Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Harrold nebol na farme? Ja som si ho v prvých zápasoch nevšimol tak som myslel, že je na farme. :)
ODonnel by mal mať 1 deň pauzu.
Koukni, že tam v nové sezóně nemá žádnou transakci: http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/play ... r_Harrold/ Od začátku fugoval jako healthy scratch: http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020028.HTM
I přesto, že Kings po první třetině prohrávali 0-3, dokázali se ve druhé třetině vrátit a otočit zápas na 4-3 :!: Potřetí za sebou ale ztratili vedení v poslední třetině a nakonec prohráli 4-5 až po nájezdech.

Zápas jsem neviděl, dlouho trvalo, než se mi atdhe.net vůbec načetl a potom se mi každých 5-10 vteřin sekal obraz (zvuk šel). Sopcast se mi nenačítal také, takže po první třetině jsem to i vcelku rád zabalil. Škoda, tyhle návraty do zápasů jsou nezapomenutelné.
Tiež som nevidel. Ešte ani hajlajty.
Ersberg sa asi nevyznamenal, zato Labs mal 1/30 :o :cool: .
Ešte k tomu obrat z 0:3 na 4:3. Mohlo to byť zaujímave.
LAK - CLB 3-0, konečně tedy po 3 porážkách výhra! A LaBarberito má dokonce shootout :o Ale chytal velmi dobře, měl několik vynikajících zákroků, klobouk dolů, jak se oproti začátku sezóny zlepšil :thumbsup: Zato Ersberg svoji pozici pravděpodobně na čas ztratí.

Zápas byl dost nudný, oba týmy vycházely především z pozorné defenzivy, po první třetině byl poměr střel 3-2 pro Kings, pak se hra přeci jen zvedla, ale stále tomu dost chybělo.

Kopitar si připsal 1 gól do prázdné branky (letos už druhý) a 1 asistenci na Calderův gól. Svůj teprve druhý gól v sezóně dal Simmonds, byl to zároveň vítezný gól.
hrali sme ako z pomocnej... :thumbsdown2:
Hrůza, děs :thumbsdown: Myslím, že s podobnýma výkonama to můžem rovnou zabalit :bitka: Hitchcock ven :a_von: Howson ať přivede pěkně hopem nějakýho ofenzivního obránce :bitka2:
Ale koho? Problémom je, že prakticky každý tím by chcel niekoho z trojice Brassard - Voráček - Filatov. :cry:

Tešila som sa na včerajší zápas ale adthe bolo proti mne, obraz mi hrozne sekal (zaujímavé, źe reklamy išli perfektne :lol2: ), tak som kukala zápas Edmonton - San José. Našťastie, v tretej tretine sa umúdril. Ale to čo som videla.... :thumbsdown:
Ja som ochotný vymeniť Hainseyho za jedného z nich. Síce som si na Rona zvykol, ale keď už v tom Columbuse hral :).
Atdhe.net v posledních dnech nějak blbne, včera naštěstí fungoval i sopcast.

mne vcera atdhe slapal na :good: :good: c.
ThrashersFan píše:Ja som ochotný vymeniť Hainseyho za jedného z nich. Síce som si na Rona zvykol, ale keď už v tom Columbuse hral :).
Rone, vrať se :cry: :D Četl jsem, že v atlantě se mu líbí, ale v columbusu to měl i blíž k aréně a samozřejmě si tam už zvyknul, já bych nebránil, aby se vrátil. Mohl by s sebou vzít i kovalčuka :lol2: a to už by takový voráček přicházel v úvahu
mt-svk píše:Ale koho? Problémom je, že prakticky každý tím by chcel niekoho z trojice Brassard - Voráček - Filatov. :cry:

Tešila som sa na včerajší zápas ale adthe bolo proti mne, obraz mi hrozne sekal (zaujímavé, źe reklamy išli perfektne :lol2: ), tak som kukala zápas Edmonton - San José. Našťastie, v tretej tretine sa umúdril. Ale to čo som videla.... :thumbsdown:
Já jsem zápas neviděl, vydržel jsem do 4:20 ale víc už ani ťuk :| Byl jsem už grogy, tak jsem nevydržel. Ale nelituji :D Mně se zase seká obraz při šancích a jde mi to o přerušeních :evil: :D
COL - LAK 6-1
Noc hrůzy, marně jsem se opět snažil naladit net, za stavu 0-3 jsem toho nechal a šel spát. Narozdíl od zápasu s Oilers není čeho litovat... Jsem zvědavý na highlighty, Labs měl zdá se několik spektakulárních zákroků :thumbsdown: Ale podle prvních ohlasů šlo o kolektivní kolaps...

Zdá se, že Kings už dochází dech, na začátku sezóny i přes porážky nepodávali až na výjimky špatné výkony, těch ale v poslední době přibývá. A to prosincem končí "snažší" část sezóny, kdy Kings hrají většinu zápasů dom, až v lednu začnou pořádné šňůry výjezdů, může to být ještě horší...

Zápas nedohrál Derek Armstrong, utrpěl blíže nespecifikované zranění po hitu McLeoda.
Richardson si rozřízl nohu o vlastní brusli, Armstrong má po hitu McLeoda bolesti hlavy a Ivanans má symptomy chřipky, Kings se tak konečně rozhodli povolar z Manchesteru Teddy Purcella.

Purcell se překvapivě nedostal z campu do prvního týmu, v Monarchs nejprve pokračoval v bezkrevných výkonech (2+3 v prvních 10 zápasech), pak se ovšem rozjel a v následujících 11 zápasech dal 8 gólů a 7 asistencí. V posledních 4 zápasech si ovšem připsal na své konto jen jednu přihrávku.

Kings mu musí udělat místo na soupisce, takže někdo ze zraněných by měl být určitě zapsán na listinu zraněných, zatím tam není nikdo (když pominu dlouhodobě zraněné Johnsona a Clicheho), pokud vím.
Proti St. Louis nastoupí poměrně hodně obměněná sestava:

O'Sullivan-Kopitar-Purcell
Calder-Stoll-Brown
Frolov-Handzus-Simmonds
Ivanans-Moller-Zeier

Quincey-Doughty
O'Donnell-Greene
Gauthier-Harrold

Ersberg

Takže Purcell rovnou z farmy do první lajny, to je docela nářez :shock: Jen to ovšem dokazuje, jak velké problémy mají Kings v ofenzivě...
Kings zničili Blues 6-2 :yahoo:

Opět jen škoda, že jsem většinu zápasu neviděl, od začátku prosince nemám na přenosy po netu štěstí (a rozhodně nejsem sám), aspoň poslední třetinu jsem "viděl" na justinu.

Velmi dlouho to Murrayovi trvalo, než ho konečně napadlo rozdělit Kopitara s Brownem a navíc Anžeho spojit s O´Sullivanem. Výsledek? Brown 1. hattrick v kariéře a Kopitar 2+1. Navíc celá řada Calder - Stoll - Brown vypadala víc než dobře. Ještě bych posunul Frolova do první řady místo Purcella a byla by to přesně stejná kombinace prvních útoků, na kterou jsem přišel i já v 2K9 :frajer2:

Z toho co jsem viděl, mě ještě navíc zaujal Doughty, měl několik skvělých momentů na obou stranách :good: Ve dvojici s Quinceyem (0+3) jsou smrtelně nebezpeční.
presne to ma napadlo, dať Frolova do 1. lajny ku Kopitarovi, myslím, že by to vyzeralo lepšie, predsa len dať hráča z farmy hneď do prvého útoku, je dosť nezvyčajné...
:clap: Skvelý výsledok.
Keď tak pozerám na 4. útok... Chudáčik Moller. :moj:
Luky: To teda hej :D
LAK - MIN 3-1.
Ze strany Kings podařený zápas a druhé vítězství v řadě. Skvěle si vedli oba brankáři, Kings vystřelili 43x, Wild 34x. Králům se začalo dařit v přesilovkách, z 5 příležitostí proměnili hned 2, z posledních 22 přesilovek byli celkově úspěšní 9x, což dává úspěšnost 40,9%!

Několik individuálních stats: Kopitar má v posledních 5 zápasech 7 bodů (5+2), O´Sullivan má z posledních 13 zápasů 11 bodů (4+7) a Brown stejně jako Kopitar 7 bodů v posledních 5 (3+4).

V 10 z 15 startů pustil Ersberg za svá záda 2 a méně gólů. Více než 3 góly obdržel jen jedenkrát v sezóně.

Nejlepším nahrávačem Kings je překvapivě obránce Quincey (16 asistencí).

Nejkrásnější moment zápasu? Btw nechápu, že tohle nebylo odpískáno jako high sticking :o

Simmonds sa vždy snaží nejako zaujať. :)
Škoda, že som nevidel tie posledné 2 zápasy. Teraz sa to u mňa obmedzuje iba na pozretie výsledkov. Ale cez prázdniny sa budem snažiť nevynechať ani jeden zápas. :twisted:
Jenom jestli bude kde se na ty zápasy dívat...

Kings se v době od 26. prosince do 5. ledna budou muset obejít bez Oscara Möllera, který se zúčastní juniorského mistrovství světa.

Dnes čeká Kings velký test, přijedou Žraloci.

Edit: Za tým Kanady na letošním WJC nastoupí i dvojice obránců Kings Hickey - Teubert, Hickey dokonce jako kapitán :good:
Kings prohráli se Sharks 2-3 až po nájezdech.

Musím přiznat, že jsem se trochu bál, že to bude vraždění neviňátek, nakonec Kings mohou litovat, že nevytěžili ze zápasu víc než jeden bod. Po gólech Greena a Purcella vedli už 2-0, pak v přesilovce snížil Clowe na 2-1.

Ve druhé třetině si natáhl Ersberg třísla a musel odstoupit, Labs ho ale nahradil výborně. Vyrovnání přišlo při vlastní přesilovce, Doughty si nezpracoval na modré puk a Marleau z následného breaku vyrovnal.

Jediný gól v nájezdech za Kings dal O´Sullivan, Sharks byli stoprocentní. LaBarbera dostal vlastně všechny 3 góly v situaci 1 na 1, tady asi hraje roli jeho pomalost, už opakovaně prokázal, že při nájezdech se příliš nechytá. Ale jinak :thumbsup: A to jak pro Labse, tak pro celý tým.
Ještě se sice neví, jak dlouho bude Ersberg mimo hru, ale Kings už povolali brankáře Jonathana Quicka. Ten docela zaujal v přípravném campu a nakonec poněkud neočekávaně soupeřil s Ersbergem o místo dvojky. Teď si tuto pozici tedy vyzkouší.
Ersberg včera prodělal testy třísel, výsledky jsou negativní, nicméně se očekává, že bude mimo nejméně dva týdny. Na listinu zraněných zapsán nebyl.

Na tu byl naopak zpětně ke 3. prosinci dopsán Brad Richardson.

Lombardi včera v rohovoru prohlásil, že Möllerovo místo po dobu, kdy bude na juniorském šampionátu (btw počítá se s ním do skupiny kapitánů Švédska), zaujme jeden z dvojice Brian Boyle a Trevor Lewis. V Boyleově případě Lombardi doufá v to, že nastane podobná situace jako před 2 lety u O´Sullivana, který byl také v průběhu sezóny poslán na farmu, ale ukázal správný přístup a ještě v sezóně se vrátil jako komplexnější hráč. Ať už teď nebo až později, Lewis se své šance letos určitě dočká, momentálně vede Monarchs v bodování.

LaBarbera má letos bilanci 0-3 v nájezdech, ze 7 nájezdů má 6 neúspěšných zákroků. Sám po zápase přiznal, že nájezdy mu momentálně dělají velké potíže a má cosi jako psychický blok.

A ještě ukázka skvělé Doughtyho práce :cool:
Kings - Rangers 2-3 OT

Škoda, Kings mohli ze zápasu vytěžit víc než jeden bod. Kings hráli velmi dobrý zápas, téměř celou třetinu strávili v útočném pásmu a díky gólu O´Sullivana v přesilovce se ujali vedení. Rangers ovšem stačili ještě před přestávkou vyrovnat po turnoveru O´Donnella (ten není poslední dobou ve své kůži), Druryho následná střela se odrazila od Labsovo betonu do branky. Na střely vyhráli první část Kings 14-3.

Ve druhé třetině pokračovali Kings v aktivní hře, Rangers se dostali pořádně do hry až v přesilovce, O´Donnell udělal další chybu, kdy se snažil odklidit k boardu zlomenou hokejku, ale kopl ji přímo proti Rozsívalovi s pukem a rozhodčí nařídl trestné střílení. Labs je při nájezdech opravdu mimo, takže Rangers vedli 2-1.

Králům se přeci jen podařilo v poslední třetině po vzrůstajícím úsilí nakonec vyrovnat. Gól dal Brown, který byl tuhle noc prostě všude a u všeho (1+1, +1, 6 střel, 7 hitů). Posledních 10 minut měli trochu navrch Rangers, nicméně gól nepadl. V prodloužení prostřelil Labse od modré znovu Rozsíval.

Kings předvedli skvělý výkon, v zápase měli 41 střel, zápasu by slušel spíš výsledek 5-3 nebo 5-4 pro Kings.

Málem bych zapomněl :idea: Třetí zápas v alternativních dresech a třetí porážka. Na dně skříně by těm dresům bylo líp...
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS