2. Kyle TURRIS (OTT)
3. Sergej BOBROVSKIJ (CBJ)
- nejakým zázrakom sa mi to podarilo líznuť 2x
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bluesfan píše:Na šport.sk už špekulujú nad výmenou Gáboríka. Medzi záujemcami sme vraj aj my a vraj sme ochotní pustiť Stewarta.
Musel som sa zasmiať. Do sezóny sme vstúpili s najnižším rozpočtom a už nejaký ten rok obchádzame hráčov s takýmito zmluvami. Bolo by to proti filozofii klubu a pri jeho súčasnej forme aj proti zdravému rozumu. Stewart konečne zapol a ja dúfam, že neodíde. A z hľadiska perspektívy : Stewart 1987, Gáborík 1982.
super to bolobernie píše:K zapasu proti ANA len dodam, neviem ako vam, ale mne prisla ta radost po zapase skoro ako Play Off game. Bolo to odmakane, tesny zapas s dobrym koncom pre nasich, parada. Posledny gol Stewarta famozny.

tak z toho čo som čítal, vonku z vedenia nevyšlo nič, čiže zostalo len pri dohadoch, viacero ľudí sa zhoduje v tom, že súrne potrebujeme LD ku Pietrovi. Ak si pozrieme súpisku BUF, tak sa tým počet možných kandidátov výrazne zúžil. Padla tam aj otázka, či tam náš GM nešiel kvôli niekomu z tímu MTL, ale to si ja osobne nemyslím. Z mien ktoré na chate padli sa mne najviac (a celkom reálne to aj hrozí) pozdáva náš Sekera. Nie je drahý, výborne je na tom korčuliarsky s dobrou strelou aj technikou a je v ponuke. Naviac by za neho nik nežiadal nejakú šialenú protihodnotu - do toho by vedenie asi ani nešlo, my náš team budujeme, nie rozpredávame.Bluesfan píše:Škoda toho zápasu. Paradoxne. Prehrali sme zápas v ktorom sme toho v ofenzíve vyprodukovali konečne viac ako náš súper. Nič sa nedeje. Taký je hokej.
Väčší tradeS Buffalom
![]()
![]()
A to som sa chcel tohtoročnému TDL vyhnúť. Stále tak nejak dúfam, že z týchto špekulácií napokon zíde.