Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No tak 1. misto bude jen ve snech.. Ale snad to nejak doklepem. Uz mam tohohle kola plny zuby... :-/
Aj ja :D
Coz o to, nejaky dobre bodovany misto uz nam snad neutece. Ale az nekdo spocita nase absolutni cisla, tak nas snad ani do dalsiho kola nepusti..
Meli jsme celkem kliku na soupere...
Vim, ze jsem se snazil hrat na prekvapeni, ktery nevychazely, ale stejne.... Myslim, ze pan Kostka by to zahral lip..
Neuveritelne se stalo skutkem! Pred poslednim zapasem jdeme do cela! :sok:
Uz po trech zapasech je jasny, ze jsme to s pavouky prosrali. :klobuk:
Jo a radsi ani nebudu rikat, ze jsem na posledni chvili zmenil vsechny svoje 3 nuly...
Tak uz muzem doufat jen v pomoc ostatnich.
Ale zase je konec, to ma taky neco do sebe..

F4F nas preskoci, to uz je jiste.
Ivan píše:Pani, nepaci sa mi, ze mate slabe vysledky, tak vas trosku vyburcujem ... Kto skonci v individualke na konci kola za mnou, ma padaka :!: , takze treba zamakat ...
bude z toho nieco? :neviem:
Ivan vi, ze kdyby nasi souperi o 1. misto nenarazili na 2. a 3. nejvetsi zoufalce kola, meli jsme byt 1. my a mit zajisteny PO
I'm hungry!
Obrázek
Musim se ohradit prot narceni, ze jsem snad svoji tipy zadaval nejak nahodne!!!
Po blizsi analyze si musi kazdy vsimnout, ze naopak byly zadavany zcela cilene!
Andy v KTL = Popradcan v yahoo :panika:
stary sa pochlapil :andy: :respekt:
kajo píše:stary sa pochlapil :andy: :respekt:
Jak jsem slibil, po 2. kole a prakticky zajisteni PO jsem odjel travit zaslouzeny duchod na Hawai.
Ale nocni telefonat (GM ma trochu problem s casovym posunem), ze prej takhle bejt na chvostu je ostuda, me vyburcoval. Koupil jsem letenku na 1. letadlo, a na led jsem naskocil prakticky z taxiku..
Hral jsem to na slepo, proste zkusenosti se nezaprou.. Mezi nami sportovci se tomu rika falesna forma..
Tak já dnes přišel na zápas pozdě a BluesFan zase "přišel" :D Ale máme přece Andíka :klobuk:
danchez píše:Tak já dnes přišel na zápas pozdě a BluesFan zase "přišel" :D Ale máme přece Andíka :klobuk:
To zni strasne..
Obrázek
Všetci chvália Andyho ale mňa nikto. To ja som ho dnes nechal zámerne vyniknúť :-P .

Veď sme jeden team :!: :D .
Bluesfan píše:Všetci chvália Andyho ale mňa nikto. To ja som ho dnes nechal zámerne vyniknúť :-P .

Veď sme jeden team :!: :D .
Osobne soudim, ze netrefit vubec nic z 11 zapasu je tezsi, nez trefit 8 :klobuk:
Vďaka za poklonu. Rado sa stalo :D .
Bluesfan píše:Vďaka za poklonu. Rado sa stalo :D .
Ciste matematicky je to 1% sance
Zatimco 8 z 11 je zhruba 3%
Sorry kluci, uz s tim sibovanim tipama prestanu... :sorry:
Nějak to nejde :scare:
Ani nemusi :ciga:
Kľud. Nachádzame sa vo fáze sezóny kedy sa môžme aj posrať a neuhádneme nič. To príde skôr či neskôr na každého :wink: .
Obrázek
Tak jsem se vyspinkal.. Delo se neco???
Aha! 3. kolo.
No nic, vzhuru do 4. at mame do PO trochu lepsi nasazeni.
Predosle kolo nam trochu nevyslo, dost sme polavili, kedze PO je skoro iste, ale toto by sa uz patrilo trochu zamakat, aby sme si vylepsili poziciu a dostali sa do formy. Takze podme do nich! :cinka:
Škoda. 2 body pri výsledku zamrzia.
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES