Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No, way to go jak trochu zvýšit svou cenu pro léto - takhle se na něho každý vykašle, kdo (pořádný) dá smlouvu stárnoucímu gólmanovi, který až na pár zápasů v KHL vynechal celou sezonu? Klidně mohl dochytat u Isles a aspoň ukázat, že na to pořád má a v důsledku toho dostat v létě nějaké zajímavé nabídky, takto dostane pravděpodobně prd. No ať si dělá jak chce...
cepi píše:
PainKiller píše:Tak místo Play-Off a šance na Stanley Cup bude lovit puky u Ostrovanů... Nezávidim mu :D
looool :lol: Nabby musi byt z toho este viac hotovy ako vedenie Red Wings :giggle: pomaly ale isto Nabbymu zvoni brankarsky umieracik, v DET zaujimava sanca pobit sa o :cup: a ako pise painki, v prevzanej väcsine bude vytahovat puky z branky :D (kuwo brat s rezervou :wink:

zaujimalo by ma ale, ci existuje realna moznost vymenit ho v ramci TDL, ci ina moznost? :ja_neviem:
Ak si ho niekto vyberie z waiveru, vymenit ho moze, ale s tym, ze bude znova 24 hodin na waiveri, cize asi nikto nebude mat zaujem
Tak Nabokov nakonec u Islanders. :) No, nečekal jsem že si ho nakonec vyberou Isles. Za prvý k čemu, že? A taky jim přeci jen to mohlo být jasný jak to celé skončí. I když na druhou stranu ten Nabokov je doopravdy pako. :hroza: Jak říkal mountain místo toho, aby si zachytal tak má řeči. Nechápu ho. Ale tohle trapné chování jen dokazuje jaký je to pitomec. Být Islanders tak ho suspenduju a kašlu na něho. A to myslím zcela vážně!
osobne sa Nabbymu necudujem, ze sa mu k Isles prilis nechce, ked bol tlapnuty jednym z aspirantov na :cup: zachytat si môze hockde, v Europe by sa pre neho urcite miesto naslo, tam by si zachytal do sytosti, no ked sa uz rozhodol na stare kolena riesi velku mlaku, tak logicky v time, ktory ma nielen realnu sancu na PO, ale aj na samotny :cup:

nikde nie je napisane, ze by mal Nabby v DET 100% isty brank.flek numero uno, u Isles v pripade ocakavanych vypadkov Dipiho ano, ale co by mal z toho.....motivacia ako hovado....riesit tim, resp. zapasy v ktorych nastupujes, ze mi je to v podstate fuk puk ako to dopadne :roll: motivacia musi byt na prvom mieste, o peniaze tu ani nahodou nejde, v DET by hral aj za bagatel a nastupovat v drese red Wings to je predsa len ine kaficko....

na mieste Snowa, netlacim na pilu, neriesim protiuder, nic by tim nevyriesil, Nabby mu dal jasne najavo, ze si za Isles zachytat nechce, v time by bol de facto viac na skodu ako na uzitok, takze by som si akurat tak zabublal a pustil ho spät k vode, resp. na waiver...ci je to koser al. nie to je uz druha stranka mince.....narazam na tie waiver pravidla, ktore by mohli byt pri podobnych pripadoch trosku inak definovane, realizovane
hmmm Snow to ešte celkom nevzdal...
"Everything is on the up-and-up. We are waiting to speak to him," said Snow.
každopádne Nabokov patrí Islanders a ak sa "neprihlási" môže si tým ohroziť budúcnosť v NHL...

osobne som bol celkom rád, keď som sa dozvedel, že patrí Isles...trošku ma sklamalo jeho stanovisko (síce očakávané a plne akceptovatelné), ale má na to výsostné právo, rovnako ako si je aj vedomý následkov....

na druhú stranu si nie som istý ako by jeho prítomnosť ovplyvnila náladu v kabíne...medzi entuziastickými mladíkmi a hráčmi čo Isles majú radi (Moulson) a ktorí zaň skutočne tvrdo makajú (Konopka, Nielsen) by prítomnosť hráča, ktorý klub najprv odmietol, urobila možno viac škody ako osohu...
Well, for starters, the Islanders are within their rights to suspend Nabokov. That means Nabokov doesn't get paid and has no other options in terms of playing elsewhere. He just sits.

That scenario could simply carry on for the balance of the season. End of story.

Or maybe not. The Islanders could appeal to the NHL to "toll" the contract, which essentially means push it to next year. In that case, Nabokov would then "owe" the Islanders a year and Nabokov would not necessarily become a free agent on July 1..
to si jeste Naby pekne zavaril. Ja byt Snowem tak mu to osladim a necham si sezonu nahradit. vzpominam jak takhle musel nahrazovat sezonu Jasin Ottawe a docela se mu darilo, treba Naby na pristi rok zmoudri a odehraje sezonu za minimum :giggle:
The Islanders could appeal to the NHL to "toll" the contract, which essentially means push it to next year. In that case, Nabokov would then "owe" the Islanders a year and Nabokov would not necessarily become a free agent on July 1..
Jasin. To bylo to prvni co me napadlo.. :yes:
"classless" Osgood:

“I haven't put much thought into it, but the Islanders are terrible so I'm not sure why they did that.”
Red Wings goalie Chris Osgood

http://sports.espn.go.com/new-york/nhl/ ... id=6048076

:hroza:
:lol2:
Já Nabokova naopak plně podporuju i v jeho stanovisku za Islanders nechytat... Jak jinak dát najevo, že je to pravidlo absolutně tupě vymyšlené? K čemu to pravidlo vůbec je? Aby se hráči přepláceli, aby o ně nikdo na tom Waiveru neměl zájem a oni tak o něho nepřišli? Takhle GM Detroitu udělal dobrou práci s výší kontraktu pro Nabokova a bude z toho těžit neschopný Snow (který snad ani sám neví, co tím krokem sleduje)... Naprosto na hlavu :lol:
Megis píše:Já Nabokova naopak plně podporuju i v jeho stanovisku za Islanders nechytat... Jak jinak dát najevo, že je to pravidlo absolutně tupě vymyšlené? K čemu to pravidlo vůbec je? Aby se hráči přepláceli, aby o ně nikdo na tom Waiveru neměl zájem a oni tak o něho nepřišli? Takhle GM Detroitu udělal dobrou práci s výší kontraktu pro Nabokova a bude z toho těžit neschopný Snow (který snad ani sám neví, co tím krokem sleduje)... Naprosto na hlavu :lol:

no Snow tým sleduje získanie brankára, očividne, na zvyšok sezóny...Lawson mimo, DiPietro zväčša tiež a Koskinen a Poulin dvadsiatnici...nuž pravidlo existuje, Snow mal na to plné právo, rovnako ako aj Nabokov na to čo robí...nemal ísť v lete za obrovské peniaze do KHL, toho pravidla si isto bol (určite aspoň mal byť) vedomý...jeho čísla z KHL sú...no prinajlepšom priemerné...a pravidlo je zrejme pre zachovanie akéhosi kvalitatívneho balancu v súťaži...či je vhodné to je mne jedno, to už je na dlhšiu diskusiu...

+aby som doplnil...Nabokovov agent predým povedal, že ten sa bude hlásiť u kohokoľvek, kto ho vyberie...

His agent, Don Meehan, went on record to Bob McKenzie declaring that Nabokov would report to the team that acquired him on waivers because he is auditioning for a contract for next season.

nuž asi nie...
konečne dobré správy zrána...

Matt Moulson agrees to 3-yr deal with Islanders ($9.4mill in total)

http://islanders.nhl.com/club/news.htm?id=550860

:clap: :clap:
Rick DiPietro = :hroza:

za tie góly som si tú bombu však vychutnal...

presilovky 0-5...

fyzická dominancia Pens...

nudný zápas, až na záver...

btw. zápas proti Thrashers bol prvý v sezóne, ktorý Islanders vyhrali po prestrieľaní súpera...just sad...
Rick DiPietro will be out 4-6 weeks with facial fractures and knee swelling.
zdroj web Isladners...

umieram :lol2:...
kuwo píše:
odsudeny na dozivotny spital.... :hroza:
Atlantik píše:Obrázek
smiech ho zrejme presiel :giggle:

cas siahnut po Smithovi :idea:
OMG :hroza: :lol:
:arrow: „Jeho obličej vypadá jako zmrzlá pizza.“ :lol:

List Newsday referuje o zdravotním stavu brankáře Ostrovanů Ricka DiPietra dva dny po bitce s pittsburghským Brentem Johnsonem.
leo píše::arrow: „Jeho obličej vypadá jako zmrzlá pizza.“ :lol:

List Newsday referuje o zdravotním stavu brankáře Ostrovanů Ricka DiPietra dva dny po bitce s pittsburghským Brentem Johnsonem.
uplne zbytecny zraneni. Je mi ho lito, ale on je vazne snad ze skla
Emery k Ducks?

Kód: Vybrat vše

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=352827
hmmm vzhľadom na to, že Islanders boli nútení podpísať Joela Martina...

Kód: Vybrat vše

http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=55396
...nečudoval by som sa ďalšieho claimu Snowa :lol2:
ja z tych vasich brankarov nemôzem :lol2: Roloson, Nabokov, DiPietro a najnovsie Poulin ..tam by som si mohol zachytat pomaly aj ja :lol2:

Obrázek
cepi zabudol si na Lawsona, ktorý je day-to-day, ale nemá stanovený konkrétny dátum návratu...

+ "Jeremy Colliton suffered a rib injury..."
cepi vďaka za článok...hoci niektoré autorove tvrdenia sú prinajlepšom nesprávne...
Ako tímová jednotka Rick DiPietro, tak aj dvojka Dwayne Roloson nemali žiadne zdravotné problémy a boli oporami tímu. Takúto vyrovnanú skúsenú dvojicu gólmanov im mohli iné mužstvá závidieť.
:lol2:
Keďže sa DiPietro ešte pred Silvestrom vrátil, urobil generálny manažér Islanders Garth Snow len ťažko pochopiteľný krok - vymenil na Nový rok Rolosona do Tampy Bay za mladého v AHL pôsobiaceho obrancu Tya Wisharta.
Roloson bol vymenený v dobe svojej najvyššej hodnoty, za prijateľnú náhradu...s výnimkou DiPietra ťažko predpokladať zranenia ďalších brankárov - Poulin, Lawson...
Garth Snow sa snažil situáciu ratovať ďalším nepochopiteľným krokom. Vzal z waiver listiny ruského gólmana Jevgenija Nabokova. So skúseným Rusom, ktorý začal sezónu v KHL v Petrohrade, sa dohodol Detroit, no podľa pravidiel musel hráča umiestniť na 24 hodín na waiver listinu. Nabokov už pred tým cez média informoval, že v inom klube ako v Detroite hrávať nebude a po Snowovom akte slovo dodržal a do New Yorku sa vôbec neunúval prísť.
čistý nezmysel/lož...prostredníctvom agenta predsa povedal, že sa bude hlásiť u každého teamu, ktorý si ho vyberie, aby hral o kontrakt na ďalšiu sezónu...

od objektivity má článok teda ďaleko a výmysly ako porovnania Snowa s Milburym to len potvrdzujú...
kuwo píše:
Ako tímová jednotka Rick DiPietro, tak aj dvojka Dwayne Roloson nemali žiadne zdravotné problémy a boli oporami tímu. Takúto vyrovnanú skúsenú dvojicu gólmanov im mohli iné mužstvá závidieť.
tak toto polozilo aj mna :haha:
Kevin Poulin has a dislocated left knee cap which will require surgery and keep him out for the remainder of the season.
Isles twitter...

good bye season, welcome first overall pick...
kuwo píše:Isles twitter...

good bye season, welcome first overall pick...
Who`s going to be the lucky guy? :)
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES