Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

mno, podarilo sa :) ale mohlo by častejšie

hm mne sa totalne prestalo darit a este aj z tych styroch bodov co som mohol mat po zmene mam len dva takze bieda. sorry :(

hh, dnes päť bodov a aj tak mi to nestačilo na zápis pre tím :roll: ale je to dobré, lebo dvaja chytili viac :cool: janik, tuším som ťa nakazil a preniesol na teba :)

no to nic j0man. hlavne ze sa dari timu a na jednotlivcoch nezalezi. :) hadam to zajtra prelomin a pomozem opat timu lebo teraz som skor na obtiaz :?

mato a kajco mate obrovsku pochvalu len skoda ze opat niektori dali tu x-ovu taktiku a zial opat to vyslo

inak ja musim byt asi dost jeb*uty,ked som dva dni po sebe dal X-ovu taktiku,tak mi to vobec nevyslo,a teraz treti den som nedal,a mal by som 10bodov.ale zas mam pokoj na dusi :D
dnes Mato dobre,janci,nic si z toho nerob,aj nam sa musi raz za cas podarit zabodovat.j0man,sa mi zda,ze naberas staru formu (dobru) :cool:

ja by som tĂş X-ovĂş taktiku zakázal, alebo obmedzil len na jeden bod, podÄľa mĹ

janik píše:hm mne sa totalne prestalo darit a este aj z tych styroch bodov co som mohol mat po zmene mam len dva takze bieda. sorry :(
janik a ja mam co povedat???stale ked som zmenil tak som mal menej bodov :lol:

tieĹľ som mal chuĹĄ tam hodiĹĄ X-ku, ale nechcel som sa opiÄŤiĹĄ a aby sme mali aspoĹ

no co ja viem,mne momentalne zlozenie vyhovuje,ale ty si sef,tak rozhodujes.a nemal si o novom clenovi napisat uz vcera?ale aj bez toho mi doslo o koho asi ide,sorry ale som kuva domyslava,cize z tvojich prispevkov je mi to asi jasne.ale mozno ma prekvapis 8)
dnes dobre,skoda len,ze aj RD mali plny zasah

no konecne som zabodoval :D ale nejaka vyhra ze by to bola to asi nie :lol:

som zvedavy koho ten matejko vyhodi a koho nominuje :matika: :dance:

nemáš ty náhodou zajačie úmysly? :bitka:

matejko je dobri strateg verte mu 8)
matejko ved je to jasne kto kvam ide :wink:

Boze, vy ste vzdy taki tajnostkari :roll:

medik911 píše:matejko je dobri strateg verte mu 8)
matejko ved je to jasne kto kvam ide :wink:
no matejko je skor trosku lenivy obcas :lol:

ale Janik kto nieje ??? ale ber hlavne to co robi tu na fore :wink: a doma nech si sunky vala kolko chce :)

ano matejko tipuje dlhsie ako ja a on am doviedol k tej tipovacke byvalej :) nebojte mato sa este urcite vrati ale uz asi len v novej sezone NHL :wink:

tak dnes dobry vykon, poistenie druhej pozicie ktora nam uz nemoze ujst. konecne sa aj mne zadarilo a vidim ze sa zaciname naozaj super doplnat skoro kazde kolo boduje ina dvojica a j0man sa nam rozbieha, citim ze v poslednom kole budes bojovat o vyssie pozicie ako v tejto sezone. matejko , dnes trosku slabsie a vypadol si z prvej 30 :( ale bol si vcera na 19. mieste tak ak sa posnazis tak to mozu byt naozaj dobre body do celkovej tabulky takze sa snaz! a kajco no taky slusny vykon aj ked ziadna slava to zase nebola ale aj tak si poskocil v prvej desiatke takze dufam ze ked este zaberies tak si tu poziciu este o par miest vylepsis. takze stale je o co bojovat chalani takze GO GO GO FireBirds

škoda matejko, škoda :( kto to bude? môj tip je WildCelt, ale asi neprezradíš, čo? :)

wildcelt urcite nie,ten nema dovod odchadzat z IC.ja mam silne tusenie,a myslim,ze na 80% to bude pravda.uvidime.ale skoda,ze Mato odchadza :(
no ale ked sa buducu sezonu vratis,tak OK :cool:

neboj mata za usi dotiahneme spat ak bude protestovat :D nic viac neprezradim len tolko ze wild to naozaj nieje ale inak ziadny GM svojho timu si nemoze byt isty a verte tomu ze do FB chodia len silny tiperi kedze ideme na titul 8)

ved to je jasne ludia na 99% sa vie o koho sa jedna .a WIld a FB??? :lol: :lol: :lol: :lol: pekny vtip od IC neodide ani keby ho z koze tahali :wink:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS