Sice výsledek vypadá jednoznačně, ale hlavně v druhý třetině jsem se dost klepal, dokaď nás nevysvobodil Nealer. Ten byl dneska zase fenomenální.
U toho Sidovo gólu si vůbec nejsem jistej, jestli teda byl, nikde to vidět nebylo, rozhodčí pak ani po review nezdůvodňoval, tak to asi viděl sám za bránou... Dneska můžem zase děkovat přesilovkám, protože ty máme fakt neskutečný i navzdory tomu, že chyběj dva hráči z 1. PP. Díky bohu za ně a za to, že Jackets po gólu na 3:2 trochu povolili.
Jsem rád, že je Rob zpátky, ale musí se do toho ještě dostat, což se potvrdilo při prvním gólu. Trošku mě zklamalo, že mu místo uvolnil zrovna Despres, radši bych teda volil Bortuzza a hlavně Engellanda(ten hrál dneska snad i ve druhý PP, jestli sem správně viděl
) Maatta byl teda až na to laciný objetí zase vcelku dominantní, i když mi přijde, že to poslední zápasy neni uplně ono... Nebylo by se čemu divit. 
I když se Bylsmovi obdivuhodně daří i navzdory tomu obrovskýmu počtu zranění vyhrávat, začínám mít všech těch Sillů, Vitaleů, Connerů nebo Gibbonsů v top6 vcelku dost, těšim se na výměny a až zase i ve druhý lajně uvidim nějakýho hokejistu.
Jsem rád, že je Rob zpátky, ale musí se do toho ještě dostat, což se potvrdilo při prvním gólu. Trošku mě zklamalo, že mu místo uvolnil zrovna Despres, radši bych teda volil Bortuzza a hlavně Engellanda(ten hrál dneska snad i ve druhý PP, jestli sem správně viděl
I když se Bylsmovi obdivuhodně daří i navzdory tomu obrovskýmu počtu zranění vyhrávat, začínám mít všech těch Sillů, Vitaleů, Connerů nebo Gibbonsů v top6 vcelku dost, těšim se na výměny a až zase i ve druhý lajně uvidim nějakýho hokejistu.