:coucou: Tak dnes tu máme zaujímavý duel s Tampou.
Zaujímavý aj z toho pohľadu, že je to jediný vzájomný zápas túto sezónu. Štatistiky vzájomných zápasov teda niesú takmer nijaké posledný duel sme spolu hrali pred vyše rokom a doma sme prehrali 5:4 a v krajine hurikánov, búrok, tornád a papundeklových domčekov sme hrali naposledy v roku 2005 a prehrali sme rovnakým rozdielom
Osobne som zvedavý na zostavu Bleskov, hlavne či sa objaví Lashoff (mohol by sa, sledoval som ho už dlhšie a je mi sympatický

) Uvidíme, ako sa prejaví absencia Recchiho. Čo sa týka našej zostavy, tak tam neočakávam žiadne zmeny.
Tak uvidíme, či sa podobne ako po zápase s DET na úvode februára dostaneme do hernej pohody. Som zvedavý na výkon Masona, či na ňom šrapnely po prehre s DET nezanechali nejaké vážnejšie následky. Hádam nie

Nemal by som nič proti tomu, keby padlo viacej gólov, hlavne treba vyhrať, mohol by sa gólovo presadiť konečne nejaký obranca, myslím náš obranca

A tiež Brad Boyes

Inak neočakávan nejaký zaujímavý duel, neviem, uvidíme.
Moje obľúbené presilovkovo-oslabovkové štatistiky hovoria opäť celkom jasne v náš prospech, takže ako sme ivan vraveli, ak kouč vymyslel (mal na to dosť času) a naši natrénovali niečo nové ako Boyesovu kopírku z uhla, tak by to mohol byť jeden z smerodajných faktorov dnes.

(Pozerať to nebudem, lebo zajtra ráno mám tréning a za druhé, ani neviem kde, ale ak to ivan pozerať budeš, tak čaakám na Tvoj super report :smile03: )
Takže:
!!! LET´S GO BLUES !!!