Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skvela prace Bruins :thumbsup:
To som jediný komu sa ale absolútne nepáčia.

Za Kaberleho brutálne veľa. Odíde od nich hráč, stratia 1st pick. Za tých pár mesiacov v tíme. Príliš veľká obeta. Vyhrajú SC, stratia pre istotu aj 2nd pick. Majú stále ten pick torontský, tak to ich trochu ospravedlňuje. Napriek tomu hrooozne veľa na obrancu, ktorý nevie brániť a je potencionálnym rizikom. Fajn, na point na PP super, ale pri ES... Nuž, ak bude spárovaný s Chárom, tak bude musieť Chára sa obracať.

Trejd s Atlantou. Jediný zmysel vidím len v tom, že si potrebovali zuvolniť platové podmienky.

Peverleyho milujem. Doslova. Parádny hráčik. Ale je to hráč, ktorého sme vytiahli z waiveru. Hráč, ktorý ešte počas lockoutu hral ECHL. Hráč, ktorý nebyť nás nikdy nie je 55-bodovým za sezónu. V tejto sezóne -16. A právom. V defenzíve suckuje. Absolútne mu nesedí Ramsayho štýl 5 hráćov bráni, 5 hráčov útočí. Napriek tomu dosť hrával PK, hlavne kvôli svojej rýchlosti. Spolu so strelou zápästí je to jeho najväčšia devíza. Bohvie ale či nebude ho lákať UFA trh po 11/12. Predsalen je stále finančne podhodnotený.

Valábik, dva razy v tejto sezóne prešiel bez záujmu waiverom. Má jednocestnú zmluvu a tuším aj dostatok zápasov odohratých na to, aby prechádzal waiverom, keď pôjde na farmu (ale nie som si istý). Trochu nezmyslený ťah od Bostonu. Teda, trochu dosť.

Naproti tomu Atlanta dostala to čo chcel. A aj niečo navyše :-). To už je ale vec Thrashers, takže v ich topicu môj názor.
ThrashersFan píše:To som jediný komu sa ale absolútne nepáčia.Za Kaberleho brutálne veľa. Odíde od nich hráč, stratia 1st pick. Za tých pár mesiacov v tíme. Príliš veľká ........
wtf kua :hroza:
odide hrac = farmar, ktorych mame na farme habadej...
stratime 1 pick....nie od TOR ale od nas, cize vzhladom k nasmu postaveniu je mi totalne lahostajny
2 pick.....ak by sme ziskali :cup: koho by kua mrzel...?! ak aj nie a podpisali by sme Tomiho do dalsich sezon, koho by mrzel....?!

opakujem to, co som spomenul pri vymene Versteega.....ak by sa jednalo o Oilers drafty, paci sa, ale tie, ktore ziskali listy od nas mam v :butt: proste nejake "nepodstatne" picky su mi ukradnute a ktohovie ci by sa z nich vôbec nieco urodilo :roll: a donekonecna stavat na pickoch, koho by to bavilo (nastastrie to nie je nas pripad) chcem uspech uz dnes :cert:

Tomas je hotovy hrac, ked sme riesili zapasy s listami zakazdym od neho hrozilo nebezpecenstvo, v jeho pripade nie je co riesit, do nasho timu zapadne ako dupa na serblik a v podstate sa tvarim, ze som ten tvoj nazor ani necital :D :wink: nasu vzajomnu vymenu okomentujem snad neskôr
Za Kaberleho sme obetovali trochu moc, na to, ze je to (zatial) iba na par mesiacov. Valabik by mohol, pri svojom vzore Charovi, trochu herne podrast.
Skorpion píše:Za Kaberleho sme obetovali trochu moc, na to, ze je to (zatial) iba na par mesiacov
:eek2: cakal som podstatne vytesenejsi nazor :D ok ak to berieme ohladom poctu ks 3:1 je rozdiel, ale ak si to rozmenime na drobne, naozaj nie je co riesit, tak este raz a snad naposledy :D

ten 2pick neriesme, plati len ak sa predstavime vo finale :cup: ci Tomasa v lete podpiseme (v tom ci onom pripade, by som im kludne prihodil este jeden pick navyse :giggle:

takze zostava 1 pick, ktory nam môze byt ozaj lahostajny +

Obrázek (len tak mimochodom, mame v time hadam menej kvalitnych C..? :wink:

a koho sme to vlastne ziskali :?:

Obrázek

:ciga: este nejake dotazy? :frajer2: ak by Tomasa ziskal ktorykolvek iny tim za podobne (pre mna lacne) prospekty (vid. ako som napr. videl situaciu ohladom Versteega) :taptap: tym, ze padol do nasho brloha :thumbsup2:
cepi píše:
Skorpion píše:Za Kaberleho sme obetovali trochu moc, na to, ze je to (zatial) iba na par mesiacov
:eek2: cakal som podstatne vytesenejsi nazor :D ok ak to berieme ohladom poctu ks 3:1 je rozdiel, ale ak si to rozmenime na drobne, naozaj nie je co riesit, tak este raz a snad naposledy :D

ten 2pick neriesme, plati len ak sa predstavime vo finale :cup: ci Tomasa v lete podpiseme (v tom ci onom pripade, by som im kludne prihodil este jeden pick navyse :giggle:

Obrázek

:ciga: este nejake dotazy? :frajer2: ak by Tomasa ziskal ktorykolvek iny tim za podobne (pre mna lacne) prospekty (vid. ako som napr. videl situaciu ohladom Versteega) :taptap: tym, ze padol do nasho brloha :thumbsup2:
dalsie 2 bodiky u nas, uz aj prispenim novych akvizicii Kellyho (3.lajna: Ryder - Kelly - Seguin)

Obrázek (0+0, 15:09, 0)

+ Kaberleho (2.obranne lajna po boku Seidenberga)

Obrázek (0+0, 19:34, -1)
Good job :good: Opravdu tady se musí jen a jen chválit. :yes:

Chiarelli se sice asi dost zapotil :) ale nakonec to zvládl na jedničku. Cena za Kaberleho je úplně v pohodě a dle mého si mohl Burke v klidu říct o víc. Každopdáně Tomáš je konečně v týmu, který má velkou šanci na zisk :cup: Jako Čech jsem rád, že z toho Toronta zmizel. Tam se slavný pohár ještě dlouho nevyhraje. Každopdáně kvůli němu začnu Boston sledovat o trochu více. :)

Jinak co se týče toho tradu s Atlantou tak též musí letět jen a jen pozitivní slova. :thumbsup: Atlanta sice mírně vydělala. Ale pro Boston toto byla nucená výměna, která nakonec dopadla nejlépe jak mohla.

Škoda že nejsem fanda Bostonu. :) Byl bych teď šťastný jako blecha.
cepi píše:
cepi píše: :eek2: cakal som podstatne vytesenejsi nazor :D ok ak to berieme ohladom poctu ks 3:1 je rozdiel, ale ak si to rozmenime na drobne, naozaj nie je co riesit, tak este raz a snad naposledy :D

Obrázek

Přesně, pořád nějak nechápu nářky některých jedinců, jak moc to bylo pro Boston drahé... :hroza:. Vždyť jste získali elitního zadáka, který sice už má nějaká léta, rozhodně však nepatří do "starého železa" a hlavně - jestli u vás podepíše na delší dobu, máte o kvalitní rozehrávku v přesilovce nebo při zakládání útoků postaráno! Ač to říkám nerad, tohle vám chybělo do mozaiky zadních řad, teď to s vámi bude ještě mnohem těžší... :hmm:
habs píše:Přesně, pořád nějak nechápu nářky některých jedinců, jak moc to bylo pro Boston drahé... :hroza:. Vždyť jste získali elitního zadáka, který sice už má nějaká léta, rozhodně však nepatří do "starého železa" a hlavně - jestli u vás podepíše na delší dobu, máte o kvalitní rozehrávku v přesilovce nebo při zakládání útoků postaráno! Ač to říkám nerad, tohle vám chybělo do mozaiky zadních řad, teď to s vámi bude ještě mnohem těžší... :hmm:
Aha, takže záhada vyriešená. Tu sa považuje Kaberle za elitného beka.
ty povazujes bogosiana za elitneho beka, takze asi tak :doh:
Rozhodne Kaberle nie je elitny bek. Elitny bek predsa nemoze byt one dimensional ako je prave Kaberle....ale Boston ziskal to, co potreboval, navyse nemusi ani prilis vyplakavat za protinahradou. Spokojne by mali byt obe strany :smile03:
ThrashersFan píše:Aha, takže záhada vyriešená. Tu sa považuje Kaberle za elitného beka.
Ne.Boston ziskal elitniho rozehravace a hrace pro PP :smile03:
kaberle je vynikajuci rozohravac ale defenziva je tragicka. taktiez je otazne ako sa mu bude darit v po kde sa hra predsa viac natlakovy hokej ktory mu az tak nevyhovuje. strata colborna moze mrziet skor mohli pribalit wheelera a draft pick navyse ak uz on tak vehementne stali.
Joe S. píše:ty povazujes bogosiana za elitneho beka, takze asi tak :doh:
Krásny príklad toho ako si ľudia dokážu vsugerovať prekrútený výrok :-).
ThrashersFan píše:
ak sa nemylim ty si kubo pisal ze bogosian je lepsi obranca ako doughty v zmysle jeho potencialu a nie momentalnej vykonnosti.
mt-svk píše:
ThrashersFan píše:
ak sa nemylim ty si kubo pisal ze bogosian je lepsi obranca ako doughty v zmysle jeho potencialu a nie momentalnej vykonnosti.
:backtotopic:

nemyslim si, ze Kaberlho defenziva je tragicka....rad by som vam pripomenul, ze jeho jedinym pôsobiskom bolo TORONTO....tim, ktory sa nielen marne pokusa o PO, ale v ktorom sa v posl. obdobi menili hraci ako na beziacom pase....ked Julien dokazal vsugerovat aj nasim utocnikom, ze rola utocnika nespociva len v strielani golov, ale aj v zabezpeceni zadnych vratok, nemam najmensie obavy o Kaberleho defenzivu....v Bostone to bude kapanek ine kaficko ako v trapiacom sa Toronte........Evi, strata Colborna nemrzi ani nahodou, staci sa mrknut na nasu supisku C.....tato vymena nemohla dopadut idealnejsie :yes:

„Je to nejlepší rozehrávač, s jakým jsem kdy hrál,“ hlesl uznale Dennis Seidenberg. Za osm let v NHL toho přitom devětadvacetiletý německý bek zažil docela dost. Když rozjížděl svou kariéru v letech 2002-06 ve Philadelphii, svou hokejovou cestu tu zrovna končil autor legendárního hattricku ze druhého finále Stanley Cupu 1993 Eric Desjardins.

„Byl to ten nejúžasnější nahrávač, kterého jsem kdy mohl nazývat spoluhráčem,“ tvrdil ještě nedávno o Desjardinsovi Seidenberg. Po páteční noci, kterou strávil v jednom obranném páru s Tomášem Kaberlem, svůj názor změnil. Německou disciplínu okouzlila česká kreativita.

„Mám rád jeho hru, jeho vedení puku,“ přidal svůj názor trenér Claude Julien. „Jaký upgrade pro náš klub! Určitě pomůže stabilizovat přesilovku. Myslím, že naše přesilovka se zlepší. Je to inteligentní chlap. Dobře brání, výborná technika, práce s kotoučem. Jeho pohyb s pukem bylo něco, co dnes naší hře skutečně dominovalo.“

„Mít tu chlapa, jako je on, vám dodá spoustu sebevědomí a samozřejmě i možností tvořit hru, protože tyhle typy mají rády puk,“ upřel svou pozornost na Tomáše Kaberleho. „Bude tvořit hru, bude nahrávat a všechno to pomůže každému z nás. Každý se tak bude zlepšovat.“ rekl také kapitán Zdeno Chára.

Tomáš Kaberle se na vítězství Bostonu v Ottawě 4:2 bodově nepodílel, dojem ale zanechal výborný. Bezmála dvacet minut čistého času na ledě byl druhý nejvyšší icetime mezi obránci, větší porci odsloužil jen tradičně vytěžovaný Zdeno Chára (25:18). Kaberlemu, který dostal dres s číslem 12 (jeho 15tka je v Bostonu vyvěšená pod stropem haly na počest Milta Schmidta), přitom muselo na zapadnutí do nového kolektivu stačit opravdu málo.
„Dostal jsem tu asi dvacet minut před rozbruslením, ale někdy je to to nejlepší, co můžete udělat,“ nestěžoval si na bleskovou změnu působiště kladenský odchovanec. „Všichni chlapi se ke mně chovali skvěle. Bylo to pro nás důležité vítězství a pro mě osobně emocionální den po těch třinácti letech v Torontu.“ (nhlcz)

Obrázek vidiet Kabessa s B na hrudi, môj splneny prestupovy sen :)
Ja si tiez myslim ze sme na tej vymene ziskali a sance na :cup: idu hore a to je dolezite :)
Musim jen zavidet, ze boston ziskal Kaberleho...rad bych ho videl ve Washingtonu.....presto mu preji jen uspechy u noveho zamestnavatele :hop:
Myslim ze sme sa vhodne doplnili a mame tim ktory moze realne siahnut az na Stanley Cup. Blizsie nepoznam Peverley-ho ale podla toho co som cital a jeho statistik je to strelec (striela casto a dokaze skorovat) takze pokial sa Seguin nepreberie k vykonom nase formacie v PO vidim takto:

Milan Lucic-David Krejci-Nathan Horton
Brad Marchand-Patrice Bergeron-Mark Recchi
Peverley -Chris Kelly-Michael Ryder
Daniel Paille-Gregory Campbell-Shawn Thornton

alternativne to vidim takto

Peverley-Patrice Bergeron-Mark Recchi
Seguin -Chris Kelly-Michael Ryder
Marchand-Gregory Campbell-Shawn Thornton
Kower píše:Myslim ze sme sa vhodne doplnili a mame tim ktory moze realne siahnut az na Stanley Cup. Blizsie nepoznam Peverley-ho ale podla toho co som cital a jeho statistik je to strelec (striela casto a dokaze skorovat) takze pokial sa Seguin nepreberie k vykonom nase formacie v PO vidim takto:

Brad Marchand-Patrice Bergeron-Mark Recchi
Peverley -Chris Kelly-Michael Ryder
Daniel Paille-Gregory Campbell-Shawn Thornton

alternativne to vidim takto

Peverley-Patrice Bergeron-Mark Recchi
Seguin -Chris Kelly-Michael Ryder
Marchand-Gregory Campbell-Shawn Thornton
Ta druha moznost vypada mnohem lepe :yes:
zostava proti plamienkom

Lucic - Krejci - Horton
Marchand - Bergeron - Recchi
Peverley - Kelly - Ryder
Thornton - Campbell - Seguin

Chara - Boychuk
Kaberle- Seidenberg
Ference - McQuaid

Thomas

:hmm: chyba mi tam Boris :ja_neviem: :giggle:
ja by som tu druhu formaciu zatial nechal tak ako je. Podla mna im to celkom klape a mne osobne sa Marchand paci :)
Stary znamy Shane Hnidy je na skuske s Bruins. Tento zadak mi bol sympaticky a na play-off nam moze dodat skusenost a pokoj v defenzive. Na zaciatku sezony mal zranenie takze stale sa dostava do kondicie a podla vyhlasenia GM bude potrebovat priblizne mesiac kym bude v zapasovej forme.

Osobne by som jeho podpisanie bral lebo za minimalny plat mozme ziskat hraca ktory pozna nas system a je skutocne timovy hrac a vychadza dobre s ostatnymi hracmi.
Kower píše:Stary znamy Shane Hnidy
:-O waaau Sheriff je spät :wave: tak to je bomba :cool: ty jo, spominam si na neho sice uz len tak polomatne (pôsobil u nas v sezonach 07-09) ale mam zafixovane, ze on, ci Wardo, patrili medzi mojich D oblubencov :yes: absolutne spolahlivy zadacik a ak by to bol stary dobry Hnidy nie je co riesit :frajer2:
Nedele rano: Bruins vs. Canucks :frajer2: Ikdyz bysme meli podle poslednich zapasu prohrat...stejne si tento zapas nenecham ujit (jako vetsinu matchu Canucks) a moc se na nej tesim :yes: Z vychodnich celku fandim prave vam tak doufam ze mi to oplatite 2 body pro Canucks :D :wave:
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS