No, vidím, žes můj příspěvek totálně nepochopil a navíc jsi ve své odpovědi smotal věci ode mě a od Pardy...Guddy.44 píše: Pan Habs se urazil, protože si někdo dovolil sem napsat svůj názor na současný kádr Montrealu. A hned je mimoň, protože jen on ví, jaký ten kádr je.. Tak znovu a naposled. Hodnotil jsem naše vzájemné zápasy, které ve vašem podání opravdu nebyly kdovíjaké. Tady ti dám tedy za slovo, napsal jsem to nešťastně že jsem z vás hned dělal Toronto ale proti nám se tak jevíte a celkově bych i věřil, že ty slabší soupeře podceňujete). A teď k tomu poslednímu pane Habs.. Vedete 3:0 a jste s výsledkem jak říkáš spokojeni. Takže přestanete hrát, necháte si na Price vyslat od AHL sestavy 40 kousků protože víte předem, že to Carey vše pochytá. Opravdu? Tak to by jsi si měl uvědomit jednu věc. Já mám totiž v oblibě i tým Ottawy a shodou náhod jsem sledoval poslední PO vás a jich. Tam jste to v prvním zápase taky měli strašně v pohodě a vypustili jste to a ve třetí třetině dostali 3 kousky. A prohráli. Tohle je PO tým? Pro mě ne. Nebo spíš.. přístup k zápasu. Jo, jiné by to bylo, kdyby jste po tom vedení zabetonovali a bránili ale takhle? Ale jo, vy využíváte potenciál jednoho z nej. golmanů ligy.. To je strašně úsměvné a doufám, že něco podobného budete předvádět i v PO. Neříkám, že Price nemá na to vás dotáhnout opravdu daleko ale tenhle styl co předvádíte a argumentovat to těmi slovy) mi z vás aspiranta na SC nedělá. Možná se vám v základní části daří proti silným celkům a věřil bych i, že Boston by jste jako jedni z mála dokázali vyklepat z PO, ale pak se taky může stát, že cestou za SC dostanete někoho jako (Tampu, Phoenix nebo kdoví co tam půjde z wildcard) a ti udělají repete jako Ottawa. A pak se zase budu těšit na ta slova z úst Therriena o respektu a štěstí. Jo a omlouvám se tedy za můj názor, třeba naopak v PO zazáříte.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
On je dobrý doplněk fungující obrany při limitovaném TOI, za tím si stojím, ale to asi není případ vaší a v současné době ani naší obrany. Naše obrana je bez Gorgese a Tinordiho nepochopitelně na tribuněAtlantik píše:Asi uplne nejhorsi zakrok sezonyA ze jich doposud bylo. Ne Pardo, tady mas dalsi dukaz ze Murray nam opravdu v Pittsburghu nechybi. No thanks. Kostka zde mohl dopadnout tragicky.
Co se týká zákroku, tak tohle odsuzuju, naprostá prasárna. Nevím co dělal, ale na druhou stranu on není zákeřný hráč (nebyl nikdy suspendovaný), prostě souhra špatných rozhodnutí. Nicméně doufám v dlouhý distanc, aby si moje nervy od jeho turnoverů odpočaly.
http://www.hokejforum.com/detroit-red-w ... ml#p371658" onclick="window.open(this.href);return false;
letos bude draft ve philies
co ocakavame od naseho GM?
V 1.kole by jsme měli brat někoho z těchto kandidatů:
1 . Dylan Larkin
Ht/Wt: 6' 0"/190 lbs
Position: LW
Team: USA (NTDP-17)
2. Conner Bleackley
Ht/Wt:6' 0"/200 lbs
Position:C
Team: Red Deer (WHL)
3. Nikolay Goldobin
Ht/Wt:5' 11"/178 lbs
Position:RW
Team: Sarnia (OHL)
prvni dva jmenovaní jsou dobře stavani komplexnější hrači. Goldobin je šikovný hrač menší postavy pripominajici Jakupova.
co ocakavame od naseho GM?
V 1.kole by jsme měli brat někoho z těchto kandidatů:
1 . Dylan Larkin
Ht/Wt: 6' 0"/190 lbs
Position: LW
Team: USA (NTDP-17)
2. Conner Bleackley
Ht/Wt:6' 0"/200 lbs
Position:C
Team: Red Deer (WHL)
3. Nikolay Goldobin
Ht/Wt:5' 11"/178 lbs
Position:RW
Team: Sarnia (OHL)
prvni dva jmenovaní jsou dobře stavani komplexnější hrači. Goldobin je šikovný hrač menší postavy pripominajici Jakupova.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé