Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

fajne chlapi fajný žačiatok :lol: 3 z tímu získali nula čoviac sme si už mohli želať parádny žačiatok :good:v pohode musím sa na tom smiať kus nejde veď o nič takže pohoda tipujeme daľej :wink: Stanko nád zachránil aspoň 2b dostane asi nejaké prémie od našich majiteľov afiho a Derryla :) inač androj už som si myslel, že si včera nenatipoval som si myslel, že si to zas ty starý androj staré dobré časy, keď si netipoval, ako min. sezónu už som chcel aj písať, že si zas nenatipoval do našej témy, ale potom kukám tipy ty vole on natipoval :good: :clap:
no jaksi to nepomohlo:-D
ixo v pohode berem jak to je mozno to patrilo mne mozno nie co bolo bolo co bude nevieme snad to pivecko:D
maros píše:ixo v pohode berem jak to je mozno to patrilo mne mozno nie co bolo bolo co bude nevieme snad to pivecko:D
dobre teda som rád, že to bereš v pohode si správny chlapík :wink: :frajer2:
dikes ty si tiez pohodak :good: :oslava:
mAROšI neeee to ne tebe , enmam dovod na teba sa tak nasrat :) .....to nebolo tebe ale takym kerych nemozem menovat lebo by mi huba zhnila z ich mien :D:D:D .........ale sak neriesim ...na nete je frajer kazdy , ak si to zobral osobne maros tak sorry :) naozaj tebe ne :)
ospravedlnenie prijate narazky zabudnute:D dem nato:D :oslava: :oslava: :oslava:
wild poprosím ta zmeň nám aj toto logo vo vyhodnovačkách a tak :) ďalej ak nieje ešte jasné niekomu prečo má Cibula v bannery C a iný nie tak to je znamená, že je kapitán tímu na 1. kolo hneď to prvé, ale to sa bude meniť podľa výkonov každé kolo čiže ak už toto kolo sa najlepšie umiestni androj ďalšie kolo má on kapitánske C pre mňa sa kapitánske C nesťahuje Cibula začína s C, lebo je v tíme najdlkšie toto je z menením C, ako Buffalo min. sezónu niečo také a ide aj o to, aby típeri v tíme sa nabudili lepším výkon a viac sa snažili no :roll: to by tak v skratke no :frajer2: dnes chlapi dúfam, že sme sa opreli poriadne do našich tipov a pôjdeme hore tak hor sa chlapi do toho :box: :cinka:

Obrázek
Ako Chlapci ospravedlnujem sa .....Zacal som ako a patri :D:D:D ako ma zacat spravny brankar ..na nulu :D:D:D I AM SORRY :D :D
Cibula veď klídek pohodka napíšem ti to iba pár slovami máme v tíme palkavk takže pohoda lesná no :) a pozície sú jasné dúfam všetkým ja brankár androj obrana ty Cibula a palkovk dvaja centri :frajer2: spravíme to takto obrana ty nešla Cibula tak ťa dám do útoku chcem, aby sme mali silný utok a silný obranu s androjom a oporu v bráne mňa no :frajer2:
stano prajem vsetko naj k narodkam vopred:)
medik911 píše:stano prajem vsetko naj k narodkam vopred:)
ehm to som ani nevedel, že Stanko bude mať v najbližšej dobre narodky ups Staník všetko sa to vynahradí :)
joj androj včera si nenatipoval :twisted: chceš ma hneď nasrať od začiatku sezóny sme sa jasne dohodli, že čo, ako v new sezóne a že toto ti už nebudem tolerovať, ako v min. sezóne. ešte ak sa to raz stane tak vyhodiť ťa néjdem, lebo prídeme o body, ale odídeš sám, ako si ráz písal dobrovoľne ide o celý tím a ja nenechám to, aby si ty kazil kolektív a žiadne vyhovorky prečo si nenatipoval a podobne ťa neospravedlňujú takže ešte raz a bude zle radšej podaj do predu o deň, alebo tak, ale chcem, vidieť každý deň, že máš natipované takto nemôžme dosiahnuť nijaké dobré úspechy, keď už ty začneš toto robiť od začiatku sezóny dúfam, že si všetko pochopil a je ti to jasné no ozaj už neskúšaj moju trpezlivosť už som sa kukal po nejakých voľných típerov a zvažujem aj inú situáciu takže buď budeš tipovať pravidelne, alebo to tak ďalej néjde si tu už dlho v tíme tak si uvedom situáciu, že čo, ako sám sa pripravuješ o miesto v tomto tíme takže tak dnes chcem vidieť, že si natipoval
ako nemozes, mozes, ale ocakavaj sankcie zo stran vedenia sutaze :D
Joe S. píše:ako nemozes, mozes, ale ocakavaj sankcie zo stran vedenia sutaze :D
no to viem, že môžem, ale body pôjdu dole tímu takže nič také no, ale androjko sa už polepší už na dobre, že? :roll:
chlapi tak takto sa mi to páči, len tak ďalej :wink:
Obrázek
Obrázek
Ze Diky Meeedo ze si nezabudol :) :) ...tak dik no ....v poho Ixo nic sa nedeje :)
Ze co vam je*e ? :D:D:D Ze zase o rok starsi :D:D ku*va fix ja uz mozem pomaly trenuvat skoky do truhly :D:D............a inak nemyslite si ze SC znamena Strong Crocodiles :D :D :D To znamena neco uplne ine ze Ixo :D:D.........
Cibula1210 píše:Ze co vam je*e ? :D:D:D Ze zase o rok starsi :D:D ku*v* fix ja uz mozem pomaly trenuvat skoky do truhly :D:D............a inak nemyslite si ze SC znamena Strong Crocodiles :D :D :D To znamena neco uplne ine ze Ixo :D:D.........
Presne tak Stanko :D
strong cibula?:-D :-D
sak ja nezabudam na narodky kamosov:-)
Ne neni to Strong Cibula medo :D :D :D .....ale kbyze lespie rozmyslas an to prides :D :D .....akoze kua , ne a ne sa rozbehnut v tom tipovani :D :D .Zavesim "TIPY" na klinec ked ot takto pojde dalej :D :D
Cibula, ale musím to prezradiť nedá mi to no :D keď som zvažoval na premenovaní tímu nechcel si ani o tom počuť, lebo ty si Stanko C. tak, aby tím ostal naďalej SC už, keď sme min. ročník vytvárali tím si navrhol tento názov hehe :D ale ni srandujem to bola zhoda náhod, že sa tanto tím tak volá, ako ty no :) pecka, ale je to inač, ale vieš, že v tomto tíme si, ako legenda a že nemôžeš tento tím opustiť teda môžeš, ale bez teba by to tu nebolo ono :( ja s tebou počítam tak, že kým budem tu v tíme hoci, len ako hráč už budeš aj ty tu a keď odídem tak aj ty spolu :D to len tak v skratke no Staník :)

tak a tu niečo pre teba, že máš tie narodky viem, že neni v tvare krokodíla, ale tak určite poteší no :)
Obrázek
a hádam sa snami kolegami z tímu s touto tortou aj podelíš ty súkromník :D ale aj zaslúžili by si aj iný kus z torty z tohto fóra tak sprav tak, aby sa každému kus ušiel he :) potom mi dakedy oslávime tvoje narodky, keď sa stretneme a moje, že? :roll:

inač chlapi dnes poslabší výkon, ale tak osladme si aspoň tento deň touto tortičkou :) a androj ten je zase nezvestný

Tak Cibula ešte raz všetko najlepšie k tvojim 19 rokom :oslava: potom na icq, alebo na pokeci podebatíme čo a ako :frajer2:
mám pozdrav od palkavk chlapi :D toto mi práve napísal v sms :D čo vy robíté? Hlavne tí dvaja Poriadne ich zdrb nevadí ideme ďalej a povedz uch nech zaberú, že im odkazujem no takže tak, ale Paľo nevedel, že v noci Bodoval za tím náš oslávenec Cibula to je už jedno skúsme chlapi kus zabrať :cinka: , ale zatiaľ pohodka :) neviem prečo, ale aj minulú sezónu, keď sa hralo veľa zápasov tak sme vyhoreli na toto si dáme prísny tréning chlapi :frajer2: a to ešte inač Paľo ani nevedel, že už androj netipoval druhý deň po sebe za tento výkon slabší dnes má na vine aj androj možno, lebo keby natipoval mohlo to byť, ale je to už tak, ako je ide sa ďalej dnes sa nehrá moc zápasov v pondelok viac tak skúsme dačo chlapi do toho :box:
Diky Ixo a nepodelim a snikym :D :D som sukromnik a velky :D :D Vies ako to je :D ....Podaj medveda a hned ti beru celu garaz :D :D ......
ste sa tuto sezonu nejak rozbehli
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES