Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Raskove softy? Priceove softy od modrej nič? aký zápas si včera pozeral? Lebo výkon Vezinu Pricea ma veľmi bavil
Joe S. píše:lepší než on minimálne Hiller, Bishop, Miller, Rask
Rask je dira. A vubec uz me sere, jak se tu adorujou prumerny golmani, ktery chytaj za nejlepsima obranama ligy.
Joe S. píše:Raskove softy? Priceove softy od modrej nič? aký zápas si včera pozeral? Lebo výkon Vezinu Pricea ma veľmi bavil
To jsem rád, že ses bavil, já se bavím nad nesmysly, které tady kydáš už druhým dnem, takže :wink2: O svém "přehledu", který (ne)máš jsi mě už přesvědčil.
AndyF píše:Rask je dira. A vubec uz me sere, jak se tu adorujou prumerny golmani, ktery chytaj za nejlepsima obranama ligy.
:good: asi tak
AndyF píše:
Joe S. píše:lepší než on minimálne Hiller, Bishop, Miller, Rask
Rask je dira. A vubec uz me sere, jak se tu adorujou prumerny golmani, ktery chytaj za nejlepsima obranama ligy.
lol fundovany odbornik na brankarov to cele zaklincoval
ano dlhodobo riesime obranu, ktora riesi najnizsi pocet inkasovanych golov, ale zabudol si na jednu vec, ze uz nejaky cas fungujeme s "polovicnou" obranou, kedze mame momentalne vyoutovanych 2 stabilnych D a to v priebehu sezony boli mimo Boychuk, Hamilton, McQ, Seid t.j. (posledne 2 menovani su dlhobo out) t.j. stabilna obranna 4ica.....

dalej by ma zaujimalo, kolko Andy odsledoval nasich zapasov.....podla jeho nazoru usudzujem, ze Rask ma pocas kazdeho jedneho zapasu prelozenu nohu a cigu v papuli......tak, ako tomu bolo v zapase proti Flyers.....takze ak tu niekto napise s prepacenim take :ho*no: tak sorry, ale inak reagovat nemôzem

to, ze sa jeho % uspesnost rok co rok pohybuje nad 92% to je samozrejme vyslovene zasluha obrany
ze z casu na cas pusti nejaky softak, kolko 1-2? za celu sezonu, tak to je jedna vazna diera, ale to, ze nam v
drvivej väcsine dava kazdy jeden zapas sancu na triumf, to je uz o inom ze
beriem, par zapasov spät bol mimo, vid. clanok http://www.nhl.cz/CZ/34105/julien__rask ... y_byl.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale to co nam za tie roky vychytal, tu slabsiu chvilku si "dovolit" môze, nie je predsa robot

ale ak je tu niekto zastancom pana vesmiru, nema cenu sa v tom dalej sprtat

ale toto by sem patrit nemalo
jednou vetou k Priceovi, zopakoval by som to, co spomenul habs
Poslite sem dejfa radsej....
Jinak pro uplnost, koho ja bych v tymu chtel, je Lehtonen. To je pro me asi nejlepsi golman.
AndyF píše:Jinak pro uplnost, koho ja bych v tymu chtel, je Lehtonen. To je pro me asi nejlepsi golman.
Já jsem za Priceho moc rád, když je on v bráně, tak vždycky mám daleko větší víru v body - teď vůbec nic proti Budajovi, jako dvojka je letos výborný! Ale ani někdy až neskutečné zákroky Careyho, nad kterými jsou v úžasu i komentátoři (jako třeba teď v Detroitu), nezmůžou všechno, když hráči před ním jsou momentálně totálně mimo a nejsou schopni téměř ničeho! Slabší chvilku si vybere úplně každý gólman, to bych vůbec neřešil - otázkou spíš je, jak často si takové chvilky vybírá. A to je u Priceho hoodně zřídka, toho kluka nemít, tak se teď potácíme někde hluboko pod osmičkou...
habs » Pon Jan 27, 2014 1:21 pm píše: Ale ani někdy až neskutečné zákroky Careyho, nad kterými jsou v úžasu i komentátoři (jako třeba teď v Detroitu), nezmůžou všechno, když hráči před ním jsou momentálně totálně mimo a nejsou schopni téměř ničeho! .

to ako tretí gól Washingtonu, som čakal, že Price tým kuželkám pred ním nakladie hokejkou po chrbte. A byť fanúšikom, tak možno aj televízor by to nerozchodil
Joe S. píše:
habs » Pon Jan 27, 2014 1:21 pm píše: Ale ani někdy až neskutečné zákroky Careyho, nad kterými jsou v úžasu i komentátoři (jako třeba teď v Detroitu), nezmůžou všechno, když hráči před ním jsou momentálně totálně mimo a nejsou schopni téměř ničeho! .

to ako tretí gól Washingtonu, som čakal, že Price tým kuželkám pred ním nakladie hokejkou po chrbte. A byť fanúšikom, tak možno aj televízor by to nerozchodil
Tak až takhle mě to zase netankuje, to skutečně ne... :-D. Ale nasranej z posledních výkonů jsem, to je pravda! Teď mě spíš ale zajímá, jak na tuhle situaci, a zda vůbec, zareaguje management, protože stále na tom bodově nejsme až tak špatně - ovšem je třeba jednat rychle, nějaký impuls to chce co nejdříve. Krizí, ať už menší či větší, si projde každé mužstvo, je jen otázkou, jak dlouho to trvá...
Sean Louis LouisJean_TVA @ 1m
#CH refuse a transaction. # Avs offered Parenteau for Bourque. Marc Bergevin said no. Wanted another player in return. @ TVA_Sports

Prosím poraďte mi. Neviem sa rozhodnúť, na kom sa mám zasmiať lepšie. Nad Sakicom alebo Bergevinom? Dôvody zrejmé.
Getzo5 píše:Sean Louis LouisJean_TVA @ 1m
#CH refuse a transaction. # Avs offered Parenteau for Bourque. Marc Bergevin said no. Wanted another player in return. @ TVA_Sports

Prosím poraďte mi. Neviem sa rozhodnúť, na kom sa mám zasmiať lepšie. Nad Sakicom alebo Bergevinom? Dôvody zrejmé.
RDS zase tvrdí, že nejprve to odmítli Avs, tak nevím komu věřit :neviem: . Každopádně pokud jsme to opravdu jako první odmítli my, tak je MB prostě další ma*or na křesle GM v naší organizaci, jinak to nazvat nejde. Pokud to odmítli oni, tak se měl víc snažit, takže to MB po*ral tak či onak :x PAP má sice o něco vyšší smlouvu, nicméně výkonnostně je na tom jinde. To asi ale nemusím tady vůbec připomínat...
Getzo5 píše:Sean Louis LouisJean_TVA @ 1m

Pokud je to pravda, tak "no comment"... :hroza: !
Getzo5 píše:Prosím poraďte mi. Neviem sa rozhodnúť, na kom sa mám zasmiať lepšie. Nad Sakicom alebo Bergevinom? Dôvody zrejmé.
Ak je to pravda, tak tam vitaza nenajdes. Na oboch sa treba zasmiat najviac ako sa len da.
najnovsie info hovoria o tom ze to bolo naopak - habs to u nas skusali, my sme ich poslali kadelahsie... to by urcite davalo vacsiu logiku ako povodny scenar :giggle:
petrik píše:najnovsie info hovoria o tom ze to bolo naopak - habs to u nas skusali, my sme ich poslali kadelahsie... to by urcite davalo vacsiu logiku ako povodny scenar :giggle:
Podle mých informací to bylo zase trošku jinak :lol2: My nabízeli kus za kus, vy jste požadovali k Bourqueovi navíc náš prospect Svena Andrighetta a na tom to ztroskotalo. Každopádně jednání prý dále pokračují, tak uvidíme.
S Andrighettem už by to pro Avs smysl dávalo no, na toho se těším :)
Parda píše:
petrik píše:najnovsie info hovoria o tom ze to bolo naopak - habs to u nas skusali, my sme ich poslali kadelahsie... to by urcite davalo vacsiu logiku ako povodny scenar :giggle:
Podle mých informací to bylo zase trošku jinak :lol2: My nabízeli kus za kus, vy jste požadovali k Bourqueovi navíc náš prospect Svena Andrighetta a na tom to ztroskotalo. Každopádně jednání prý dále pokračují, tak uvidíme.
Už jen to, že nějaká jednání vůbec začala, je alespoň pro mě nadějnou zprávou, že vedení není současný stav ukradený, protože to zatím tak vypadalo... Ale zatím nebudu křičet hop, pořád je to jen víra v to, že se začne něco dít :pray:
The Vancouver Canucks on Monday acquired defenseman Raphael Diaz from the Montreal Canadiens in exchange for forward Dale Weise.
Za Weiseho? :neutral:
Protihodnota určitě není taková, aby ocenila Diazovy kvality, ale to se dalo čekat. Dle "odborníků" v Kanadě je Rapha moc soft a malý, takže jsme asi ani víc čekat nemohli, ale já bych si přeci jen představoval ještě aspoň třetí kolo.
Rapha :bye2: All-Star Game nováčků nehrál ze srandy, je to hodně dobrý bek. Troufnu si tvrdit, že dokáže hrát, v top 4 obrany, když je dobře spárovaný. Je hodně rychlý, skvěle blokuje (dokud trvale hrál, tak patřil do špičky NHL), jen je soft u mantinelů. Ofenzivní skills má výborné, viz prvních cca 15 zápasů loňské sezony, kdy chyběl Subban, a on měl s Markovem kupu bodů v prvním páru na přesilovkách. Nebojím se zkrátka říct, že bych mnohem raději nechal hrát jeho a v létě mu dal 3,5 mega na tři roky, než se dívat na tu ruskou trasořitku Markova, který jde jen pro prachách a ve hře nestíhá.
Weise? Prý herně jako White, taky se nebojí poprat a když na to přijde, tak umí i zahrát, viz. slušné stats v AHL. Asi se to nejvíc dotkne Parrose, což vlastně ničemu nevadí, jen ta protihodnota prostě měla výt vyšší.
Parda píše:
kajo píše:Briere ma negativnu hodnotu a za Diaza Moulson+Ott teda nebude. Sabres taki hlupi nie su, na co by im bol, ked su v rebuilde a maju kopec mladych obrancov (Myers, Pysyk, Zadorov, Ristolainen, McBain,...) ? Len za samotneho Moulsona mozu pred PO ziskat od niekoho prve kolo, co ma pre nich ovela vacsiu hodnotu ako nejaky Diaz. A to este nehovorim o Ottovi. Spekulacie su zabavne, ale mali by prihliadat na zaujmy oboch timov :wink2:
Já si tu spekulaci nevymyslel, taky si myslím, že to je blbost a pro nás by to mělo jisté důsledky, o nichž píšu výše. Ale zase si vyprošuju tvé "nějaký Diaz". Výborný ofenzivně, tak i defenzivně, rychlý a je v top ten NHL v blokování střel a za ty peníze odvádí výborné služby. Až se mi chce říct, co by byste za takového "nějakého" Diaze dali :bee:
No tak mozno viac ako Weisa :jn:
FLYERS FAN píše:
Parda píše:
kajo píše:Briere ma negativnu hodnotu a za Diaza Moulson+Ott teda nebude. Sabres taki hlupi nie su, na co by im bol, ked su v rebuilde a maju kopec mladych obrancov (Myers, Pysyk, Zadorov, Ristolainen, McBain,...) ? Len za samotneho Moulsona mozu pred PO ziskat od niekoho prve kolo, co ma pre nich ovela vacsiu hodnotu ako nejaky Diaz. A to este nehovorim o Ottovi. Spekulacie su zabavne, ale mali by prihliadat na zaujmy oboch timov :wink2:
Já si tu spekulaci nevymyslel, taky si myslím, že to je blbost a pro nás by to mělo jisté důsledky, o nichž píšu výše. Ale zase si vyprošuju tvé "nějaký Diaz". Výborný ofenzivně, tak i defenzivně, rychlý a je v top ten NHL v blokování střel a za ty peníze odvádí výborné služby. Až se mi chce říct, co by byste za takového "nějakého" Diaze dali :bee:
No tak mozno viac ako Weisa :jn:
A propos, k čemu by vám byl, když necháváte sedět Mesze, který jeden z mála umí něco víc s pukem, než ho jen nahodit do pásma? :giggle: To už bysme si ho mohli nechat my a vyšlo by to nastejno. Snad si u Nucks zahraje víc než u nás, přeju mu hodně zdaru. S Weberem by tam mohli utvořit dobrou švýcarskou obrannou dvojici.
Poslední zápasy opět totální holomajzna, hlavně tedy proti Calgary - paradoxně právě v něm jsme získali 2 body... :-D . Koncovka je úplně jalová, neexistující. Ofenzíva jako taková stojí vůbec za :ho*no: ! Takováhle hra se mi vůbec nelíbí a pokud to takhle budeme předvádět dál, ani nechci, abychom šli do play-off! Body sice nějaké nahrané máme, ale co tam budeme jako dělat??? Je to strašná plácaná bez systému a všechno tak nějak na náhodu.
Ještě jsem zvědavej, jak dopadne trade deadline, ale moc velký optimista, co se případného posílení týče, nejsem :? .
habs píše:Poslední zápasy opět totální holomajzna, hlavně tedy proti Calgary - paradoxně právě v něm jsme získali 2 body... :-D . Koncovka je úplně jalová, neexistující. Ofenzíva jako taková stojí vůbec za :ho*no: ! Takováhle hra se mi vůbec nelíbí a pokud to takhle budeme předvádět dál, ani nechci, abychom šli do play-off! Body sice nějaké nahrané máme, ale co tam budeme jako dělat??? Je to strašná plácaná bez systému a všechno tak nějak na náhodu.
Ještě jsem zvědavej, jak dopadne trade deadline, ale moc velký optimista, co se případného posílení týče, nejsem :? .
Naprostý souhlas, s tímhle je to o držku, i když je fakt, že na derby, které se hrají v PO tempu, se hecnout umíme a hrajeme pak úplně jinak. Je i fakt, že dost chybí Chucky. Nerozumím tomu, proč týmu chybí konstantnost, protože víme, že ten tým útočně hrát umí, což ukázal loni. Je to i koučem a jeho nesmyslnými locky Plekyho s Giem, DD line atd. Já bych to postavil takhle:

Bournival-Plekanec-Briere
Max-DD (když už to jinak nejde :hroza: )-Bourky/Gio
Chucky-Eller-Gally, prostě obnovit EGG až se vrátí Chucky z marodky
Weise-White-Prust
Moen má po tom, co včera předvedl Weise, problém :jj:
Obrázek

Kadriho otec je fakt príkladný Habs fan. :rofl:
Weaver za páté kolo 2015 :hroza:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS