Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

:( Říkate Halák zpátky do AHL.Hm,to je tedy od vedení docela pěkný podraz. Nemůžu se ubránit dojmu,že se vedení před pojančenou veřejností snaží za každou cenu protěžovat Price a krýt jeho současnou slabší formu.Přitom fanoušci mají také Jardu Haláka rádi.Vážně nechápu proč je teď Price druhý brankář.Je to vážně nelogické a jestli ho do zápasu postaví,tak tomu nebudu rozumět vůbec.Pořádně nechytal ani v AHL,krom posledních dvou zápasů s Manitobou.Jen se mrkněte na jeho procentuální úspěšnost 87,8% a průměr 3,29.Bída!!!!!!V předposledním zápase sice dostal jeden gol a v posledním zápase vychytal 0.Ovšem oba zápasy byly s Manitobou,což je soupeř na kterého Hamilton obvykle umí zahrát.Pokud přijede někdo lepší,třeba Syracuse či Toronto tak dostali vždycky nářez a Price si nesl pytel golů domů.A to je Severní divize,kde hraje Hamilton,ze všech divizí jednoznačně nejslabší.Vůči Halákovi to není fér.Je sice pravda,že si v AHL zachytá,ale pro Jardu je to krok zpátky.Zřejmě ho odepsali a to mě vážně mrzí!!!!!To je škoda,přál jsem si aby Jarda za nás chytal!!!!!!!!
tak toto je fakt sila :evil: toto je ako zly sen :evil: tak predsa vedenie Montrealu poslalo Halaka na farmu :| chudak Jaro :cry: tak od 8 januara bol povolany do prveho timu a od tej doby do hry zasiahol len o 4 dni nerskor a to len na 20 minut v prehratom zapase proti Rangers :cry:; no to ho ani nemuseli volat z farmy ked skoro cely mesiac zahrieval len lavicku na striedacke :x tak toto si Jaro nezasluzil od Montrealu :evil:
akoze v pohode Huetovi sa teraz dari chyta v dobrej forme ale sem tam ho mohol striedat Jaro :( no a teraz ked miesto Jara do prveho timu nahradili Price ten urcite dostane ovela viac sanci ako Jaro za ten mesiac co bol v Montreale takze to nebude fer :!: Pricea za jeho posl. vykony v drese Habs poslali na farmu, kde si vsak nepocinal bohvieako a opät je hore..sancu mal jaro rozhodne dostat :!:
asi vedenie Montrealu zabudlo na minulu sezonu ked sa Montreal pred koncom zakladnej sezony nachadzal v totalnej prdeli a iba zazrak by ich dostal do PO tak vtedy im bol dobry aj Jaro ked si ho povalali k sebe sice ani jeho prichodom sa nepodarilo timu postupit do PO ale nechybalo tomu vela..ved jaro bol vtedy ako ich spasitel zo 16 zapasov im vychytal 10 vyhier a vychytal asi jedno ciste konto alebo 2 uz neviem presne a dokonca hned prvy zapas co chytal im vychytal vitazstvo a to po samostatnych najazdoch takze chybalo len malo bodikov aby sa za pomoci Jara Montreal dostal do PO, ale na tieto jeho vykony z minulej sezony asi Montreal zabudol alebo nezabudol proste ale ich to netrapi co bolo minulu sezonu mozu sa hanbit :thumbsdown:
Toto je neskutocne!!!!!!Price by mal nastupit uz dnes proti Torontu!!!!
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=352545
Je.em vsetkych z vedenia,nech sa im toto (pre mna nepochopitelne) pocinanie vrati..S.urveni hajzli...

Inak Jaro 1 hviezda zapasu proti Lake Erie!!!!!!
to je fakt v prdeli! :censored: takymito tahmi pise Montreal u mna - co ma 2x netesi!..nechcem byt protivny, ci nejako zaujaty (to nie je o tom), ale dufam, ze ak nastupi Careyinko, ze mu hraci TOR nasukaju aspon 8 golovych listkov! :beee:
:( Četl jsem Priceho nominaci na Toronto, už včera.Souhlasim,velká nespravedlnost vůči Jardovi.Kroky vedení nejsou vůbec správné a aby to nakonec nedopadlo jako kdysi s Haškem,v Chicagu.Ti ho vyměnili za bezejmeného golmana do Buffala a nakonec si drbali hlavu.Neupírám Pricemu talent,ale zatim se mi jeví Halák lepší.Tak nechápu proč ho zbrkle odepsali a trápí ho na farmě.Na co čekají?Až půjde výkonnostně dolů,a nebo až nám definitivně uteče?Každému přece musí být jasné,že po něm sáhne řada klubů.Může dělat z fleku dvojku,dokonce při troše odvahy dokonce i prvního brankáře.To prokázal už loni.Zato že neni kanaďan nemůže a víc se mu vytknout nedá.Vážně nepochopitélné.Myslel jsem si,že vedení výběru golmanů rozumí v plné míře se správně rozhoduje.V minulosti tomu tak obvykle bylo.Dryden,Roy,Hacket,Herron,Moog,Huet vynikající výběr golmanů Montrealu.Ani Thibault nebyl špatný golman,pouze na něj navalili větší očekávání,než mohl po charizmatickém Roy zvládnout.Nakonec i ten Theodore tu jistý čas chytal výborně,než mu vlezla sláva do hlavy a šel výkonnostně dolů.Ovšem s Halákem se pěkně sekli.Nechali se ovlivnit velkým očekáváním veřejnosti,bez ohledu na skutečnou výkonnost.Škoda,to nás za čas bude určitě mrzet!!!!
Jaroslav Halák sa naposledy v hlavnom tíme Montrealu Canadiens zdržal celkom dlho, no v NHL za ten čas stihol odohrať iba 2 tretiny. Jednotka Montrealu Cristobal Huet má teraz výbornú formu, ktorá ťažko pustí dvojku tohto tímu do brány. Aspoň tak to bolo v prípade Haláka. Uvidíme, ako sa tréner zachová pri kanadskej nádeji s menom Carey Price, ktorý vystriedal Haláka na lavičke Canadiens.

Je možné, že v tomto prípade sa bude chovať trochu ináč, ako k nášmu reprezentantovi, pretože ako je známe, Price je v Montreale veľmi populárny a on by sa mal stať nasledovníkom brankárskej legendy tohto klubu Patricka Roya. Jaroslav Halák má teda opäť možnosť pravidelne nastupovať za Hamilton Bulldogs a pomôcť mu v jeho ťažení za playoff. Posledný víťaz Calderovho pohára sa ale musí veľmi posnažiť, aby sa aspoň dostal do playoff. Momentálne má tento klub na konte 50 bodov a v Západnej konferencii sa nachádza na 10. mieste. Na ôsme postupové miesto to však nemajú ďaleko, pretože od neho ich momentálne delia iba 2 body. No záujemcov je oveľa viac, takže do konca základnej sezóny to bude ešte určite veľmi zaujímavé.

Halák je už však trochu rozčarovaný z toho, že v tejto sezóne bol povolaný do prvé tímu Montrealu Canadiens už druhý krát, no ani raz si poriadne nezachytal. Prvýkrát dostal pozvánku 3. decembra minulého roku a vtedy sa tam zdržal 12 dní. Druhýkrát prišla pozvánka 8. januára a takmer po mesiaci, 4. februára, sa jeho druhý pokus v Montreale skončil. Cítim sa ak hračka jo-jo,“ povedal Halák pred utorňajším tréningom Hamiltonu Bulldogs. „Myslel som si, že ma zavolali preto, pretože som hral dobre. Takže som dúfal, že dostanem príležitosť aspoň v jednom zápase. Ale to sa nestalo. Možno dostanem šancu nabudúce, alebo v nasledujúcej sezóne.“

Hlavný tréner Hamiltonu Don Lever by nebol prekvapený, ak by Montreal ešte v tejto sezóne opäť skúsil prestriedať Haláka s Pricom. „Ak sa rozhodnú pokračovať naďalej s Huetom a ten bude chytať dobre, nebol by som prekvapený, ak by poslali Careyho späť. Aby nevyšiel zo zápasového rytmu.“ Oddýchnutý Halák je však nabudený, pretože si dlho v žiadnom zápase nezachytal a preto chce teraz dokázať, že je stále jednotkou aspoň v tomto klube. „Je to takmer mesiac, čo som naposledy hral, takže sa musím dostať do formy,“ povedal Halák pre denník Hamilton Spectator. „Budem sa snažiť všetko riešiť jednoducho.“ (hokejportal)
Suhlasim s vami vsetkymi !!! tak tak hanba Montrealu...toto si zapamatam navzdy co teraz urobili a co robia vkuse....u mna montreal skoncil a dufam ze tam Hossa nepojde :box: Jardo si zasluzil zahrať aspon v jednučkom zapase sakra...ale neva na farme zase bude čarovať a potom ho nejaky klub v nhl-ke zobere a bude na tom lepsie ako Carey price ... Huet ani Careyho nepusti dobranky...v to dufam a aj ked tak uvidime ako sa bude careymu dariť :|

A inač kukal som statistiky tak Jaro ma v nhl-ke v tejto sezone 40 minut odohratych a ma cez 94 percentuanu uspesnost ...hmm nechapem na co habs cakaju ale oni asik maju vsetko naplanovane a aj keby mal jaro 100 percentne statistiky v nhl-ke a aj v ahl-ke tak nebude chytať v nhl-ke .... ale jaro ked to vsetko v montreale prežije v pohode a forma mu neklesne takymyto sprostymi a nelogickymi tahmo habs tak bude lepsi než Carey a este len ukaže aku chybu delali habs....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....TAk drzim palce Jarovi a velke FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUj habs :bitka3:

GO go jaro a dostan Hamilton do PO :vitaz: :slovakia2:
Jaroslav Halak s hokejom zacinal v bratislavskom time HK Ruzinov neskor hraval za HC Slovan Bratislava draftoval ho klub NHL Montreal Canadiens ako 271 volbu vo vstupnom drafte v roku 2003 sezonu 2006/07 zacal na farme Montrealu Hemilton Bulldogs a zo siestimi shut-outmi bol najlepsim brankarom celej sutaze bol nominovany aj do zapasu hviezd po neuspesnych vykonoch a zraneni brankara Christobala Hueta bol vo februari 2007 bol povolany do prveho timu a stal sa tak stvrtym slovenskym brankarom v NHL po Janovi Lasakovi Rastislavovi Stanovi a Petovi Budajovi
coloradcan píše:....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....
Fakt ma na tom serie to ze Halak na NHL podla mna velmi pravdepodobne ma a myslim ze je lepsi ako dost priemerny Budaj a ma sancu to dalej dotiahnut. Lenze na presadenie sa v nhl treba aj spravnu zhodu okolnosti a moze sa stat ze pri zhode okolnosti tu sancu ani nedostanes a to nechcem aby sa stalo halakovi. Budaj by vo vela inych kluboch nechytal skor ma stastie ze tam nie je nikto lepsi a aj drahemu Theodorovi sa vobec nedarilo.
debil píše:
coloradcan píše:....Jaro je skryty velky ale velky talent a myslim ze to uz aj ukazal v minulej sezone a ze to ukazuje uz dosť dlho a je otazka casu kedy bude excelovať ....
Fakt ma na tom serie to ze Halak na NHL podla mna velmi pravdepodobne ma a myslim ze je lepsi ako dost priemerny Budaj a ma sancu to dalej dotiahnut. Lenze na presadenie sa v nhl treba aj spravnu zhodu okolnosti a moze sa stat ze pri zhode okolnosti tu sancu ani nedostanes a to nechcem aby sa stalo halakovi. Budaj by vo vela inych kluboch nechytal skor ma stastie ze tam nie je nikto lepsi a aj drahemu Theodorovi sa vobec nedarilo.
Suhlasim,ale u Budaja by som povedal,ze ma talent,len celu jeho karieru sprevadzaju nevyrovnane vykony.Podla mna sa to casom zlepsi.Otazka je vsak,ze ci bude mat este tolko prilezitosti.Ja verim,ze ano.
Ale spat k Halakovi.V noci podal opat solidny vykon,ale prehral.Inkasoval 3X z 35 striel....Hamilton prehral s Torontom 3:0....
:) Souhlasim.Jarda Halák je rozhodně talent.Poslední zápas v Hamiltonu mu sice příliš nevyšel/dostal tři goly od Toronta Marlies a Hamilton 0-3 prohrál/,ale jinak nelze,než hoši s vámi souhlasit.Podle mne je lepší než Price.Rozhodně byl jistější při střelách z dálky a to i tehdy,když měl zakrytý výhled.V brankovišti je jistý a působí flegmatickým dojmem.Jen tak ho něco nerozhází.Uklidní mužstvo,zato ho strašně cenim.Celkem i solidně rozehrával hokejkou.S tím mají brankáři,často problém.Samozřejmě ani on se nevyvaroval chyb,ale nebylo to tak strašné.Ovšem to nic neznamená.V tomto směru je tragický i Huet.Při jeho rozehrávání z pasma trnu.
Proto je vážně nepochopitelné,že Jardovi dali červenou a do branky ho nepustili :sad2: .Nechci,aby ho zkazili.Bylo by to vážně škoda.Doufám že se potvrdí slova trenéra Don Lever který říká ,,že by nebol prekvapený, ak by Montreal ešte v tejto sezóne opäť skúsil prestriedať Haláka s Pricom." viz cepi
Podle mne by to udělat měli.Price je zatim mladý a bude ještě pár sezon trvat než se z něho stane špičkový brankář.
Jarda tu klidně začas může nahradit Hueta,Tak nechápu :sad2: ,proč se ho vzdávat!!!!!
K tej rotacii dojde len vtedy,ak Huet bude ziarit a Price nebude chytavat.Aj pri tej prvej rotacii som si naivne myslel,ze je to sanca pre Halaka,ale ono to bolo preto,aby sa to decko rozchytalo.....Radsej nech dochyta Jaro v Hamiltone,ako by mal sediet na lavicke.....teda ak nedojde k trejdu....MTL pomaly "zabija " talenty(Halak,Danis)
Jarovi sa v poslednom zapase moc nedarilo.Inkasoval 4 goly z 27 striel a pripisal si dalsiu prehru.....
Teraz bude hrat Hamilton 3 zapasy za tri dni,tak Jaro si moze pekne zachytat.Nech sa dari!!!!
kedze je jaro opat len na farme, tak presuvam temu do Slovaci v nizsich sutaziach... :(
uz by mohol prist jarov trejd...este 9 dni a budeme vediet.
Po piatkovom zapase,v ktorom chytal Danis,nastupil aj vo vcerajsom,co ma dost prekvapilo,ale po tretom gole nastupil do brany Jaro a neinkasoval ani raz z 22 striel a vychytal vitazstvo HAM po najzadoch....Dnes hraju HAM opat,tak dufam,ze Jaro nastupi a poda supervykon.
Jaro chytal aj vcerajsom zapase a svojim vykonom pomohol k vitazstvu Hamiltonu nad Rochesterom 4:1.Jaro inkasoval iba raz z 34 striel a stal sa druhou hviezdou zapasu!
Dalsi dobry vykon a dalsie vitazstvo..Tentokrat HAM porazil Iowu 4:2...Jaro inkasoval 2x z 36 striel...Dogs sa opat priblizili k PO....

Jaro sa uz nachadza na cele statistik brankarov(svs% 2. a AVG 6.)
Podla dnesnych statistik vedie celu sutaz v % uspesnosti zaasahov a je 3-4 v gole na zapas. attaboy! V nocnom zapase 1 gol z 26 striel a vyhra. Tak to je vyborne. Nech tam odchyta cele playoff lebo s tym neviem ci ma skusenost.
Jaro podava stabilne a vyborne vykony a uz je aj najlepsim brankarom v AHL.Len nech tak pokracuje,navyse HAM hra tiez dobre....
Suhlasim,ze by mal odchytat PO,lebo aj minulu sezonu mal radsej ostat v AHL a to co ziskal Price,mal mat Jaro.Namiesto toho vysedaval na striedacke na "nejakych" MS...........
:) No musím uznat Alexi,že s příchodem Haláka na farmu,se její výsledky rapidně zlepšili.Pokud se Hamilton do PO skutečně probojuje,tak budu opravdu zvědavý jak mu to půjde.Jeho výkony budeme moci porovnat s loňskými Carey Price.A nebudeme si nic nalhávat,laťka je to hodně vysoká.Jestli i on by loni vychytal Calder cup nevim,ale uznávám,že měl formu a v Canadiens rozhodně nezklamal.Mě víc štve to jeho letošní chvilkové přeřazení do Montrealu,kde nedostal ani jednou na celý zápas šanci.To mě přišlo od vedení HABS nedůstojné a nevděčné.Halák rozhodně 1-2 zápasy mohl naostro odchytat.Vůbec nic by se nestalo!!!!!!Jsem přesvědčen,že by nezklamal!!!!!!!!
Jaro v noci opat podal kvalitny vykon.Inkasoval 2x z 37 striel.Bol vyhlaseny za 2 hviezdu zapasu.Hamilton vsak prehral s Houstonom 2:1 pp....
Yaroslav opat podal spolahlivy vykon a pomohol dogs k vitazstvu nad Torontom.HAM vyhrali 3:1.Na Jara mierilo len 15 striel a inkasoval raz.
Podla mna by mal byt Jaro vyhlaseny za jednu hviezd tyzdna.....
Nakoniec jedna citacia z Habs fora:
"The #1 goalie in the AHL right now." :cool:
temu presuvam opat medzi Slovakov v NHL :)
na konci minulosezonnej zakladnej casti sa pri Huetovom zraneni Jaro ukazal v dobrom svetle, no a tento rok Hueta vymenili do WSH, co znamena ze nas borec ma sancu zopakovat minuly rok :cool: . Jedinou prekazkou je uz len Price :thumbsdown:
Spravne. halak bol samozrejme povolany do acka a robi dvojku montrealu uz dnes s atlantou.
a Galaxia bude tento zapas vysielat :). Supr. Vsetci povinne fandime strelcom Trashers, aby vyhnali z branky Pricea
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS