Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Už jsem asi dokoukal, hned po Nathanově gólu se to vyplo
A vzhledem k tomu, že to sice mají na stránkách Flyers, ale chce to americkou IP, to nevypadá dobře. Navíc to ani nevysílá MSG-B, takže rádio taky ne. Ale hrál dobře, dal gól, hrál přesilovky, letos (pokud bude takto pokračovat) dostane hodně ice timu.
Ennis who? :frajer2: Ten chlapec sa mi začína neskutočne páčiť. Ak počítam komplexne pre-season, z toho čo som videl (nemálo) nenachádzam veľa hráčov, ak vôbec, ktorí by tak vyčnievali, nehovoriac o jeho veku. V tej kategórii sa podobne ukázal snáď len náš Urbom, Stepan a teraz už chicagsky Morin. A aj tak by som Gerbeho zaradil vyššie
No práve, ja som sa rozhodoval medzi tým a STL-CHICAGO, iná možnosť ako druhý my ale nezostala. Chcel som ho vidieť znova, čo už... Asi vás budem túto sezónu sledovať pozornejšie. Konečne mi nebudú vadiť tie dresy aspoň
EDIT: Nerob si z vlastnej témy chat
...len im naložte, poriadne :wawe:
No práve, ja som sa rozhodoval medzi tým a STL-CHICAGO, iná možnosť ako druhý my ale nezostala. Chcel som ho vidieť znova, čo už... Asi vás budem túto sezónu sledovať pozornejšie. Konečne mi nebudú vadiť tie dresy aspoň
EDIT: Nerob si z vlastnej témy chat
Zopakovali jsme pre-season výhru v Ottawě 2-1 a vyhráli opět stejným výsledkem. Dostáli jsme tak těžké "povinnosti" vyhrát v Ottawě, kde se nám nikdy moc nedařilo. Když jsem slyšel, co všechno Sens chybí, chtělo to vyhrát. Muž zápasu jednoznačně Derek Roy. Kromě obou gólů se neskutečně snadno dostával do šancí. Jinak Miller opět skvěle, tentokrát naštěstí toho musel řešit jen desetinu toho co obvykle a za gól nemohl. Tak když už jsme jednou změnili tradici, změňme jí i hned doma proti Rangers a vyhrajme.
Mne sa vôbec nepáčia. Tie dresy na zápasy vonku sú pekné (v Ottawe ich použili), ale toto sa mi nepáči.
ano, ich klasicka sada dresov na doma/vonku je bez debaty omnoho lepsiaGetzo5 píše:Away aj home sú tie klasiky pekné, toto nie, príde mi to také hračkárske s tým nápisom a to prešitie čísel... Pre mňa by Buffalo malo mať len dva...BruinsFan píše:Mne sa vôbec nepáčia. Tie dresy na zápasy vonku sú pekné (v Ottawe ich použili), ale toto sa mi nepáči.
Do toho zákroku na Pominvilla jsme hráli skvěle, pak se to bohužel zlomilo. A jak já říkám, Miller není superman, aby pochytal úplně všechno, i tak chytal dobře, jenom věčný problém->nevyčištěný prostor před bránou.Bluesman píše:Pozrel som si highlihty, Buffalo hralo veľmi dobre pri mantineloch, ale kombinácie Chicaga zastavovali len veľmi ťažko. Trochu viac streleckého šťastia a agresivity pred brankárom, ako to predviedol Roy a mohlo to dopadnúť lepšie. Vanek je večná téma dnes 5 striel a nič moc.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé