Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaroslav Halak
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
tak toto je fakt sila
toto je ako zly sen
tak predsa vedenie Montrealu poslalo Halaka na farmu
chudak Jaro
tak od 8 januara bol povolany do prveho timu a od tej doby do hry zasiahol len o 4 dni nerskor a to len na 20 minut v prehratom zapase proti Rangers
; no to ho ani nemuseli volat z farmy ked skoro cely mesiac zahrieval len lavicku na striedacke
tak toto si Jaro nezasluzil od Montrealu
akoze v pohode Huetovi sa teraz dari chyta v dobrej forme ale sem tam ho mohol striedat Jaro
no a teraz ked miesto Jara do prveho timu nahradili Price ten urcite dostane ovela viac sanci ako Jaro za ten mesiac co bol v Montreale takze to nebude fer
Pricea za jeho posl. vykony v drese Habs poslali na farmu, kde si vsak nepocinal bohvieako a opät je hore..sancu mal jaro rozhodne dostat
asi vedenie Montrealu zabudlo na minulu sezonu ked sa Montreal pred koncom zakladnej sezony nachadzal v totalnej prdeli a iba zazrak by ich dostal do PO tak vtedy im bol dobry aj Jaro ked si ho povalali k sebe sice ani jeho prichodom sa nepodarilo timu postupit do PO ale nechybalo tomu vela..ved jaro bol vtedy ako ich spasitel zo 16 zapasov im vychytal 10 vyhier a vychytal asi jedno ciste konto alebo 2 uz neviem presne a dokonca hned prvy zapas co chytal im vychytal vitazstvo a to po samostatnych najazdoch takze chybalo len malo bodikov aby sa za pomoci Jara Montreal dostal do PO, ale na tieto jeho vykony z minulej sezony asi Montreal zabudol alebo nezabudol proste ale ich to netrapi co bolo minulu sezonu mozu sa hanbit
akoze v pohode Huetovi sa teraz dari chyta v dobrej forme ale sem tam ho mohol striedat Jaro
asi vedenie Montrealu zabudlo na minulu sezonu ked sa Montreal pred koncom zakladnej sezony nachadzal v totalnej prdeli a iba zazrak by ich dostal do PO tak vtedy im bol dobry aj Jaro ked si ho povalali k sebe sice ani jeho prichodom sa nepodarilo timu postupit do PO ale nechybalo tomu vela..ved jaro bol vtedy ako ich spasitel zo 16 zapasov im vychytal 10 vyhier a vychytal asi jedno ciste konto alebo 2 uz neviem presne a dokonca hned prvy zapas co chytal im vychytal vitazstvo a to po samostatnych najazdoch takze chybalo len malo bodikov aby sa za pomoci Jara Montreal dostal do PO, ale na tieto jeho vykony z minulej sezony asi Montreal zabudol alebo nezabudol proste ale ich to netrapi co bolo minulu sezonu mozu sa hanbit
Toto je neskutocne!!!!!!Price by mal nastupit uz dnes proti Torontu!!!!
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=352545
Je.em vsetkych z vedenia,nech sa im toto (pre mna nepochopitelne) pocinanie vrati..S.urveni hajzli...
Inak Jaro 1 hviezda zapasu proti Lake Erie!!!!!!
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=352545
Je.em vsetkych z vedenia,nech sa im toto (pre mna nepochopitelne) pocinanie vrati..S.urveni hajzli...
Inak Jaro 1 hviezda zapasu proti Lake Erie!!!!!!
Jaroslav Halák sa naposledy v hlavnom tíme Montrealu Canadiens zdržal celkom dlho, no v NHL za ten čas stihol odohrať iba 2 tretiny. Jednotka Montrealu Cristobal Huet má teraz výbornú formu, ktorá ťažko pustí dvojku tohto tímu do brány. Aspoň tak to bolo v prípade Haláka. Uvidíme, ako sa tréner zachová pri kanadskej nádeji s menom Carey Price, ktorý vystriedal Haláka na lavičke Canadiens.
Je možné, že v tomto prípade sa bude chovať trochu ináč, ako k nášmu reprezentantovi, pretože ako je známe, Price je v Montreale veľmi populárny a on by sa mal stať nasledovníkom brankárskej legendy tohto klubu Patricka Roya. Jaroslav Halák má teda opäť možnosť pravidelne nastupovať za Hamilton Bulldogs a pomôcť mu v jeho ťažení za playoff. Posledný víťaz Calderovho pohára sa ale musí veľmi posnažiť, aby sa aspoň dostal do playoff. Momentálne má tento klub na konte 50 bodov a v Západnej konferencii sa nachádza na 10. mieste. Na ôsme postupové miesto to však nemajú ďaleko, pretože od neho ich momentálne delia iba 2 body. No záujemcov je oveľa viac, takže do konca základnej sezóny to bude ešte určite veľmi zaujímavé.
Halák je už však trochu rozčarovaný z toho, že v tejto sezóne bol povolaný do prvé tímu Montrealu Canadiens už druhý krát, no ani raz si poriadne nezachytal. Prvýkrát dostal pozvánku 3. decembra minulého roku a vtedy sa tam zdržal 12 dní. Druhýkrát prišla pozvánka 8. januára a takmer po mesiaci, 4. februára, sa jeho druhý pokus v Montreale skončil. „Cítim sa ak hračka jo-jo,“ povedal Halák pred utorňajším tréningom Hamiltonu Bulldogs. „Myslel som si, že ma zavolali preto, pretože som hral dobre. Takže som dúfal, že dostanem príležitosť aspoň v jednom zápase. Ale to sa nestalo. Možno dostanem šancu nabudúce, alebo v nasledujúcej sezóne.“
Hlavný tréner Hamiltonu Don Lever by nebol prekvapený, ak by Montreal ešte v tejto sezóne opäť skúsil prestriedať Haláka s Pricom. „Ak sa rozhodnú pokračovať naďalej s Huetom a ten bude chytať dobre, nebol by som prekvapený, ak by poslali Careyho späť. Aby nevyšiel zo zápasového rytmu.“ Oddýchnutý Halák je však nabudený, pretože si dlho v žiadnom zápase nezachytal a preto chce teraz dokázať, že je stále jednotkou aspoň v tomto klube. „Je to takmer mesiac, čo som naposledy hral, takže sa musím dostať do formy,“ povedal Halák pre denník Hamilton Spectator. „Budem sa snažiť všetko riešiť jednoducho.“ (hokejportal)
Je možné, že v tomto prípade sa bude chovať trochu ináč, ako k nášmu reprezentantovi, pretože ako je známe, Price je v Montreale veľmi populárny a on by sa mal stať nasledovníkom brankárskej legendy tohto klubu Patricka Roya. Jaroslav Halák má teda opäť možnosť pravidelne nastupovať za Hamilton Bulldogs a pomôcť mu v jeho ťažení za playoff. Posledný víťaz Calderovho pohára sa ale musí veľmi posnažiť, aby sa aspoň dostal do playoff. Momentálne má tento klub na konte 50 bodov a v Západnej konferencii sa nachádza na 10. mieste. Na ôsme postupové miesto to však nemajú ďaleko, pretože od neho ich momentálne delia iba 2 body. No záujemcov je oveľa viac, takže do konca základnej sezóny to bude ešte určite veľmi zaujímavé.
Halák je už však trochu rozčarovaný z toho, že v tejto sezóne bol povolaný do prvé tímu Montrealu Canadiens už druhý krát, no ani raz si poriadne nezachytal. Prvýkrát dostal pozvánku 3. decembra minulého roku a vtedy sa tam zdržal 12 dní. Druhýkrát prišla pozvánka 8. januára a takmer po mesiaci, 4. februára, sa jeho druhý pokus v Montreale skončil. „Cítim sa ak hračka jo-jo,“ povedal Halák pred utorňajším tréningom Hamiltonu Bulldogs. „Myslel som si, že ma zavolali preto, pretože som hral dobre. Takže som dúfal, že dostanem príležitosť aspoň v jednom zápase. Ale to sa nestalo. Možno dostanem šancu nabudúce, alebo v nasledujúcej sezóne.“
Hlavný tréner Hamiltonu Don Lever by nebol prekvapený, ak by Montreal ešte v tejto sezóne opäť skúsil prestriedať Haláka s Pricom. „Ak sa rozhodnú pokračovať naďalej s Huetom a ten bude chytať dobre, nebol by som prekvapený, ak by poslali Careyho späť. Aby nevyšiel zo zápasového rytmu.“ Oddýchnutý Halák je však nabudený, pretože si dlho v žiadnom zápase nezachytal a preto chce teraz dokázať, že je stále jednotkou aspoň v tomto klube. „Je to takmer mesiac, čo som naposledy hral, takže sa musím dostať do formy,“ povedal Halák pre denník Hamilton Spectator. „Budem sa snažiť všetko riešiť jednoducho.“ (hokejportal)
Suhlasim s vami vsetkymi !!! tak tak hanba Montrealu...toto si zapamatam navzdy co teraz urobili a co robia vkuse....u mna montreal skoncil a dufam ze tam Hossa nepojde
Jardo si zasluzil zahrať aspon v jednučkom zapase sakra...ale neva na farme zase bude čarovať a potom ho nejaky klub v nhl-ke zobere a bude na tom lepsie ako Carey price ... Huet ani Careyho nepusti dobranky...v to dufam a aj ked tak uvidime ako sa bude careymu dariť
A inač kukal som statistiky tak Jaro ma v nhl-ke v tejto sezone 40 minut odohratych a ma cez 94 percentuanu uspesnost ...hmm nechapem na co habs cakaju ale oni asik maju vsetko naplanovane a aj keby mal jaro 100 percentne statistiky v nhl-ke a aj v ahl-ke tak nebude chytať v nhl-ke .... ale jaro ked to vsetko v montreale prežije v pohode a forma mu neklesne takymyto sprostymi a nelogickymi tahmo habs tak bude lepsi než Carey a este len ukaže aku chybu delali habs....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....TAk drzim palce Jarovi a velke FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUj habs
GO go jaro a dostan Hamilton do PO
:slovakia2:
A inač kukal som statistiky tak Jaro ma v nhl-ke v tejto sezone 40 minut odohratych a ma cez 94 percentuanu uspesnost ...hmm nechapem na co habs cakaju ale oni asik maju vsetko naplanovane a aj keby mal jaro 100 percentne statistiky v nhl-ke a aj v ahl-ke tak nebude chytať v nhl-ke .... ale jaro ked to vsetko v montreale prežije v pohode a forma mu neklesne takymyto sprostymi a nelogickymi tahmo habs tak bude lepsi než Carey a este len ukaže aku chybu delali habs....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....TAk drzim palce Jarovi a velke FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUj habs
GO go jaro a dostan Hamilton do PO
Jaroslav Halak s hokejom zacinal v bratislavskom time HK Ruzinov neskor hraval za HC Slovan Bratislava draftoval ho klub NHL Montreal Canadiens ako 271 volbu vo vstupnom drafte v roku 2003 sezonu 2006/07 zacal na farme Montrealu Hemilton Bulldogs a zo siestimi shut-outmi bol najlepsim brankarom celej sutaze bol nominovany aj do zapasu hviezd po neuspesnych vykonoch a zraneni brankara Christobala Hueta bol vo februari 2007 bol povolany do prveho timu a stal sa tak stvrtym slovenskym brankarom v NHL po Janovi Lasakovi Rastislavovi Stanovi a Petovi Budajovi
Fakt ma na tom serie to ze Halak na NHL podla mna velmi pravdepodobne ma a myslim ze je lepsi ako dost priemerny Budaj a ma sancu to dalej dotiahnut. Lenze na presadenie sa v nhl treba aj spravnu zhodu okolnosti a moze sa stat ze pri zhode okolnosti tu sancu ani nedostanes a to nechcem aby sa stalo halakovi. Budaj by vo vela inych kluboch nechytal skor ma stastie ze tam nie je nikto lepsi a aj drahemu Theodorovi sa vobec nedarilo.coloradcan píše:....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....
Suhlasim,ale u Budaja by som povedal,ze ma talent,len celu jeho karieru sprevadzaju nevyrovnane vykony.Podla mna sa to casom zlepsi.Otazka je vsak,ze ci bude mat este tolko prilezitosti.Ja verim,ze ano.debil píše:Fakt ma na tom serie to ze Halak na NHL podla mna velmi pravdepodobne ma a myslim ze je lepsi ako dost priemerny Budaj a ma sancu to dalej dotiahnut. Lenze na presadenie sa v nhl treba aj spravnu zhodu okolnosti a moze sa stat ze pri zhode okolnosti tu sancu ani nedostanes a to nechcem aby sa stalo halakovi. Budaj by vo vela inych kluboch nechytal skor ma stastie ze tam nie je nikto lepsi a aj drahemu Theodorovi sa vobec nedarilo.coloradcan píše:....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....
Ale spat k Halakovi.V noci podal opat solidny vykon,ale prehral.Inkasoval 3X z 35 striel....Hamilton prehral s Torontom 3:0....
Proto je vážně nepochopitelné,že Jardovi dali červenou a do branky ho nepustili
Podle mne by to udělat měli.Price je zatim mladý a bude ještě pár sezon trvat než se z něho stane špičkový brankář.
Jarda tu klidně začas může nahradit Hueta,Tak nechápu
K tej rotacii dojde len vtedy,ak Huet bude ziarit a Price nebude chytavat.Aj pri tej prvej rotacii som si naivne myslel,ze je to sanca pre Halaka,ale ono to bolo preto,aby sa to decko rozchytalo.....Radsej nech dochyta Jaro v Hamiltone,ako by mal sediet na lavicke.....teda ak nedojde k trejdu....MTL pomaly "zabija " talenty(Halak,Danis)
Jaro podava stabilne a vyborne vykony a uz je aj najlepsim brankarom v AHL.Len nech tak pokracuje,navyse HAM hra tiez dobre....
Suhlasim,ze by mal odchytat PO,lebo aj minulu sezonu mal radsej ostat v AHL a to co ziskal Price,mal mat Jaro.Namiesto toho vysedaval na striedacke na "nejakych" MS...........
Suhlasim,ze by mal odchytat PO,lebo aj minulu sezonu mal radsej ostat v AHL a to co ziskal Price,mal mat Jaro.Namiesto toho vysedaval na striedacke na "nejakych" MS...........
Yaroslav opat podal spolahlivy vykon a pomohol dogs k vitazstvu nad Torontom.HAM vyhrali 3:1.Na Jara mierilo len 15 striel a inkasoval raz.
Podla mna by mal byt Jaro vyhlaseny za jednu hviezd tyzdna.....
Nakoniec jedna citacia z Habs fora:
"The #1 goalie in the AHL right now."
Podla mna by mal byt Jaro vyhlaseny za jednu hviezd tyzdna.....
Nakoniec jedna citacia z Habs fora:
"The #1 goalie in the AHL right now."
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé