Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak nie 22 M bylo to chybnÄ›

Nejde tam len HamrlĂ­k,ale aj Bryan Smolinski z Vancouveru :cry: ,ÄŤo to robia kosatky?ved napodobnujĂş Nashville... :? :(
Obrázek

Tak vidíš Monty,nakonec nám Todda vyfoukli podobně jako Mathieua Kačeři,ale posílení obranných řad Hamrlíkem a Smolinskim,to je pro Habs určitě pozitivní zpráva. :wink:

Tak Hamrlík zatím jednoznačně nejpřeplacenější hráč........... :shock: :shock: :? :? !!!! To jsem říkal při podpisu Markova, ale jaké peníze dostal Hamrlík, to je opravdu hnus.......... :? :? !!!!

Tak Souray se bude stěhovat, Hamrlík jej nahradit nedokáže a že jste ho celkem přeplatili :shock:

Baffy píše:Tak vidíš Monty,nakonec nám Todda vyfoukli podobnÄ› jako Mathieua KaÄŤeĹ™i,ale posĂ­lenĂ­ obrannĂ˝ch Ĺ™ad HamrlĂ­kem a Smolinskim,to je pro Habs urÄŤitÄ› pozitivnĂ­ zpráva. :wink:
Smolinski neni obranca ale center,neviem ako si to myslel ale vyzeralo ako by si ho zaradil do obrany...

Ohlund píše:
Baffy píše:Tak vidíš Monty,nakonec nám Todda vyfoukli podobnÄ› jako Mathieua KaÄŤeĹ™i,ale posĂ­lenĂ­ obrannĂ˝ch Ĺ™ad HamrlĂ­kem a Smolinskim,to je pro Habs urÄŤitÄ› pozitivnĂ­ zpráva. :wink:
Smolinski neni obranca ale center,neviem ako si to myslel ale vyzeralo ako by si ho zaradil do obrany...
Ano,máš pravdu,špatně jsem to formuloval-omlouvám se. :wink:

no myslim že zas taká výhra to nejni nechci bejt nejak nepříjemnej ale Smolinsky odešel od Black Hawks v průbehu sezóny a nejak mu to nešlo no a Hamrlík Souraye nenahradí a to dostal stejný prachy jako byli připravený pro Souraye

No,Hamrlik Souraya nenahradi.Smolinski? :hmm: Tiez ziadna vyhra,myslim,ze vedenie Habs to tentokrat nezvladlo :!:

Lecavalier-number4 Zaslal: Ut JĂşl 03, 2007 9:56 am Predmet:

--------------------------------------------------------------------------------

Tak Souray se bude stěhovat, Hamrlík jej nahradit nedokáže a že jste ho celkem přeplatili

PHILLY FOREVER Zaslal: Ut JĂşl 03, 2007 8:50 am Predmet:

--------------------------------------------------------------------------------

Tak Hamrlík zatím jednoznačně nejpřeplacenější hráč........... !!!! To jsem říkal při podpisu Markova, ale jaké peníze dostal Hamrlík, to je opravdu hnus.......... !!!!

:) Mám z příchodu :wink: HamrlĂ­ka radost.PlatĂ­ co jsem psal ,,beru ho všemi deseti :!: :!: :!: .Pokud se tĂ˝ká jestli nahradĂ­ pravdÄ›podobnÄ› odejivšího Souraye-říkám- jednoznaÄŤnÄ› na pĹ™esilovku NE!!!Takovou pĹ™esnou ránu zdaleka nemá :!: :!: .SmÄ›rem dozadu-ANO :!: :!: /je urÄŤitÄ› lepší,spolehlivÄ›jší a dĹŻraznÄ›jší/Co to ovšem udÄ›lá s celkovou hrou,je těžkĂ© dopĹ™edu říci.Stále platĂ­,Ĺľe pĹ™esilovky hráli na ránu z milosti od Souraye.Na tom to bylo zaloĹľenĂ©.Já jen doufám,Ĺľe jeho práci pĹ™evezmou ĂştoÄŤnĂ­ci Higgins/nepadalo mu to tam ,jako kdyby bĹŻh mu nechtÄ›l gol dopřát-pĹ™itom se snaĹľil/ a Ryder/ten prvnĂ­ část sezony hrál pod svĂ© moĹľnosti-zlepšil se v závÄ›ru zákl.části/.Pokud se tĂ˝ká 22 mil za 4 roky je samozĹ™ejmÄ› pĹ™eplacenĂ˝.JedinĂ© co je dobrĂ©,Ĺľe to nenĂ­ extrĂ©mÄ› dlouhá smlouva!On je totiĹľ trh s fre agenty tak vysoko nastavenĂ˝.TĂ­m to neomlouvám :!: :!: .Ĺ tvou mÄ› s tim,všichni :evil: :!: :!: .Já jim to nezávidim-stejnÄ› jsou to milionáři,jejichĹľ penĂ­ze neutratĂ­ do konce Ĺľivota ani jejich dÄ›ti,natoĹľ oni sami :!: Jde mi o klub,vlastnÄ› všechny kluby.A neni to tak dlouho pĹ™ed Gilletem,kdy zrovna Montreal byl na tom finanÄŤnÄ› blbÄ›.A co dÄ›lal?NesmyslnĂ© vĂ˝mÄ›ny viz LeClaire,Desjardins,Dionne za Recchiho,aby ušetĹ™ili.VĂ˝sledek-hra stála za houby i kdyĹľ Recchi za to osobnÄ› nemohl :!: :!: a nakonec ani pořádnÄ› neušetĹ™il.Jen bych dodal philly,Ĺľe hnus je 32,25 za Druryho,kdy v prvnĂ­ sezonÄ› bere 10mega.To jsou prachy tak pro Gretzkyho v nejlepších letech.V tom jsi tedy pĹ™estĹ™elil a i BreierovĂ˝ch 52 mega za 7 let je taky napováženou.TĂ­m nechci HamrlĂ­kovu a Markovovu smlouvu obhajovat :!: :!: Gainey je taky jeden z tÄ›ch,kteří se budou za ÄŤas divit,Ĺľe to zase nefunguje :!: :!: Smolinski je bezvadnĂ˝,rozumnĂ˝ nákup.PoÄŤĂ­tá se s nĂ­m do tĹ™etĂ­ lainy za Bonka.Toho mÄ› lĂ­to nenĂ­,protoĹľe i kdyĹľ hoši na fanouškovskĂ©m webu oceĹ

jj 3. lajna mu bude slušet Smolinskemu svoje si na ledě odvede ale nepřidá ani nic navíc :!:

Prapanajana on dostal 5.5 na rok??? Tak to je sila. Podla mna je dost preplateny. Aj ked na druhej strane on je taky divny hrac. Niekedy hra cast sezony skvele a tie prachy by si mozno zasluzil, niekedy zas hra jednoducho zle a vtedy urcite nie. A toto ho charakterizuje da sa povedat uz davno. On je taky Dr.Jekyll&Mr.Hyde.

:( Máš pravdu kolego debil.Roman má vĂ˝kyvy.Já spolĂ©hám,Ĺľe si vzpomene na nejlepší lĂ©ta a pokud se do Kanady opravdu těší tak by to mÄ›lo klapat.SpolĂ©hám na jeho dĹŻraznost pĹ™i bránÄ›nĂ­ a je pomÄ›rnÄ› tvrdĂ˝ nesmlouvavĂ˝ pĹ™i ÄŤištÄ›nĂ­ pĹ™ed brankou.A bruslĂ­ slušnÄ›.Pokud si padne do oka se spoluhráči,mÄ›l by mu systĂ©m vyhovovat.UmĂ­ zaloĹľit nebezpeÄŤnou akci ,to mÄ› snad potvrdíš.ÄŚeská škola.V tom by mÄ›l bĂ˝t jeho přínos.Na pĹ™esilovkách hraje spíš druhĂ©ho vzadu.Nedá se oÄŤekávat,Ĺľe by jako Souray najĂ­ĹľdÄ›l na stĹ™elu.Ránu sice má,ale vychĂ˝lenou :!: NavĂ­c nÄ›co odehrál a jeho zkušenosti by se nám mohly hodit,pĹ™i postupnĂ©m zaÄŤleĹ

Tak Montry věřím že máš radost, neříkám, že je Hamrlík špatný bek, ale ty peníze vůbec neodpovídají.......... :shock: :? !!!! Jinak Daniel bude u nás za těch 8 let brát 6,5 mil. za rok, což si myslím odpovídá, a to že v následující sezóně dostane rovnou 10 přeci není vůbec důležité, o ten rozdíl dostane méně v následujících letech........ :wink: !!!! Jinak s těmi dlouhodobými smlouvami já naopak souhlasím, protože když se týmu daří, tak tito dobří hráči následně odejdou, když nejsou pod smlouvami......... :( !!!! My nyní máme pojištěné Brierea a Timonena do konce kariéry............. !!!! Skvělá věc............ :cool: !!!!

http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... temID=6005 :( Kostopoulos z Los Angels na dva roky. :wink: Kdo to proboha je,toho vůbec neznám?Dočetl jsem se že pravé křídlo 7 golů,15 asistencí ze 76 zápasů +/- -2 body.Podle statistik někdo do třetí či čtvrté lainy,střelec rozhodně NE :!: Bob mi ho snad nepřivede :!: Jinak Hamrlík je přeplacený,jeho nejlepší leta jsou již za námi.Měl dostat to,co měl v Calgery.V rozhovoru z Gaineyem padla,že bude k ruce mladým obráncům,jmenovitě padlo Komisarek a O´Byrne.U posledně jmenovaného mě samotného překvapilo,kolik fanoušků HABS ho navrhuje do sestavy.Vůbec ho neznám. :!: Je to ročník 1984 ,č.3 Ryan O’Byrne D 6' 5" 234 Right 07-19-1984 Victoria BC,CA 4th pick (71) - 2003 (3rd .Poslední poznámka philly.Brierova dlouhodobá 7 letá smlouva mezi 6-7 miliony znějící na 52 milionů,je zrovna takový nesmysl jako smlouva Druryho,Gomeze,Hamrlíka.U Hamrlíka je snad jediná výhoda,že je ta smlouva kratší!To si přece nemusíme namlouvat.Briere odehral v podstatě jednu slušnější sezonu a žádná mega hvězda tipu Lemiexe,Yzermana,ale i zdravého Foppy to není :!: To snad phily uznáš?A Drury philly? V Colloredu proti Forsberghovi,Sakicovi neměl nárok,hrál tušim třetí řadu.A v Calgery s ním od začátku nebyli spokojeni,byl rád že si ho vzalo Buffalo.Poslední sezona se mu povedla-uznávám :!: ,ale jak to bude dál?Rangers jsou především kapitán Jágr a budeš vidět,že to tak zůstane :!:

Hamrlik je OK, k platu sa nevyjadrujem, skusim to riesit tentokrat z ineho pohladu, Smolinski (pocas 3 sezon rieseny v Bostone) da sa, ale ocakaval som iny, urcite kvalitnejsi material..ale je to tak, vsetko je svojim limitovane financnym kohutikom, a zvlast u Habs si nan davaju sakramentsky pozor

samozrejme, ze Sheldon zbali svestky, ide o to, kto mu kolko ponukne, obavam sa toho, aby to v jeho pripade nebolo brutal preplatene..zaujem (okrem inych) prejavil aj Boston Bruins..

No ja neviem ako je teraz Montreal natom s platmi hráčov ale teraz som čítal že práve oni rokujú s Forsbergom...

Dnes Montreal podpisuje jak blázni,podpísali Plekanca(2roky),Mathieu Birona, Jamieho Riversa, Cory Urguhart a Marvina Degona,ajtak len prvý traja budú v prvom týme

..no, ale ze by nejako kvalitne zalovili.. :idea: zadak Rivers, ten toho vela za bluesmanov neodohral (vseobecne sa mi jeho zapasova prax nepozdava), no a Biron riesil "pouze" AHLku...Habs ich cekli na 1 rok

este ze sa Vam podarilo udrzat Tomasa Plekanca inak by bolo zle nedobre, ale je Vas :wink:

Obrázek

:) http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... 6010Podpis Plekance byl samozřejmě priorita o tom není pochyb.Plekymu se tady daří a opravdu do toho dává srdce.27 letý obránce Biron přišel v průběhu sezony ze SJ a podle mě je jen otázkou času,kdy ho Carbonnou povolá z Hamiltonu do prvního mužstva.Defenzivní obránce Rivers odehrál 31 zápasú za St.Louis v+/- měl -7 bodů.Ale jeho výkonnost neznám,vím ,že hrál předtim v Ottawě a je mu 32 let.Těžko odhadovat,jaká to bude posila.Ryšavý Urguhart hrál na farmě a předpokládám,že to i tak zůstane.Jméno Marvin Degon čtu poprvé.To bude spíš hráč použitelný pro farmu.Bohužel neznam.Nejsou to velká jména,ale třeba budou za nás hrát dobře.Kdo ví :?:

http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... temID=6015 Tady je přehled hráčů draftovaných v posledních letech.Je na čase některé z nich vyzkoušet :wink: :!:

Tak Monty,ze Sheldona je rázem Ďábel.Ohlund už to někde vyčenichal.Ale asi se to dalo čekat,co? :shock:

No nemusel som to hladať daleko,tak ako o každom prestupe,diskutovali aj o Sourayovi na našom fore,a zdroj je tu

Chlapi, nerobte si zo mna srandu, ten Souray nikde nie je spominany, to je len klebeta!

tak paci sa montry, nieco pre Teba :wink:

:arrow: Montreal sa bude spoliehať na vlastné zdroje
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING