toto boli viac ako hrozne.. nevidel som posledne 3 zapasy..nazhaveny na hokej pustam stream, anton prave odchadza zraneny do kabin.. hrame oslabovku,casom dokonca 5 na 3. hovorim si fakt bohovy zaciatok. lenze sme to ubranili, nakopli sa a do konca tretiny mi nas hokej pripominal ten nas stary hokej aky som mal vzdy rad.(polovicne, bonus vyborneho forcekingu a korculiarskeho pohybu aky som u nas davno nevidel). uplne ma navnadili, bavil som sa kazdou prihravkou, akcou.. vyzeralo to tak ze aj hraci. zisk puku, rychly prechod cez stredne pasmo a rychle zakoncenie, schopnejsi hraci v pasme este zakombinovali, ostatok to napalil na branu. dali sme tri goly, dva sice po odrazoch ale peknych akciach, pri druhom zabojoval paradne sykora a ten gol si zasluzil. treti bol ako keby som eliasa videl pred 10 rokmi. zisk puku rychly prechod po lavom kridle, naznacenie strely a presna prihravka na zubrusa ktory to tam do poloprazdnej brany trafil. krasa.
len prisla druha tretina a florida zacala korculovat. hra sa vyrovnavala, plus v utoku sme prestali hrozit. vsetko to bolo na martym, ktory chytal neskutocne a bol absolutne suverenny v brane.(aspon na cas utichnu keci a clanky o tom ako je done- zrejme iba do buduceho nevydareneho zapasu

). zahodili sme obrovsku sancu na 4:0,zas mal v tom prsty sykora,ked ziskal puk. nasledne na to sme inkasovali.. lenze potom sme sa este chvilu drzali ale po druhom gole sme z ladu odisli, teda nasa utocna hra urcite. bol to vlastnak faynea ale nestastny. skor ma strasne nastval tallinder, ma puk pod kontrolou a nevyhodi ho? k tomu sa zlakne ze ho napadajuci hrac hitne, takze ani ho nevyhodil z pasma, ani ho neposunul kovymu, ani ho nevyviezol v suboji s protihracom ako asi dalsich 5x v tom istom zapase v rovnakej situacii ale to nahral rovno na modru superovi a sam sa dostal mimo poziciu. v tretej sme hrali tak ako by sme chceli prehrat. v utoku nic, zato florida mala mnozstvo sanci,sice nie tutovky ale golovky to boli z dobrych pozicii.marty nam daval sancu na body, lebo nakoniec to mohol byt vyprask. prehru sme si pytali, tallinder si vozi puk v tretine asi 10 sekund, toci sa s nim aby ho nakoniec poslal do hladiska za 2 min,som mal chut ho prerazit

mohli sme to rozhodnut ked z ojedineleho utoku sa presadil henrique sikovne, lenze trafil tyc na nasu skodu. potom tam florida schytala 2 vylucenia, to fleischmannove bolo nestastne a zrejme ani nebolo, to skilleho hlupe ale jasne.. mali sme sancu rozhodnut. miesto toho nam v pp 4 na 3 strelili gol. elias zbrklo vystrelil, zblokovana strela, protiutok najprv 2 na 2 lenze elias si vybral dlhsiu cestu vracania, takze stratil weissa, pekna prihravka a gol.. nasa pp potom nestala za nic, jedna bocna sietka. marty tam pochytal dalsie sance ale na fleismanna nemal, ten ho vykupal aj s nasou obranou. necakal som ani na opakovany zaber a siel spat. tak paradne zacat zapas a hentak ho pohnojit, za tu druhu polovicu zapasu sme si zasluzili minimalne 8 nalozit, nebyt martyho tak to tak aj je. dnes bol nas najlepsi hrac brodeur, prvu polovicu sykora.. tallinder ma stval, tak ako dokaze urobit skvele veci,tak to vie vsetko znegovat strasnymi hrubkami a tuto sezonu sa v tom snad vyžíva..