Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Je to tak, Zubie v NHL končí, stejně jako Danchez mu děkuji za roky a výkony odehrané v dresu Dallásku a přeji ať se mu v Petrohradu daří :good: :good: !!!!
Tak jsme také s Dalláskem vstoupili do předsezóní přípravy, doma jsme na nájezdy zdolali TB, přišla velmi solidní návštěva přes 15 tis. lidí. Vzhledem k tomu že kompletní předpokládaná 1. lajna odpočívala, tedy Mor-Rib-Leh, jejich roli převzala mnou vzývaná lajna Neal-Richards-Eriksson, jsem neskutečně rád že také nový kouč Cra se rozhodl dát tyto chlapce k sobě a ještě více že se jim hned 1. zápas povedl. Domnívám se že toto bude skvělá lajna, vůbec celý útok Dallásku by letos mohl být báječný, jen ať se nám ProBůh vyhýbají zranění, snad jsme si je vybrali již loni. Moc jsem také zvědav jak se nakonec poskládá obrana, skvělý zápas včera odehrál Mark Fistric, nejlepší hráč utkání co do počtu hitů i zblokovaných střel. Ten by se mi jako 6. bek líbil, je mladý, progresivní a jeho styl hokeje je moje krevní skupina !!!!
Tak také v Dallásku jsme krapet tu soupisku probrali, zatím žádný odchod není překvapením, mě osobně je ale líto Lindgrena, kterého já osobně považuji za hodně dobrého, navíc ještě mladého a perspektivního centra, ale prostě tenhle klučina vždycky dojede na to že u nás je přetlak centrů, být jím tak se na to již vyprdnu, má na víc než-li hrát na farmě, odešel bych nejspíše do Finska a byl tam hvězdou SM Ligy !!!!
Tak to vypadá že se do kádru protlačí Jamie Benn, 20-ti letý mladík, příprava mu zatím vychází skvěle, včera dokonce nastoupil v 1. útoku s Morrym a Ribičem, také oni se o něm pochvalně vyjádřili, prý hrál skvěle, mimochodem to on za Dallásek vstřelil náš jediný gólík. No, střelce bychom potřebovali, uvidíme !!!!
Benn zatím jede,myslím,že bude v sezoně hrát v základu.Brunnstrom zatím v přípravě moc nezáří,možná že toho Benn využije a protlačí se do 2.lajny k Ribsovi a Morrowi.V přípravě zatím dominuje lajna Neal-Richards-Eriksson,myslím si,že tohle by mohla být jedna z nejlepších lajn v lize :) ta lajna má vše,co mít má.Brad by letos měl atakovat hranici 90 bodů,Eriksson 45 branek a Neal dobrých 60 bodů.No máme se na co těšit :thumbsup: letos Dallas v PO určitě nebude chybět,stále je to jeden z nejlepších týmů v lize.Ten lonský výpadek byl hodně způsoben zraněními klíčových hráčů a výpadkem Turca.Letos to bude s Crawfordem jiná liga :yes:
Určitě, na lajnu Nea-Rich-Eri hodně moc spoléhám, spolu s elitní lajnou Mor-Rib-(asi Leh) to bude naše veliká zbraň. A když si vezmu ve 3. lajně Modana s Ottísem, přičemž v záloze máme Bru a Benníka, tak se o náš útok opravdu nebojím. Důležité bude jak to půjde bekům a jak začne Turcie. Každopádně se domnívám že Dallásek letos bude hodně silný :clap: :clap: !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Určitě, na lajnu Nea-Rich-Eri hodně moc spoléhám, spolu s elitní lajnou Mor-Rib-(asi Leh) to bude naše veliká zbraň. A když si vezmu ve 3. lajně Modana s Ottísem, přičemž v záloze máme Bru a Benníka, tak se o náš útok opravdu nebojím. Důležité bude jak to půjde bekům a jak začne Turcie. Každopádně se domnívám že Dallásek letos bude hodně silný :clap: :clap: !!!!
Celá pacifická divize bude letos hodně silná.... Bohužel těch postupových míst je málo.... Zápasy proti Phoenixu budete mít letos 2x tak těžší než normálně... nebo Tippet to vaše složení zná líp jak kdokoliv jinej ;)))

Tak doufam, že ve vzájemnym zápase poznáte svojí nedávnou taktiku a že na ní nenajdete recept ;))) nebo Dallas letos musí skončit v Pacifický za Phoenixem.....
Ano, zápasy s Pho by mohly být díky Tippymu na lavičce Kojůtků krapet problémové :wink: , souhlasím i s tím že letos bude na západě o PO obrovská bitva ale zároveň jedním dechem dodávám že absence Dallásku ve vyřazovacích bojích se absolutně neobávám :cinka: :box: :cinka: :box: :yes: :wink: . Pho budu díky Tippymu fandit, ale všeho s mírou :) .
Jinak Dallásek jako zatím poslední opouští Hutchinson a tím pádem máme hotovou soupisku co se beků týče - letos budou za Dallásek hrát Robidas, Daley, Grossman, Skastinš, Niskanen, Fistric a Wyowitka. Snad to klukům vzadu půjde. Gólmanská dvojice je v předpokládaném složení Turcie-Auld. Co se týče útoku tak ten je již také prakticky hotov, takže - DDDDAAAALLLLLLLLÁÁÁÁSSSSEEEEKKKK :clap: :clap: !!!!
Tak teraz to bude na Západe poriadna tlačenka, komplet celá Centrálna a Pacifická majú káder na to, sa doň dostali. Zo Severovýchodnej sú to, snáď s výnimkou Colorada, taktiež všetky tímy. Podľa mňa rozhodnú brankári.
No tak Mt, Colorádko ti dnešním rozdupáním SJ asi udělalo čáru přes rozpočet, i oni jistě do PO budou chtít jít, kádr nemají zlý, ale to pro mě zase není tak důležité :wink: , pro mě je hlavní že Dallásek je ready na novou sezónu a před jejím samotným vypuknutím nam na další 4 roky podepsal Stephane Robidas, skvělá to zpráva a dokonce za rozumný peníz, čekal jsem že dostane více, ale když to podepsal tak je jistě spokojen jak on tak také vedení Dallásku :good: :good: !!!!
Englande, mám tu pro tebe dobrou zprávu :arrow: Loui Eriksson podepsal na 6 let za 25,5 mil. :good:
PainKiller píše:Loui Eriksson podepsal na 6 let za 25,5 mil. :good
Podľa mňa veľmi dobrý krok od vedenia Stars, že predĺžili s talentovaným Louiom Erikssonom :good: . Myslím si, že v tejto sezóne nastrieľa minimálne 40 gólov :smile03: .
Jo pánové je to další skvělá zpráva před startem sezóny - Loui za nás nastřílí ještě spousty branek a je od vedení Dallásku velice prozřetelné že obě tyto smlouvy (jak Stephane tak Loui) byly podepsány ještě před samotnými boji, oba hráči tak mohou být naprosto v klidu a soustředit se na své výkony. Souhlasím s Kanterem, Loui je vyloženě sniper a počítám že okolo těch 35-40 branek bude dávat pravidelně :clap: :clap: :good: :good: !!!!
No tak čekal jsem z tohoto zápasu bodíky 2, ale vzhledem k tomu že jsme prohrávali už 0:2 tak ten bod beru, navíc nájezdy jsou víceméně loterie. Zápas jsem neviděl takže nemůžu nějak extra hodnotit, ale bylo vyprodáno, je dobře že se diváci nenechali vyplašit loňskou výjímečně "zasranou" sezónou !!!!
no neviem England, ja by som od Dallásku túto sezónu veľa nečakal, podľa mňa PO im hroziť nebude...
ivan23 píše:no neviem England, ja by som od Dallásku túto sezónu veľa nečakal, podľa mňa PO im hroziť nebude...
To je kravina.Dallas se asi nebude pohybovat úplně na špici ligy,nicméně ten tým má na to skončit na takovém 6.místě na Západě.Klidně může i překvapit.Loni to byla nesmírně smolná sezona,neustálé zranění klíčových hráčů ( Dallas si bohužel nedokázal poradit jako například Bluesmani ) + katastrofická forma Turca .... letos by to mělo být o dost lepší,Crawford je náročnější kouč jak Tippet,mladíci jako Neal,Niskanen jsou zase o rok starší :) podle mně by se mělo s Dallasem letos počítat ... vždyt' předloni byl ve finále konference,od té doby se ten tým moc nezměnil :)
ENGLAND-The3LIONS píše:No tak Mt, Colorádko ti dnešním rozdupáním SJ asi udělalo čáru přes rozpočet, i oni jistě do PO budou chtít jít, kádr nemají zlý, ale to pro mě zase není tak důležité :wink: , pro mě je hlavní že Dallásek je ready na novou sezónu a před jejím samotným vypuknutím nam na další 4 roky podepsal Stephane Robidas, skvělá to zpráva a dokonce za rozumný peníz, čekal jsem že dostane více, ale když to podepsal tak je jistě spokojen jak on tak také vedení Dallásku :good: :good: !!!!
Philly, je to len začiatok sezóny. :) Ale pravdou je, źe je Anderson pre Colorado spasením.

Späť k Dallasu.

Pravdu povedia,ediac, veľmi Turcovi neverím.
Já Mt nějak zmatkuju či co :shock: :wink: ?? Jen sem prostě chtěl z 1. domácí utkání 2 body, to je vše. Co se týče toho 2, tak opět pouze bodík, Turcie v Edm nepodržel min. 2 banány byly jeho.
Co se týče ambicí Dallásku v letošní sezóně tak o PO vůbec nepochybuji, konkrétně útok patří dle mého názoru mezi to úplně nejlepší v lize, s obranou je to horší, Turcie je buď a nebo, ale každopádně PO jednoznačně bude, pak se uvidí !!!!
Tak dnes velice těžká bitva s Flames, mohli bychom využít toho že hrají 2. zápas ve 2 dnech, ale i tak to bude boj, Flames letos považuji za horkého aspiranta na SC. No zápas si každopádně nenechám ujít, mohla by to být parádní bitva !!!!
Dallas to v Calgary zvladl a prerusil jejich viteznou snuru. A vlastne jako posledni tym pacifiku dokazal zvitezit. Hlavne ten 3.gol byl ukazkovy :cool: Jsem zvedavy jak bude hokej Stars letos vypadat, protoze i podle me maji vetsi jmena v utoku nez v obrane. Na druhou stranu defenzivni hra jako celek Dallasu je vyhlasena. Cas ukaze :)
Hrajeme Selly stále zezadu, včera jsme ten zápas s Flames zvládli skvěle, Alex Auld byl fantasticky jistý, za ty 2 branky v PK absolutně nemohl. Ty jsi asi myslel že ten náš 4. gól byl ukázkový, patrně myslíš tu parádní kombinaci 2. útoku, náš 3. gól dal jako totální haluz Wandell, to byl jednoznačně gól McA. Ale jinak jsme hráli naši klasickou hru, defenzíva, agresivita, sem tam pěkný check, sám Crawford řekl že nic moc po svém příchodu měnit nehodlá, zatím se tak i děje. Největší rozdíl oproti loňské sezóně je v tom že máme prvotřídní 2, čili Turcie nebude tam přetěžovám jako loni, určitě to bude ku prospěchu věci :good: :yes: !!!!
No tak dnes ráno se mi hodně dobře stávalo po zapnutí netu - čekal nás neoblíbený soupeř, ale dle statistik to utkání vyšlo všem na 1, velmi důležité pro Turcieho je ta 0, už se moc těším na Pá a zápas s Bos, ten si nenechám ujít a budu doufat že si tam něco z toho včerejšího uragánu přetáhneme :good: :good: !!!!
Dnes nás čeká s Any mimořádně těžký match, Any bude chtít odčinit poslední domácí debakl a ještě k tomu máme zase kopu zraněných :thumbsdown: :thumbsdown: , za 1 bodík bych byl hodně rád, vytouženou plichtu jsem dal i do KTL !!!!
No,já myslím,že to na "bukvice" :D (nějak jsi toto prazvláštní přirovnání přestal používat),
moc dobře umíte a tak Selly bude muset zkousnout další hořkost porážky......ale kdoví.. :?: :smile03: :wink:
Dallas to bude mít dnes opravdu hodně těžké,přeci jenom absence Richardse,Modana a Lehtinena se musí někde projevit ... aspon,že se vrací Ott.Dnes moc šancí Dallasu nedávám,obvzlášt' když chytá Turco.Třeba ale chlapci překvapí ...
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS