Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sice výsledek vypadá jednoznačně, ale hlavně v druhý třetině jsem se dost klepal, dokaď nás nevysvobodil Nealer. Ten byl dneska zase fenomenální. :) U toho Sidovo gólu si vůbec nejsem jistej, jestli teda byl, nikde to vidět nebylo, rozhodčí pak ani po review nezdůvodňoval, tak to asi viděl sám za bránou... Dneska můžem zase děkovat přesilovkám, protože ty máme fakt neskutečný i navzdory tomu, že chyběj dva hráči z 1. PP. Díky bohu za ně a za to, že Jackets po gólu na 3:2 trochu povolili.

Jsem rád, že je Rob zpátky, ale musí se do toho ještě dostat, což se potvrdilo při prvním gólu. Trošku mě zklamalo, že mu místo uvolnil zrovna Despres, radši bych teda volil Bortuzza a hlavně Engellanda(ten hrál dneska snad i ve druhý PP, jestli sem správně viděl :verysad: ) Maatta byl teda až na to laciný objetí zase vcelku dominantní, i když mi přijde, že to poslední zápasy neni uplně ono... Nebylo by se čemu divit. :)

I když se Bylsmovi obdivuhodně daří i navzdory tomu obrovskýmu počtu zranění vyhrávat, začínám mít všech těch Sillů, Vitaleů, Connerů nebo Gibbonsů v top6 vcelku dost, těšim se na výměny a až zase i ve druhý lajně uvidim nějakýho hokejistu. :-D
Vitej! Je fakt ze Maatta sel posledni zapasy trochu dolu, mozna je to jen nahoda a stabilizuje to, mozna proste byl unaven z prilis velke zateze, nebo mozna na tu vetsi roli jeste nema.. Ve 3. paru (kde bude po navratu Martina + Letanga) bude kazdopadne uplne v klidu.

Momentalne jsme team s jednou formaci + presilovkou, ale jak rikam, staci nam to. Nealovi je vcelku jedno s kym hraje, letos sel neskutecne nahoru a stava se z neho kompletnejsi hrac.. A ta jeho strela je samozrejme TOP3 ligy. Potrebovali bychom ho naklonovat, skoda ze ho muze mit jen jeden z dua Crosby/Malkin.

V globalu to nepusobi nijak excelentne, hlavne kdyz vidim jak tam ostatni formace jen zoufale prozivaji s umyslem "neinkasovat", ale s tou marodkou je to i tak vic nez jen fajn.

Co se tyce Desprese, je to kruty, ale dalo se to cekat. Engelland, svete div se, hraje posledni zapasy nad svuj normalni level a to Bylsmovi staci aby si ho prosadil. Kdyz se vrati Letang, tak ocekavam ze do pressboxu poputuje Bort a Engo se tam zas udrzi :neviem:
Zdravim :) Jojo, přesně to jsem si o Nealerovi dneska říkal, že teď fakt netušim, s kym bych ho v lajně viděl radši, líbil by se mi teďka v obou lajnách a kdyby šel k Sidovi, už by mi bylo asi trochu líto Gena. :-D

Ono už podle loňska bylo trochu znát, že Bortuzzo je před Despresem, jako to bych ještě pochopil a Bylsma by si to obhájil, ale Engelland? :nono: I dneska tam v obraně byli až na Niskanena a trochu Olliho samý bořiči, tak mi tam Despres trochu chyběl. Ale to je asi úmysl a je to spojený s naší taktikou to uhaluzit do tý doby, než máme přesilovku, nebo je na ledě první lajna. :roll:

Nicméně je jasný, že s půlkou týmu na marodce bych takovýhle výsledky fakt nečekal, takže si na hru fakt stěžovat nemůžu. :)

btw, viděls co zas teďka dělal Geno při rozhovoru s Nealem po zápase? :lol:
jj, prave to tu davam.. Malkin je neskutecny :lol2:

Obrázek
.....
Malkin strikes again:

Btw, bez toho prvniho zapasu kde se Neal hned zranil: Neal 1.50 PPG, Crosby 1.41 PPG.. A i s tim zapasem to ma momentalne lepsi.. Kunitz-Crosby-Neal for Canada, please!
To by bylo skvělý, ale jaká je šance? Jako já budu rád i za to, když pojede Nealer i Kunitz, a to že by měli! :yes: Když nebude Neal s nima v lajně, tak to asi přežiju. :-D Jasný je, že jestli Kunitz pojede, tak bude se Sidem, že jo...

Nealovo čísla sou boží a já hlavně doufám, že teď už do konce sezony vydrží zdravej.
Tak ja myslim, ze pokud Neal pojede, tak je vedle Crosbyho uplne jasnej, to je asi ten nejmensi problem.. Navic Neal uz hral i s Kunitzem, dve sezony dozadu si to lajna Kunitz-Malkin-Neal davala paradne.

Nevim jaka je sance ze ta formace bude v Sochi, ale jedno vim jiste. Pokud u Kunitze by se dalo polemizovat jestli tam patri a je fakt, ze objektivne bez chemie s Crosbym by nemel narok.. tak u Neala je to jiny. Neal je pro mne legitimni sniper, jeden z absolutne nejlepsich wingeru v lize, ktery tam jednoznacne patri. Pokud ho nevemou, jsou to magori, ale nevim co od toho cekat protoze zatim je v olympijskych diskuzich nepochopitelne prehlizen.. Ja bych ho momentalne nemenil za zadnyho wingera na svete (myslim to vazne).

Ted jeste jednoho alespon solidniho wingera. Malkin se pomalu vraci a Crosbymu by tak zas zustal v 1.lajne na kridle Vitale (4th line center).. Bylsma tam dokonce ani ted nedava Neala pravidelne a asi v polovine stridani je tam i ted Vitale, pricemz Neal je tam narvanej vedle Jokinena s Connerem. Nastesti ta druha polovina stridani je jasnym dukazem..
Gol byl samozrejme darovanej. Nejdriv jsem si rikal, ze urcite je, protoze jsem myslel, ze ma puk pod sebou. jenze on ho mel pod lapackou, respektive pod rukavem. Cili rozhodci ho na 95% nemohl videt a jestli videl, urcite nemohl videt, jestli je to gol. Cili pokud by napriklad rozhodl "no-goal", nic na svete to nemohlo overrulnout.
Taky me zarazilo, ze se vubec nikdo v TV nevenoval hledani puku na obrazovce, on je tam videt asi na zlomek sekundy. Pak je strih a uz se to nikdy znova neukaze.
Ale je mozne, ze se k tomu jeste v prubehu prenosu vratili.. :neviem:
Někde jsem četl, že vedle Crosbyho by mohl hrát v Soči i P. Sharp. To by také nemuselo být vůbec špatné. Navíc, v Chicagu mu to letos pálí. Tuším NHL.com psali svoji představu o sestavě a hodili jej právě vedle Crosbyho.
Sharp je supr, ale stejne myslim, ze Crosby+Neal > Crosby+Sharp.. To ze se Crosby s Nealem znaji je zde vyhoda, ale Neal letos fakt zapracoval na vsech aspektech svy hry, uz to zdaleka neni jen ten floater s neskutecnou strelou. Radost ho sledovat.

Jinak s tim Columbusem je to celkem sranda, letos to s nima mame uz 4-0 a i na zapasech venku mame v podstate domaci atmosferu. Arena nas zene vpred a kdyz po hattricku Neala nasi fans zahazeli led, tak domaci rezie to radsi ani neukazala. Do Columbusu je to z PIT fakt kousek a navic v ty oblasti vyrustala spousta fans Penguins, kteri zustavaji fandit Pens i po vstupu Columbusu do ligy. Pokud ale Jackets nehrajou s nama tak jim to celkem jde, teoreticky by mohli uklepat playoffs a pak by byla slusna sance ze by jsme na ne mohli narazit :yes:
Já zas četl, že by Sharpa dali s Toewsem. Ono to má docela logiku, protože i minule to Yzerman skládal po dvojicích z týmů. Perry-Getzlaf, Thornton-Marleau.
Nejvíc bude hlavně záležet na uzdravení Stamkose. Jestli pojede, tak se taky hodně tipuje Stamkos-Crosby-MSL. A to by pak Neal i Kunitz měli asi smůlu. Pokud nepojede, tak jeden z nich mají velkou šanci.
No tak Vitale vedle Crosbyho je samozřejmě vtip, že jo. Sice je to v rámci možností asi nejmenší zlo, ale stejně to naprosto vypovídá o tom, jak hrozně velkou máme marodku a jak moc jsou potřeba klidně i dvě křídla.
dejf píše:Já zas četl, že by Sharpa dali s Toewsem. Ono to má docela logiku, protože i minule to Yzerman skládal po dvojicích z týmů. Perry-Getzlaf, Thornton-Marleau.
Nejvíc bude hlavně záležet na uzdravení Stamkose. Jestli pojede, tak se taky hodně tipuje Stamkos-Crosby-MSL. A to by pak Neal i Kunitz měli asi smůlu. Pokud nepojede, tak jeden z nich mají velkou šanci.
Ano, tohle je asi jediny pripad, kde jsem schopen pochopit ze by Crosbymu nedali do formace ani jednoho spoluhrace od nas. Stejne myslim, ze by to byla chyba, ale dalo by se to aspon vysvetlit.

Cert vem Kunitze, i kdyz i on je samozrejme dobrej a v diskuzi o Sochi neni nahodou. U Neala si ale vylozene nemuzu pomoct, on fakt nepotrebuje mnoho, staci mu to hodit mezi kruhy a vetsinou je to uz jasny. K tomu ani tolik nepotrebuje Malkina/Crosbyho, v kanadskym mancaftu by mu to mohl hazet kdokoliv, treba i Giroux. Jednoduse neexistuje aby Yzerman nenominoval snajpra ktery je furt v progresu a ma aktualne nejlepsi bodovy prumer v lize.. A to ani nemluvim o tom, co predstavuje Neal na presilovce..
Vader píše:No tak Vitale vedle Crosbyho je samozřejmě vtip, že jo. Sice je to v rámci možností asi nejmenší zlo, ale stejně to naprosto vypovídá o tom, jak hrozně velkou máme marodku a jak moc jsou potřeba klidně i dvě křídla.
jednak jak velkou marodku mame a jednak jak mizernou zakladnu wingeru mame.. Vitaleho mam rad, je to jeden z tech lepsich 4th lineru v lize, ale tohle samozrejme ne. Furt lepsi nez ta prisera Kobasew, ktereho tam Bylsma taky 2x s Crosbym poslal.. Bennett by to mel mit momentalne asi rezervovany (i kdyz taky neni garance ze Bennett je 100%-ni reseni), pokud tedy do jeho navratu nikoho Shero neprivede. Do ty doby to ale bude cistej joke.
Hustý, tak dneska bez Maatty, v sestavě místo něj Despres. O žádnym zranění nevim, tak snad je to jen oddych. :?
Je to oddych, Bylsma to avizoval uz predem. Posledni zapasy bylo na nem znat jak sel herne dolu a byl to dusledek predchazejicich zapasu kde hral prilis velke porce. Pokud s nim pocitame na playoffs, tak je uplne v poradku kdyz dostane parkrat vydechnout, navic kdyz bude hrat i v Sochi. Potrebuje to, v 19-letech by nemusel tak tezkou sezonu ustát.

Jinak dnes hrajeme uplny houby, presilovky jsme se zatim nedockali a tak to i vypada. Zapasy v New Jersey obecne nesnasim, vubec nam ten styl nesedi a celkove je to tradicne o nicem hokej. Nastesti posledni zapas proti nim v sezone. Je sance jeste neco s tim udelat, ale popravde tomu prilis neverim, hrajeme bez pohybu a proti nim navic vubec neni lehke to rozpohybovat nakolik nedavaji hodne prostoru.
Přesně jak říkáš no, zápasy u nich stojej vždycky za nic a Devils na nás často vyzrajou.

Nicméně po dnešku bych nejradši Jussiho šoupl příští zápas na tribunu, hrozný od něj dneska, měl by začít hodně rychle makat, přesně takovej byl na konci v Canes.

No nic, teď už je čas slavit, tak šťastnej novej rok. :)
Jussi je strasnej traged, zacinam ho seriozne nesnaset.. Nechci videt co bude jestli i na playoffs zustane v TOP6. Glass a Adams kazdy stridani prikovani pred Fleurym. Celkove dnes strasnej blivajs z obou stran, ale Devils precijen zaslouzene. Snad je uz letos vickrat neuvidime, je to fakt des proti nim, nevim proc jsme vzdycky v tech zapasech tak posrani. Snad bude 2014 uspesny rok a co nejmene zapasu jako byl tenhle..

EDIT: Tak uz jsem chtel nad tim mavnout rukou a dal to neresit, ale kdyz vidim ze Engelland mel nejvyssi ice-time ze vsech nasich hracu, tak se mi chce zvracet. Paneboze, nemame skill, dotahujeme zapas kde se neni ceho chytnout a Bylsma tam posila svy oblibeny ofenzivne retardovany drevo. To je fakt paradni no.1 bek, to me pos*r. Jako ok, je fakt ze momentalne hraje na svy pomery lepsi hokej, ale c´mon.. On tam fakt zustane asi i na playoffs i kdyz budeme teoreticky komplet :slap:
Taky sem nad tim včera kroutil hlavou, ale však už sme to oba říkali několikrát, no. Zas tak černě bych to neviděl, až budem fakt komplet, tak Letang, Orpik, Scuderi, Niskanen, Martin a Maatta budou před nim, ne? To už bych přemejšlel i o nějakejch zákulisních čachrech, kdyby hrát na úkor Maatty. :-D I když bůhví jestli se všichni najednou zdraví letos vůbec sejdou.
Vader píše: Zas tak černě bych to neviděl, až budem fakt komplet, tak Letang, Orpik, Scuderi, Niskanen, Martin a Maatta budou před nim, ne? To už bych přemejšlel i o nějakejch zákulisních čachrech, kdyby hrát na úkor Maatty. :-D I když bůhví jestli se všichni najednou zdraví letos vůbec sejdou.
Zdravi se sejdou a tak dlouho to trvat ani nemusi.. Ale mam vazny obavy ze prave pres Maattu si tam Bylsma svyho Engellanda procpe. V posledni dobe je z neho uplne nazhavenej :scare:
Čo hovoríte na toto?:
Gary Lawless of the Winnipeg Free Press: Penguins GM Ray Shero is said to have some interest in Jets forwards Andrew Ladd, Evander Kane and Blake Wheeler. If Jets GM Kevin Cheveldayoff thinks that any of those players are part of the Jets future, talks won’t last long. Any trade talks would likely include the Penguins defensive prospects and draft picks. It would take a big package to get any of those players out of Winnipeg. The Jets may be looking to add forwards instead, but adding blueline depth doesn’t hurt. Olli Maata’s name came up in talks, but he is believed to be untouchable. Other names that might come up: Derrick Pouliot, Simon Depres, Scott Harrington, Brian Dumoulin and Beau Bennett. A first rounder and either Pouliot or Depres might be a conversation starter.
Prednedávnom som to tu písal, že by sa mi páčil niekto z týchto hráčov u nás a všetci to pokladali za rozprávku. Podľa mňa je každý vymeniteľný, ked sa dá dobrá ponuka a mužstvu sa dlhodobo nedarí...
Mně osobně to nedává smysl. Winnipeg má Buffa, Enstroma, Bogosiana a teď i Troubu. K čemu další bek? Naopak, křídla obětovat nemůže, respektive může ale za něco, co se jim hodí. Se vší úctou, další obránce nepotřebují.
Ja jsem to zaregistroval, dokonce z vice zdroju.. Je mozny ze Shero se informuje, ale neverim ze by Winnipeg mel seriozni zajem o vymenu zminovanych hracu. Nemeli by je cim nahradit a my disponujeme predevsim bekama.

Pokud by na to melo dojit, tak bych rozhodne rad usetril Pouliota protoze to je nas prospekt s nejvetsim potencialem a mohli bychom toho hodne litovat.

Dokonce bych ani Maattu nedefinoval jako "untouchable", ale z techhle hracu bych ho radsi daval jen jako soucast protihodnoty za E.Kanea.

To same plati i pro Pouliota (ktery ovsem zatim NHL nehral a mozna nema adekvatni hodnotu jako napr. Despres, proto si myslim ze s nim musime pockat a dat mu nejdriv prostor). Jinak (i presto ze furt nechapu proc tehdy nebrali Troubu) je to muj oblibenej prospekt, je ho radost sledovat a muze to byt klenot (mozna).

S vymenou ostatnich D-prospektu jakozto Harrington, Despres, Dumoulin bych nemel problem za zadneho z techto hracu.. Jinak nevim jak to maj Jets s golmanama, ale kdyz vidim jejich situaci s Pavelcem atd. tak bych se nedivil kdyby chteli i nejakej G-prospekt, zrejme Jarryho.

Celkove je to cesta, kterou doufam ze Shero bude absolvovat.. Tedy zadnej starej rental player typu Morrow/Murray/Iginla, ale solidni hockey trade za provereneho wingera se smlouvou na vic nez 1 rok. Snad se poucil z lonskeho propadaku..

Btw Winnipeg beky ma, ale maj hodne pravaku a nejakej sikovnej mladej levak by se jim urcite jeste hodil. Coz ovsem je jen dalsi moje spekulace, tezko rict jestli tomu pripisuji takovou vahu. Taky tomu vsemu v globalu prilis neverim, ale je dobre vedet ze Shero snad alespon neco dela..
Nech je to ako chce, som rád, že Shero už konečne niekoho hladá. Myslím si, že je najvyšší čas, aby sme nejaké krídlo priviedli. A najskôr niekoho nájdeme v mužstvách, ktoré nebudú mať šancu postúpiť do play off. Ja by som skúšal aj Edmonton (Eberle). Sám som zvedavý, koho nakoniec Shero privedie.
Hehe, Orpik fakt jede na olympiádu. :lol: :lol: Jako né že by to pro mě bylo překvapení, ale stejně, když to vidim takhle na papíře, tak mi nezbejvá nic jinýho než se smát. Je jasný, proč jede, že jo. A bejt Engelland amík, tak nevim nevim. :-D
Vader píše:Hehe, Orpik fakt jede na olympiádu. :lol: :lol: Jako né že by to pro mě bylo překvapení, ale stejně, když to vidim takhle na papíře, tak mi nezbejvá nic jinýho než se smát. Je jasný, proč jede, že jo. A bejt Engelland amík, tak nevim nevim. :-D
To je samozrejme komedie :giggle: Ja jen doufam, ze to nevypovida o tom jak ho Shero & Bylsma neskutecne miluji a ze ho budou po sezone prodluzovat.. Ale obavam se ze jo :slap: Perfektni clanek o vsem jak se rodila nominace USA je zde (je to strasne dlouhy, ale stoji to za to): http://espn.go.com/nhl/story/_/id/10195 ... -was-named" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale jo, hezký čtení takhle na večer. :-D
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO