Už z nás jde strach, co?Walt píše:pozerám že zbrojíte na POParda píše:Weaver za páté kolo 2015
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Už jsem ti to psal na našich stránkách - tohle se prostě nestane, Markov z Montrealu neodejde! A né, že by mě to zrovna těšilo...Parda píše:Už z nás jde strach, co?Každopádně tohle nemá smysl, na co nám je takový bek, to mi je opravdu záhadou. Jedno jediné vysvětlení trochu smysl dává, a to, že my nevíme, co ví MB, tzn. že se opravdu chystá trejd Markova a Weaver je taková vtipná pojistka, kdyby náhodu mladí nezvládli převzít plně jeho roli, když by v případném trejdu nefiguroval bek. Pokud tohle platit nebude, tak je toto nejtrapnější trejd za poslední roky.
Dokud není podepsaný kontrakt, tak stále věřímhabs píše:Už jsem ti to psal na našich stránkách - tohle se prostě nestane, Markov z Montrealu neodejde! A né, že by mě to zrovna těšilo...Parda píše:Už z nás jde strach, co?Každopádně tohle nemá smysl, na co nám je takový bek, to mi je opravdu záhadou. Jedno jediné vysvětlení trochu smysl dává, a to, že my nevíme, co ví MB, tzn. že se opravdu chystá trejd Markova a Weaver je taková vtipná pojistka, kdyby náhodu mladí nezvládli převzít plně jeho roli, když by v případném trejdu nefiguroval bek. Pokud tohle platit nebude, tak je toto nejtrapnější trejd za poslední roky.
. Jestli bude Weaver nastupovat místo Murrayho, který se poslední dobou docela zlepšil, tak už fakt nevím, kdo bude hrát vzadu důrazně - Markov je mimo, z loňského Jemelina je stín, Gorges taky žádná sláva, takže snad jen Subban a Tinordi (pokud bude hrát)...! To jsou vyhlídky...
Thomas Vanek, ouu jééé
Tohoto hráče jsem si vysnil a teď ho můžu přivítat u nás, no paráda. MB good job. Collberg byl sice náš top prospect, ale zadarmo se hráči jako Vanek do týmů nepřivádějí. Snad to bude znamenat definitivní konec Gia v létě, neb na předpokládaný podpis Vaneka bude třeba hodně dolárků. Ovšem další útočník do týmu přibyl, nikdo neodešel
Až se vrátí Prusy a Bournival z marodky, tak budeme hrát asi na pět lajen...
Dnes v bráně pravděpodobně Tokarski
, od dob Aulda první jiný brankář v dresu Habs než Carey či Buds.
Dnes v bráně pravděpodobně Tokarski
Už se spekuluje o podobě lajen? Očekáváš, že spolu Max-Desharnais-Gallagher zůstanou i takle..? Páč i když vim, jakej máš názor na Deharného, z nedávných útržků včetně dvou třetin zápasu s LA vyvozuju, že jim to dohromady prostě klape, jen by měli bejt jinde v otázce produktivity. Takže bych osobně tuhle lajnu zatim nijak netrhal.
Tak klape, to sice ano, neb DD to prostě dává na Maxe kdykoliv to jde, hrajou spolu v lajně snad 6 let, ale DD je prostě DD, jen bych se opakoval. Nicméně Therrien asi svou lajnu Max-DD-Gally neroztrhne, je na ní náležitě pyšný (fantomas píše:Už se spekuluje o podobě lajen? Očekáváš, že spolu Max-Desharnais-Gallagher zůstanou i takle..? Páč i když vim, jakej máš názor na Deharného, z nedávných útržků včetně dvou třetin zápasu s LA vyvozuju, že jim to dohromady prostě klape, jen by měli bejt jinde v otázce produktivity. Takže bych osobně tuhle lajnu zatim nijak netrhal.
Takže bottom six by mohla a snad bude
Galchenyuk-Eller-Briere
Weise-White-Moen
Vanek je očekáván na ledě zítra proti Yotes, tak budeme mít jasno. Dneska to je takto:
Pacioretty-Desharnais-Gallagher
Gionta-Plekanec-Galchenyuk
Weise-Brière-Bourque
Moen-White-Parros
Subban-Gorges
Emelin-Markov
Tinordi-Murray
Tokarski
V obraně zatím bez Weavera, ale obávám se, že MT ho bude chtít zkusit, po tom, jak ho tak vychválil. Snad to odnese Murray a ne Tinordi.
No pokud nepůjde Vanek k Plekymu, tak už bych u nás nechápal naprosto nic...
! Nikam jinam se ani nehodí, to snad musí vidět i Therrien. Pak souhlasím, že první dva útoky jsou jasné, druhé dva budou zajímavé - souhlasill bych momentálně s Pardou, až se vrátí Prust, tak to odnese Moen nebo White (dělá poslední zápasy dost zbytečných chyb).
Jak už jsem psal u nás, příchod Vaneka v návaznosti na jeho údajný (ne)podpis u Canadiens hodnotím s krátkým časovým odstupem jako trochu nešťastný, byť jsem včera byl nadšený...
. Colberg je talent a pokud ho ztratíme takto, bude mě to hodně štvát. Na druhou stranu - pořád jsem nadával, že naši GM jsou při TDL jako spící panny, tak teď Bergevin alespoň ukázal, že něco pro sílu mužstva udělal
.
Jak už jsem psal u nás, příchod Vaneka v návaznosti na jeho údajný (ne)podpis u Canadiens hodnotím s krátkým časovým odstupem jako trochu nešťastný, byť jsem včera byl nadšený...
Tak zde je muj nazor
Z vaneka mam hroznou radost, ale prusvih bude kdyz po sezone nepredlouzi.
Hoci ani ta protihodnota neni moc velka - Collberg se dost trapi a zatim nenaplna ocekavani, hoci je jeste velmi mladej.
Co se tyce Dubnyka, proc ne brankare potrbujeme i na farme , kde po sezone zrejme Mayer Hamiltom opusti. To mi ale pride moc krute pro Tokarskegho, ktery na farme hra moc dobre. Konecne dostal prilezitost i v NHl, bylo videt ze je nervozny, a jeden gol byl jeho, ale jinak chytal docelo dobre.
Co se tyce Weavera to je re mna zahodou proctenhle krok, podle mne ma nahradit Murraje ktery u nas urcite po sezone konci. Koncit bude i urcite Boulion, a buh vi jak Markov.
Nechapu proc chtel vymenu rene burk, u nas se ma docela dobre. Ale asi v lete bude chtit byt vytrejdovan.
STale prochazime meziobdobim, nemame stabilizovany kadr a hlavne cekame na nase mlade talenty.
V lete bbude dulezite aby zustal Vanek, aj ked sem pocul ze se mu do MTL moc nechtelo, zmeni nazor a podepise aspon na 3 roky.
Jinak jedna hporsi sprava Tim Bozon ma tezkou meningitidu , je v kritickem stavu. Tak Time at se z toho dostanes a nech te vidim coskoro opat na lede.
Z vaneka mam hroznou radost, ale prusvih bude kdyz po sezone nepredlouzi.
Hoci ani ta protihodnota neni moc velka - Collberg se dost trapi a zatim nenaplna ocekavani, hoci je jeste velmi mladej.
Co se tyce Dubnyka, proc ne brankare potrbujeme i na farme , kde po sezone zrejme Mayer Hamiltom opusti. To mi ale pride moc krute pro Tokarskegho, ktery na farme hra moc dobre. Konecne dostal prilezitost i v NHl, bylo videt ze je nervozny, a jeden gol byl jeho, ale jinak chytal docelo dobre.
Co se tyce Weavera to je re mna zahodou proctenhle krok, podle mne ma nahradit Murraje ktery u nas urcite po sezone konci. Koncit bude i urcite Boulion, a buh vi jak Markov.
Nechapu proc chtel vymenu rene burk, u nas se ma docela dobre. Ale asi v lete bude chtit byt vytrejdovan.
STale prochazime meziobdobim, nemame stabilizovany kadr a hlavne cekame na nase mlade talenty.
V lete bbude dulezite aby zustal Vanek, aj ked sem pocul ze se mu do MTL moc nechtelo, zmeni nazor a podepise aspon na 3 roky.
Jinak jedna hporsi sprava Tim Bozon ma tezkou meningitidu , je v kritickem stavu. Tak Time at se z toho dostanes a nech te vidim coskoro opat na lede.
dnes hrame s phx:
Vanek-Desharnais-Gallagher
Eller-Brière-Bourque
Moen-White-Wiesse
Subban-Gorges
Emelin-Markov
Tinordi-Weaver
Tokarski
Budaj
Parros
Murray
Bouillon
Injury: Pacioretty, Prust, Bournival, Price
Momentalne nasi top prospects:
1. Jarred Tinordi
2. Magnus Nygren
3. Michael Bournival
4 Charles Hudon
5. Greg Pateryn
6. Nathan Beaulieu
7. Jacob de la Rose
8. Martin Reway
9. Louis Leblanc
10. Tim Bozon
11. Sven Andrighetto
12. Brady Vail
13. Zach Fucale
14. Arturi Lehkonen
15. Dalton Thrower
16. Gabriel Dumont
17. Dustin Tokarski
18. Jérémy Grégoire
19. Christian Thomas
20. Morgan Ellis
21. Michael McCarron
22. Mike Condon
23. Connor Crisp
24. Morgan Ellis
25. Patrick Holland
26. Darren Dietz
Vanek-Desharnais-Gallagher
Eller-Brière-Bourque
Moen-White-Wiesse
Subban-Gorges
Emelin-Markov
Tinordi-Weaver
Tokarski
Budaj
Parros
Murray
Bouillon
Injury: Pacioretty, Prust, Bournival, Price
Momentalne nasi top prospects:
1. Jarred Tinordi
2. Magnus Nygren
3. Michael Bournival
4 Charles Hudon
5. Greg Pateryn
6. Nathan Beaulieu
7. Jacob de la Rose
8. Martin Reway
9. Louis Leblanc
10. Tim Bozon
11. Sven Andrighetto
12. Brady Vail
13. Zach Fucale
14. Arturi Lehkonen
15. Dalton Thrower
16. Gabriel Dumont
17. Dustin Tokarski
18. Jérémy Grégoire
19. Christian Thomas
20. Morgan Ellis
21. Michael McCarron
22. Mike Condon
23. Connor Crisp
24. Morgan Ellis
25. Patrick Holland
26. Darren Dietz
Zajímavé tvrzení od fandy týmu, který vyhrál dva usoplené SC. Mimochodem pokud bys chtěl argumentovat faktem, že my většinu našich SC získali za dob Original Six, tak bych rád vyzdvihnul fakt, že i od dob těch vašich dvou SC jsme se my radovali 6xAndyF píše:Kdepak, vy zijete minulosti..Parda píše:25.AndyF píše:GM to vidi jasne, jdete na 24.
jo vime je v nemocnici sas,atoone
at se rychlo vyleci
Tak samozřejmě to žádná sláva nebyla, náš systém je na hony vzdálený tomu u Isles nebo Sabres a Plekanec není Tavares, ale byly tam pozitiva a jednou mu Gio hezky nahrál zpoza brány a Vanek měl na holi gól, ale trefil Smitha. Líbil se mi, ale po pořádném tréninku a větším seznámení se systémem a spoluhráči to bude určitě lepší.Logan píše:Jak hrál Vanek první zápas??
A to jsme se ani na začátku sezony nedostali do formy, v jaké jsme hráli loni, o to je ten sešup jak v puck possession tak především v PP snad ještě větší. Je to hrůza, na ten zápas s vámi se nedalo dívat, hnus. Pěkně jste si zatrénovali a my vám ani napodruhé nedali gól, což je hodně smutné. Naše bottom 6 se vůbec nepodílí na gólech, ale to není divu, když tam hraje takový nýmand jako Bourque (dokonce hraje i PPfantomas píše:
Neskutečnej sešup zaznamenanej během jediný sezony.
Byl to těžký trip a Death Valley zase zafungovalo. Na únavu se nejde vymlouvat, nahuštěné to má každý tým. Znovu hrajem až ve středu s Ruins, což do té doby snad budem čerství, potrénujem a čekám tedy diametrálně odlišný výkon, alespoň co do možností tohoto týmu. Snad už bude ready Carey
Tak proti Ottawě neskutečný, až šílený zápas
! První třetina z naší strany famózní, ovšem bez patřičného gólového vyjádření. Pak téměř po celou zbylou část zápasu trápení a jasné vedení Ottawy. A závěr? V 57.minutě prohráváme 1-4 a 3 desetiny sekundy před koncem vyrovnáváme na 4-4...
! A aby toho nebylo málo, v prodloužení obrat dokonáváme
. Fandové Ottawy budou určitě spílat rozhodčím, protože oba rozhodující góly, tedy vyrovnávací a vítězný, byly dost diskutabilní a na jejich místě bych se asi zachoval stejně... Nutno ale přiznat, že v průběhu zápasu byly chyby rozhodčích i na druhé straně, neměly však v konečném důsledku tak fatální význam na vývoj celého zápasu. Ale naše "zmrtvýchvstání" není samozřejmě jen zásluhou rozhodčích, to vůbec ne - jen říkám, že ten závěr se bude ještě určitě mezi fandy na obou stranách propírat...
//
http://www.hokejforum.com/zaver-v-montreale-t8498.html" onclick="window.open(this.href);return false; c.
//
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé