Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Treba mysliet pozitivne. Najblizsich sedem zapasov vyhrat a bude to ok.
All MacInnis v najkrajsom drese v historii klubu podla mna teda. Mohli by sme niekedy hrat v tychto retro dresoch to by bolo ozaj skvele. Treba zacat inac hrat, Kiprusoff ma slabe cisla zatial ale nie je to az tak jeho chyba, tim mu velmi pomaha. Dufam ze gaborika este dnes budu bolet gule a nebude hrat.
Obrázek
debil píše:All MacInnis v najkrajsom drese v historii klubu podla mna teda. Mohli by sme niekedy hrat v tychto retro dresoch to by bolo ozaj skvele. Treba zacat inac hrat, Kiprusoff ma slabe cisla zatial ale nie je to az tak jeho chyba, tim mu velmi pomaha. Dufam ze gaborika este dnes budu bolet gule a nebude hrat.
ha ha ha vtipne :evil: :evil: :evil: tie gule si si mohol odpustit,viem ze ma problemy so slabinami ale takto drzo písat nemusis... :evil: :nasraty: A mimochodom Flames vyhrali z poslednych 11tich domacich zapasov proti Wild 10,hádam si statistiku vylepsime.
Minnesota1 píše:
ha ha ha vtipne :evil: :evil: :evil: tie gule si si mohol odpustit,viem ze ma problemy so slabinami ale takto drzo písat nemusis... :evil: :nasraty: A mimochodom Flames vyhrali z poslednych 11tich domacich zapasov proti Wild 10,hádam si statistiku vylepsime.
Asi s Palom spolu santili z toho tie "zranenia". :o

Len pre zaujimavost pripajam asi najbohovskejsi topic co som za poslednu dobu videl. Ozaj duchaplne. :D http://forums.edmontonoilers.com/index. ... opic=37014
debil píše:Asi s Palom spolu santili z toho tie "zranenia". :o
:D :angel:
no pekne sa tam navzajom typkova hecuju, Flames, Oilers, ci Avalanche :D

aj tudlec to je zaujimave, aj ked nic noveho :roll:

Funny
Lame
Arse-wipin'
Mickey Mouse
Easy to beat
Sucks!

mne padlo do oka toto :wub:

Obrázek
debil píše: Asi s Palom spolu santili z toho tie "zranenia". :o
:ban: :evil: :evil: :x :bitka3: :protest: :ferovka: :bitka2: :bitka: FLAMES= :ho*no:
Jaaj ja som tam chcel prave ten koloradsky link dat a nie ten edmontonsky. http://forums.coloradoavalanche.com/ind ... opic=37131

minesota nebud nasraty ved to je sranda, kukni jak som obhajoval gaborika oproti hossovi v danej teme.
Mozno preteba a pre inych to je sranda ale premna nie ked si robis prču z hracov a este takto. Calgary 1:1 Minnesota zatial ked v poslednej tretine vyrovnal Mikko Koivu :D ,ale Flames su strelecky aktivnejsi zatial
Este k zapasu s Nucks. uplnou zhodou okolnosti som videl tretiu tretinu. Yobudil som sa v noci na bolest zuba a tak som dal ibuprofen a zapal som hokej. Sme ich dost tlacili ale Nucks mali dobre zorganizovanu obranu a spolu s Luongom to zvladli. navyse Kiprusoff dostal z ojedinelej sance cim svojmu timu moc teda nepomohol.

Dnes teda dalsi zapas. Dufam ze budeme pokracovat v darovani bodov superovi. stale je to vsak lepsie ako prehrat po tom ako som bol jasne slabsi. Ked nevyhrame chcem vidiet :hit: a :fight: samozrejme obete s ackom na drse.
Colorado si uz nemoze dovolit vonku znovu prehrat po debakle 1:6 v Dallase a 1:4 v Minnesote zasa Calgary hra doma dost zle ked maju tusim 6W-10L A posledne meranie síl bolo COL 4:1 CGY.Podla mna bude tento zapas
CGY:COL X alebo 2
Uvidime dnes v zapase s Avs vec casto nevidanu? Skor nie ale bolo by to velmi zaujimave a ja to vrelo uvitam. Elitny obranca Dijon Phaneuf trenoval na treningu ako kridlo v utoku Iginla-Conroy-Phaneuf.

Pozitivom dnesnej noci je ze zapas sa hra o jednej nasho casu takze je to pozeratelne. Opet chcem vidiet hity a bitky, koloredo musi ten zapas boliet. Treba v tomto pridat.

Je to uz tusim piaty zapas s avs a odohralo sa 22 zapasov. Uz ma to zacina nudit, chcem vidiet zapasy s vychodnymi timami.

"Hlada sa top center" by mohlo zniet heslo poslednych dni. A rozhovory uz prebiehaju. Konkretne su na lane:

Patrick Marleau - to je kandidat GM, ktoreho uz trenoval v SJ
Oli Jokinen - to je zas kandidat trenera

http://calsun.canoe.ca/Sports/Hockey/20 ... 5-sun.html
vemte si Jokinena, ve Floridě mě už delší dobu pěkně otravuje. Nebýt jeho tak je Florida dvakrát slabší
Lecavalier-number4 píše:vemte si Jokinena, ve Floridě mě už delší dobu pěkně otravuje. Nebýt jeho tak je Florida dvakrát slabší

u trejdu je ale vzdy nejaka protihodnota a prave cielom trejdu je u oboch timov zlepsit kvalitu timu. Neviem co by chcela florida na vymenu. tak na fore Flames sme to tak stanovili ze maximalne mozme dat Langkowa + Boyda (mlady talent) + 1. resp 2.kolo draftu. Este ja osobne by som kludne operoval s tanguayom. Ak by florida chcela Tanguaya plus "nieco" ihned by som to zrealizoval.
Bijeme ich jak siroty zatial. 4:0, pomer striel 25:6.
nooo pekne ste ich tam rozpalili a ak sa to podari na ich domacom lade, klobucik dolu pred plamenmi 2:5

3 hviezdy zapasu: cisto plamenne :)

CGY 18 M.Lombardi (1+1)
CGY 6 C.Sarich (0+2)
CGY 33 A.Aucoin (1+0)
Debil ked chceš môžeš si dať do avataru tento obrázok,máš tam hned niekolkých hráčov naraz,tak neváhaj :wink:
Obrázek
Ohlund píše:Debil ked chceš môžeš si dať do avataru tento obrázok,máš tam hned niekolkých hráčov naraz,tak neváhaj :wink:
Obrázek
hh :lol: ,lol :lol2:
Pisal sa rok 1996. Generalny manazer Al Coates urobil vymenu, ktoru mu hordy fanusikov nemohli odpustit. "Fanuskovia ma nenavideli a podobne to bolo i u nas doma. Moje dve deti, dcera Katie a syn Jeff, Neuwendyka doslova milovali"........."Otec nemal v ten den mnoho priatelov a po psychickej stranke sme mu ani my nepomohli". Dnes sa Jarome Iginla stane hracom s najviac odohratymi zapasmi v drese klubu, konkretne 804 . Predbehne tak Alla McInnisa, cerstveho clena siene slavy. Co vsak este Jaromovi chyba ale co je v jeho silach dobehnut su historicke rebricky produktivity. Momentalne je treti v rebricku s 694 bodmi. pred nim su iba velikani All McInnis s 822 bodmy a vsetkym kraluje bozsky Theo Fleury s 830 bodmy. Nie je vsak pochyb ze dres s bondrovskym cislom 12 bude po skonceni kariery visiet pod strechou Saddledome.
tak Calgary Flames:no tak dost dobry team a ma mrzi ze colorado vdaka nim minulu sezonu nepostupili :cry: dufam ze tento rok to bude presne naopak !!! Colorado si viac zasluzilo bojoavat o Stanley Cup :clap:
Koniec 3:1. Neuveritelne Flames dali az tri goly vec nevidana. Opet prestrielany super 37:22, podobne ako v takmer vsetkych predchadzajucich zapasoch.
Dnes musime mily pekny picburg aj s fesakom Crosbym poriadne rozmlatit o mantinely. No je takmer iste ze bitke sa nevyhneme, ale to je dobre. Zatial tabulku poctu bitiek vedieme tak dufam ze potvrdime pozicie. Pens tam bude iba Laraque a u nas sa ma moze onho postarat viac hracov. urcite Eric ale aj Robyn napriklad by sa kludne mohol zapojit. Dobre by bolo dat Crosbymu openice hit taky Stevensovsky. Jej edno ci to bude Phaneuf, Regehr, Sarich, Hale nalozit im velmi tvrdo.

Ano a spojme svoje modlitby za to aby Keenan dostal rozum a nedaval Conroya do prveho utoku. A aby zachoval prvy utok z posledneho zapasu Huselius-Langkow-Iginla. Amen.
dnes pôjdu podla mna tucniaci dolu Obrázek

maju v nohach nie oddychovy suboj proti olejarikom, takze aj to zohra svoju rolu..pocitam s nanajvys bodom pre Pittsburgh, co som (pre istotu) potvrdil aj 2tipom v KTLke 1X :) a samozrejme, ze Vam budem drzat palec, kedze PIT riesi Vych. konferenciu..
Vcera sme vyhrali vdaka brankarovi. Inac bolo Chicago lepsie. Konecne sa na nas usmialo stastie, ked po niekolkych zapasoch kde sme boli lepsi sme smolne prehrali. Teraz treba kupit plavky ide sa na floridu huraa. Florida a Tampa a potom Carolina. Konecne nieco z vychodu. V januari Rangers, Islanders, vo februari nic, v marci washington,atlanta v aprili nic. Celkovo az sedem zapasov nas caka na vychode tuto sezonu. Z toho nasledujuce tri hned teraz.
Whats up?! Flames su negativnym prekvapenim sezony. Dobre, maju tazku diviziu, ale pod tym trenerom a navyse s tym kadrom (+/-) mali patrit ku poprednym muzstvam celej NHL. Daco timu chyba. Zeby poriadny obranca?
"Mali sme mať dva body," vyslovil po zápase veľkú pravdu domáci kapitán Olli Jokinen.

Florida prišla o bod v posledných sekundách hry, o to viac jej hráčov mrzeli nepremenené príležitosti. Miikka Kiprusoff v bránke Calgary zneškodnil 35 striel, vrátane troch záverečných nájazdov, a stal sa prvou hviezdou zápasu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO