Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

My sa v tom Buffale nejak radi bijeme :) Len pripomenutie
momentalne neskodne ovecky sa k nasmu medvediemu brlohu blizia, tak snad si na nich zgustneme :eat: posledne 2P nam sice nepridali na vianocnej pohode, ale kazda seria sa raz konci, tak preco nie dnes? :) formacie zostavaju nemenne, v kleci Timmy, na strane supera Neuvirth...na stretnuti pritomne HBO :)
tak toto bola z nasho pohladu luxusna tretina :thumbsup: ovce sme absolutne k nicomu nepustili a skore 3:0 zodpoveda dianiu na lade....Bergy osamoteny 1:0, Ference na druhy strelecky, ci nahadzovaci pokus 2:0, Wheeler po Bergyho idealnej prihravke z prvej 3:0....zadarilo sa aj v :box: vsuvke :good:

neexistuje, aby sme si to vo zvysnych 2 tretinach posrajkali, no a Caps, tak ti uz nizsie padnut asi nemôzu..
Konecne sa ofenzivne presadzuje aj utok Wheeler-Bergy-Recchi

Uz vo stvrtok od polovice stretnutia hrali paradne... ale dnes je to ich najlepsi vykon v sezone... Kampfer zatial hra vynikajuco... zeby to bol nas dalsi "Boychuk"?
Hosi jen jsem chtel rict ze vam zavidim hrace jako je Lucic v soucasne dobe snad nejlepsi power forward v nhl nejen ze je spicka v bitkach ale je vybornej strelec a celkove hrac.

Takovej chlapek by se mi ve philly opravdu libil :) ale to si muzu nechat jenom zdat :)

Podle me budouci hvezda.
:taptap: bez debatky jeden z NAJ tohto sezonnych vykonov :yes: :good: zapli sme od uvodu zapasu a makali cely zapas, coho odmenou bol zisk dôlezitych 2 bodikov, ziskanych po vykone, ktory po dlhsom case ulahodil :moj:
malo vidany vykon predviedol nas :box: Thornton, ktory sa okrem uvodnej :good: :box:

(jeden z nazorov, Great fight - one of the best so far this year)

prezentoval aj 2 vystavnymi golovymi kuskami :cool: (Savvyho utok odviedol vybornu robotu, podobne ako Paille, takto sa bojuje o flek!)

no a samotny zaver zapasu vygradoval brutalnou Vianocnou melou :biglol: (hit?? este ze to bola hmotnostna kategoria v podani Loocha....)

BIG BAD BRUINS :twisted:
Bitka 2 sekundy po uvodnom buly :hroza: :D - hraci Cechova sa nechytaju :D
Shawn sa pekne pobil, dosť potriafal. Parádna bitka v jeho podaní. Urobil mi radosť, pretože ho mám na yahoo a veril som mu..

Ale tej druhej mele moc nerozumiem. Ten hit nebol nijako špinavý, možno ho trafil trochu do hlavy, ale bol v pohode... To Subban zakiloval Marchanda horšie a nedostal tak na pi*u..
Správanie Bostonu trochu nechápem.. Bili tam hráčov na ľade, ktorí sa nijako nemohli brániť, pretože už ležali.. Čistí Čechovčania. Ale to k hokeju patrí.
Anger píše:Hosi jen jsem chtel rict ze vam zavidim hrace jako je Lucic v soucasne dobe snad nejlepsi power forward v nhl nejen ze je spicka v bitkach ale je vybornej strelec a celkove hrac.

Takovej chlapek by se mi ve philly opravdu libil :) ale to si muzu nechat jenom zdat :)

Podle me budouci hvezda.
:thumbsup: to je presne typ hraca, ktoreho sme v time potrebovali, resp. ktoreho by si v timne zelali mnohi :yes: bejk jak hovado :D ktory dokaze zamiesat nielen v :box: ringu.....v podstate kompletny hracik, ktoreho prirovnavaju k ikone Bruins Neelymu......ocividne v nom koluje horkokrvna balkanska krv, ktora sem tam vzblkne (vid, direct on Meyers) ale v porovnani s jeho uvodnymi cislami, sa v tejto sezone sprava ako baranok a vsetku svoju energiu odovzdava do viac ako sympatickej produktivity :good: inak predstavit si ho v drese Flyers :scare: tak to by bol iny masaker, predvadzate agresivnu hru, hru do tela, ktora sa mne osobne vzdy ratala, tak hadam by aj stacilo :D kedze ani my nie sme ziadne omacky, baletacky, Loochmotive si to tu bude s nami uzivat aj nadalej :moj:
Žiaľ, musím súhlasiť s cepim. Boston odohral jeden skvelý zápas, do ničoho nás prakticky nepustil, nemali sme vyložené šance a právom sme prehrali. Asi doplácame na zlý schedule, hráme 9. zápas za posledných 14 dní (od 10. decembra do 2. januára (t.j. 24 dní) hráme až 14 zápasov, to je šialené, chvalabohu, že máme január a hlavne február jednoduchý), bolot am cítiť únavu, ale zas nechcem znižovať výkon Bostonu. My sme mali dosť veľké rpoblémy s rozohrávkou a čo ma obzvlášť včera nasieralo, absolútne sme neboli schopní držať pásmo. Takmer každá druhá prihrávka na point skončila stratou pásma. Gratulujem Bostonu.
yzy19 píše:Shawn sa pekne pobil, dosť potriafal. Parádna bitka v jeho podaní. Urobil mi radosť, pretože ho mám na yahoo a veril som mu..

Ale tej druhej mele moc nerozumiem. Ten hit nebol nijako špinavý, možno ho trafil trochu do hlavy, ale bol v pohode... To Subban zakiloval Marchanda horšie a nedostal tak na pi*u..
Správanie Bostonu trochu nechápem.. Bili tam hráčov na ľade, ktorí sa nijako nemohli brániť, pretože už ležali.. Čistí Čechovčania. Ale to k hokeju patrí.
Meyers isiel po hlave. Subban mu dal podla mna normalny hit. Bolo to tvrde, ale marchand pozeral po puku a siel rychlo za to si mohol prakticky sam. A az take hrozne to z nasej strany nebolo. Lucic mal nerv on siel do toho na plno, ale inac si myslim ze normalna vianocna nadielka
Teraz som si pozrel znovu ten hit. Hoc som si myslel, že to bol faul, tak musím teraz zmeniť názor. Čistý hit. Meyer jednoznačne neśiel po hlave...
Subbanov hit bol ukazkovy, cisty. :yes:
ThrashersFan píše:Teraz som si pozrel znovu ten hit. Hoc som si myslel, že to bol faul, tak musím teraz zmeniť názor. Čistý hit. Meyer jednoznačne neśiel po hlave...
tak hrac ktory by isiel po hlave by bol dobre vypatlany, samozrejme, ze Meyers mal v plane zahitovat, cisto, neposkvrnene :D no ci to bol az taky cisty hit, neviem, neviem, tie jeho ruky smerovali predsa len mierne nahor....zaujimam v tomto smere taky neutralny postoj :) nejaku vedu by som z toho nerobil, stalo sa co sa stalo, strhla sa tam zaujimava mela, obislo sa to bez vaznejsich zraneni, Looch sa chysta na kobercek, kvôli tomu driectovemu odplacaniu (toto su tie jeho balkanske krvinky :giggle:) ale ak, tak podla mna vyfasuje nanajvys nejaku po_vianocnu pokutu a ide sa dalej :)
maro píše:Subbanov hit bol ukazkovy, cisty. :yes:
tam nie je co riesit, hit, resp. stromcek sezony :thumbsup:
Looch nebude suspendovany :good: . Dostal vsak pokutu 3500 dolarov:
- 2500 za uder do protihraca ked uz ich rozdelili rozhodcovia
- 1000 za nesportove gesto smerom k striedacke Thrashers
Craig Cunningham - Vancouver (WHL) :arrow: Portland :|
Recchi je pán :thumbsup: :wave: :cinka:
cisla nepustili, prekliatie pokracuje :haha3:

vyhra Wild :arrow: Wild vyhrali vsetkych 6 zapasov v Bostone
BOS nevyuzil 4 presilovky :arrow: z 11 zapasov v 35 pokusoch este nikdy nedal gol v presilovke

Theodore :butt:

uvidime sa vo finale :D
WildCelt píše:cisla nepustili, prekliatie pokracuje :haha3:
:fucker:

zapas nam prilis nevysiel, 1.tretina taka nemastna neslana z oboch stran, vylozenejsie sance ste mali na hokejkach vy, ale Rasky dnes predviedol opät vyborny vykon a najmä jeho zasluhou sme boli v hre az do zaverecneho hvizdu......

Obrázek

ako tak sme sa rozbehli az po vyrovnavajucom gole a tempo hry zacalo naberat grady zhruba od polovicky zapasu.....uz som to videl na pp, ci sn, no Savvy si zapisal luxusne A :hroza: v zavere snaha bola, ale bolo jasne, ze cez vasu obranu a shutthedoor to nepôjde.....

Obrázek

tak si tu vyhru uzite, snad vam dopomôze priblizit sa k PO brehom :-P

:scare:
Prečo nemôže Rasky vyhrať zápas? :fnuk: Sa málo snažíte. Timmy to vykryje, Tuukka má smolu. Sakra už ma začínate štvať, však robte čosi so sebou. Či zas ako vlani? "Stačí nám 6-8 miesto, aj tak v PO všetkých rozbijeme :cinka: "? :D
Getzo5 píše:"Stačí nám 6-8 miesto, aj tak v PO všetkých rozbijeme :cinka: "? :D
:) ja osobne to mam spocitane nasledovne....3 konferencne miesto (cize 1 v divizii) a nas super pre 1.kolo vzide zo 6 pozicie :) na papieri by sme to uz mali, uz to len hodit do reality :D
som zvedavy kam ma s touto teoriou poslete resp. ci napadla aj niekomu z fanusikov bruins :D

podla mna je teraz najlepsi cas vymenit thomasa :!: :D

moja uvaha: thomas ma 36 a vyssiu hodnotu ako teraz uz mozno nikdy mat nebude. zmluvu s cap hitom 5 mil ma este na 2 roky, ale nie je uz teraz rask, s ktorym zrejme dlhodobo pocitate, pripraveny na post jednotky? v momentalnej situacii hrozia 2 scenare: rask zacne byt s rolou dvojky nespokojny alebo thomasa z postu jednotky vytlaci a vam zostane draha brankarska dvojka

na druhej strane pri jeho pripadnej vymene by ste momentalne pravdepodobne mohli ziskat spolahlivu dvojku k raskovi + top utocnika

napr. ak by sa zraloci rozhodli ze potrebuju posilnit brankarsky post, viem si predstavit nieco ako thomas + wheeler za marleau + niitty... (aj ked neviem ci by to sedelo pod strop :P)

brali by ste nieco take :?: obetovat 2 roky thomasa za mladsieho top utocnika :?: (nemusi byt prave marleau)
petrik píše:som zvedavy kam ma s touto teoriou poslete resp. ci napadla aj niekomu z fanusikov bruins :D

podla mna je teraz najlepsi cas vymenit thomasa :!: :D

moja uvaha: thomas ma 36 a vyssiu hodnotu ako teraz uz mozno nikdy mat nebude. zmluvu s cap hitom 5 mil ma este na 2 roky, ale nie je uz teraz rask, s ktorym zrejme dlhodobo pocitate, pripraveny na post jednotky? v momentalnej situacii hrozia 2 scenare: rask zacne byt s rolou dvojky nespokojny alebo thomasa z postu jednotky vytlaci a vam zostane draha brankarska dvojka

na druhej strane pri jeho pripadnej vymene by ste momentalne pravdepodobne mohli ziskat spolahlivu dvojku k raskovi + top utocnika

napr. ak by sa zraloci rozhodli ze potrebuju posilnit brankarsky post, viem si predstavit nieco ako thomas + wheeler za marleau + niitty... (aj ked neviem ci by to sedelo pod strop :P)

brali by ste nieco take :?: obetovat 2 roky thomasa za mladsieho top utocnika :?: (nemusi byt prave marleau)

Hmmm, zajimave ale nerealne.
Podivej, tohle co pises ty funguje maximalne na burze nebo trhu cennych papiru. Rika se tomu myslim "fundamentalni analyza" a principem je vyhledavat cenne papiry u kterych se predpoklada, ze jejich hodnota dosahla maximum a pak je vyhodne prodat. Ale v NHL je to uplne jine, tam se jedna o momentalni uzitek plynouci z toho vykonnostniho maxima hrace. Tedy kdyz je hrac v paradni forme, tak se to musi vyuzit a jit za Stanley cupem. Staci se podivat na bilanci Bruins s Thomasem a na bilanci s Raskem. Jde o to, ze team Thomasovi veri a spoleha se na neho. Proc nabouravat neco co funguje, navic v prubehu sezony?

Mimochodem dnes si to rozdame s Bostonem... Nemam z toho vubec dobry pocit, bez Crosbyho se trapime a chybi nam takovy "drive" hlavne v ofenzive, 123 minut bez golu, to tady uz dlouho nebylo. Navic dnes to bude jeste umocneno bostonskou obranou, ktera vykazuje nejlepsi cisla v lize. Bude hodne tezke se prosadit. Nasi hraci si bez Sida neveri, snad ty hradby dnes prece jen nejak prolomime...

Mark Stuart na injured reserve.
Za Boston si odkrouti svuj debut v NHL Mark Bartkowski, rodak z Pittsburghu nastoupi na svuj prvni match v lize symbolicky prave v Pittsburghu proti svemu detskemu teamu :)
Co sa to dialo v Pittsburghu?!?!? :-O

2:1 - 56:37 - Z. CHÁRA (D.Seidenberg, G.Campbell) v presilovke 5:4
2:2 - 56:49 - B.Marchand (P.Bergeron, G.Campbell)
2:3 - 59:10 - M.Recchi (M.Ryder, D.Seidenberg) v presilovke 5:4
2:4 - 59:52 - G.Campbell (B.Wheeler, P.Bergeron)

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Skorpion píše:Co sa to dialo v Pittsburghu?!?!? :-O

2:1 - 56:37 - Z. CHÁRA (D.Seidenberg, G.Campbell) v presilovke 5:4
2:2 - 56:49 - B.Marchand (P.Bergeron, G.Campbell)
2:3 - 59:10 - M.Recchi (M.Ryder, D.Seidenberg) v presilovke 5:4
2:4 - 59:52 - G.Campbell (B.Wheeler, P.Bergeron)

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Tak jste zažili něco podobného, co my s vámi, jenom ještě okořeněné ziskem dvou bodů rovnou v normální hrací době! Pěkný pocit, ne? Ne, že bych nad tím jako váš divizní rival nějak extra jásal... :wink: .
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA