Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

este naisto neviem, s nikym z teamu som od konca minulej sezony nekomunikoval :)

az dnes som im rozoslal pm s otazkou ci chcu pokracovat. ale predbezne s nimi vsetkymi ratam, jedine ze by mali ine plany oni...
ups, pipa tusim budem musiet odchytit na icq, tu na fore nebol regnuty od juna...

edit - hned som ho aj odchytil online a potvrdil zaujem pokracovat v nasom teame. takze super

u Ohlunda s Minnesotom tiez nepredpokladam problemy, jedine ze by sami chceli zmenit team... uvidime :)
Ja to vidim tak ze do tretice bude nas tím zlozeny z rovnakych tiperov :good:
presne tak, vsetci mi uz povrdili zaujem tipovat za nas team aj v novej sezone :thumbsup:

pomaly sa stavame najstabilnejsim teamom KTL :D
vyborne, prva ovecka je v kosiari :)
predpokladam ze aj dalsie dve budu len formalitou a coskoro budeme moct do VIP priestorov nasho stadiona zavesit novucicku licenciu :D
tak by sme mali byt podla ocakavani bez vacsich problemov kompletni :thumbsup:

let the games begin :D
na zaver pripravy pred novou sezonou prislo vedenie teamu Falcons s marketingovym tahom v podobe novych bannerov.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

GM petrik k novemu image:
bannery s ktorymi sme ukoncili minulu sezonu nam sice v PO priniesli uspech, ale medzi fanusikmi si zvlast velku podporu neziskali. najviac im chybalo logo letiaceho sokola s hokejkou v zobaku, ktore sice bolo aj v doterajsom banneri, ale iba ako sucast pozadia. definitivnym impulzom bolo neslavne umiestnenie banneru v rebricku najkrajsich bannerov ligy, ktory pred casom vydala skupina grafickych guru na cele s The Trasherom.
pri tvorbe noveho banneru sme sa riadili hlavne vsemocnym "vox populi" coho vysledkom je dominantne logo oblubeneho sokola v pravej casti banneru. premierovo sa v bannery vyskytuje aj nase "primary logo", ktore tvori pozadie za napisom FALCONS. banner zostal v klubovych farbach, k zelenej a ciernej pribudla tentoraz vo vacsej miere aj biela.
verime ze nove bannery si nasi fans rychlo oblubia a ze s nimi nadviazeme na predchadzajuce uspesne sezony aj v tej nadchadzajucej
touto cestou vyslovujeme podakovanie aj trasherovi za technicku vypomoc :D
pre tych co si to nenajdu v prislusnom topicu - zaciatok KTL sa odlozil na 8.10. :!:
esteze sa ten zaciatok posunul, dnes by sme boli zapisali famoznych 5 bodov :lol:
pozeram ze uz mame vsetci vzorne na zajtrajsi dlho ocakavany prvy den novej sezony natipovane :thumbsup:
tak tfuj tfuj - nech nam to tuto sezonu vyjde :povzbudzovanie: :groupwave: :povzbudzovanie:
no bez poslednych 2 zapasov co sa este hraju mame zatial vdaka Minensotovi a pipovi 19 bodov (ak som to spravne zratal)
netrufam si odhadnut ci to bude vela alebo malo, tie vysledky niektore neboli celkom podla predpokladov... :-P sam som zvedavy
Tak celkovo budeme mat pravdepodobne 21 bodov podla mna to bude priemerny výkon v porovnaní s inymi tímami
Minny-12
Pipo-9
Petrik-7
Ohlund-6
dnes zase priemerny vykon, ale pri 2 hranych zapasoch aj tie 4 body stacia na to aby nam superi moc daleko neusli :-P
Dnes by to MALO vyzerat takto:Tímovo 28b :thumbsup:
Ohlund 16b
Philipo 12b
Petrik 9b
Minn1 6b :-(
jj, aj mne to tak vyslo. Ohlund to dnes trafil pekne, pipo tiez slusny vykon, som zvedavy ako dopadneme v porovnani s konkurenciou :thumbsup:
LOL, kukam ze na zajtra som dal skoro na chlp rovnake tipy ako Minnesota :-P
no nevadi, uz to nejdem menit, mozno sa to ukaze ako spravny tah...
tak dnesnych 8 bodov by nas malo katapultovat (dufam ze uz nastalo :D ) na bodovane miesta :thumbsup:
plnych 5 bodov trafil pipo ktory zacal sezonu vo velkom style a zatial je "tahunom" teamu :thumbsup:
s dneskom myslim tiez mozeme byt celkom spokojny:
Ohlund sice skoro zaumelcil s 2 bodmi :D ale ja s Minnesotom sme zapisali po 9 a pipo dokonca 11 bodov :thumbsup: , cize spolu by sme mali mat myslim ze slusnych 20 bodov.
uvidime co na to konkurencia
dnes to bude len za 6 bodov - ziadna slava ale superi nam tiez moc neujdu, takze pohoda
no dnes sice zapiseme slusnych 15 bodov, ale vzhladom na vysledky nan dojem ze to bude skor priemerny az podpriemerny vykon v porovnani s konkurenciou :-P
Minnesotu od plnej trefy delil iba patriotizmus - usiel mu len zapas minnesoty kde dufal v maly zazrak :D
petrik píše:no dnes sice zapiseme slusnych 15 bodov, ale vzhladom na vysledky nan dojem ze to bude skor priemerny az podpriemerny vykon v porovnani s konkurenciou :-P
Minnesotu od plnej trefy delil iba patriotizmus - usiel mu len zapas minnesoty kde dufal v maly zazrak :D
No keby to berem z objektivneho hladiska asi by som tipol na Ducks,ale to nebude.Takze na Divochov vzdy tipnem i ked túto sezonu my v tipovacke ani raz nevysli :-(
no je to samozrejme vasa vec a neprekaza mi ze aj s bratom stale tipujete vitazstva svojich teamov, ale niekedy by mozno nebolo na skodu prehltnut vlastnu fanusikovsku hrdost a priznat si realitu - ze nie do kazdeho zapasu ide vas team ako favorit a ze nie je nijaka hanba tipnut ich prehru alebo remizku. skor naopak, podla mna by to bol prejav toho ze ste schopni objektivneho nadhladu :wink: a najma by z toho mohol profitovat nas team
ja tiez moc casto netipujem vitazstva colorada (aj ked by som asi mal zacat, zatial sa im dari... :D )
ale ako vravim - je to na vas, ked to tak citite ja s tym problem nemam :wink:
ajajaj, tak dnesok nam vazne prilis nevysiel :-(
vyzera to na 12 bodov, mam obavy ze niektore teamy pod nami by nas mohli minimalne dobehnut

no nevadi, kazdy ma obcas slabsi den, ide sa dalej, dokonca kola je este kopec dni, treba zabrat :povzbudzovanie:
dnes to vdaka pipovi a Ohlundovi bude za 14 bodov - myslim ze vzhladom na vysledky celkom slusne skore :thumbsup:
dnes by to malo byt za priemernych 24 bodov...
uvidime co predviedla konkurencia, lahko sa moze stat ze sa v tabulke prepadneme pod ciaru :-P
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG