Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

medik911 píše:
Badhed píše:To sa mi asi len zda senator androj to co bolo myslite si ze dvaja utiahnu tim? :evil: :evil: :evil:
Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli. :D
Vydis Androj preco ta nechcem v time .Preto ze si nestabilni nie vzdy tipujes.A to ma na tebe stve.
Gou gou gou Army men.Musime si udrzat 4 miesto len tak dal.
kukaj clovek nanho jak sa ujal tej funkcie hned rozkazuje chlape len tak dalej a nebudes mat nikoho v time :-D ale ne dotoho packan mas na to ! a gou gou sa nepise gou gou ale gogog :wink:
Diki bratu :D
No super ako sa tak pozerám tak posledné tdni z nášho tímu tipujem už len ja s Badhedom :lol:
Už nech je nove kolo a pribudne k nám aj Ivan
Tipér týždňa (3.12.2007 – 9.12.2007) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
:wins: Najúspešnejším tipérom minulého týždňa sa stáva barrki z tímu „ozbrojených mužov“. Bol jednoznačne najlepší vo všetkých ukazovateľoch. Získal 56 bodov (druhý g.e.o.r.g.e. 48), a počas siedmych dní sa mu všetky zarátali aj do tímových bodov, teda zaznamenal 52,83% zo všetkých tímových bodov.
Bol som prekvapeny ked som to zbadal :o .. Ale dakujem Androjovi a Trasherovi, keby boli tipovali, tak by sa tolko mojich bodov do timovych isto nezaratalo :D
Gratulujem barrki k titulu typer tyzdna :cool: :cool: :cool:
Senator daj vediet ci mam s tebov ratat do dalsieho kola alebo nie. :evil: Lebo ked nebudes tipovat tak budem musiet ukoncit zmluvu a najst za teba nahradu.Dufam ze za ukoncenie zmluvi nie je bodova pokuta.Ci je?
Sry, ja ve skole nestih natipovat dopredu a mobil sem mel boklej
Odpustam ti len ta prosim zacni typovat lebo typujeme len dvaja lebo neviem co sa stalo s androjom ci sa na nas pohneval alebo co?A urcite by sme si radi udrzali 4 miesto.
Jj suhlasim.. No aj ja si myslim ze ej androj nastvany... No ale hned prvu noc tohto kola tusim uz nenatipoval... A nas tim nie je az taky dobry, ze si takyto luxus mozme dovolit... Musime sa snazit tipovat vsetci co najlepsie aby sme poriadne zamiesali karty v konferencii :)
Ja bych nerek, ze je nastvanej :-)
Spis sou s nim problemy jako driv...dyt kdyz zacinal, tak sem ho vyhodil po 1. kole a pak vystridal plno dalsich tymu...a to sem mu rikal, kdyz se vracel, ze doufam, ze s nim nebudou problemy jako driv :-D :lol:
No hej... Ale on si to dobre nacasoval :D Prave vtedy ked mu Badhed oznamil ze s nim dalej uz nerata... Tak mozno aj ma moznost tipovat kazdy den, ale jednoducho kasle na to.. Na jednej strane sa to aj da pochopit ale na druhej strane je to nezodpovedne... Aky tim ho potom este bude chciet?
Zdravim vsetkych clenou army menu.Som rad ze mi takyto dobry tym umoznil tipovat pre nich.Pokusim sa pomoct vam dosiahnut najvyssie priecky,aj ked toto kolo z toho asi nic nebude ale aj tak mam najvyssie ambicie.Dufam ze skoncime aj 1.
Vitam ta v time... Aj my dufame, snad sa v plnej zbroji predvedies uz tuto hraciu noc :D Prajem ti vela stastia
Ja te taky vitam v tymu. Doufam, ze po nekolika mejch tazich vedle se tenhle prestup tymu pod vedenim Badheda poved a konecne se zacne darit. Hodne stesti. AM GO GO GO! :-)
Vytaj v tymu Ivan a tiez ti zelam vela stastia :oslava: .A nemusime skoncit hned prvy ale aspon na 4 mieste. :D
3 kola do konca a velmi slabe vykony.To by sa musel stat asi zazrak aby sme sa dostali na 4 miesto.No co uz.Dufam ze na dalsie kolo sa nam to konecne podari.
Badhed píše:3 kola do konca a velmi slabe vykony.To by sa musel stat asi zazrak aby sme sa dostali na 4 miesto.No co uz.Dufam ze na dalsie kolo sa nam to konecne podari.
Suhlasim... Aj ja verim v uspech pocas dalsieho kola... Dnes mi absolutne nevidalo, skusil som stastie s remizami, a ziadnu som netrafil.. A moj detroit nakoniec remizoval :cry:
Takze zelam vela stastia a dufam ze do toho 4 miesta sa umiestnime. :D
Veru, aj stastie budeme potrebovat, a snad toto kolo uz skonci pre nas tim uspesne :)
Vyborne len tak dalej stale sa drzime na 4 mieste len to nezvorat lebo dnes sa hraje vela zapasov.
Badhed píše:Vyborne len tak dalej stale sa drzime na 4 mieste len to nezvorat lebo dnes sa hraje vela zapasov.
Jj, bylo by dobry to udrzet, snad se bude darit...
Ak to takto pojde dalej tak urcite.
Ano... Ak zacnem aj ja konecne tipovat poriadne :D ... Oddnes dufam budem viac zhrnat bodiky
Dnes nic moc.Ale sezona je este dlha.Dufam ze dnes nam to vide,lebo sa hraje vela zapasov.Barrki nic si stoho nerob nie vzdy to vyde.
Vsetkym clenom timu Army Men prajem stastne a vesele Vianoce!!

Obrázek
Kedze som si vsimol ziadost Areka o loga timov, tak som uverejnil nase logo, ktore som stiahol z nasej oficialnej internetovej stranky, vytvorenej Trasherom..
Len aby ste boli informovani :)
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... 180#p86180
Dnes nam to vyslo, po vianocnej prestavke sme nezaspali na vavrinoch, a ak nam to vydrzi tak to bude super :)
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO