Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S takovou hrou at jdou do haje, sice se vyhralo ale to bylo utrpeni.. Po 1.tretine(3-0 pro nas) byli na lede jen Devils a Fleury, udrzeli jsme to se stestim ale divat se na to prilis nedalo. Kredit pro Devils, takhle se bojuje.. Chybelo jim ovsem trosku vice stesti/skillu. "Nejhorsi" vyhra v sezone.
prvu tretinu som videl a ten zapas bol uplne pod kontrolou, devils tam mali dva polobrejky a u jedneho zabudol myslim zajac vystrelit. A ani nevedeli jak sa vtedy dostali k puku. To bol neuveritelne zalostny vykon a prislo mi ze pens staci ist na pol plynu aby si devils nevedeli ani nahrat. To som si povedal ze pokazde ked budem k nasim tak kriticky, tak si treba kuknut devils alebo buffalo aby som vedel ze moze byt aj daleko horsie.

Cez pauzu som zaspal, prebral som na moment po 5 min v druhej tretine, vidim skore 3:2 a ze dobre uz spim a zalahol som dalej. Co sa stalo? :D
Po prvej tretine som tušil, že to také ľahké nebude a že ešte nie je rozhodnuté, lebo horšie ako hrali devils v 1. tretine sa už asi ani nedá hrať. Moje predpoklady sa naplnili - my sme sa uspokojili a naopak výkon devils sa zlepšil o 100%. Po 2. tretine sa asi všetkým hráčom pens točili v šatni hlavy od toho kolotoča, čo im devils urobili - ved nebolo u nás lajny, ktorá by sa dokázala vymaniť z toho veľkého tlaku. V 3. tretine sme sa kúsok zlepšili, ale dnes sme si nezaslúžili vyhrať. Len si prajem, aby Fleurymu vydržala forma aj do play off. Dnes s red wings čakám zlepšený výkon
Ja som tiež odchádzala po prvej tretine s tým, že už takto rozbehnutý zápas neprehráme. I keď bolo jasné, že to tak hladko pokračovať nebude. A ráno zistím, že to takto dopadlo :hroza: Hlavné sú body a aspoň vidia, ako sa to dá pokaziť.
Kolik nám dneska Tučnáci nadělí ? :hmm:
pitt.png
:thumbsup: nice, aj keď je škoda že tučniak nemá aj tento rok šál.
Obrázek

Nechutny zakrok... som zvedavy ci si ho Shanaban zavola na kobercek alebo to 'vyriesi' cez telefon suspendaciou na 5 zapasov.
Kower píše:Obrázek

Nechutny zakrok... som zvedavy ci si ho Shanaban zavola na kobercek alebo to 'vyriesi' cez telefon suspendaciou na 5 zapasov.
Když už se plive na Pens, tak ten high sticking Crosbyho na vlastního hráče, po kterém se vylučovalo, taky nebyl zrovna gesto gentlemana... .
Engelland je mi ukradenej, mame lepsi beky vsude kam se clovek v nasi organizaci podiva.. Mladi kluci v obrane paradne bojuji, i kdyz nam dnes v B2B zapasu chybela cela TOP4 obrana (Letang, Orpik, Martin, Scuderi), pak chybi Neal, Bennett a dalsi, suspendovan ted bude Engelland (B2B zapas jsme dohravali s 5 bekama, z toho 4(!) novacci Dumoulin, Maatta, Bortuzzo, Despres a jedinej Niskanen ktery odehral temer 30 minut). V brane navic Zatkoff(dobrej!, zapas od zapasu lepsi) a presto vezeme z Detroitu vyhru 4:1..

Chybi nam uz vic nez polovina teamu, takovy armageddon tu nebyl uz dlouho a to tedy jsme team ktery ma vzdycky spoustu zraneni. Ted je nutno doufat, ze u Malkina se nenaplni katastroficka diagnoza.

EDIT: Tak Malkin zrejme uniknul nejhorsimu.. Dokonce normalne chodi, takze snad nebude mit nic zlomenyho nebo tak..
Dave Molinari ‏@MolinariPG 6m
Malkin just walked slowly, but with no apparent problem, into training room.
Co se tyce Letanga, tak ten se zranil na rozbrusleni a na otazku jetli by to mohlo byt dlouhodobe zraneni odpovidal, ze "zatim nevi co z toho bude a ze se uvidi zitra na vysetreni". Podobne u Malkina..
Dave Molinari ‏@MolinariPG 6h
USAirways used to fly between Pittsburgh and Wilkes-Barre. Given the Penguins' injury woes, it might want to reestablish that route
Povolani byli prej Philip Samuelsson a HarryZ.. Samuelsson je nas 2nd rounder z 2009, ma 22 let a je to Ulfuv syn.. Ciste defenzivni a solidni bek. Osobne jsem cekal Harringtona, na druhou stranu radsi Samuelsson nez v uvahu taky prichazejici Mikkelson.

Niskanen(27)-Despres(22)
Maatta(19)-Bortuzzo(24)
Dumoulin(22)-Samuelsson(22)
:lol2:

Sestava na dnesek by mohla vypadat nejak takhle:
Fleury, Zatkoff

Niskanen-Despres
Maatta-Bortuzzo
Dumoulin-Samuelsson

Kunitz-Crosby-Dupuis
Jokinen-Sutter-Megna
Conner-Vitale-Kobasew
Zolnierczyk-Sill-Adams

Skoro by se mi chtelo rict, ze pokud s timhle Bylsma vyhraje, tak je genius.. Na druhou stranu ti mladici jsou proste dobri(i kdyz ted je jich tu uz moc) a par suplikantu v sestave typu HarryZ, Conner, Kobasew atd. se da prezit.. Stejne je to masakr tohle..
Tak porcelanovej Letang sel primo na IR.. :slap: Furt mu neco je. S Malkinem to mozna nebude az tak dramaticke.
Takze Vokoun, Martin, Letang, Scuderi, Orpik, Engelland, Malkin, Neal, Bennett, Glass, Ebbett by meli byt momentalne out, co dodat..
Nic. Vsadit na Toronto...
Tak je to jeste lepsi.. Bylsma nakonec vytahl do 2.formace Zolnierczyka (Zolnierczyk-Jokinen-Megna) a na prvni presilovce bude figurovat Dumoulin. Cap hit nasi dnesni sestavy je asi 33M.. Malkin na lede neni, ale blizi se navrat Scuderiho. Skoro to vypada jako by Shero uzavrel smlouvu s dablem, ze pokud necha Crosbyho existovat, tak si muze se zbytkem sestavy delat co chce..
Atlantik píše:2.formace Zolnierczyka (Zolnierczyk-Jokinen-Megna)
:rofl:

Chodte do prdele ked vyhrate aj s tymto

edit: tak je to neodolatelne a prvy krat som asi od mojich 13 podal.....a uz ked tak poriadne...25€, hop alebo trop
Finch182 píše:Chodte do prdele ked vyhrate aj s tymto

edit: tak je to neodolatelne a prvy krat som asi od mojich 13 podal.....a uz ked tak poriadne...25€, hop alebo trop
:lol2: Ja uz jsem se (letos) zaprisahal ze proti nasim zdecimovanym sestavam sazet nebudu.. Bylsma s nima dokaze zazraky a na druhe strane rikam a vim, ze ta nase mlada obrana je poklad.. Maatta nejlepsi vykon sezony (24:17 IT) a ze to neco znamena kdyz tohle rikam, protoze tech vykonu uz mel hodne. Dnes totalne eliminoval Kessela, ktery nemel ani centimetr prostoru a problemem pro neho bylo uz dostat se v klidu do pasma. Niskanen je letos taky excelentni, vubec nevim co s nim, jestli ho ted prodluzovat, nebo vsechno vsadit na Letanga, Martina, Scuderiho a zbytek doplnit mladejma.. Bortuzzo ostrej, Dumoulin spolehlivej presne jak se o nem rikalo, Despres taky vyborne. Jedno je jisty, k cemu nam je Orpik? Je to normalni bek, ale prodluzovat ho absolutne nema smysl a bylo by to v nasi situaci kontraproduktivni, i kdyby (hypoteticky) kyvnul na ligove minimum..

A pak jsou tam jeste Crosby a Fleury a je z toho vyhra proti Leafs, kteri ted nechapou s kym to vlastne prohrali.
ok, tak ja mam zase s tipovanim na 10 rokov klud jak to bolo posledne :lol2:
Atlantik píše:Takze Vokoun, Martin, Letang, Scuderi, Orpik, Engelland, Malkin, Neal, Bennett, Glass, Ebbett by meli byt momentalne out, co dodat..

Hovorí sa, že aj Megna je už out ale nič oficiálne som nenašiel. Máte ešte koho povolať? Gibbons?
Nechapem jak s touto ahl zostavou dokaze bez problemov vyhravat a ma s tym este lepsie vysledky jak s full zostavou. Bylsma je divny. Nech ide trenovat Buffalo. Vcera som siel po prvej tretine lahnut a spat s vedomim, ze prachy su uz fuc :D
Sloter píše: Hovorí sa, že aj Megna je už out ale nič oficiálne som nenašiel. Máte ešte koho povolať? Gibbons?
:yes: Mel by to byt Gibbons, to je vlastne posledni zajimavejsi forward co ve Wilkes-Barre jeste zustava, s podobnym stylem jako Megna (i kdyz Megna hral vyborne coz nebude lehke nahradit). Bylsma oznacil Megnuv start v New Yorku jako nepravdepodobny.. Nejvic me na tom vsem nastval greenhorn Rielly, ktery jeste ocividne zraneneho Megnu kroscekuje, stridacka Leafs z toho vseho mela zas dobrou zabavu. V HBO 24/7 epizode 2 to mozna bude, stejne tak jako Kadriho pokus o headshot na Crosbyho (po kterem byl vyloucen jen Crosby za oplaceni). Uz jen proto mi Toronta dnes vubec lito nebylo (i kdyz jsem Leafs mel za svuj 2.nejoblibenejsi team, ktery ty body navic potrebuje mnohem vic nez my).

Obrázek
:slap: mladej Rielly(5th overall 2012) to zatim evidentne v hlave nema v poradku..

My stejne mame z toho draftu lepsi terno
Pittsburgh Penguins ‏@penguins 8h
Bylsma said Maatta, "a veteran of the group" was the #Pens best Dman tonight
Jesse Marshall ‏@jmarshfof 9h
Olli Maatta is the best young defenseman I have watched in a long, long time. The NHL needs to take notice. What a season he's having.
Ale musíš uznat že hrál opravdu skvěle ... navíc takovej Neal se jde radši schovat na střídačku atd... :giggle: naopak zase musím uznat že Maatta hraje na první sezonu opravdu suprově ...
Esem píše:Ale musíš uznat že hrál opravdu skvěle ... navíc takovej Neal se jde radši schovat na střídačku atd... :giggle: naopak zase musím uznat že Maatta hraje na první sezonu opravdu suprově ...
Rielly hraje jako typickej mladej velmi perspektivni bek (zablesky geniality strida s rookie chybama, -12 ale nema nahodou). To Maatta hraje jako by uz ani nebyl mladej.
Atlantik píše: Nejvic me na tom vsem nastval greenhorn Rielly, ktery jeste ocividne zraneneho Megnu kroscekuje, stridacka Leafs z toho vseho mela zas dobrou zabavu.
Tiež som nepochopil, čo je to za hrdinstvo strkať do očividne zraneného hráča. V poslednej dobe mám pocit, že všetci v zápasoch s Pittsburghom zabúdajú na charakter. Akoby vás mal každý v zuboch a snažil sa vám dať "co proto". Uniká mi niečo? Nemám žiadnu predstavu bezchybného mužstva, čo sa Pens týka, ale to čo vidím sa mi už zdá prehnané.
Atlantik píše:Tolik k Letangovi, ale myslim ze realnejsi jsou jini beci. Napr. zatim necekane vyborne hrajici Niskanen (13 bodu, +16, schopnej hrat i na PP) by pri nasi kompletni sestave mohl byt klidne k dispozici na vymenu, je sice UFA, ale nemeli by jste mit problem ho pak podepsat a v playoff runu by vam pomohl. Velmi levnej by mohl byt Bortuzzo, mladej tvrdej bek, kdyz letos hral tak byl velmi solidni (napr. i vcera), ale pochybuji ze by jste ho meli oskautovanyho a podle statistik vas ani nenapadne. Doplaci na to, ze je tu velka konkurence, u vas ve 3.paru by to byl jasnej upgrade.
Tak som sa zmýlil, keď som zapochyboval o tom, že Niskanen a Bortuzzo by neboli to správne pre Avs. Bortuzzo
bol skvelý a určite by zapasoval do tímu. Mile ma prekvapilo ako ste hrali s tou "AHL" zostavou. Nisky už 18 zápasov nemal "mínusku" a v posledných zápasoch skvele zvláda aj väčšie porcie času. Otázka znie, aký je na presilovkách, pretože z jeho 4 bodov v početnej výhode toho moc nevyčítam. Taktiež aká by bola jeho/ich protihodnota?
Obrázek
:lol2:

EDIT: Na koľko je reálne, že Määttä by mohol spraviť olympijský tím Fínskej repre?
Ja jen myslim ze Rielly to povazoval jako za utok na Berniera, nebo nevim co si mam o tom myslet, nemyslim ze by mezi Pens a Leafs bylo neco osobniho.. Stejne tak jako mel D´Amigo smulu ze zrovna na neho si Bortuzzo vyslapnul hned dvakrat. Rielly je mladej a tohle proste spatne vyhodnotil.

Co se tyce Bortuzza, myslel jsem to samozrejme tak ze u Avs by stabilizoval 3.par obrany, on zrejme nikdy nebude bek do TOP4. Ale je tvrdej a brani dobre a jeste pujde nahoru. Oproti bekum jako Wilson, Guenin, Benoit by mohl byt prinosem (ted se omlouvam za to ze Avs tolik nesleduji, je mozny ze nekteri z techhle nemusi byt horsi nez Bort). Kdyz se nam vrati beci, tak Bortuzzo opet nebude mit misto, proto myslim ze za nejakej 2nd rounder by mohl byt k dispozici (mozna i 3rd, nevim).

Niskanen je na presilovce solidni, ideal do 2nd unitu. Ale nekolikrat u nas byl i v prvni PP formaci jako zaskok, celkem v pohode. Jeho hodnota muze byt McGinn+.. Ale je dost mozny ze vzhledem na to jak hraje, tak si ho proste nechame v teamu na playoffs a pak se bude uvazovat o tom, co s nim dale..

Maatta a Sochi by mel byt lock. Neni to tak davno co tu byl finskej skaut na OH a Maatta tehdy proti Sharks zahral vyborne. V ty konkurenci by to mel mit celkem jasny. Kekalainen to prej dokonce nekde uz i konkretne potvrdil..
Pro fans Pens by to mela byt povinnost, In The Room Series - epizoda 3: http://penguins.nhl.com/club/page.htm?i ... pid-penstv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako vyzeráte na dneska, oplatí sa na vás podať? :-D
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING