Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
inak ja musim byt asi dost jeb*uty,ked som dva dni po sebe dal X-ovu taktiku,tak mi to vobec nevyslo,a teraz treti den som nedal,a mal by som 10bodov.ale zas mam pokoj na dusi
dnes Mato dobre,janci,nic si z toho nerob,aj nam sa musi raz za cas podarit zabodovat.j0man,sa mi zda,ze naberas staru formu (dobru)
dnes Mato dobre,janci,nic si z toho nerob,aj nam sa musi raz za cas podarit zabodovat.j0man,sa mi zda,ze naberas staru formu (dobru)
no co ja viem,mne momentalne zlozenie vyhovuje,ale ty si sef,tak rozhodujes.a nemal si o novom clenovi napisat uz vcera?ale aj bez toho mi doslo o koho asi ide,sorry ale som kuva domyslava,cize z tvojich prispevkov je mi to asi jasne.ale mozno ma prekvapis
dnes dobre,skoda len,ze aj RD mali plny zasah
dnes dobre,skoda len,ze aj RD mali plny zasah
tak dnes dobry vykon, poistenie druhej pozicie ktora nam uz nemoze ujst. konecne sa aj mne zadarilo a vidim ze sa zaciname naozaj super doplnat skoro kazde kolo boduje ina dvojica a j0man sa nam rozbieha, citim ze v poslednom kole budes bojovat o vyssie pozicie ako v tejto sezone. matejko , dnes trosku slabsie a vypadol si z prvej 30
ale bol si vcera na 19. mieste tak ak sa posnazis tak to mozu byt naozaj dobre body do celkovej tabulky takze sa snaz! a kajco no taky slusny vykon aj ked ziadna slava to zase nebola ale aj tak si poskocil v prvej desiatke takze dufam ze ked este zaberies tak si tu poziciu este o par miest vylepsis. takze stale je o co bojovat chalani takze GO GO GO FireBirds
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé