Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kua ted jsem si všiml dost dobré věci :D se tak dívám na sestřih s Caps a podívejte se po druhém golu je záběr do hlediště a nějaka myslím že to je fanynka má dres Kočího :D asi u váss našel během svého působení hodně fanoušků :D (sestřih na nhl.com)
Zápas s Panthers jsem sledoval jenom tak jedním uchem u rádia, takže se nebudu pouštět do žádné podrobné analýzy. Ono to ani není moc potřeba, ten zápas by jasný jak facka, pokud my dáme z 30 střel 2 branky a Panthers 3, je jasné, kdo vyhraje. Šance byly, i za stavu 2:1, tam kdybysme dali na 3:1 tak by to myslím stačilo.
Zlomový okamžik byl gól na 2:2 - tam bylo těsně před tím z naší strany imho špatně vyřešená situace 3:2 - jak mohl Halpern střílet z takového úhlu a tak blízko branky....z tohodle branky nepadají. Pokud už z takové situace hráči neohrozí branku - což se dobře, může stát, tak ale musí zajistit, aby nepropadli a přečíslení se neopakovalo na druhé straně. Protože z následného přečíslení jsme dostali vyrovnávací gól.
Marty měl nájezd na konci - tam nám rozhodčí tímhle paradoxně uškodil - trestné střílení není pro nás žádná výhoda, kdyby nám dal PP, bylo by to lepší :-P
Zase jsme zpátky na .500. To nám dává teoreticky 82 bodů na konci sezony a to znamená žádné PO. Loni bylo třeba v naší konferenci 93 (to je .567). Letos si troufnu odhadnout, bude potřeba ještě víc, protože loni jsme my a Islanders docela sponzorovali ostatní, letos jsme někde za půlkou a reálně hraje o PO 13 týmů. Kisin to tu pár dní zpátky přesně vystihl - pokud budeme hrát pořád stejně, tzn. nekonzistentně jak na houpačce, skončíme tak 12. a bude to neúspěch :eek2:
Ta neskutečná nevyrovnanost výkonů už mi fakt leze krkem :evil: Za posledních 10 zápasů máme stats 5-5, a takhle sme to střídali :arrow: L-W-W-L-W-L-W-L-W-L... hrůza, polovina sezony za náma a my sme ještě nedokázali vyhrát 3x po sobě :!: Proti Caps na vrcholu tabulky sme nastříleli 7 golů a proti Panterům jenom 2 :roll: Další zápas to chce nutně vyhrát, a udělat už nějakou delší šnůru výher, třeba 5 za sebou. Takovymhle "stylem" se do PO nedostanem.
No jo,porazíme Caps,porazíme Devils na jejich ledě a pak rupneme doma s Floridou ... takhle nehraje tým,který chce hrát PO.Týmy jako Florida musíme doma bez problémů porážet ! Výkon asi nebyl tak dobrý jak proti Caps,ale i přesto jsme měli asi víc šancí.Vokoun byl ale lepší jak Niittymaki.Ten chytal na začátku sezony daleko líp ... ten Oleszův gol byl jeho.I u prvního golu zaváhal ... jinak 2.golu předcházela chyba Hedmana,který neudržel pásmo .... ach jo.Naprosto zbytečně ztracené body :evil: naštěstí to můžeme Floridě hned zítra vrátit ....

A klidně bych zkusil v bráně Tokarskiho ... Niittymakimu poslední dobou nějak nevěřím.
Nerozumím tomu,jak může jeden z nejlepších hráčů ligy zajet nájezd takhle debilně ... ten nájezd by chytil i Jirka Holeček s Proenzi v ruce.Žádné naznačení,klička nic.Prostě střela přímo do lapačky.Hlavně že si z toho St.Louis dělal na tréninku prdel.A pak to tak taky vypadá ....

Lecavalier hrál jen 17 minut.St.Louis 23 minut.Taky nechápu.Stammer taky pod dvacet ....
Martins Karsums :arrow: HK MVD (KHL) :!:
kanter píše:Martins Karsums :arrow: HK MVD (KHL) :!:
Kanter :arrow: BOSTON BRUINS :!:
kisin píše:Kanter :arrow: BOSTON BRUINS :!:
Trápne.
No trapnej seš spíš ty,když začals fandit Bostonu jenom kvůli tomu nazdárkovi co tam přišel :lol2:

Pár novinek ... Smaby je zraněný a na nějakou dobu by měl být out.Čili Meszároš má nyní místo jisté.Smabes hrál v dobré formě před zraněním,je to škoda.Smitty je day-to-day.Ramo byl jmenován do KHL ALL-STARS game ....
Minulý týden se psalo,že Rangerův návrat je naspadnutí a já stále nikde nevidím ''Ranger is back'' :modlenie: potřebujeme Rangera co nejrychleji zpět ... místo Meszároše může nastoupit klidně z fleku.
Nerozumím,proč nedáme Halea na waiver ... momentálně nám je naprosto k ničemu a alespon by uvolnil místo útočníkovi.

Jinak po dnešním zápase klasický ohlas.Od Toccheta,od hráčů.Ostatně jako vždy po prohraném zápase ....

Jsem zvědavej,v jakem složení nastoupíme zítra ... ty lajny nevypadají zle.Síla je rozložená do 3.formací a 4.v posledních zápasech taky nevypadá zle.No jenže dnes jsme dali Floridě pouze 2 goly ...
kisin píše:No trapnej seš spíš ty,když začals fandit Bostonu jenom kvůli tomu nazdárkovi co tam přišel :lol2:
Veď ja môžem fandiť hocikomu. Stále nechápem, prečo sa do toho každý stará :!:

Viac sa už vyjadrovať nebudem.
Prosím,at' je dnes v bráně Tokarski ... těším se na něj jak babka na důchod :yes:

Musíme to Floridě vrátit se vším všudy ...
Začali jsme dobře,máme tlak,PP dobrá,ale nedáváme goly ... Florida udeřila v přesilovce,která podle mého názoru nebyla ... Niittymakiho gol , takovou ždlabunu musí chytat do hajzlu !

2:0 - debilní odraz od mantinelu .... Niittymaki opět podržel :thumbsdown2:
Jsme jasně lepší , na střely jasně vedeme , ale co je nám to platné , když dáme pouze 2 branky a v bráně je DÍRA !!! Tokarski na plac !
Od další třetiny chci vidět v brance Tokarskiho... Niitty je totálně mimo, 8 střel 3 goly :!: My máme 20 střel za 1 třetinu a 2 goly :roll: Konečně se prosadil Mesz, ten se načekal dost dlouho. Kua, Florida zatim střílí jenom goly, my pálíme jak kulomet a nic tam nepadá :| Myslim, že by Tokarski tak 2 z těch 3 chytil.
2.třetina vyrovnaná,ale goly dávala jen Florida ... jim tam spadne snad všechno :bitka3: a Niittymaki prd chytí.Měl po tom 3.golu střídat ... na konci Vinny tyč ... to snad není pravda.To už těžko otočíme ...

Niittymaki opět horší jak Vokoun.Stejně jako ve čtvrtek ... Niitty je po narození děcka nějak mimo.Přístě snad bude sedět.Smitty se musí co nejrychleji uzdravit ...
Ve 3.třetině jsme neustále stříleli na Vokouna,ale ten byl dneska výborný.Naprostý opak Niittymakiho.3.třetinu dochytal Tokarski a neinkasoval.Možná by bylo vše jinak,kdyby chytal od začátku ...

Dnes klukům není moc co vytknout - kromě koncovky a brankáře ....
No comment... prohrát 2:5 a přestřílet Pantery 49:23, to fakt dokážem jenom my :thumbsdown: Nejhorší na tom je, že to neni poprvý, co sme takhle prohráli. Dva důležitý zápasy, který sme měli vyhrát, sme nakonec díky Niittymu prohráli... ten je fakt neskutečně mimo, přece jenom dostat 5 golů z 18 střel :? Naopak Vokoun chytil snad všechno. PO zase o pár bodů dál, konec sezony vidim spíš na boj o vysoký příčky draftu, než na postup do PO :-(
Dokážeme porazit Pittsburgh,dokážeme porazit Devils,dokážeme porazit Caps ... ale je to k ničemu,když v následujícím dvojzápase s Floridou nezískáme jediný bod.Včera jsme měli neskutečnou smůlu.Ten 2.Stillmanův gol ... :scare: my nastřelili asi 2 nebo 3 tyčky a zbytek pořešil neskutečný Vokoun :roll: ale to je náš problém ... musíme pilovat proměnování šancí a důraz před vlastní bránou.To je asi náš největší problém poslední dobou,řekl bych.Ale ačkoliv jsme prohráli 5:2,jsem celkem spokojenej.Výkon jsme podali dobrý,ale bohužel nám chybělo trochu toho štěstí ... a jak už jsem několikrát zminoval,Niitty je tragický.Příště očekávám v bráně Dustina :wink: pokud tedy ještě nebude Smitty ready ...

Myslím,že by mělo dojít k přeskupení formací ... za poslední 2 zápasy jsme dali pouze 4 branky.Stammerův útok už 2 zápasy nebodoval a včera byl -2.Dalo se čekat,že s Bochenskim to bude krátkodobá záležitost ....

Já bych to zkusil nějak takto :

Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Downie
Veilleux - Szczechura - Halpern
Fedoruk - Konopka - Bochenski

Wrighta bych poslal do posilovny ...

Admirals coach Darren Rumble is fired

Bravo Lawtone ! :clap: Ten chlapík se mi nezdál od samého začátku.Není možné,aby Lashoff nehrál 1.PP,Tyrell neměl ani gol :!: obrana se zkušenostmi z NHL byla tak tragická atd atd ... hlavním koučem byl jmenován asistent Jim Johnson,takže snad to bude změna k lepšímu ...
Tak dnes v bráně opět Niitty :roll: snad nám neprohraje další zápas.Downie nastoupí po boku Stammera a St.Louise.Zajímavá varianta.K Vinnymu se tak snad přesune Malone,předpokládám.Tanguaye bych osobně hodil do 4.lajny ... ještě že se už blíží Trade deadline :yes: snad se najde nějaký ma*or a za Tanguaye udělá slušnou nabídku ... Smaby už je ready a možná dnes nastoupí.Já osobně bych posadil Walkera.Fedoruk už je taky OK ...

Ted' máme před sebou velmi důležitou sérii zápasů s přímými konkurenty v boji o PO,popřípadě celky,které už jsou ze hry.Jako třeba dnes Carolina.Následují zápasy do konce ledna budou klíčové,pokud konečně neuděláme nějakou vítěznou sérii,tak s nejvyšší pravděpodobností končíme !
Z Niittyho moc velkou radost nemám, radši bych viděl v brance Tokarskiho :roll: NA Downieho sem zvědavej, jak si vedle, dvou nejlepších hráčů Tampy povede :) Jinak druhá lajna bude nejpravděpodobnějc: Halpern - Lecavalier - Tanguay, takže Malone začne asi zase v třetí lajně :| Jináč souhlasim s kisinem, jestli chcem zavítat do PO, tak ted musíme začít vyhrávat a porážet týmy jako je dnešní Carolina (snad nám ty 4 body proti Panterům nebudou chybět). Takže cokoliv jinýho než 2 body bude neúspěch, lajny bych asi poskládal takhle.

Malone/Downie - Stamkos - St.Louis
Malone/Downie - Lecavalier - Halpern
Tanguay - Szczechura - Bochenski
Veilleux - Konopka - Wright
No, já mám takové neblahé tušení. že tenhle pokažený dvojzápas s Floridou byl začátek našeho konce. Od začátku sezony jsme se nikam nehnuli. Vyjma Downieho a částečně Hedmana ani hráči nemají žádný progress. A nevidím, že by se dělo něco, co by to mělo nějak změnit.
ad Malone) jenom ať začne ve třetí, poslední zápasy je slabý (řeč čísel: posledních 11 zápasů: 1+3, -6, gól dal naposled na Vánoce), není ani tolik vidět. Dřív se furt motal před brankou, dorážel a vybojovával puky v rozích, teďka nic. Buď se motá před bránou na špatném místě a bojuje ve špatném rohu, nebo nevím.
Tak progress určitě zaznamenal i Foster,Lundin a Smaby.Ale z útočníků asi fakt pouze Downie,což je špatné ...

S tím Malonem tedy nesouhlasím.Momentálně potřebujeme na ledě to nejlepší.Malone i když v poslední době není produktivní,stále je pro tým daleko platnější než Tanguay.Ryan nevynechá jediný souboj,poctivě brání a je i schopen něco vymyslet.Je to pouze otázka času,kdy začne zase bodovat.Tangs nebrání,nebojuje a momentálně akorát těží z dobré formy Vinnyho ... co pro nás Alex doposud udělal ? Vybavuji si jeden okamžik,když na začátku sezony v zápase s Torontem,který jsme tuším vyhráli 2:1 po PP,nádherně vyslal právě Malonea,který vstřelil vítěznou branku.Jinak většina jeho branek jsou dorážky do prázdné brány,jeho asistence jsou většinou druhé ( tudíž na golu má menší podíl - což nemusí nutně platit,ale u něj většinou ano )

Čili jsem toho názoru,že naše top6 by měla být složena z hráčů : Vinny,Stammer,St.Louis + Malone,Downie,Halpern.To je momentálně to nejlepší,co máme.

Tanguay je pro mě opravdu neuvěřitelným zklamáním.Nechápu,jak mohl strávit tolik úspěšných v takoké organizaci jako Colorado Avalanche ! Bud' šel rapidním způsobem dolů nebo opravdu nevím ... ten kluk neumí vůbec bránit a přitom nebyl za celou svou kariéru ZK v mínusu ! To jen potvrzuje fakt,že tahle statistika o ničem nevypovídá.I Veilleux,pokud tedy zrovna není totálně mimo,je daleko platnějším hráčem jako Tangs.Čekali jsme přes 40 zápasů,než se Tangs zlepší a já už opravdu pochybuji,že se tak stane ... lituji tým,který bude příští sezonu tohoto borce zaměstnávat ! Tampa Bay to doufám nebude ...

Pain : Jojo,Vinny asi bude hrát s Tangsem a Halpernem,jelikož jim to poslední dobou celkem jde ... hlavně tedy Vinny hraje parádně poslední 3 zápasy.I Halpern.Škoda,že takto nehrál Halps v průběhu celé sezony ....
kisin píše:Smaby už je ready a možná dnes nastoupí.Já osobně bych posadil Walkera.
Tak nakonec se tak i stane - D Matt Smaby will return to lineup tonight against Carolina; Matt Walker out
Obranu tedy budeme mít v nejsilnějším složení.Navíc Carolině chybí řada klíčových hráčů ( Corvo,Ruutu,Walker,Cole,LaRose a pravděpobobně i Samsonov )

To musí být 2 body !
Malone hraje pořád dobře, jenom mu to tam ted moc nepadá. Přece jenom nedal asi ve 3 zápasech gol a hned šel do 3 lajny, ze který se těžko dávaj goly. Jestli Niitty podá výkon jako ze začátku sezony, mohli bysme vyhrát, jestli ale zase bude chytat 50:50 jako proti Panthers, 2 body to asi nebudou :?

Jinak Tanguay, to je jeden velký otazník. V Coloradu a Calgary hrál parádně, tady to je ale děs, nvm jestli za to můžou jeho zdrátovaný ramena :D ale jestli skončí sezonu u nás, bude rád za 40 bodů :thumbsdown: Tangse bych se rozhodně snažil vyměnit při TDL, možná i společně s Halpernem, za to už by nějaký lepší křídlo bejt mohlo. Jinak ty lajny by mohly bejt ještě takhle:

Malone - Stamkos - St.Louis
Halpern - Lecavalier - Tanguay
Downie - Szczechura - Bochenski
Veilleux - Konopka - Wright
tak dva body máme, sice to nebylo až tak jednoznačné, jak jsem tak trochu čekal, ale hlavně že ty dva body máme. dneska Rangers, to bude tažší soupeř, ale máme na ně....chci další 2 body :!:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING