Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Když to dorovná, tak ho snad může střelit až za rok.
dejf píše:Když to dorovná, tak ho snad může střelit až za rok.
Pokud vím, tak ho nemůžou vyměnit jen do Philadelphie. Takže pohoda jahoda.
Dawe4 píše:Jinak někdo tu psal, že oficálně je to 4x1. Což není v tomhle případě, ale pravda. Na to, aby to bylo 4x1, by musel být cap hit 8,45M+.
A jak už jsem psal...teď by za něho dostali 1+1+2+3. Což je prostě o ničem pro Nashville. Jednoduše dorovnat a hned někam vyměnit. Není přece nikde napsáno, že ho nemůže potom ihned střelit a je to. Prostě nevidím důvod, aby Poille nedorovnal. :neviem:

Prave se tu psalo ze rok od podepsani smlouvy ho nesmi vymenit podle pravidel.

Duvod proc nedorovnat je ten ze vlastnici Nashvilu zrejme nebudou mit tolik penez aby zaplatili +- 26 Mega v prvnim roce na drevo.
Anger píše:
Dawe4 píše:Jinak někdo tu psal, že oficálně je to 4x1. Což není v tomhle případě, ale pravda. Na to, aby to bylo 4x1, by musel být cap hit 8,45M+.
A jak už jsem psal...teď by za něho dostali 1+1+2+3. Což je prostě o ničem pro Nashville. Jednoduše dorovnat a hned někam vyměnit. Není přece nikde napsáno, že ho nemůže potom ihned střelit a je to. Prostě nevidím důvod, aby Poille nedorovnal. :neviem:

Prave se tu psalo ze rok od podepsani smlouvy ho nesmi vymenit podle pravidel.

Duvod proc nedorovnat je ten ze vlastnici Nashvilu zrejme nebudou mit tolik penez aby zaplatili +- 26 Mega v prvnim roce na drevo.
To s těmi prachy chápu, ale s tou výměnou to je mi novinka. Já myslel, že ho nesmí vyměnit jen do Philly. To víte na 100%?
Dostanou 4x first roundy. :yes: A proč by nedorovnal? Weber do 1.7.2013 musí dostat 27 mega dolarů (když bude výluka, tak o jeden mega méně) a tu může být hlavní problém Preds.. ;-)
http://www.flyers.mzf.cz/2012/07/za-pro ... -carcillo/" onclick="window.open(this.href);return false; :?

http://www.flyers.mzf.cz/2012/07/doanuv ... rganizace/" onclick="window.open(this.href);return false; :good:

http://www.flyers.mzf.cz/2012/07/nashvi ... ce-odejit/" onclick="window.open(this.href);return false; :nervozny:
boze carcilo, ma*or co hokejku k tej svojej debilnej "hre" ani nepotrebuje a ide plut na kvality inych, je pravda ze proti chicagu sme dostali plnu prdel golov ale zaroven dobre vieme jak to v sezone bolo s tymi brankarmi a dostat sa do finale s ahl-erom tak to si ani nepamatam kedy sa naposledy stalo. co sa tyka toho jak pinda na Lav tak do toho my nevidime ale skorej mi to pride ze jemu proste nesedi clovek ktory vie zvysit hlas a spravit si poriadok, majster sveta musi byt on
petrik píše:skratka a dobre, tim co chce mat v kadri top obrancu ligy musi byt pripraveny ho aj adekvatne zaplatit. flyers na to zjavne pripraveni su - ci aj preds, to sa coskoro dozvieme. podla mna to dorovnaju.
ja to rikal :ciga:
petrik píše:
petrik píše:skratka a dobre, tim co chce mat v kadri top obrancu ligy musi byt pripraveny ho aj adekvatne zaplatit. flyers na to zjavne pripraveni su - ci aj preds, to sa coskoro dozvieme. podla mna to dorovnaju.
ja to rikal :ciga:

No jo byl to urcite risk kterej mohl vyjit ale taky nemusel a bohuzel nevysel.

Chci videt jak to ted bude jak po ekonomicky situaci nashvilu tak o Weberove ochote hrat.
Atlantik píše:NSH samozřejmě dorovná, tak jak to už Poile naznačil předem. Jinak by neprolezli ani platovou podlahu, vlastně tedy nemaj na výběr... Preds asi jen čekaj jestli je struktura smlouvy OK (což je taky dobrá otázka :hmm: ). Nemyslím, že po tomhle bude Poile považovat Holmyho za kamaráda (i když mu tím H. možná vlastně helfnul) a proto bych nebyl překvapen ani tím, kdyby vztahy mezi NSH a PHI byly teď na bodu mrazu - to do budoucna ohledem výměny Webera, která je možná až po roce od dorovnání.

Takže nic víc než planej poplach.
Opět jsem měl pravdu... a teď se naplní i zvýrazněná část příspěvku.
druha dobra zprava toto leto.

na druhou stranu chapu vase rozcarovani. s weberem byste meli jakou takouz sanci na cup, ale takhle ty sance zas o neco spadli. ale je to dobre, jak uz jsem psal, prislo mi to takovy nevhodny, skoro az fotbalove, koupit nejlepsiho hrace na trhu
megaton píše:jak uz jsem psal, prislo mi to takovy nevhodny, skoro az fotbalove, koupit nejlepsiho hrace na trhu
Treba jako Kovalcuka...
Cas na zmenu avataru.. :D

Podpis Voracka za 3....2....1.....
AndyF píše:
megaton píše:jak uz jsem psal, prislo mi to takovy nevhodny, skoro az fotbalove, koupit nejlepsiho hrace na trhu
Treba jako Kovalcuka...
UFA vs RFA :matika:
megaton píše: UFA vs RFA :matika:
Obrázek
Ještě štěstí, že jsem od mala věrný fanoušek Kings. Protože bych trpěl, kdybych fandil týmu, jehož GM znovu v létě oslabuje tým.
Jasne, oslabili sme sa o Webera :hroza: Jedine, co sa mohlo urobit inak, bolo pockat rok a potom sa pokusti ziskat Webera. Takto je de facto predator na celu karieru vdaka tej zmluve..
No já bych po nepovedené sezóně čekal posilnění.
A odchod Jágra a Carlea mi jako posilnění nepřipadá. Teda doufám, že příchod Schenna a Fedotěnka ani fanoušek s nejrůžovějšími brýlemi nepovažuje za posilnění.
No jo vlastně, já zapomněl že nám to všechno vyhrajou ti naši mladíci. :sarcasm:
Leto este nie je na konci, takze hodnotit budeme az potom. Ano, odchod Carla zaboli, pretoze to bol solidny PMD, ale zas ta jeho obrana...za 5.5M je dobre, ze sme ho nechali ist. JVR-Schenn moze byt obojstranne prospesna vymena, zjavne obaja hraci potrebovali zmenu prostredia. A imo odchod Jagra nemusi byt az tak zly. V POs sme videli, ze uz skratka nestiha a ak ma jeho miesto prevziat (a teda dostat viac prilezitosti/ice time) Voracek, som za. A neviem preco :sarcasm: v tej poslednej vete..jasne, ze mladici ako Couturier ci B. Schenn nevyhravaju timom Cup, ale su o cely rok hrania v lige skusenejsi, teda sa da predpokladat, ze aj budu lespi. Sean imo dostane viac prilezitosti ukazat svoj ofenzivny potencial a 40bodova sezona nie je nerealny predpoklad. A ak Brayden naskoci do sezony tam, kde v POs skoncil a vyhnu sa mu zranenia, superi by sa mali zacat obavat..

Nehovorim, ze sme sa posilnili, (zatial) urcite nie, ale pokial pojdeme do sezony s tym, co mame, nebude to koniec sveta. (ja si ale aj tak stale myslim, ze po tom co je v off season Holmgren zatial 0/3-Parise, Suter, Weber to nenecha len tak a zameria sa na niekoho ineho. Yandle? Enstrom? Ryan? )
Souhlasím s kajem. Nedá se nic dělat jen doufat že něják ještě posilníme ale věřim v Holmyho :D
a co bude nasledovat ted? v utoku vas asi pata netlaci a moc nevidim, ze byste pousteli jednoho z lepsich beku v podobe Mesze za Rayena. bude jinej offer sheet? Subban, Del Zotto, Carlson??
megaton píše:a co bude nasledovat ted? v utoku vas asi pata netlaci a moc nevidim, ze byste pousteli jednoho z lepsich beku v podobe Mesze za Rayena. bude jinej offer sheet? Subban, Del Zotto, Carlson??
Nás bota extra netlačí ani v obraně... Timonen-Mesz ; Coburn-Grossmann ; Gustafsson-Schenn
megaton píše:a co bude nasledovat ted? bude jinej offer sheet? Subban, Del Zotto, Carlson??
Nedráždi kobru bosou nohou, Holmy sice od loňska změnil dodavatele a letošní matroš je o dost slabší, ale jelikož jsme zatím od loňska oslabili a prachy u nás nejsou problém (viz. Weber), tak bych další OS snad i předpokládal, když ten ne, tak nějaká větší výměna či podpis Doana, Semina určitě :gitara: :gitara: !!!!
Prosimevas neblaznete. Zadnej OS na ty hrace nema smysl. Bylo by to jen bud preplaceni, nebo vyhnani ceny....
Mozna ted zkusime nejaky trejd, ale jinak to holt odhakujem s tim co mame a v sezone pak treba nekoho vytrejdujem...
Vůbec bych se toho nebál kdyby sme šli do sezony stím co máme. Když se dařit nebude tak se udělá nějákej trade v průběhu sezony
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO