Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neuhlídané dvě oslabení a prohra ve Philadelphii 1-3. Flyers přitom předtím 18 přesilovek v řadě nevyužili, škoda.
Gerbe zase :shock:
Čo zase, zase kúzli? :) Kde to vôbec pozeráš?
Už jsem asi dokoukal, hned po Nathanově gólu se to vyplo :-( A vzhledem k tomu, že to sice mají na stránkách Flyers, ale chce to americkou IP, to nevypadá dobře. Navíc to ani nevysílá MSG-B, takže rádio taky ne. Ale hrál dobře, dal gól, hrál přesilovky, letos (pokud bude takto pokračovat) dostane hodně ice timu.
Ennis who? :frajer2: Ten chlapec sa mi začína neskutočne páčiť. Ak počítam komplexne pre-season, z toho čo som videl (nemálo) nenachádzam veľa hráčov, ak vôbec, ktorí by tak vyčnievali, nehovoriac o jeho veku. V tej kategórii sa podobne ukázal snáď len náš Urbom, Stepan a teraz už chicagsky Morin. A aj tak by som Gerbeho zaradil vyššie :thumbsup:

No práve, ja som sa rozhodoval medzi tým a STL-CHICAGO, iná možnosť ako druhý my ale nezostala. Chcel som ho vidieť znova, čo už... Asi vás budem túto sezónu sledovať pozornejšie. Konečne mi nebudú vadiť tie dresy aspoň :D

EDIT: Nerob si z vlastnej témy chat :D ...len im naložte, poriadne :wawe:
Loni naskočil k pár zápasům na konci regular a byl jedinej(!), kdo z útoku ve zpackaném playoff něco zahrál. Ennis and Myers, Tylerian future of Sabs.
E: A než jsem to dopsal, Derek a Myers dali na 5-2.
Uf, uf, 7-2, Pominville a Ennis :)
E: Drew 8-2. Jestli fakt dají 10 a já to neuvidím, tak... nic, bude to už podruhý :roll:
Zopakovali jsme pre-season výhru v Ottawě 2-1 a vyhráli opět stejným výsledkem. Dostáli jsme tak těžké "povinnosti" vyhrát v Ottawě, kde se nám nikdy moc nedařilo. Když jsem slyšel, co všechno Sens chybí, chtělo to vyhrát. Muž zápasu jednoznačně Derek Roy. Kromě obou gólů se neskutečně snadno dostával do šancí. Jinak Miller opět skvěle, tentokrát naštěstí toho musel řešit jen desetinu toho co obvykle a za gól nemohl. Tak když už jsme jednou změnili tradici, změňme jí i hned doma proti Rangers a vyhrajme.
Čo Gerbe? :roll:
Getzo5 píše:Čo Gerbe? :roll:
Nehrál, nechce se mi věřit tomu, že by mu místo zabral Cody McCormick, uvidíme co s NYR.
btw. Ennis přihrál na oba góly :)
Tak Roy vám zahral výborne. S Ennisom môžu byť takí malí - veľkí muži :D
BruinsFan píše:Tak Roy vám zahral výborne. S Ennisom môžu byť takí malí - veľkí muži :D
Gerbe-Roy-Ennis. Čo ti trepe? Midget line. :shock: :lol2: Ale nemyslím to v zlom, práve naopak.
U Dereka už je potřeba, aby vystoupil aspoň z části do pozice lídra.
Tak zase nic, prohrát doma s Rangers 3-6 ale je fakt dost. Ten Stepan si nás fakt dával.
The Rev píše:Tak zase nic, prohrát doma s Rangers 3-6 ale je fakt dost. Ten Stepan si nás fakt dával.
Spis byl ve spravnej cas na spravnem miste :yes:
leo píše:
The Rev píše:Tak zase nic, prohrát doma s Rangers 3-6 ale je fakt dost. Ten Stepan si nás fakt dával.
Spis byl ve spravnej cas na spravnem miste :yes:
To je vždycky někdo, když hrajeme doma s Rangers :-(

No, aspoň jsme poprvé hráli v těch nových dresech a nebylo to tak špatný :)
podla mna su tie dresy :cool:

Obrázek

Mne sa vôbec nepáčia. Tie dresy na zápasy vonku sú pekné (v Ottawe ich použili), ale toto sa mi nepáči.
BruinsFan píše:Mne sa vôbec nepáčia. Tie dresy na zápasy vonku sú pekné (v Ottawe ich použili), ale toto sa mi nepáči.
Away aj home sú tie klasiky pekné, toto nie, príde mi to také hračkárske s tým nápisom a to prešitie čísel... Pre mňa by Buffalo malo mať len dva...
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Mne sa vôbec nepáčia. Tie dresy na zápasy vonku sú pekné (v Ottawe ich použili), ale toto sa mi nepáči.
Away aj home sú tie klasiky pekné, toto nie, príde mi to také hračkárske s tým nápisom a to prešitie čísel... Pre mňa by Buffalo malo mať len dva...
ano, ich klasicka sada dresov na doma/vonku je bez debaty omnoho lepsia :yes:
Co mám čekat od Blackhawks? Jak vůbec hrajou? Chtělo by to před Devils 2 body, s nima člověk nikdy neví :ja_neviem: :D
Ano, tomuhle říkám začátek :yes:
Pozrel som si highlihty, Buffalo hralo veľmi dobre pri mantineloch, ale kombinácie Chicaga zastavovali len veľmi ťažko. Trochu viac streleckého šťastia a agresivity pred brankárom, ako to predviedol Roy a mohlo to dopadnúť lepšie. Vanek je večná téma dnes 5 striel a nič moc.
Bluesman píše:Pozrel som si highlihty, Buffalo hralo veľmi dobre pri mantineloch, ale kombinácie Chicaga zastavovali len veľmi ťažko. Trochu viac streleckého šťastia a agresivity pred brankárom, ako to predviedol Roy a mohlo to dopadnúť lepšie. Vanek je večná téma dnes 5 striel a nič moc.
Do toho zákroku na Pominvilla jsme hráli skvěle, pak se to bohužel zlomilo. A jak já říkám, Miller není superman, aby pochytal úplně všechno, i tak chytal dobře, jenom věčný problém->nevyčištěný prostor před bránou.
Tak tohle je velká škoda, stačilo tam dotlačit jeden usmolený gól.. Na druhou stranu po dvou trošku nečekaných Millerových zápasech se teď vrátil tak, jak ho známe. A Gerbe už konečně hraje.
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS