Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

vanek :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :sok: :poklona: :poklona2: :poklona2: :poklona2: :poklona2:
guillaume píše:vanek :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :sok: :poklona: :poklona2: :poklona2: :poklona2: :poklona2:
Krom prvních dvou zápasů, kde hrál bez tréninku a v lajně s Plekym, což se ukázalo jako špatná volba, tak pár gólů v síti byla jen otázka času. Dostával se do šancí, vypracovával si je, takže mě to vůbec nepřekvapilo. Každopádně výborná práce, zejména druhý a třetí gól byly typické branky pravého střelce a jeho typické góly :klobuk:
Tak hlavně že takhle bude pokračovat dál, budu od něj teď potřebovat každej bod! :-D
Tokarski byl povolan do 1.timu . Casy Budaje se asi v Montreale končí.

konecne mame tim na SC!!!!!!!!

Pacioretty – Desharnais – Vanek
Briere – Plekanec – Gionta
Eller - Galchenyuk – Gallagher
Weise – Prust – Moen

Gorges - Subban
Markov- Emelin
Tinordi - Bouillon

Price
(Tokarski)

silna sřídačka:
Bourque, White, Bournival, Parros, Beaulieu, Murray, Weaver,
Reway po prvych dvoch zapasoch plejof vedie so 7 bodmi spolu s Drujnom bodovanie qmjhl.
http://www.hokejforum.com/boston-bruins ... ml#p370680" onclick="window.open(this.href);return false;
Atlantik píše:
kajo píše:Ja dufam, ze nejako v prvom kole dostanete habs :modlenie:
Bohuzel ta sance se limitne blizi k nule
Tak Habs maj taky dvojsecnej rozpis.
Pri urcite konstelaci by to mohlo byt do konce sezony jen 8b :petrik:
AndyF píše:http://www.hokejforum.com/boston-bruins ... ml#p370680
Atlantik píše:
kajo píše:Ja dufam, ze nejako v prvom kole dostanete habs :modlenie:
Bohuzel ta sance se limitne blizi k nule
Tak Habs maj taky dvojsecnej rozpis.
Pri urcite konstelaci by to mohlo byt do konce sezony jen 8b :petrik:
Myslím, že tady neuspěješ, stejně jako s tím tvým "24." SC a kecům o minulosti. :giggle: Máme těžký rozpis asi jako každý, ale to neřeším, hlavní je se do PO dostat a z jaké pozice to bude, je celkem fuk.
Extra Skater ‏@ExtraSkater 1m
Habs took 4 penalties in the 3rd but only gave up 6 shots for the entire period. Wow.
A šokující tah Budajem se taky vyplatil. Hádám, že letos proti Bostonu nikdo nemá ani zdaleka tak dobrý čísla jako on. Před dneškem to s nima měl po dvou zápasech 92,5%; a teď samozřejmě první hvězda s 96,6%.
:klobuk:
Head-to-head vs. Original Six teams

Vs. BOS: 351-264-103-7
Vs. TOR: 343-285-88-8
Vs. NYR: 327-189-94-3
Vs. CHI: 303-150-103-0
Vs. DET: 271-200-96-3

Naše celkové bilance s ostatními Original Six týmy :tlap:

Podepsali jsme obránce Maca Bennetta, prý solidní prospekt.

Weise out na 2-3 týdny (ruka), Moen týden (otřes mozku). Spolu s Prustem také na marodce do konce ZČ se nám tak rozpadla vynikající čtvrtá řada, nicméně máme výtečný depth, takže nová čtvrtá formace Bournival-Eller-White není o nic horší. Jen chudák Parros si asi už nezahraje. Jak jsem náš přetlak útočníků kritizoval, tak se nám teď hodně vyplácí. Bourque je taky jako vyměněný (1+2 ve třech zápasech po pěti zápasové přestávce na tribuně, mimochodem HS byl poprvé v kariéře) a celkově se třetí lajna Bourque-Briere-Gionta slušně stabilizovala. Jak jsem poslední rok dva velký kritik Gionty, tak v třetí lajně mi ani moc nevadí, ona to asi nebyla jeho chyba, že nemá na top 6 je prostě fakt a teď, když si to konečně uvědomil i Therrien, tak bych se asi ani nebránil jeho prodloužení na dva roky, samozřejmě za radikálního snížení platu. V třetí brázdě s ním nemám problém.
Vedení také vyšel výtečně tah s Weaverem. Nikdo to nechápal, proč k nám přišel, ale později se ukázalo vážnější zranění Gorgese a už se to začínalo vyjasňovat. Všechny kolem baví svou upřímností, když stále opakuje, že neumí dávat góly, ale to po něm nikdo nechce. Proti ruins byl defenzivě famózní.
V první lajně se nám vykrystalizovala hodně dobrá chemistry, Vanek si to s Paciorettym místy dává opravdu hezky. Jsem na ně dál hodně zvědavý.
Therrien v poslední době neskutečným způsobem zavírá pusy všem jeho kritikům, takže částečně i mě. Vychází mu vše, na co sáhne, ať už to jsou maličkosti jako nasazení Budaje proti ruins či stálá důvěra v Galchenyuka na nájezdech, nebo velké věci jako rozdělení zdánlivě nerozdělitelných Plekance a Gionty, tah s Bourquem s nožem na krku přinesl huge win v Torontu a hlavně kompletní přehození útoků (krom prvního), které zařídili obrat proti Ottawě s tím, že na základech těchto formací se staví doteď.
Ale jsou tady i problémy a palčivě otázky. Víra v Bouillona by měla skončit, máme Beaulieuho na farmě, která mu nic nedává. Galchenyuka dát ne centra nebo nedát? Sám na to neumím odpovědět a hlavní problém číslo jedna. Vztah Therriena se Subbanem. Ti dva si hokejově nerozumí (možná i lidsky, to nevíme), což určitě není ideální. Subbymu ale musíme dát kredit, jak tuto určitě nelehkou situaci zvládá a na veřejnosti na sobě nedává nic znát. Podepsat ho v létě bude fuška, bojím se offer sheetu, protože to jednání asi krátké nebude a zájem o něj bude. Pod sedm mega ho asi nepodepíšem, to je jasné, otázka už je jediná, o kolik to bude víc. Další zázrak jako s Paciorettym už nečekám.

Trochu jsem se rozepsal, tak snad si to někdo přečte a zareaguje.
Plekanec prej odjel z rodinnych duvodu do Montrealu. Neco se synem, nebo s Luckou? :?
AndyF píše:Plekanec prej odjel z rodinnych duvodu do Montrealu. Neco se synem, nebo s Luckou? :?
Spekulace zní, že to druhé - prý narození druhého potomka... :-D . Ale jak říkám, je to pouze spekulace.
Parda:
Dobře ses rozepsal... :good: . Souhlas s tím, jak teď nastupují naše útoky, taky se mi to líbí - Pleky s mladíkama vypadá dobře, třetí i čtvrtá (ať už v jakémkoliv složení) jsou v pohodě a první, po počátečních porodních bolestech, je teď hlavně vpředu výborný! Škoda, že tu pořád visí veliký otazník nad dalším (ne)působením Vaneka v týmu... :-( . O Subbanův podpis mám také obavy, jednak bude chtít velké peníze a druhak ten jeho vztah s Therrienem je fakt hodně podivný... No, uvidíme.
habs píše: prý narození druhého potomka..
Narozeni, nebo poceti? :giggle:
habs píše:Parda:
Dobře ses rozepsal... :good: . Souhlas s tím, jak teď nastupují naše útoky, taky se mi to líbí - Pleky s mladíkama vypadá dobře, třetí i čtvrtá (ať už v jakémkoliv složení) jsou v pohodě a první, po počátečních porodních bolestech, je teď hlavně vpředu výborný! Škoda, že tu pořád visí veliký otazník nad dalším (ne)působením Vaneka v týmu... :-( . O Subbanův podpis mám také obavy, jednak bude chtít velké peníze a druhak ten jeho vztah s Therrienem je fakt hodně podivný... No, uvidíme.
Díky. Jsem toho názoru, že v současné době hrajem v nejlepší sestavě, resp. útoky tak jak jsou dané, se mi líbí nejvíc, včetně celé 4. lajny, která je celá na marodce. Což je pro případné PO hodně důležité. V obraně doplácíme na zranění Gorgese, který chybí hodně, a neschopnost vedení povolat Natea.
Jak jsi na tom ty s názorem na Gia a jeho budoucnosti u Canadiens? Na webu jsi na něj nikdy moc neplival, tak by mě to zajímalo.
Co se týká Vaneka, tak se budu opakovat. Dle mého názoru není jeho všude avizovaný jistý letní podpis u Wild tak jistý, jak se zdá. Nejsem odborník na Wild, ale oni mají dost dalších hráčů k podpisu a třeba brankoviště a obrana nevypadá moc dořešeně, tudíž je otázka, jestli by stáli o dalšího hráče s platem přes sedm mega. Ano, jeho cap hit by spolkl ten dosavadní Heatlyův, ale jak jsem řekl, jsou tam i další hráči, na které musí zbýt cash, tak uvidíme. Pro mě je hlavní, že se mu u nás líbí. Po hokejové stránce je to zdá se taky v pořádku, takže můžeme jen čekat a uvidíme.
Tak ja si myslim, ze Vanek podpise s vami alebo ak az tak vazne ho to taha do Minny, tak za nejaky "bargain" u nich. Nieco v rozmedzi 5-6M. Bude zalezat od jeho preferencii.
kajo píše:Tak ja si myslim, ze Vanek podpise s vami alebo ak az tak vazne ho to taha do Minny, tak za nejaky "bargain" u nich. Nieco v rozmedzi 5-6M. Bude zalezat od jeho preferencii.
No asi ne ani tak na jeho preferencích jako na preferencích jeho manželky... :-D .
No doufám, že s touhle hrou vás někdo v tom prvním kole pěkně vyklepe. :!: Vy vyhráváte podobně jak Toronto. Buď dostanete příděl, nebo dáte pár gólů a Price vám to vychytá. Vyjma první třetiny, kde jsme hráli jak kačeři jsme vás :box: .
Guddy.44 píše:No doufám, že s touhle hrou vás někdo v tom prvním kole pěkně vyklepe. :!: Vy vyhráváte podobně jak Toronto. Buď dostanete příděl, nebo dáte pár gólů a Price vám to vychytá. Vyjma první třetiny, kde jsme hráli jak kačeři jsme vás :box: .
Tos teď trošku ujel s tím přirovnáním, že? :hroza: My máme do hry Toronta hodně daleko :bee: A s jakou touhle hrou? Půl zápasu jsme si z vás dělali dobrý den, zejména první formace. Pak se polevilo, navíc se v celé nahotě ukázala tragičnost naší obrany v podobě Bouillona a místy Murrayho, ultrarychlý Markov tomu taky nepřidá. Gorges hodně chybí a Beaulieu na farmě je joke. Ke konci jsme si to pohlídali.
ProminŇ? Půl zápasu? V první třetině vám tam padl šmudla Vanekovi. Ellisovi to vypadlo jak horký brambor. Druhej gól byl chyba naší tragické obrany. To bylo v první třetině vše (ale byli jste v ní lepší) ..ale to co přišlo ve druhé a hlavně třetí třetině? Proboha viděl jsi ten zápas? Vždyť jsme vás přestříleli s novicema! Nebejt Price, máte tam pár banánů. Vaše obrana je stejně tragická jak naše, ale že vyšlete 18 střel na jednu z nejhorších obran v NHL? A ano, jste jak Toronto. Celou sezónu vás drží nad vodou Carey. Už minulé zápasy co jsme spolu měli tomu tak bylo. Vůbec se nebudu divit, když dopadnete jak minulý rok s Ottawou, která vás vyklepla jak nic.. Tohle je parodie na PO tým. No ofense.. :wink:
Guddy.44 píše:ProminŇ? Půl zápasu? V první třetině vám tam padl šmudla Vanekovi. Ellisovi to vypadlo jak horký brambor. Druhej gól byl chyba naší tragické obrany. To bylo v první třetině vše (ale byli jste v ní lepší) ..ale to co přišlo ve druhé a hlavně třetí třetině? Proboha viděl jsi ten zápas? Vždyť jsme vás přestříleli s novicema! Nebejt Price, máte tam pár banánů. Vaše obrana je stejně tragická jak naše, ale že vyšlete 18 střel na jednu z nejhorších obran v NHL? A ano, jste jak Toronto. Celou sezónu vás drží nad vodou Carey. Už minulé zápasy co jsme spolu měli tomu tak bylo. Vůbec se nebudu divit, když dopadnete jak minulý rok s Ottawou, která vás vyklepla jak nic.. Tohle je parodie na PO tým. No ofense.. :wink:
Asi jsme se opravdu dívali každý na jiný zápas. V první třetině to byla jasná dominance a být to po ní 4:0, tak by se nikdo nemohl divit (Max a jeho nájezd v první minutě, Briere a jeho move na brankovišti a spousta jiných šancí). Bohužel nám tam spadly jen dva kusy, ale i to nám stačilo. Stáhli jsme se hodně dozadu, což v kombinaci s naší ne zrovna top obranou vám střely pak hezky naskakovaly, protože jsme vás nechali hrát. Neříkám, že to je dobře, taky se mi na to nedívalo dobře, ale až moc si přihříváš polívčičku. Pak jsme se zase začli hrát a zápas pod kontrolou dohráli. Tys tam možná viděl nějaké vaše šance na úspěch, já teda ne. My takhle hrajem, vybudujem si náskok a pak se nikam neženem, včera jsem se zatáhli moc a být to proti kvalitnějšímu soupeři, tak na to dojedem, ale určitě bych to neviděl tak dramaticky, jako ty. My nejsme tým, který po vedení 3:0 dál buší. Proto si vyprošuju nějaké srovnávání s fallen leafs.
Ano, Price nás drží nad vodou, je to náš rozdílový prvek hry a MVP, ale to už tak bývá, když máš top3 golmana ligy v bráně :giggle:
Parodie na PO tým, no uvidíme, my si to PO aspoň pravidelně zahrajem, ne jako vy jednou za dekádu. Při pohledu na vaší sestavu vás prostě nešlo nepodcenit a ty se tady strašně divíš, že jsme se s vedením 3:0 nikam nehnali, tak co ti na tom mám říct? Jo kdyby byl Lou ok, tak by to asi byla přetahovaná, ale takhle... U mě spokojenost, povinné body doma bez Plekance a bez větších obtíží. My se totiž ještě máme na co šetřit :wink2:
Thought is that the Canadiens will sign Andrei Markov to a three-year contract extension before July 1st.

:lol2: :lol2: :lol2: to je konečná :giggle: Teda ak sa tak nakoniec stane, ale aj tak :lol:
Guddy.44 píše:ProminŇ? Půl zápasu? V první třetině vám tam padl šmudla Vanekovi. Ellisovi to vypadlo jak horký brambor. Druhej gól byl chyba naší tragické obrany. To bylo v první třetině vše (ale byli jste v ní lepší) ..ale to co přišlo ve druhé a hlavně třetí třetině? Proboha viděl jsi ten zápas? Vždyť jsme vás přestříleli s novicema! Nebejt Price, máte tam pár banánů. Vaše obrana je stejně tragická jak naše, ale že vyšlete 18 střel na jednu z nejhorších obran v NHL? A ano, jste jak Toronto. Celou sezónu vás drží nad vodou Carey. Už minulé zápasy co jsme spolu měli tomu tak bylo. Vůbec se nebudu divit, když dopadnete jak minulý rok s Ottawou, která vás vyklepla jak nic.. Tohle je parodie na PO tým. No ofense.. :wink:
Sorry, ale ty jsi dobrej mimoň... Teď nemluvím o tom vzájemném zápase, tam jsme to většinu zápasu opravdu jen odjezdili a vyloženě lepší jsme byli v první třetině, kde jsme vás zase ale vůbec k ničemu nepustili. Proč to potom tak vypustili, to nevím, nicméně účel světí prostředky a naše efektivita byla tentokrát výborná. Co se gólů týče, tak ano, Vanekův byla asi chyba gólmana, jinak oba Paciorettyho byly jako přes kopírák téměř do prázdné brány - tady se o žádné náhodě nedá mluvit ani omylem.
Ale pokud mluvíme o naší celkové hře během sezóny, tak jsi totálně mimo! Ano, měli jsme několik hodně špatných zápasů (a není náhoda, že zrovna s vámi jich pár bylo - na vás jsme nikdy moc neuměli), ale to má snad většina týmů. Jenomže třeba proti silným celkům na východě (Boston, Pittsburgh) nám to většinou šlapalo a to je pro mě, promiň, daleko důležitějším faktorem než to, že s vámi se vždycky trápíme! A taky nepopírám, že naše hra je dost postavená na Priceovi, ale proboha, to se za to máme jako stydět, že prostě využíváme potenciál jednoho z nejlepších brankářů ligy? Útok zdaleka tak tragický, jak jsi nastínil, nemáme, tam vůbec obavy nemám. Obrana je už něco jiného, tam je to slabota a jen doufám, že s návratem defenzivního pilíře Gorgese se to zlepší.
Nemáme určitě ideálně poskládaný tým pro PO, ale takoví nazdárci, jak jsi nás tu vykreslil ty, rozhodně taky nejsme!
habs píše: Sorry, ale ty jsi dobrej mimoň... Teď nemluvím o tom vzájemném zápase, tam jsme to většinu zápasu opravdu jen odjezdili a vyloženě lepší jsme byli v první třetině, kde jsme vás zase ale vůbec k ničemu nepustili. Proč to potom tak vypustili, to nevím, nicméně účel světí prostředky a naše efektivita byla tentokrát výborná. Co se gólů týče, tak ano, Vanekův byla asi chyba gólmana, jinak oba Paciorettyho byly jako přes kopírák téměř do prázdné brány - tady se o žádné náhodě nedá mluvit ani omylem.
Ale pokud mluvíme o naší celkové hře během sezóny, tak jsi totálně mimo! Ano, měli jsme několik hodně špatných zápasů (a není náhoda, že zrovna s vámi jich pár bylo - na vás jsme nikdy moc neuměli), ale to má snad většina týmů. Jenomže třeba proti silným celkům na východě (Boston, Pittsburgh) nám to většinou šlapalo a to je pro mě, promiň, daleko důležitějším faktorem než to, že s vámi se vždycky trápíme! A taky nepopírám, že naše hra je dost postavená na Priceovi, ale proboha, to se za to máme jako stydět, že prostě využíváme potenciál jednoho z nejlepších brankářů ligy? Útok zdaleka tak tragický, jak jsi nastínil, nemáme, tam vůbec obavy nemám. Obrana je už něco jiného, tam je to slabota a jen doufám, že s návratem defenzivního pilíře Gorgese se to zlepší.
Nemáme určitě ideálně poskládaný tým pro PO, ale takoví nazdárci, jak jsi nás tu vykreslil ty, rozhodně taky nejsme!
Pan Habs se urazil, protože si někdo dovolil sem napsat svůj názor na současný kádr Montrealu. A hned je mimoň, protože jen on ví, jaký ten kádr je.. Tak znovu a naposled. Hodnotil jsem naše vzájemné zápasy, které ve vašem podání opravdu nebyly kdovíjaké. Tady ti dám tedy za slovo, napsal jsem to nešťastně že jsem z vás hned dělal Toronto ale proti nám se tak jevíte a celkově bych i věřil, že ty slabší soupeře podceňujete). A teď k tomu poslednímu pane Habs.. Vedete 3:0 a jste s výsledkem jak říkáš spokojeni. Takže přestanete hrát, necháte si na Price vyslat od AHL sestavy 40 kousků protože víte předem, že to Carey vše pochytá. Opravdu? Tak to by jsi si měl uvědomit jednu věc. Já mám totiž v oblibě i tým Ottawy a shodou náhod jsem sledoval poslední PO vás a jich. Tam jste to v prvním zápase taky měli strašně v pohodě a vypustili jste to a ve třetí třetině dostali 3 kousky. A prohráli. Tohle je PO tým? Pro mě ne. Nebo spíš.. přístup k zápasu. Jo, jiné by to bylo, kdyby jste po tom vedení zabetonovali a bránili ale takhle? Ale jo, vy využíváte potenciál jednoho z nej. golmanů ligy :giggle: .. To je strašně úsměvné a doufám, že něco podobného budete předvádět i v PO. Neříkám, že Price nemá na to vás dotáhnout opravdu daleko ale tenhle styl co předvádíte a argumentovat to těmi slovy) mi z vás aspiranta na SC nedělá. Možná se vám v základní části daří proti silným celkům a věřil bych i, že Boston by jste jako jedni z mála dokázali vyklepat z PO, ale pak se taky může stát, že cestou za SC dostanete někoho jako (Tampu, Phoenix nebo kdoví co tam půjde z wildcard) a ti udělají repete jako Ottawa. A pak se zase budu těšit na ta slova z úst Therriena o respektu a štěstí. Jo a omlouvám se tedy za můj názor, třeba naopak v PO zazáříte. :wink:
habs píše:Jenomže třeba proti silným celkům na východě (Boston, Pittsburgh) nám to většinou šlapalo a to je pro mě, promiň, daleko důležitějším faktorem než to, že s vámi se vždycky trápíme!
Jenom dodám, že jsme letos porazili taky silné celky ze západu a to dvakrát Ducks a jednou Avs a Hawks :cinka: A s Cats jsme měli utrápené dva letošní zápasy, které jsme prohráli (taky byly tuším oba odehrané na konci roku, kde to bylo my dva víme jaké), ale třeba loni jsme si z nich dělali dobrý den a vyhráli vše. Ale ty vidíš do bližší historie víc, tak máš asi pravdu.
Guddy.44 píše:Možná se vám v základní části daří proti silným celkům a věřil bych i, že Boston by jste jako jedni z mála dokázali vyklepat z PO, ale pak se taky může stát, že cestou za SC dostanete někoho jako (Tampu, Phoenix nebo kdoví co tam půjde z wildcard) a ti udělají repete jako Ottawa. A pak se zase budu těšit na ta slova z úst Therriena o respektu a štěstí. Jo a omlouvám se tedy za můj názor, třeba naopak v PO zazáříte. :wink:
Tak Phoenix určitě dostanem z wildcard, o tom žádná :giggle:
Jinak máš dost otravnou vlastnost překrucovat moje (i Habsovy) myšlenky. Sám sis vytvořil teorii, že necháváme Price zachytat si a nechat vše na něm, což je samozřejmě blbost jak mraky. Pořád mi přijde, že se cítíš strašně ukřivděný, že jsme si dovolili podcenit zápas s Cats, kde byla povinnost vzít dva body, kterou jsme splnili. Že jsme ten zápas vypustili trochu víc, než je zdrávo, jsem ti už já napsal jasně ve své první reakci, tak nechápu, proč z toho děláš precedent, že tak hrajem s každým a všude a jako pádný argument si bereš dva naše vzájemné zápasy, kde jste vyhráli dva blbé upocené zápasy. Že už si nevzpomínáš na loňský rok, kde jsme si vás dali jako nic?
Zkrátka, mysli si co chceš, soustřeď se na poslední zápasy svého týmu sezony a své teorie si klidně piš dál, ale nediv se, že ti je tady budem vyvracet. :bee:
"A taky nepopírám, že naše hra je dost postavená na Priceovi, ale proboha, to se za to máme jako stydět, že prostě využíváme potenciál jednoho z nejlepších brankářů ligy?"

To bude tím, že jsem tuto větu pochopil tak, že necháváte Price jakožto TOP 3 gólmana ligy ostřelovat, protože víte, že vše chytne. takhle mi to ale vyznělo. Nic víc, nic míň. Ale aspoň se to tu oživilo. :giggle: Uvidíme v tom PO, já jsem na vás opravdu hodně zvědav. :wink:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA