Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pánové v klidu, tato sestava má naprosto v pohodě na PO a při TDL klidně můžeme někoho vyměnit od týmů mimo šance na postup..Ale letos a hlavně do budoucna mám neskutečný respekt z NYR, pokud si všichni udrží zdraví, tak tu máme pomalu dokonalý tým, takový talentovanější Boston..
Voráček dost dobrý podpis. :yes: Good job Holmy!

Tisková konference Vorase:
http://www.flyers.mzf.cz/2012/07/tiskov ... a-voracka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Podle me trochu drahej podpis. Kdyz si vezmu ze Neal hraje za 5 mega. Dal bych mu tak o milion min. Navic, kdo vi jak dlouho u vas bude...
Tak Roo hraje za 4mil, tohle jsou hloupá přirovnání.Naopak velká spousta hráčů mám mnohem více než Vory a hraje prd..pro mě perfektní podpis a naprosto zasloužené prachy, při dnešních platech..
Dead season..treba ozivit :jn:

„Ty jizvy jsou od Crosbyho. Pokaždé, když jsme šli na buly během prvního kola play-off, místo toho, aby šel po právě vhozeném puku, sekl mě hokejkou přes zápěstí. Sérii s New Jersey jsem zakončil s jedním zlomeným zápěstím, na operaci jsem ale šel po našem vyřazení z play-off s oběma," řekl Giroux.

Co uz na toto povedat?
XruC píše:Dead season..treba ozivit :jn:

„Ty jizvy jsou od Crosbyho. Pokaždé, když jsme šli na buly během prvního kola play-off, místo toho, aby šel po právě vhozeném puku, sekl mě hokejkou přes zápěstí. Sérii s New Jersey jsem zakončil s jedním zlomeným zápěstím, na operaci jsem ale šel po našem vyřazení z play-off s oběma," řekl Giroux.

Co uz na toto povedat?
Vole, to je NHL :bitka3: :lol:
Všichni ví, co Crosby dokáže když je frustrovaný, nebo ho dokonce někdo převyšuje a že je to bezpáteřní hráč. Claude by měl však držet jazyk za zuby ( i když to asi potřeboval vyventilovat), protože tohle se nehodí, bylo to PO a taky nejemotivnější serie co si kdy pamatuju a tam se prostě prasárny dělají...Tychle pomluvy přes média se mi hodně příčí, mají si to vyřešit mezi sebou jako chlapi na ledě ( nebo twitteru ?:D )
Ty vole neis co to pises za nezmysli..ake ohovaranie? sa ho na to novinari po sezone opytali..ci im mal povedat? Ze vela honi? A s lavackou uplne najradsej, lebo je to ako od cudzej..nie?
Stačilo říct,že to ma ze serie s Pens a konec. Kdyby každý takto žaloval, tak nečteme o ničem jiném. Minimálně profi mi to nepříjde..
Tak Meszaros si odtrhol achilovku a mal by sa liecit 6 mes. Dalsia strata pre obranu Philli.
Hmm to je fakt smula tak snad se da dohromady.Na druhou stranu je to zvlastni situace a to ze mame spoustu protostoru pod stropem coz si nepamatuju ze by nekdy bylo.

Ovsem uz neni nikdo poradny za koho je utratit.Jedine zkusit skauty a privest nekoho z Evropy nebo z khl.
Udajne mame zajem o Bouwmeester​a tak doufam ze radsi nic nez on.

Za ty prachy je tezkej pruser.
Meszároš , Lilja , Pronger out zvyšují se spekulace o příchodu nového beka :jn:
ChesteR. píše:Meszároš , Lilja , Pronger out zvyšují se spekulace o příchodu nového beka :jn:
Alebo potenciálnom lockoute, aby sa stihli dať dohromady. :jn:
Vau, tak Wayne dostal pořádný ranec, aktuálně si je nezaslouží, ale uvidíme co v dalších letech...

Neviem ci to tu uz bolo, ak hej, tak sorry a asi by to malo byt po spravnosti v topicu LA, ale nemohol som si pomoct.
Richardsa som vzdy uznaval ako jedneho z naj two way centrov a najkomplexnejsieho hraca, ale nikdy som ho nemusel. Po tomto som zmenil nazor. On to ma v tej hlave dobre zrovnane..neuveritelne komplexny, keby ho nebola Philla pustila, tak sa s Girouxom na pozicii centra moze rovnat s Pitt. Bolo vidiet ako ho ten trejd neuveritelne zobral, ten musel byt cely bez seba, ked prisiel Carter. A tie reci o slabej treningovej moralke..neviem, ale nejak mi to k nemu nesedi. Taky srdciar a flakac zaroven? :nono:
XruC píše:

Neviem ci to tu uz bolo, ak hej, tak sorry a asi by to malo byt po spravnosti v topicu LA, ale nemohol som si pomoct.
Richardsa som vzdy uznaval ako jedneho z naj two way centrov a najkomplexnejsieho hraca, ale nikdy som ho nemusel. Po tomto som zmenil nazor. On to ma v tej hlave dobre zrovnane..neuveritelne komplexny, keby ho nebola Philla pustila, tak sa s Girouxom na pozicii centra moze rovnat s Pitt. Bolo vidiet ako ho ten trejd neuveritelne zobral, ten musel byt cely bez seba, ked prisiel Carter. A tie reci o slabej treningovej moralke..neviem, ale nejak mi to k nemu nesedi. Taky srdciar a flakac zaroven? :nono:
Naplno trénoval hlavně v barech (když tam byl) :jn:
Rono píše:Naplno trénoval hlavně v barech (když tam byl) :jn:
Zjevně ví, co je potřeba k tomu, aby vyhrál SC :wave:
sidney77 píše:Zjevně ví, co je potřeba k tomu, aby vyhrál SC :wave:
Neřekl bych, že zrovna on na tom měli takový podíl jako Kopi, Brown... Ale zase nějaký podíl na tom měl, to jako zase jo :yes:
sidney77 píše:
Rono píše:Naplno trénoval hlavně v barech (když tam byl) :jn:
Zjevně ví, co je potřeba k tomu, aby vyhrál SC :wave:
Ví, jak vyhrát dost cenných kovů, vždyť doma už má zatou placku z Olympiády, titul z MSJ (2005), titul z AHL (2005) a SC .. a bůhví, co ještě. Takže zase, on má co oslavovat. Možná proto tak oslavuje. :)
neis píše:Vau, tak Wayne dostal pořádný ranec, aktuálně si je nezaslouží, ale uvidíme co v dalších letech...

Tak jo jasny dostal slusne zaplaceno je tak o mega preplacenej ale zase na druhou stranu kdyz si vemu ze je mu teprve 23 a powerforwardi jako Hartnell a Simmonds uz jsou dneska celkem cenny zbozi.A Wayne je opravdu velice dobry hokejista , je rychlej silnej a ted dokazal nastrilet 28 golu.

Ja rikam ano je ted trochu preplacenej ale muzeme z toho nakonec hodne vydelat.

U Hartnella patri defakto to samy akorat ze ten zraje jako vino takze tuhle sezonu (jestli bude) tak od nej zase cekam 30 golu +

A je celkem dobre ze jsme nikoho neprivedli protoze ted muzem nase hrace zavazat dlouhodobejsima smlouvama ktery treba za dva nebo tri roky se muzou zdat velice vyhodne.
Wayne kdyby přibral tak by byl naprostá mašina..nechápu jak může takto hrát s jeho 83kilama a při jeho výšce..
Vsechno je to ztraceny, Voras koleno fpici. Ach jo... Jestli si tim po*ral karieru... :evil:
Podle jeho agenta bude mimo 4 týdny.. tedy přibližně měsíc. Mělo by jí o vymknuté/podvrtnuté koleno. Nic moc, kolena jsou strašně ošemetná věc. Hlavně, ať nic neuspěchá, jinak si to do***e a pak to jen tak rychle dokupy nedá.
PainKiller píše:Podle jeho agenta bude mimo 4 týdny.. tedy přibližně měsíc. Mělo by jí o vymknuté/podvrtnuté koleno. Nic moc, kolena jsou strašně ošemetná věc. Hlavně, ať nic neuspěchá, jinak si to do***e a pak to jen tak rychle dokupy nedá.
Prej podle spoluhracu si Voras mysli, ze to bude dyl, nez rika agent...
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA