Diki bratumedik911 píše:kukaj clovek nanho jak sa ujal tej funkcie hned rozkazuje chlape len tak dalej a nebudes mat nikoho v timeBadhed píše:To sa mi asi len zda senator androj to co bolo myslite si ze dvaja utiahnu tim?![]()
![]()
Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli.![]()
Vydis Androj preco ta nechcem v time .Preto ze si nestabilni nie vzdy tipujes.A to ma na tebe stve.
Gou gou gou Army men.Musime si udrzat 4 miesto len tak dal.ale ne dotoho packan mas na to ! a gou gou sa nepise gou gou ale gogog
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARMY MEN
Tipér týždňa (3.12.2007 – 9.12.2007)
Bol som prekvapeny ked som to zbadal :o .. Ale dakujem Androjovi a Trasherovi, keby boli tipovali, tak by sa tolko mojich bodov do timovych isto nezaratalo:wins: Najúspešnejším tipérom minulého týždňa sa stáva barrki z tímu „ozbrojených mužov“. Bol jednoznačne najlepší vo všetkých ukazovateľoch. Získal 56 bodov (druhý g.e.o.r.g.e. 48), a počas siedmych dní sa mu všetky zarátali aj do tímových bodov, teda zaznamenal 52,83% zo všetkých tímových bodov.
No hej... Ale on si to dobre nacasoval
Prave vtedy ked mu Badhed oznamil ze s nim dalej uz nerata... Tak mozno aj ma moznost tipovat kazdy den, ale jednoducho kasle na to.. Na jednej strane sa to aj da pochopit ale na druhej strane je to nezodpovedne... Aky tim ho potom este bude chciet?
Suhlasim... Aj ja verim v uspech pocas dalsieho kola... Dnes mi absolutne nevidalo, skusil som stastie s remizami, a ziadnu som netrafil.. A moj detroit nakoniec remizovalBadhed píše:3 kola do konca a velmi slabe vykony.To by sa musel stat asi zazrak aby sme sa dostali na 4 miesto.No co uz.Dufam ze na dalsie kolo sa nam to konecne podari.
Kedze som si vsimol ziadost Areka o loga timov, tak som uverejnil nase logo, ktore som stiahol z nasej oficialnej internetovej stranky, vytvorenej Trasherom..
Len aby ste boli informovani
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... 180#p86180
Len aby ste boli informovani
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé