Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

První třetina nic moc. Směrem dozadu to není tak špatné, sice jeden gól v oslabení, ale to plyne z těch 3 vyloučení v první třetině (a to jeden jasný faul rozhodčí asi neviděli). To je dost. Ale hlavně směrem dopředu je to jedna velká NULA! O to hůř, že jsme hráli 2 PP, které se ovšem spíš podobaly tenisu - ani jsme se nedostali do třetiny.
Jestli budem v tom útoku takhle pokračovat, Flyers ani nemusí přidat další branky.
EDIT: Druhá třetina furt to samé, jenom Stammer měl jednu dobrou šanci, jinak útok zase nic. Niitty párkrát zachránil a jako už mockrát nám dává brankář možnost něco v tomhle zápase uhrát, ale útok na to vyloženě kašle dneska. Mi přijde, že hrajem na 0:0 i přesto, že 1:0 prohráváme...
EDIT2: Třetí třetina, žádná změna. Sice jsem neviděl posledních asi 5 minut, ale nepředpokládám, že by se něco dramaticky změnilo. Marty sice vykřesal naději když snížil na 2:1, ale pak to zašruboval Tanguay vyloučením. Ten hráč nadělá víc škody než užitku...
Ten výsledek je zasloužený, směrem dopředu jsme nepředvedli vůbec, vůbec nic. A to jsme měli 5 přesilovek....hrůza.
No snad aspoň zítra dotáhnem ten zápas s Devils a dovezem z toho zatím neúspěšného tripu nějaké body.
Tanguay mi začíná líst na nervy, body nedělá ale sbírá trestný minuty v nejmín vhodnou chvíli :evil: Za jeden a půl zápasu, máme neskutečně málo střel. Zatim co sme si v New Jersey vystřelili 7x za polovinu zápasu, dneska to bylo jenom 18 střel :| Dneska fakt bídnej zápas, asi jako polovina všech co sme odehráli :D Zejtra dohrávka s Devils, tam nic jinýho než dva body neočekávám, takže at se hoši snaží, to by mě teda dost naštvalo, kdyby projeli z velký části vyhranej zápas :roll:
Ten výkon byl opravdu slabý.Ani v defenzívě to nebylo úplně OK,kolikrát jsme měli dost velké štěstí ...
Powerplay nám skřípe.Nechápu,co dělá Bochenski na 1.komandu.Není to špatný hráč,včera patřil k těm lepším,ale aby hrál 1.PP ... ten jeho gol proti Devils byla spíš náhoda.Do 2.PP formace dejme tomu,ale v první nemá co dělat ...
Downie hrál zase jen necelých 14 minut,nechápu.A sra*ka Tanguay 15 .... to je opravdu hráč na nic.V Coloradu hrál vždycky dobře,ani v Montrealu si nevedl špatně,ale to co předvádí u nás ... po sezoně s ním nechci mít nic společnýho.Jinak zranil se Smaby,takže dnes v ''dohrávce'' nastoupí možná Mezz ...

Dnes to musíme v pohodě dohrát a získat 2 body ... následně máme 2 zápasy doma ( WAS a FLA ) a pak venku o víkendu zase Floridu ... chtělo by to alespon 4 body ...
Tanguaye bych nejspíš přesunul do třetí lajny a k Vinnymu přesunul Fostera. Ten odehrál o 10 zápasů mín jak Tanguay a má stejný počet golů, a každý ví, že Foster má spíš ofenzivní vlastnosti :D Nemuselo by to bejt zas tak špatný:

Malone - Stamkos - St.Louis
Foster - Lecavalier - Downie
Tanguay - Halpern - Szczechura
Bochenski - Konopka - Wright

Ohlund - Lundin
Hedman - Ranger
Walker - Smaby/Mesz

Btw, ty dva body musí bejt dneska jistý, Smithovi přeju shutout a Stammerovi hattrick :D LET'S GO BOLTS :!:
No, tak zápase sme dotáhli do konce. 2 bodu jedou domu :) Když Zajac snižoval na 3:1, bál sem se, že je to začátek obratu, nic takovýho se naštěstí nekonalo a za chvilku přidal druhý gol Stamkos (2+1) :thumbsup: Pak zase jenom bránění a bránění, v posledních 30 sekundách ještě snižoval Parise, ale i tak sme zápas vyhráli 4:2 :) V druhé polovině zápasu sme přidali zase dalších 7 střel :D a celkový počet střel za zápas je: TBL 14:35 NJD :eek2: to je docela k zamyšlení, můžem bejt rádi, že nám to tam takhle napadalo. Jinak Tocchet zase pěkně zamíchal lajny jak guláš. Ohlund nehrál kvuli středním potížím, nahradil ho Hale. Momentálně máme za 2 zápasy 32 střel :!: To je dost málo. Za dva body sem rád, doufám, že takovýhle výsledky uvidim častěji.

Malone - Lecavalier - Downie
Bochenski - Stamkos - St.Louis
Konopka - Wright - Veilleux
Tanguay - Szczechura - Jones

Foster - Meszaros
Lundin - Hedman
Hale - Walker
Taky jsem rád za dva body a taky jako Pain jsem měl trochu strach - jak Wright netrefil prázdnou bránu (mohl dát na 4:0 a byl by konec) a hned potom Devils snížili, tak jsem si nebyl jistý výhrou. Naštěstí Marty se Stammerem přidali pojistku.
A těch střel je málo, to je pravda, plus ještě za utkání s Flyers a za tuhle druhou půlku s Devils jsme hráli 7 přesilovek, a za všech sedm jsme ani pořádně nevystřelili na bránu...
K celému tripu - jsem říkal na začátku, že bych byl spokojený se 3 body. Máme dva no, v NJ jsme měli štěstí, u Flyers jsme s tím výkonem nemohli body vidět ani z letadla. Ale to Buffalo mě mrzí, tam nezkonit si to hned na začátku těma 3 gólama, tak z tama jsme mohli nějaký bod přivézt. Už teď nám tyhle body(po vyloženě zbytečně prohraných zápasech, a že jich letos už pár bylo) chybí. Ztrácíme na PO 4 body a zápasů k dobru moc nemáme, na některé týmu dokonce žádný. Plus v našem případě třeba 2 zápasy vůbec neznamenají 4 body. Ten slabý .500 record (na který se ještě nadřem) na PO v žádném případě na stačit nebude. Sice Ottawa předpokládám trochu spadne když má zraněný první útok, ale na to se nedá spoléhat. To je ta naše "ofenzíva", nejmíň gólů v celé NHL (jenom Canes mají o jeden míň), to taky není vizitka týmu, který chce hrát PO.
Dva body jsou doma,to je důležité.Ted' máme ovšem díky ''světlům'' jen den odpočinku :roll: Bochenski si v tomto zápase připsal 1+1 a ani proti Flyers,jako jeden z mála,nebyl špatný.Ale asi to byla spíš náhoda.Uvidíme v dalších zápasech.Jinak nechápu,co u 1.golu vyváděl Smith ... a 2.gol byl Haleův.Ten kluk si za nás už jen tak nezahraje,doufám ...
Vinny by se měl zase probrat,po tom svém o něco lepším obdobím hraje zase prd.Ted' máme Washington,který jsme neporazili snad 2 roky.Bylo by na čase s tím něco udělat.Jak píše Mountain,50 % na PO určitě stačit nebude.Je třeba sbírat body hlavně doma,kde bychom se měli pohybovat minimálně na úspěšnosti okolo 70 %,pokud chceme hrát PO ...
kisin píše:Ted' máme Washington,který jsme neporazili snad 2 roky
Náss jste neporazili od roku 2007 myslím takže proč byste neporazili Caps.
Jinak gratuluju k bodům od nás a kua makejte chcu vidět blesky v PO !!!!
Martin #27 píše:...a kua makejte chcu vidět blesky v PO !!!!
To nás těší :)

Btw, Karsums prošel waiverem, místo něho šel na waiver Blair Jones :!:
PainKiller píše: Btw, Karsums prošel waiverem, místo něho šel na waiver Blair Jones :!:
No to snad ne.Jasně,Tocchet si stěžuje že nedělal body,ovšem to je problém celé naši checking line.Zajímalo by mě,kolik bodů nasbíral za posledních 15 zápasů Veilleux,Fedoruk,Wright,Szczechura.Řekl bych,že stejně co Jones - tedy 0.Raději přijdeme díky waiveru o Jonese než o Veilleuxe či Fedoruka .... :buch:
Tak Blair prošel waiverem a míří do Norfolku ... uffff :biglol:
Aspon že tak :) ...kdo pujde na waiver tentokrát? :D Btw, Caps sme naposled porazili 16.11. 2007 (5:2), v brance bude nejspíš Smith, který dostal v předešlých 3 zápasech s Caps celkem 15 golů, takže bych do branky raději poslal Niittymakiho :thumbsup: Washingtonu bude chytat Neuvirth, takže šance na výhru by byla, to bysme se ale museli tlačit k brance a střílet.
No každopádně jestli chcem dneska vyhrát, tak musíme předvést A+ výkon a ne ten sh....škaredý výkon, co jsme hráli s Flyers a druhou půlku s Devils (ikdyž, s Devils jsme se soustředili na to, ubránit ten náskok, tak řekněme, že tam to bylo opodstatněné).
Dneska by ale papírově naše dobře natrénovaná prohra v prodloužení (a tudíž bod) byla dobrá :)
no tak mladenci :D netvrdim, ze dnes nevyhrate, dneska sa pozerat nebudem, takze kludne mozte, ale ak si myslite ze mate sancu len preto, ze v branke bude Neuvi, tak to sa sakramensky pletiete..zo zaciatku mu karta moc nesla, to je pravda.. myslim, ze to boli prve 3 zapasi, ale odvtedy je neskutocny..tak gl a nech vyhra lepsi :thumbsup:
Velice zajímavý, ke konci i trochu vyhrocený zápas. Je toho hodně co k tomu říct, more to come ráno (resp. po poledni v mojem případě) :)
no tak nakoniec sa vam to aj vdaka Neuvimu podarilo..skoda no, lebo teraz mi nebudete verit, ako dobre chytava, ale ani Theo nas nepodrzal, co ma ale neprekvapuje..este ze som sa nepozeral, to by som bol nasrany :smile03: Z Tampy sa stava lamac svojich ciernych serii.
Tak, z kama (pro ty ze západnější části země "odkud" :) ) začít. Asi postupně.
V první třetině jsme hráli výborně, asi si coaching staff všiml, že ty přesilovky stály poslední dobou opravdu za prd a dneska to vypadalo úplně jinak. Prakticky v každé přesilovce jsme si vytvořili velice slušné šance. Hráli jsme útočně, tlačili jsme se do šancí, dobrý forčeking, prostě takto by to mělo být doma. Jediná vráska na té třetině byla ta, že se asi zranil Smitty. Laich tam do něho nešetrně najel a srazil ho na zem v brankovišti - to je to goalie interference v čase 10:39. Ze začátku to nevypadlo, že jde o něco vážného (ikdyž u Smittyho s tou hlavou nikdy nevíte), ale pak sebou škrábl za brankou jak jel zastavit puk, dostal ten buď hodně první laciný (nebo přes Fostera nic neviděl) gól a ve druhé třetině o první reklamní pauze střídal.
Ta druhá třetina byla hrozná. Naprostý opak té první. Začali jsme nejhůř jak jsme mohli, hned vyloučením a brankou. Caps i za pomoci dvou šťastných (Mezs ty už mě s tím srážením puků do vlastní branky pěkně štveš, to je KAŽDOU chvíli! Víc škody než užitku.) branek vyrovnali na 4:4 a nevypadalo to dobře. Naštěstí ale Marty dal důležitý gól na 5:4.
Ve třetí třetině jsme dali na začátku na 6:4 a bylo hotovo. Caps pak neudrželi nervy a vlastníma vyloučeníma se připravili o možnost něco s tím ještě dělat.
Teď obecně - perfektní práci odvedli Lundin s Ohlundem, kteří hráli na Ovechkina s Backstromem a skoro k ničemu je nepustili. Backstrom z toho byl dost frustrovaný, krosčekem zlomil hokeju o Zenona a pak narazil nešetrně Downieho na mantinel - to jsou ty dvě vyloučení na začátku třetí třetiny. Ovechkin to samé, jeho hit na Downieho celý zápas vyhrotil. Mě ten hit přišel čistý, ale zbytečně tvrdý. Ovechkin se vůbec nestaral o hru kolem a šel vyloženě po něm. Taky si to s ním chtěl hned vyřídit ručně, ale rozhodčí je odtrhli. Tak si ogaři poseděli dvě minuty a hned jak jim vypršel trest tak se domluvili, že si to teda rozdají. A tady nepochopitelně přijel ze střídačky (!!) Bradley a skočil po Downiem. Tohle jsem teda vůbec nepochopil, to je pomalu na suspend naskočit ze střídačky a zasáhnout do probíhající bitky. Srab! Nevím co chtěl dělat, chránit hvězdu, která ovšem s bitkou souhlasila? Nejdřív by to chtělo trochu myslet a pak až dělat tyhle psí kusy...
K našim hráčům ještě Downie hrál dobře, vybojoval hodně puků kolem mantinelu, Vinny taky předvedl pár hezkých kousků, dokonce i Tanguay vedle něho byl docela vidět. Pak samozřejmě Stamkos a Marty, jenom Malona jsem vůbec neviděl dneska. Poslední dobou se mu nějak nedaří. Ale hlavně že ho zastoupí jiní, on se do toho snad zase dostane.
Mno, závěrem jako vždy - krásná výhra, ale chce to na ni navázat a né zase 2x prohrát. Kor když teď hrajem 2x s Panthers, tj. přímý konkurent a z těhle zápasů jsou ty body důležité. Dneska Flyers, Trashers i Islanders vyhráli, takže jsme se "nikam" neposunuli a musím vyhrávat dál :)
Hodně nečekaná výhra :) Stamkos s Martym hráli parádně, je pravda že Malone je v poslední době nulovej, ale dneska ho zastoupil Bochenski :D Ten chlap má od příchodu z Norfolku za 3 zápasy 1+4... jen at takhle hraje dál. Ohlund s Lundinem skvělá práce, i Vinny s Tangsem šli vidět, ten první gol byl fakt lahůdka, a Stamkosův první bekendem z úhlu jak kráva, nechápu, samý pěkný goly :thumbsup: První třetina fakt parádní, a druhá... sem radši ticho :D Nechápu co zas Ovechkin (rádoby tvrdý hráč) zkoušel, ještě že Downiemu nic neni, jinak ten záskok Bradleyho byl hodně trapnej. Vzpomínám si, že přesně tohle se stalo v připravným zápase mezi Calgary a Islanders, kde hráč Isles vyskočil ze střídačky a napadl tušim Phaneufa, co pamatuju, dostal stop na 2 zápasy. Sakra, proč takhle nehrajem pořád, ted musíme všechny zápasy vyhrát :D
Nikdy som nemyslel, že ma víťazstvo Tampy takto poteší. Super.
Ovečkinov zákrok bol čistý. Je otázne, prečo Bradley vyskočil. Je možné že kvôli tomu, aby Ovečkin nedostal dištanc na jeden zápas.
Na zápas jsem se díval ze záznamu ( bez toho aniž bych věděl výsledek :D ) a rozhodně nelituji.První třetina tedy stála za to.Ve 2.třetině jsem měl málem infarkt ... naštěstí to Márty s Fosterem zachránili.Golmani tentokrát nepodrželi - Smitty zavinil 1.gol.Očividně nebyl OK potom střetu s Laichem,pořád padal a divně se pohyboval ... nechápu,proč nešel střídat hned.To je prostě Smitty.Nitty měl chytit tu tuším Fehrovu střelu.Ale nebyl rozchytaný,no ...

Mountain to v podstatě zhrnul.Mně se ještě hodně líbil Veilleux.Konečně mu to tam spadlo.Odehrál hodně dobrý zápas.Dal gol,udělal PP ( při ponechané výhodě si dělal co chtěl ) byl opravdu dobrý.A Bochenski 0+3 také neměl náhodou.Hrál opravdu výborně a jen zvyšuje konkurenci v týmu.Jsem zvědavý,jak dlouho mu to vydrží ... včera hráli až na vyjímky dobře všichni,ale Veilleux s Bochenskim se mně osobně líbili nejvíc.Tanguay to sice při prvním golu udělal parádně ale co kua udělal ve 2.třetině za stavu 4:4 tuším ... :ferovka: Vinny mu parádně nachystal puk,Tanguay měl prázdnou bránu ale čekal tak dlouho,až ho atakující hráč odstrčil ... opravdu neuvěřitelné.Ten jeho počet střel a počet branek mluví opravdu za vše.Bochenski byl o třídu lepší ...

Sice všichni naši konkurenti vyhráli,ale na PO ztrácíme pouze 2 body.Je to tam sice nabušené,ale pokud budeme po zbytek sezony hrát tak jako proti Caps,Devils PO bude ... pokud ne a naše výkony budou stále jak na houpačce nemáme nárok ...
Kurtis Foster má za posledních 13 zápasů 13 bodů ( 4+9 ) :taptap:

No,začínám ho mít rád ... nikdy sice nebude vyhlášený defenzivní bek,ale to on nám v hodně případech vyhrává zápasy.Dnes vstřelil důležitý gol na 6:4.Nedávno proti Habs nám zajistil alespon bod.A mohl bych pokračovat ... ačkoliv Fostera v obranné třetině nenávidím,v útočné ho miluji :lol: pokud bude pokračovat v těchto výkonech,asi bych neváhal s jeho podpisem ...
JJ, Foster se mě taky líbí... sice v obranný části bych o něj zlomil hůl, ale v ofenzívě se mu parádně daří, já fakt nvm ale prostě bych ho zkusil dát na křídlo k Vinnymu :D Jinak je pravda, že Bochenski hraje dost slušně, a během pár zápasů zastínil totálně Tanguaye. Btw, Wild se prej snaží vyměnit Sýkoru :) Takže bych se nebál výměny: Tanguay <-> Sýkora... hůř na tom snad nebude.
Co máš pořád s tím útokem ... Foster je obránce.V útoku hrál jen z nouze.Z obrany má zažité herní situace,hrát v útoku znamená něco úplně jiného.A nevynikla by jeho střela od modré ! :wink:
PainKiller píše: Btw, Wild se prej snaží vyměnit Sýkoru :) Takže bych se nebál výměny: Tanguay <-> Sýkora... hůř na tom snad nebude.
Měnit sračku za sračku ? Navíc Sýkora je PK a těch máme plnou prdel ( Márty,Downie,Bochenski ) ... ty mě s těmi svými spekulacemi přivedeš do hrobu :lol:
Tak neznamená že když je Sýkora PK že tam musí hrát, u nás hrálo několi obránců v útoku, centrři na křídlech, takže by Sýkora mohl bejt klidně na levym křídle :) Tanguay je u nás marnej, a Sýkora by se třeba s Vinnym sehrál líp :roll:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS