Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stewart = 1. hviezda uplynulho týždňa v NHL, gratulujeme... :good: :klobuk:
2. Kyle TURRIS (OTT)
3. Sergej BOBROVSKIJ (CBJ)
Stewart = 1. hviezda uplynulho týždňa v NHL, gratulujeme... :good: :klobuk:
2. Kyle TURRIS (OTT)
3. Sergej BOBROVSKIJ (CBJ)

- nejakým zázrakom sa mi to podarilo líznuť 2x :hroza:
Na šport.sk už špekulujú nad výmenou Gáboríka. Medzi záujemcami sme vraj aj my a vraj sme ochotní pustiť Stewarta.

Musel som sa zasmiať. Do sezóny sme vstúpili s najnižším rozpočtom a už nejaký ten rok obchádzame hráčov s takýmito zmluvami. Bolo by to proti filozofii klubu a pri jeho súčasnej forme aj proti zdravému rozumu. Stewart konečne zapol a ja dúfam, že neodíde :!: . A z hľadiska perspektívy : Stewart 1987, Gáborík 1982.
Bluesfan píše:Na šport.sk už špekulujú nad výmenou Gáboríka. Medzi záujemcami sme vraj aj my a vraj sme ochotní pustiť Stewarta.

Musel som sa zasmiať. Do sezóny sme vstúpili s najnižším rozpočtom a už nejaký ten rok obchádzame hráčov s takýmito zmluvami. Bolo by to proti filozofii klubu a pri jeho súčasnej forme aj proti zdravému rozumu. Stewart konečne zapol a ja dúfam, že neodíde :!: . A z hľadiska perspektívy : Stewart 1987, Gáborík 1982.
:slap: čítal som to tiež, ale netreba to podľa mňa brať nejako vážne... z môjho pohľadu tak isto veľmi nereálne.
bernie píše:K zapasu proti ANA len dodam, neviem ako vam, ale mne prisla ta radost po zapase skoro ako Play Off game. Bolo to odmakane, tesny zapas s dobrym koncom pre nasich, parada. Posledny gol Stewarta famozny.
super to bolo :good: , inak máš už pripravené nejaké fotky na tú fotoknihu..?
Na zápas do VAN odcestoval aj McDonald - cíti sa už na 100% v poriadku a bude hrať. Zaradí sa do druhej formácie, to samozrejme spôsobilo, že Cracknella sme museli poslať späť na farmu. Dnes sme trénovali v takomto zložení :

Alexander Steen - David Backes - Chris Stewart

Andy McDonald - Patrik Berglund - David Perron

Jaden Schwartz - Vladimir Sobotka - Vladimir Tarasenko

Chris Porter - Scott Nichol - Ryan Reaves

(Matt D'Agostini)

Barret Jackman - Alex Pietrangelo

Wade Redden - Kevin Shattenkirk

Kris Russell - Roman Polak

G - Halák, Allen

- vo VAN by mal zasa chytať Allen a v ďalšom zápase na ľade EDM potom Halák
- Oshie už trénuje, ale do VAN necestoval, nie je to ešte v poriadku, najskôr by mohol hrať v EDM, ale ani to nie je na 100% (skôr nie)
Obrázek

Power Play :
Blues -- 24.7% (tied 1st in the NHL)
Nucks -- 14.0% (27th in the NHL)

Penalty Kill :
Blues -- 81.2% (14th in the NHL)
Nucks -- 80.4% (tied 16th in the NHL)

Dnes teda v bráne dostane znova šancu Jake ALLEN a na druhej strane to bude Cory SCHNEIDER.
Obrázek

V zostave už s uzdraveným McDonaldom a samozrejme Tarasenkom, ktorý hral už v predošlom zápase a cítil sa veľmi dobre. Steen zapadol po zranení tak isto skvele, takže je radosť pozerať, ako sa pomaličky dostávame do optimálneho stavu, čo sa týka zostavy. Veľkú chválu za svoju hru a nesmiernu univerzálnosť dostal od trénera Sobotka. Jeho čierna robota pre tento team nezostala bez povšimnutia a podľa Hitchových slov je Soby veľmi nedocenený hráč. :good: Stewart hra v neskutočnej forme, podobne tak aj Berglund. Celkovo je ťažké z posledných zápasov niekoho nespomenúť, tak aspoň tie najmarkantnejšie príklady.
Domácim veľmi nejde karta v posledných zápasoch, našim nopak ide hra skvele, tak by bolo dobré využiť to a získať ďalšie dôležité body. Dôvera v schopnosti mladučkého Allena je neskutočná, team si pred ním verí a produkuje o poznanie lepšiu hru, jak v útoku, tak v obrane - radosť pozerať. Dnes teda bez preháňania to vidím s našimi šancami dobre. Ak potvrdíme úroveň hry s posledných zápasov a Allen si zachová štandard berieme body aj dnes a ja som o tom presvedčený, že to tak bude. Môj tip na dnešný výsledok = 1:3 :wink2:

Obrázek

LETS GO BLUES..!
:? prehrali sme 2:3, rozhodla spackaná 2 tretina, v závere sme tlačili, no zbytočné vylúčenie v závere nás dorovnalo, škoda.
Herne to bolo o niečo slabšie dnes, chalani na mňa pôsobili viac unavene, bolo aj dosť nepresností v rozohrávke. Nevadí ide sa ďalej.
niečo sa u nás chystá, mal by to byť trejd a veľmi vážnym partnerom v ňom sa javí Buffalo. Dnes bude náš GM aj s asistentom na zápase BUF - MTL. Kto z našich je v ponuke je zatiaľ otáznik, možností je viac. Šumov je množstvo, no väčšina nepodložených a sú to iba dohady, tak sa nimi škoda zaoberať.
Každopádne budem veľmi zvedavý ako to celé dopadne, že nás niekto opustí je viac-menej isté...
Škoda toho zápasu. Paradoxne. Prehrali sme zápas v ktorom sme toho v ofenzíve vyprodukovali konečne viac ako náš súper. Nič sa nedeje. Taký je hokej :) .

Väčší trade :?: S Buffalom :?: :-O

A to som sa chcel tohtoročnému TDL vyhnúť. Stále tak nejak dúfam, že z týchto špekulácií napokon zíde :nervozny: .
v zavere tam mate inu vyhodu domaceho ladu :)

Obrázek
Do toho jediného away zápasu s Coloradom už budeme ťažko zahojení :ciga: .... :D
Bluesfan píše:Škoda toho zápasu. Paradoxne. Prehrali sme zápas v ktorom sme toho v ofenzíve vyprodukovali konečne viac ako náš súper. Nič sa nedeje. Taký je hokej :) .

Väčší trade :?: S Buffalom :?: :-O

A to som sa chcel tohtoročnému TDL vyhnúť. Stále tak nejak dúfam, že z týchto špekulácií napokon zíde :nervozny: .
tak z toho čo som čítal, vonku z vedenia nevyšlo nič, čiže zostalo len pri dohadoch, viacero ľudí sa zhoduje v tom, že súrne potrebujeme LD ku Pietrovi. Ak si pozrieme súpisku BUF, tak sa tým počet možných kandidátov výrazne zúžil. Padla tam aj otázka, či tam náš GM nešiel kvôli niekomu z tímu MTL, ale to si ja osobne nemyslím. Z mien ktoré na chate padli sa mne najviac (a celkom reálne to aj hrozí) pozdáva náš Sekera. Nie je drahý, výborne je na tom korčuliarsky s dobrou strelou aj technikou a je v ponuke. Naviac by za neho nik nežiadal nejakú šialenú protihodnotu - do toho by vedenie asi ani nešlo, my náš team budujeme, nie rozpredávame. :wink2: Naviac v BUF sa veľmi vážne obzerajú po nejakom brankárovi a my jedného máme vyslovene v ponuke. :D
Ale tak počkajme si, naozaj som veľmi zvedavý ako to celé dopadne.
No aj mne to vychádza jednoznačne na Andreja. Pokiaľ teda hľadáme naozaj posilu a hľadáme ju v Buffale tak on. Myersa nám nedajú a nemyslím si, že Leopold, Sulzer alebo Regehr sú tipy, ktoré hľadáme. Možno ešte Ehrhoff. Osobne by som bol za Sekeru rád. V tom prípade je dosť reálne aj to, že Stewart alebo Berglund zostanú. Pri všetkej úcte k Andrejovým kvalitám, obetovať za neho jedného z týchto dvoch alebo niekoho iného z prvých 2. útokov by bolo šialené. Oželiem hociktorého nášho brankára a nejaký ten pick keď tak. Nuž, môžme len špekulovať, nechajme sa prekvapiť. :wink:
podľa Eklunda máme záujem o Boyesa... :slap: , chlap by nemal toľko ťahať trávu alebo :oslava:
Nad touto špekuláciou sa musím len zasmiať. Aj keď beriem na vedomie, že Boyes momentálne prežíva akési zmŕtvychvstanie, príliš tomu neverím :) .
The Blues trade D'Agostini and a conditional seventh round pick to Devils,

St. Louis Blues Executive Vice President and General Manager Doug Armstrong announced Friday the club has acquired a conditional fourth or fifth round draft pick in 2015 from New Jersey in exchange for forward Matt D’Agostini and a conditional seventh round draft pick in 2015.

A máme tu prvú zmenu :!:
Mattovi sa v tomto ročníku príliš nedarilo. Herne to nebolo ono a to ani nehovorím o tom, že sa pre neho veľakrát nenašlo miesto v zostave. Uvidíme ako s ním naložia v Devils. Ale podobne ako všetkým hráčom Blues, teda okrem tých, ktorí prechádzajú z Blues do Chicaga, Detroitu a Rangers :D mu želám v ďalšej kariére len to najlepšie. :wink:

A teraz už len čakať, že kedy a či vôbec nastane zmena, ktorá nás zasiahne podstatne silnejšie.
pre D Agostiniho je to len dobré, zmena by mu mohla prospieť, ak bude dostávať šancu hrať samozrejme, jeho odchod sa tiež v zákulisí spomínal...
Škoda, že nedokázal nadviazať na výkony z predminulej sezóny. Vtedy ma šokoval asi najviac zo všetkých hráčov a veril som, že to bola jeho zlomová sezóna v lige. Neviem prečo ale myslel som si, že máme v mužstve takého Teddyho Purcella :D .
Po 3 dňoch voľna dnes vykorčuľujeme na ľad v EDM. Chalani sú oddýchnutí, plní sily a v zostave sa už objaví aj doliečený Oshie. V bráne sa dnes objaví Jaro Halák, verím že sa predvedie výkonom, ako sa patrí. Momentálne je v pozícii, keď musí zamakať a ukázať, že stále je tímovou jednotkou a nebude to mať vôbec ľahké.
Obrázek

Troška čísel oboch dnešných súperov :
BLUES (16-11-2) VS OILERS (11-11-7)
Blues on the Road : 8-6-1 , Oilers at Home : 5-4-4
Last 10: Blues : 6-4-0; Oilers : 3-4-3

Power Play :
Blues --- 24.0% (2nd in the NHL)
Oilers -- 22.8% (5th in the NHL)

Penalty Kill :
Blues --- 81.6% (14th in the NHL)
Oilers -- 82.8% (11th in the NHL)

Dnes teda dúfam, že naši predvedú výbornú hru, pozorný výkon v obrane a samozrejme 100% Jaro Halák, strelcom to teraz celkom sype, tak dúfam nepoľavia. Takže verím, že dnes toto všetko dohromady prinesie výsledok, ktorý nás poteší. Môj tip (1:4)
tak to vyšlo podľa očakávania, Jaro 100% a stav 0:3 je parádny, góly : Stewart, Steen a Oshie, teda strelci nesklamali. Super :good:
- zápas som ale vôbec nesledoval, bol som tak unavený, že som nemal silu vstať.
z našej strany to bol zrejme fajn zápas, skúsim si to pozrieť niekde zo záznamu, v dobrom svetle sa predviedol Oshie, fajn zápas odohrali Steen aj Tarasenko, Halák ma dokonca asistenciu na prvý gól Stewarta, parádna akcia pri 3 góle - tá súhra bola geniálna :good: a čo sa mi ešte páčilo, bola akcia pri druhom góle, kde veľmi dobrú prácu pri prechode do pásma odviedol Polák, ktorý má z dnešného zápasu dokonca +3 (spolu s Russelom)
Celý team si dnes zaslúži za výkon poďakovanie :good: :klobuk:

edit : a ešte jedna vec stojí za spomenutie : Halak Ties Franchise Shutout Record

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=6 ... L|STL|home" onclick="window.open(this.href);return false;
dnes v noci nás čaká druhý z dvojice back-to-back zápasov na ľade v CGY.
Obrázek

S týmto súperom sa nám v posledných zápasoch darilo, z posledných 5 vzájomných súbojov sme v 4 vyhrali, z toho posledné dva na ich ľade (1:3 a 2:5). Plamene ale majú veľmi slušnú bilanciu v domácich zápasoch, kde z posledných 10 domácich majú 75% úspešnosť (7 - 3 - 0) a získali v nich spolu 15 bodov.
Naša momentálna bilancia vonku je (5 - 5 - 0) a zisk 13 bodov, čo je pomerne slušné. Momentálne sa nám darí troška viac ako súperovi, sme na priebežnom 5. mieste v konferencii, zatiaľ čo súper je predposledný. Ako je to s ďalšími číslami..?

BLUES (17-11-2) at FLAMES (11-14-4)
Blues on the Road : 9 - 6 - 1 , Flames at Home : 8 - 5 - 2
Last 10 : Blues : 6 - 4 - 0 ; Flames : 4 - 6 - 0

Power Play :
Blues --- 23.5% (tied 3rd in the NHL)
Flames -- 21.6% (8th in the NHL)

Penalty Kill :
Blues --- 81.9% (tied 13th in the NHL)
Flames -- 78.0% (23rd in the NHL)

Čísla teda hovoria mierne v náš prospech, no to nie je v danej chvíli až tak smerodatné. Môj názor je, že sme na tom herne aj pohodovo o čosi lepšie a to by mohlo rozhodnúť.
V bráne by sa mal dnes objaviť Jake ALLEN a na druhej strane Mikka KIPRUSOFF.
Ak sa teda mladému Allenovi zadarí zasa a útoky potvrdia stúpajúcu formu, body by sme (aj napriek tomu, že je to ten druhý z back-to-back zápasov) brať mali. Ak by sa tento zápas hral včera, tak ani chvíľku neváham a napísal by som, že verím vo víťazstvo. Nám ale tie druhé zápasy deň po dni moc nejdú a tak som opatrnejší. Verím ale aspoň v to, že uhráme aspoň remízu. Môj tip na dnes 2:2. :wink2: Bude to taký opatrný zápas s dobrými brankármi a pozornou hrou v obrane, takže veľa gólov neuvidíme.

Obrázek

Tak držíme našim palce a LETS GO BLUES..! :fan: :povzbudzovanie: :fan:
Veľká spokojnosť so včerajším výkonom a výsledkom. Po dlhej dobe sme nastúpili konečne v plnej sile a hneď z toho bolo víťazstvo na nulu. Potvrdili sa 2 veci. Bola by veľká škoda ak by Stewart mužstvo opustil. Dôvodov je hneď niekoľko a už sme ich aj rozoberali. Je to náš TOP hráč smerom dopredu. Momentálne určite. A Jaro potvrdil, že post neohrozenej jednotky nezvláda. K výkonu, aký predviedol včera ho vždy musí nakopnúť niečo alebo niekto. Raz je to Price potom Elliott potom zasa Allen potom vysedávanie na lavičke. To je jeho chyba. Včera predviedol veľmi dobrý výkon a mužstvo podržal. Podľa čísel veľa práce nemal ale takéto zápasy brankári nemávajú radi. A Jaro obzvlášť.

S tými back to back zápasmi máš Ivan pravdu. Nejdú nám. Ale aj napriek tomu verím v našu výhru aj keď ma strata bodov až tak neprekvapí. 3 dni voľna, kompletná zostava a stúpajúca forma. Tieto faktory sa dnes musia proti teamu aký má Calgary proste ukázať. Môj tip : 2:3 .
podla toho, co som v tejto sezone videl, mi pridete ako jeden z najsilnejsich timov zapadu. Jaro bol viacmenej isty, ale vela prace nemal. Nase PP ste ubranili, nevyslali sme pocas nich ani jednu strelu na branu :slap: . Akurat pri jednom wraparounde Smytha sa tam Jaro musel viac natiahnut.
Vidime sa v utorok :ahoj:

Perron :nono2:
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA