne, ale jde o to, ze Letang tu hodnotu ma..
Ak by sme vymenili Desprésa, Bortuzza by som nepúšťal nikam. Je to hráč, ktorý vie asi najviac pritvrdiť z našich obrancov. A pri predpokladanom konci Orpika s Engellandom by nám taký hráč určite chýbal. Možne ešte Dumoulin je podobný. Inak dnes dobrý výkon s Kings, Gibbons s Megnom a Sutterom by 3 line možno aj do budúcna zvládli. Otázka je, čo s Jokinenom - predĺžiť, či nie? Neviete, prečo nehral Letang?
Obrázek
Obrázek
? Však to už je dost starý a i to tu bylo.
Letang nehral pro nejake lehci zraneni (resp. pro nemoc), prej kdyby o to slo, ze by nemel problem nastoupit ale pro jistotu.. Pro jistotu a mozna taky kvuli tomu, ze ted mame mother´s trip, jsou tam mamky a chtej videt svy syny hrat, tak mozna i proto aby byl Bortuzzo viden v akci. Mimochodem Bortuzzo hral skvele, je to fakt skoda aby nam takovy bek sedel skoro furt v pressboxu.

Jinak k vykonu nemam vyhrad, efektivita v uvodu, vyborne zahrana presilovka (dvojitej faul na Malkina, z toho rezultujici 2-minutova 5 na 3 a my z toho nakonec dali 2 goly, tedy i ve zbyvajici 5 na 4) a pak solidni defenziva ve zbytku zapasu. Kings jsme toho pak moc nedovolili a hlidali jsme si to, Glass dokonce pridal bekhendovej gol v Crosbyho stylu (wtf :lol2: ) a kdyz na to prislo, tak podrzel Zatkoff (hlavne kdyz Orpik zaspal a Williams si kolem neho nabehnul do brejku).

Mimochodem nebyt Glassovy reputace z lonska kdy byl fakt otresnej, tak letos by musel byt vniman jako normalni bottom6er. Svuj job si odvadi, hituje (v DAL napr. mel 13 hitu za 1 zapas), nevaha se porvat, hraje celkem dobre PK a v nasi slaby bottom6 je to jeden z tech produktivnejsich hracu. Urcite x-krat lepsi nez Adams, Kobasew a spol.
Rono píše:? Však to už je dost starý a i to tu bylo.
Lebo ja mám akurát tak čas si to tu listovať...

Obrázek
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS