Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Guddy.44 píše: Pan Habs se urazil, protože si někdo dovolil sem napsat svůj názor na současný kádr Montrealu. A hned je mimoň, protože jen on ví, jaký ten kádr je.. Tak znovu a naposled. Hodnotil jsem naše vzájemné zápasy, které ve vašem podání opravdu nebyly kdovíjaké. Tady ti dám tedy za slovo, napsal jsem to nešťastně že jsem z vás hned dělal Toronto ale proti nám se tak jevíte a celkově bych i věřil, že ty slabší soupeře podceňujete). A teď k tomu poslednímu pane Habs.. Vedete 3:0 a jste s výsledkem jak říkáš spokojeni. Takže přestanete hrát, necháte si na Price vyslat od AHL sestavy 40 kousků protože víte předem, že to Carey vše pochytá. Opravdu? Tak to by jsi si měl uvědomit jednu věc. Já mám totiž v oblibě i tým Ottawy a shodou náhod jsem sledoval poslední PO vás a jich. Tam jste to v prvním zápase taky měli strašně v pohodě a vypustili jste to a ve třetí třetině dostali 3 kousky. A prohráli. Tohle je PO tým? Pro mě ne. Nebo spíš.. přístup k zápasu. Jo, jiné by to bylo, kdyby jste po tom vedení zabetonovali a bránili ale takhle? Ale jo, vy využíváte potenciál jednoho z nej. golmanů ligy :giggle: .. To je strašně úsměvné a doufám, že něco podobného budete předvádět i v PO. Neříkám, že Price nemá na to vás dotáhnout opravdu daleko ale tenhle styl co předvádíte a argumentovat to těmi slovy) mi z vás aspiranta na SC nedělá. Možná se vám v základní části daří proti silným celkům a věřil bych i, že Boston by jste jako jedni z mála dokázali vyklepat z PO, ale pak se taky může stát, že cestou za SC dostanete někoho jako (Tampu, Phoenix nebo kdoví co tam půjde z wildcard) a ti udělají repete jako Ottawa. A pak se zase budu těšit na ta slova z úst Therriena o respektu a štěstí. Jo a omlouvám se tedy za můj názor, třeba naopak v PO zazáříte. :wink:
No, vidím, žes můj příspěvek totálně nepochopil a navíc jsi ve své odpovědi smotal věci ode mě a od Pardy... :-D. Nevím, kde jsi přišel na to, že jsem se urazil - vyjádřil jsem, stejně jako ty, svůj názor a přidal jsem, že jsi v této věci mimo. Co je na tom uraženeckého??? Navíc jsem, de facto, potvrdil některá tvá tvrzení o našich vzájemných zápasech, takže vážně nechápu to tvé slohové cvičení - příště si trochu lépe přečti příspěvek, než na něj budeš reagovat. Nic víc k tomu nemám, můžeme se tu dohadovat donekonečna o tom, kdo má jaký kádr, ale stejně až samotné play-off ukáže, jak na tom kdo je. Já nejsem v našem případě nějaký velký optimista, ale zase na druhé straně už mě nebaví reagovat tu pořád na to, jak jsme hrozný apod. - loni jsme vyhráli naší divizi náhodou, letos jsme v osmičce taky určitě omylem... :hroza: .

:grc:
Hnusne hovado :grc:
Asi uplne nejhorsi zakrok sezony :slap: A ze jich doposud bylo. Ne Pardo, tady mas dalsi dukaz ze Murray nam opravdu v Pittsburghu nechybi. No thanks. Kostka zde mohl dopadnout tragicky.
Az mi mraz presiel po chrbte… a este sa demen* aj cudoval :slap: :grc:

A vzhladom k tomu ze tieto timy sa na 99% stretnu v prvom kole PO to pravdepodobne znamena :box: ako sa patri (teda ak demen* nedostane trest ktory by mu v tom prvom kole hrat zabranil)
Atlantik píše:Asi uplne nejhorsi zakrok sezony :slap: A ze jich doposud bylo. Ne Pardo, tady mas dalsi dukaz ze Murray nam opravdu v Pittsburghu nechybi. No thanks. Kostka zde mohl dopadnout tragicky.
On je dobrý doplněk fungující obrany při limitovaném TOI, za tím si stojím, ale to asi není případ vaší a v současné době ani naší obrany. Naše obrana je bez Gorgese a Tinordiho nepochopitelně na tribuně :antry: špičková, v každém páru nýmand, takže se celkem i někdy divím, že s tím pořád tak vyhráváme. Murray a hlavně Bouillon by jinde nebyli ani sedmými beky, u nás to na nich skoro stavíme. Markov pomalý, no Weaver jak jsme tady facepalmovali, tak je nás nejlepší defenzivní bek.

Co se týká zákroku, tak tohle odsuzuju, naprostá prasárna. Nevím co dělal, ale na druhou stranu on není zákeřný hráč (nebyl nikdy suspendovaný), prostě souhra špatných rozhodnutí. Nicméně doufám v dlouhý distanc, aby si moje nervy od jeho turnoverů odpočaly.
ja to snad ani nechci komentovat :?
Souhlasím s již napsaným - prasácký zákrok zralý na distanc! Nevím, jestli nejhorší v sezóně, na to až tak zmapovanou celou NHL nemám, ale to není samozřejmě podstatné. Nechápu, proč to udělal a jen doufám, že to nebyl úmysl...
Canadiens defenseman gets three games for illegal check to the head.
WHAT THE FUCK? :shock:
Shanahan je prostě debil, nebo nevím. :hroza:
Rono píše:
Canadiens defenseman gets three games for illegal check to the head.
WHAT THE FUCK? :shock:
Shanahan je prostě debil, nebo nevím. :hroza:
Je, jak to bylo v tom vysvětlujícím videu zpomalené, tak to až nahánělo hrůzu. Měl dostat víc, ale asi pomohl jeho čistý rejstřík.
http://www.hokejforum.com/detroit-red-w ... ml#p371658" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek

niektorí ľudia sú proste :hroza: Prvý zápas po stopke...

Inak musím "pochváliť" Two And Half Men lajnu (MaxPac-Desharnais-Vanek), to je radosť pozerať už nejaký ten zápas.
Getzo5 píše:niektorí ľudia sú proste :hroza: Prvý zápas po stopke...
No suspension for Douglas Murray.
AndyF píše:No suspension for Douglas Murray.
Hokejovy "gentleman", takze budeme mu verit i nadale aneb Shanahan ma ted jiny problemy..
Getzo5 píše:Obrázek

niektorí ľudia sú proste :hroza: Prvý zápas po stopke...
Prase...
Nj hold Therrienův miláček, udělat takový kiks Subban tak sedí. Vůbec ten zápas neměl odehrát, ne že by on mohl za náš ostudný výkon, ale jít s ním do PO bude dost o držku. Pevně doufám, že Therriena ještě osvítí a dá na šestého beka Beaulieua nebo Tinordiho.
Obrázek

Pleky :lol3:

Obrázek
mazec :lol3:
Obrázek
Getzo5 píše:Obrázek
Dobrý :cool: . Upřímně řečeno, nečekal jsem, že budeme jediným kanadským týmem v play-off...
Má to aj pokračovanie. :giggle: :jn: :ninja:

Obrázek
Getzo5 píše:Má to aj pokračovanie. :giggle: :jn: :ninja:

Obrázek
I to se může stát, nicméně věřím, že přes Tampu (i přes mé celkem velké obavy z určitých věcí...) postoupíme! Ale to bude z naší strany zřejmě maximum...
Obrázek
:-O :giggle:

:slintac: :waa:
letos bude draft ve philies
co ocakavame od naseho GM?
V 1.kole by jsme měli brat někoho z těchto kandidatů:

1 . Dylan Larkin
Ht/Wt: 6' 0"/190 lbs
Position: LW
Team: USA (NTDP-17)

2. Conner Bleackley
Ht/Wt:6' 0"/200 lbs
Position:C
Team: Red Deer (WHL)

3. Nikolay Goldobin
Ht/Wt:5' 11"/178 lbs
Position:RW
Team: Sarnia (OHL)

prvni dva jmenovaní jsou dobře stavani komplexnější hrači. Goldobin je šikovný hrač menší postavy pripominajici Jakupova.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO