Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Atlantik píše:
ThrashersFan píše:http://sport.sme.sk/c/7103208/proti-slo ... dacke.html

Atlantik, priznaj sa, že ty máš nejaké kontakty na Vůjtka :hmm:
:giggle: Alespon neco mi vyslo.. Bylo to ovsem tak evidentni, ze se tim chlubit ani nebudu. Vujtek zas takovy debil neni, vzdycky vedel aplikovat accountabilitu, jen ta sestava a koncept na prvni zapas mu proste totalne ulitnul.
ani nie, aspon nie utok, Miklik s Bartovicom su zohrani so Slovana, Radivojevic v repre vacsinou ozije, spomente si na MSA ked sme ziskali striebro, pritom v KHL hral vtedy tiez biedne, len zaradenie Jurcinu s Vydarenym mu uletelo, to je fakt
Raaano :slovakia2:
Len úplný optimista mohol čakať s USA výhru či remízu ale taký debakel som nečakal. Snáď šetrenie top hráčov z NHL prenesie úrodu v ďalších zápasoch. V utorok a v stredu sa bude lámať osud. So Slovincami musíme vyhrať aspoň o 4-5 gólov a potom aj prekvapenie proti Rusakom bude možné. Tým dúfam náloží prehru aj moja druhá krajina už zajtra.
Kopecky out. Kazdy zapas jeden center? :?
Zaruba : "Meszároš obránce Tampy Bay" :slap: :hehe:
Kopitar :klobuk: kuželky :sok:
este je stale cas dostojne sa odhlasit z turnaja!
pre kritikov KHL.... najlepsi hraci Baranka a Starosta, Chara so Sekerom hraju slabo, Hossa tiez nehviezdi. A ak zacnete o Surovom a Radivojevicovi, tak chcem upozornit, ze to su podpriemerni hraci KHL.
Góly Slovenska zatím na turnaji Tatar a Jurčo z Wings :yes:
Dneska Chára hodně špatný. S Ruskem nevím nevím. Ale stále není nic ztraceno :wave:
mt-svk píše:pre kritikov KHL.... najlepsi hraci Baranka a Starosta, Chara so Sekerom hraju slabo, Hossa tiez nehviezdi. A ak zacnete o Surovom a Radivojevicovi, tak chcem upozornit, ze to su podpriemerni hraci KHL.
A ani jeden z nich nestacil na brankara Nitry :wink: Z toho teda vyplyva, ze najlepsia liga je slovenska :sarcasm:
Pri všetkej úcte k Handzušovi, nám stašne chýba elitný center prvého útoku. Ale horšie je to, že my takého centra nemáme vôbec :sok: ani z mladých zatiaľ nikto nerastie :slap:
Davvy píše:Pri všetkej úcte k Handzušovi, nám stašne chýba elitný center prvého útoku. Ale horšie je to, že my takého centra nemáme vôbec :sok: ani z mladých zatiaľ nikto nerastie :slap:
Ale rastie. Veď predsa najväčší bratislavsko-springfieldsko-trenčiansko-columbuský talent. :sarcasm:
od zaciatku sme zacali dobre... jedna sanca za druhou ..dlho sme nemali stastie az tretia tretina budem jeden gol bud druhy bum treti...vyhrali sme :wave:

aale pockat pockat pockat pozeram do mapy a nieco mi tu nesedi :scare:
Skorpion píše:
mt-svk píše:pre kritikov KHL.... najlepsi hraci Baranka a Starosta, Chara so Sekerom hraju slabo, Hossa tiez nehviezdi. A ak zacnete o Surovom a Radivojevicovi, tak chcem upozornit, ze to su podpriemerni hraci KHL.
A ani jeden z nich nestacil na brankara Nitry :wink: Z toho teda vyplyva, ze najlepsia liga je slovenska :sarcasm:
Vidis :-D Proste, kritika ligy podla hry hracov na turnaji nie je normalna.
Ten Vujtek je genialni! Po debaklu s USA bylo jasne ze na ctvrtfinale to nebude a tak zvolil taktiku budme za debily. V osmifinale na*ebem cechom a budem zas narodni hrdina. Ogari, bez prdele vidim to na semifinale, na finale ma preci jen tahle taktika moc promennych :-D
Pokiaľ nezahrajú proti Rusom dobre, tak sa môžeme tešiť na osemfinále proti niekomu zo silnej 6ky :lol: .
Anty » Sob Feb 15, 2014 12:36 pm píše:od zaciatku sme zacali dobre... jedna sanca za druhou ..dlho sme nemali stastie az tretia tretina budem jeden gol bud druhy bum treti...vyhrali sme :wave:

aale pockat pockat pockat pozeram do mapy a nieco mi tu nesedi :scare:
aj tak si myslím, že amíci sú v tom, že slováci vyhrali :jn:
Obrana nic moc :-( nebýt Haláka tak to mohl být debakl....Týmu chybí bojovnost za stavu 0-3 to vypadalo,že je jim to jedno.
Vidíte to moc černě. První zápas 1-7, druhý 1-3, je tam vidět určitý posun.

....
....
....
Obrázek
Este kto si kopne?
Ale veď kľud, možno sa iba šetríme na štvrtý zápas :-D Tieto dva boli otrasné, ale aspoň sme už konečne dali normálny gól. Proste nič nefungovalo, ale ešte sa to dá všelijako zvrátiť. Hráčov na to máme.
Vujtek je u mňa stále pán tréner o tom bez debaty. Ale momentálne neviem, či je to tým tlakom okolia zo zdanlivo zúfalej situácie začínam veriť a priať si, aby sme aj zajtra prehrali s rusákmi a do boja o 1/4 finále dostali našich bratov. Tam keby sme ich porazili zasa by bol Vlado národný hrdina ako písal Selly a to by tu ešte len začala sranda :-D moc scifi, ale už nám veľa možností nezostáva :yes:
Těch zranění a stopek u klíčových hráčů je fakt hodně, což na to má zákonitě vliv, když prostě nemáte kde brát a čím ty hráče nahradit, ale prohrávat se Slovinskem do 59:42 3:0 je fakt ostuda, tady se asi není na co vymlouvat. Ráno po probuzení jsem žmoural, jestli vidím dobře :sok: (nějak takhle).
Wow, tak toto bola studena sprcha... uz v 1.tretine som mal zly pocit. Nechapem ako ani po 3-4 dnoch a treningoch s kompletnou zostavou nemama vobec herny system... cele to v niektorych momentoch vyzera ako ked hra nahodna partia hokej na nejakom jazere.

K jednotlivcom sa tazko vyjadrovat, zatial NIKTO neukazal nic extra. To ze trener v zapase s USA roboticky striedal 4.utoky a 4. obrany bolo malo pochopitelne ale aspon jeho vysvetlenie malo aku taku logiku... ale preco Hossa, Hanzdus a Tatar dostali najmenej casu na lade prave v 3.tretine (o minutu menej ako v 2.tretine, Tatar dokonca o minutu a pol) je uplne idiotske rozhodnutie... zato Panikovi a Radivojevicovi pridal oproti 2.tretine extra minutu na lade v 3.tretine hoci nemali ziadnu strelu na branku ako jediny utocnici spolu s Olveckym. Asi aj Sekera dostal sa naservirovany 1.gol Slovincov extra cas, ked v 3.tretine bol na lade 9min 18 sec., zato Zdeno len necelych 8 minut.

Nevidime do satne ale nieco sa mi na doterajsom predvedenom vykone nepozdava....

Ak ma Vujtek aspon trocha citu pre hru tak zajtra da do brany Budaja lebo aj Halak chyta neisto... dnes pri kazdej strele pozeral kde je puk... a ten 1. gol bol uplne lacny...

P.S.: Nemam prehlad o St.Louis Blues ale teraz uz chapem preco Blues chcu na play off ziskat Millera z BUF.
Parda píše:prohrávat se Slovinskem do 59:42 3:0 je fakt ostuda, tady se asi není na co vymlouvat. Ráno po probuzení jsem žmoural, jestli vidím dobře :sok: (nějak takhle).
no vidis a ja som sledoval cely zapas nejak takto :shock:
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS