Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bol som vyťažený, takže zápas som ešte nevidel. Výsledok ma teší, najmä preto, že je v regulation. Adam znova výborne, hovoríš? :thumbsup:

A čo sa týka Cartera, použijem otrepané - I told you so! :cinka: :giggle: To sledovanie Floridy rozhodne nebolo zbytočné, heh.
Lepsi jste sice byli, ale zas tak uplne jasne to nebylo a i Canes tentokrat meli sve sance. Pro Carolinu to byl jeste jeden z relativne nejnadejnejsich zapasu posledni doby... Napr. v te vasi presilovce co udelal fatalni hrubku Elias jste mohli dostat dalsi gol co tam byl Dwyer po dalsi akci Suttera sam pred Brodeurem, nebo jeste ve druhe tretine za stavu 0-1 vytahl Brodeur famoznej zakrok na LaRosea, ktery byl v megasanci. Ve 3.tretine pak jeste Ponikarovskij nepochopitelne trefil do prazdne brany jen tyc...

Spatne jste tedy nehrali a meli jste takovy cca. souvisly tlak v podstate behem celeho zapasu, jenomze tady si je treba uvedomit, ze Canes urcite jsou momentalne jednim z nejhorsich teamu Vychodu, ktery je ted navic v tezkem utlumu. Ano, vsechno mohlo byt pohodlnejsi, kdyby Zubrus, Sykora (ten dokonce dvojitou), Elias netrefili tyče, pak by to asi bylo v klidu.

P.S: Nemuzu si pomoct, ale opet byl nejlepsim hracem zapasu Zubrus. Ten chlap snad proziva renesanci :ja_neviem:
Atlantik píše:P.S: Nemuzu si pomoct, ale opet byl nejlepsim hracem zapasu Zubrus. Ten chlap snad proziva renesanci :ja_neviem:
Neprežíva, on tak hrá stále, len občas boduje a občas nie. To je v súvislosti s jeho platom "problém" ale ja by som ho nedal ani za nič. Navyše nám občas pláta centra. Ten chlap je bojovník par excellence.

Čo sa týka noviniek pre fans, tak 6th rounder Scarlett sa nám aj naďalej ukazuje. V obrane bez brankára už teraz po štvrtine sezóny takmer dosahuje svoj vlaňajší point total! Mohol by to byť skutočný steal na drafte nakoľko klesol o 2-3 kolá len vďaka nadmernej vyťaženosti a tým pádom stagnácií. Veľmi ma to teší. Podobne Boucher, o ňom som už ale písal. Trochu ma sklamal Coleman, od neho čakám viac ako len strely, tých má požehnane, ale Miami sa nedarí. Hádam sa to časom zlepší.

EDIT: ešte vcelku prekvapuje Pietila, o ktorom nikto nevedel nič a nikto od neho nič nečaká.
Prý máte zájem o Omarka, myslím si že by to byla docela výhra, protože stále věřím, že v něm dřímá velký hráč, i když typologicky netuším jestli by k vám sedl, spíše mi k vám nepasuje ...
neis píše:Prý máte zájem o Omarka, myslím si že by to byla docela výhra, protože stále věřím, že v něm dřímá velký hráč, i když typologicky netuším jestli by k vám sedl, spíše mi k vám nepasuje ...

Dalsi hrac a la Tedenby? Mozna za jednoho z obrancu na farme. Jinak radeji ne.
megaton píše:Dalsi hrac a la Tedenby? Mozna za jednoho z obrancu na farme. Jinak radeji ne.
:ee: Ďalší hráč alá Bergfors, neis to koniec koncov povedal aj sám. Takže no thanks.

AK, tak za nejakého obrancu z farmy, s tým súhlas
neis píše:Prý máte zájem o Omarka, myslím si že by to byla docela výhra, protože stále věřím, že v něm dřímá velký hráč, i když typologicky netuším jestli by k vám sedl, spíše mi k vám nepasuje ...
Omark ? Na tohle řeknu asi to co kolega Čtvrtníček v tomhle videu od času 1:35
Getzo5 píše:
megaton píše:Dalsi hrac a la Tedenby? Mozna za jednoho z obrancu na farme. Jinak radeji ne.
:ee: Ďalší hráč alá Bergfors, neis to koniec koncov povedal aj sám. Takže no thanks.

AK, tak za nejakého obrancu z farmy, s tým súhlas
no kdyz jsme u toho, tak Teddy mi nebezpecne zacina pripominat Bergforse, ale tak me pochyby o nem jsou zde vseobecne dlouhodobe zname
megaton píše:no kdyz jsme u toho, tak Teddy mi nebezpecne zacina pripominat Bergforse, ale tak me pochyby o nem jsou zde vseobecne dlouhodobe zname
Jediné čo majú spoločné je aktuálny TOI. Tedenby je pracovitý, učenlivý, neúnavný a má charakter. Ak by som tých dvoch postavil vedľa seba, nenašiel by som okrem spomenutého a národnosti nič čo by ich spájalo. Ani pozíciu v tíme.

Len pre zaujímavosť, včera sa osobne stretol (z vlastnej iniciatívy) s trénerom a diskutovali o jeho hre. Ako sa sám vyjadril, vie prečo dostal obmedzený čas na ľade, vie kde musí zapracovať a snaží sa o to každým dňom. A nemôžem povedať, že by to nebolo poznať.

Tedenby NIE je Bergfors.
Getzo5 píše:
megaton píše:no kdyz jsme u toho, tak Teddy mi nebezpecne zacina pripominat Bergforse, ale tak me pochyby o nem jsou zde vseobecne dlouhodobe zname
Jediné čo majú spoločné je aktuálny TOI. Tedenby je pracovitý, učenlivý, neúnavný a má charakter. Ak by som tých dvoch postavil vedľa seba, nenašiel by som okrem spomenutého a národnosti nič čo by ich spájalo. Ani pozíciu v tíme.

Len pre zaujímavosť, včera sa osobne stretol (z vlastnej iniciatívy) s trénerom a diskutovali o jeho hre. Ako sa sám vyjadril, vie prečo dostal obmedzený čas na ľade, vie kde musí zapracovať a snaží sa o to každým dňom. A nemôžem povedať, že by to nebolo poznať.

Tedenby NIE je Bergfors.
snad mas pravdu. ja ale porad nezapomnel na jeho prochazky misto "optional" morning skate. jeho charakter, krome toho ze je to prej milej a vtipnej kluk neznam a netroufam si posuzovat.
megaton píše:snad mas pravdu. ja ale porad nezapomnel na jeho prochazky misto "optional" morning skate. jeho charakter, krome toho ze je to prej milej a vtipnej kluk neznam a netroufam si posuzovat.
Podľa reakcií mimo ľadu i na ňom by sa to usudzovať dalo. A ten optional skate naozaj nebol žiaden big deal, na to zabudni, tým sa trápiš fakt zbytočne. :)
sice jsem to neviděl, ale zdá se, že naše PP je to co nás stálo zápas (zase). Myslim, že kromě pár rad jak vyhrát buly se Oates neosvědčil. Docela jsem se divil, když zůstal v trenérském týmu a divit se nepřestávám. Larsson první gól, to je dobrý ale pak při našem PP už tak moc ne. Podle sestřihu to vypadalo na docela smolnou prohru, nevyužité šance (Zach, tyč Clarkiho), náhody v naší brance (Ovie) a zbytečné chyby. Jak si vedl Palm v první lajně? co Henrique?
ja som ho videl tak na pol oka, kedze som chory a nejak som sa nemohol sustredit na zapas, plus streamy mi kazdu chvilu sekali.. opäť sme si ho prehrali sami.. capitals nehrali vobec nic.. len ono ked si to spetne premietnem ani my.. po prvej tretine som si povedal ze was je uplne neskodny.. v druhej nas z tempa vyhodili oslabenia.. gol oveckina bol stastny ale nie nezasluzeny.. nielen my sme dali tyc ale hned po gole na 1:1 ju z dalsieho striedania trafili aj caps a mohli nas zlomit.. nakoniec sme sa zlomili sami vo vlastnej presilovke. tam sa nakopili chyby ako strata puku, potom zle striedanie a na zaver kuzelka larsson.. no a po 3 gole som to vypol a siel spat. v utoku sme absolutne neefektivny, nevraviac o presilovkach.. keby kazdy zapas dame aspon jednu v spravny moment ked uz nevieme premienat sance 5 na 5.. tie tesne zapasy by vyzerali inak a nebolo by to ze vyhrali sme o gol a lebo najazdy so stastim a prehrali sme lebo sme mali smolu.. toto je nas dlhodoby problem, zvyrazneny zraneniami.. palmieri je to co stale, trochu sa zlepsil podla mna, ale to ani nahodou nestaci.. taky parise si vobec nezahra, len sa zapas co zapas neefektivne nadrie..

v teme blues riesia situaciu okolo berklunda. v time by som si ho vedel predstavit.. skoda ze su to len prazdne reci a aj keby to bolo realne nemame im zanho co ponuknut :evil:

kazdopadne do navratu zajaca je este vela casu, pri sucasnej hre henriqueho a cartera popri eliasovi center nie je az tak palcivy v tomto momente, ale na rw mame strasnu dieru.. v prvom time je zharkov, dufam ze by mohol dnes dostat viac sanci ako par striedani, trebars na ukor palmieriho.. a vylepsenie PP by malo byt okamzite riesene! pretoze presne ako pise megaton, tie buly sa vyrazne zlepsili ale uz 2 roky je nasa PP zufala.. mal by sa tomu venovat jednoznacne iny clovek
Ja viecmenej súhlasím s dunimom vo veľa veciach, tak len "stručne" zhrniem svoj pohľad.

1) dve tretiny sme boli o 60% lepším tímom minimálne, Vokoun ale chytal dobre, nepremenili sme šance a na to sme potom doplatili.
2) Medzi pozitíva samozrejme Larssonov prvý gól, PALMIERI (na toho sa aj pýtaš, tak konštatujem, že už v druhom zápase som s jeho hrou bol spokojný a dobre pracoval aj včera), Carter (ja som to hovoril!), PK všeobecne a Henrique (po tých góloch mal menej priestoru, Caps ožili, tam už ho nebolo cítiť, ale dovtedy pekne, najmä v oslabeniach sa vôbec nebál zautočiť). To je asi tak všetko. Aj keď sa darilo, bol to tímový výkon, len tieto mená v niečom vystúpili z radu resp. znova potešili/konečne potešili (vieme asi o kom hovorím, pravda).
3) zradilo nás to, čo nás zdobilo v prvých 40 minútach - vhadzovanie. Eliáš bol dovtedy 7 zo 7, to jediné prehral, Wideman nastrelil, puk sa zastavil na bekovi (Salvador? Fayne? Už neviem.) a Ovca dostal zadarmo gól. A podobný bol aj ten druhý i keď tam Marty nemal ísť tak von z brány. :nono:
4) narozdiel od súpera, my to šťastie na odrazy nemáme proste vôbec. Môj dobrý priateľ tvrdí, že nič ako šťastie nejestvuje a za všetkým je len strojený pohyb. Ja s ním nesúhlasím, ale aby to, čo som povedal neznelo ako zúfanie, jedným dychom treba dodať, že niektorí naši hráči proste pri dorážkach nestoja tam, kde by mali. A stojí nás to šance. O tyčkách škoda hovoriť.
5) tu musím dunimovi oponovať "kuželka Larsson" - nie, aj ja som si všimol, že jeho rýchlosť nie je práve devíza (čo je podľa mňa aj dôvod prečo mnoho jeho striel zostáva zblokovaných, na to aby si si našiel open line a prestrelil ju, potrebuješ sa laterálne pohybovať rýchlejšie ako on. Na druhej strane...Lidas to dokáže. :hmm:). Čo sa ale týka toho Chimerovho SH gólu, treba povedať zopár faktov a hlavne ten, že to nebola individuálna chyba, ako to veľmi zjednodušene povedal dunim, ale kolektívna. Asi tak v piatich bodoch:

1) Clarksonovo striedanie kde si vôbec nevšímal hru okolo neho.
2) Eliášov gentlemanský backcheck v strednom pásme pri mantineli. Ja uznávam, že už toho mal vtedy na ľade dosť, ale štekliť súpera proste nie je dosť. Hoc ho aj sundať.
3) Naskakujúci Greene ho minul.
4) Samotná Chimerova rýchlosť - jeden z naj v NHL keď natiahne krok a to už pri prekročení modrej bol takmer v plnom zábere.
5) Larssonova naivná snaha trafiť puk a zlý odhad rýchlosti. Ak si to meno na drese Caps nevšimol veterán Eliáš, ťažko to očakávať od newbieho. Inak pekný hit od Ovechkina. :D

Nič no, treba sa poučiť z chýb, zlepšiť pokazené (najmä teda tú PP, to je proste des roky rokúce, bol aj pre Oatesom ale je treba jasne povedať, že on je tam práve na to, aby tomu pomohol a to sa nedeje) a skúsiť dnes vydolovať aspoň bod. Pred zápasom som nemal veľké oči, po dvoch tretinách som bol nadšený, po tretej rozčarovaný a znechutený.

Spokojný nie som najmä s výkonom Zacha, ten stále hľadá herný rytmus. Zajac je strata, čo si budeme hovoriť. Naša PP je zlá s Kovym, bez neho ešte horšia nakoľko nikto nemá na solídny entry a potom to fakt nemá zmysel, keď sa nedokážu ani dostať do vzorca. Nehovoriac o tom, ako staticky potom vyzerá. To je taká najvážnejšia výčitka k včerajšku. Hra inak vyzerala dobre a zápas tak dopadol vďaka chybám a Vokounovi. Stáva sa. A ešte jedno pozitívum by som našiel - aj bez Kovalchuka či Josefsona sme po celý zápas s tak rýchlym tímom ako WSH držali krok. To je dobrá zmena nielen oproti vlaňajšku. :yes:

P.S.: Čo sa týka Berglunda (inak pôvodne náš pick :giggle:), tak ja som od neho tento rok čakal breakout year a zatiaľ skutek utek. Stále sa hľadá, pritom na to podľa mňa má. Cena by bola otázna, ja do tých špekulácií chodím nerád. Vždy sa skôr treba pýtať na to, čo potrebuje ten druhý tím. Ale verím, že by zapadol.
tak ja nam napriklad dnes na washington verim.. proste nie su vo forme a ak budeme 60 min koncentrovany tak by sme ich mali dat. snad sme ich vcera nenakopli ich vydretou vyhrou..

trosku ta poopravim, myslim ze buly pred 1 golom prehral zubrus nie patty ale to je v podstate jedno..

a 2. gol nepripisujem ako vinu len larssonovi ale kolektivne- 3 chyby ktore som spomenul :) tak kuzelka bola spomenuta preto lebo sa tak zachoval-cele zle v tej situacii..samozrejme boli tam aj ine vplyvy na jeho reakciu( zle striedanie clarksona,a naskakujucim hracom nezasiahnutie chimeru). kazdopadne urobil vec co ma na nom moc hneva. a to nekorculovanie s protihracom, ale len vezenie sa popri nom a snaha puk vypichnut. ono sa mu to viac menej uspesne dari, ale v takychto situaciach tymto na rychleho hraca ako chimera, alebo dakeho nepomaleho technika nema.(tak ist to vidno v rohoch, ked mu superi unikaju za nasu branu, viac ako casto). ale myslim ze to potrva isty cas kym to odbura a som si 100% isty ze ten vcerajsok im nas staff vysvetlil na videu poriadne.. dnes proste vyhrame :wave:

k parisemu, kto od neho cakal 40g a 80 bodov bol chorobny optimista po roku co nehral. plus zraneny zajac.. ma to tazke,nie je tym kym bol ale ja verim ze po novom roku to uz bude stary dobry zach. hlada sa, vyzera ze nie je az tak dynamicky ako bol(skor to pripisujem snahe a horsej pozicnej hre alebo jeho odhadu, ktory casom ziska). okrem toho hra s palmierim..ono to musi byt frustrujuce ked ti niekto nevie nahrat vcas alebo presne na tri metre, alebo ked uz si v pasme tak je pomaly na to aby zachytil puk pri mantinely. clovek maka a ani si poriadne nezahra. nieco taketo som cakal.. skor by mal zabrat ilja a robit body, ale tuto sezonu zatial nic moc a je to on s kym som zatial najmenej spokojny vykonnostne..
tak dnes sme mali totalne stastie.. hokej to bol slaby z oboch stran.. washington bol pocas dvojzapasu totalne mimo a my sme pre zmenu uplne bezzuby v utoku.. rychlo sme sa dostali do straty 0:2, v druhej tretine nic nenasvedcovalo tomu ze to otocime.. skoro som to vzdal.. my sme boli nulovy, hracom caps sa zas pacilo u nas v rohu.. z nicoho a uplne stastne sme vyrovnali. najprv sykora, strela po vyhratom buly eliasa a prituknuti zubrusa trafil paradne(toto som tuto sezonu uz videl:) ). a potom vyslo striedanie tedenbymu a vlastne celemu 3. utoku. puk sa dostal k salvadorovi ktory svojou vycibrenou technikou a rychlym mrstnym pohybom ,,vyrobil,, oveckina :D a pekne nasiel cartera ktory si tecom u nas otvoril strelecky ucet.. v tretej tretine sme si cely cas koledovali o prehru, miesto pritlacenia supera a jeho unavenej obrany..(laich hral v obrane a nedohral hamrlik).evidentne to neslo.. predlzenie uz bolo lepsie.. aspon ze najazdy stali zato: parise, oveckin a potom clarkson- vsetky 3 goly boli paradne a hlavne mame 2 body.. utok parise henrique, palmieri bol uplne neskodny vpredu.. za dnes u nas najlepsi moose a zase zubrus!
Kovy zpet, Tedenby HS “I’m just going to sit him down,” DeBoer said. “Sometimes you have to take a step back to take two forward.” mozna na tom neco je.
Návrat Kovyho na LW si chcel povedať. :unsure:

Inak ku koncu zápasu už ich lajna nebola tak zlá, ale spočiatku bola súca na rozdelenie a to DeBoer neurobil. Len doplním, že v OT sme mali totálnu prevahu a to sme museli začínať oslabení o jedného muža, keď Caps 1:47 pred koncom darovali sudí presilovku. Tak dobre sme ho nezahrali už mesiace, možno aj roky, dokonca aj Larsson sa vybral na výlet. Pamätný moment zápasu asi to Tedenbyho obhodenie obrancu :shock: a potom Salvador a jeho napodobenie Doughtyho :giggle: Carter si prvý gól naozaj zaslúžil. Bola to len otázka času. Za dva body som vďačný, Clarkieho typický blafák znova vyšiel. Spokojnosť.

Čo sa týka Albany, jedna vec čo ma neteší - doteraz výborne hrajúci Corrente sa zranil, detaily ešte zverejnené neboli. Hádam to nie je nič vážne. Wedge ďalší shutout a Kinkaid si taktiež vedie dobre. :thumbsup:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jeho nová maska. :cool:
nene, myslel jsem na RW, zapas pred tim nez se zranil tak to nebylo spatny. navic nase prava strana je vazne slaba. pokud by se tam Kovymu darilo, verim ze by tak moc neprotestoval :D jinak skoda ze Vermette ma takovou silenou smlouvu, jinak bych ho videl jako idealni fit.
Vratil bych Zacha k Pattymu a po navratu Kovyho bych dal Sykoru zpet na pravo k Henriquemu neb se zda, ze kdolikv hraje s Eliasem dela body a to je to co potrebujeme aby byl Zach, nebo Kovy produktivni.
Budem veľmi stručný, na viac nemám síl ani chuť. Boston si výhru zaslúžil, nebyť Hedberga (ktorý ale minimálne za jeden gól mohol, just saying) tak odchádzame domov s plačom, ale na to sa nehrá. Za posledných 6 zápasov sme Boston potrápili podľa ohlasov naviac my. Nehľadiac na to, že to bolo ako na otvorenej strelnici a ja som minimálne 5 krát dostal mŕtvicu, bol to zaujímavý zápas. Chyby v obrane nás stáli bod, brať to ale z pozitívneho konca, ako s WSH (tam pravda ide aj o formu), tak s BOS sme dokázali držať krok. A to aj napriek tomu, že sme častokrát mali na mále. Najmä vďaka vyčerpanosti. S nimi sa hrá ťažko. Polovica zostavy je vyslovene tvrdá, druhá vyslovene bleskurýchla. Preto sa mi na nich tak dobre pozerá, ale to je už iný príbeh.

Pozitíva v skratke:
Henrique - vyčaroval druhý gól, hral tak ako mal, znova spokojnosť.
Palmieri - v obrane dobre, pozične dobre a zaznamenal prvý dvojgólový zápas. Bol jednoducho tam kde byť mal.
Janssen - aj keď toho neodohral veľa, chyby nerobil a sundal Cháru, to sa ráta. :cool:
Hedberg - už som spomínal.
Tedenby - znova gol nedal, ale 3x bol veľmi blízko. Celý zápas bol aktívny, bolo ho poznať na oboch stranách kĺziska. Paráda.
PK - druhí v lige, bez komentára. Hands down. :poklona:
Roenickovi sa naša hra páči. :cinka: Prd z toho, ale nie je jediný a to po rokoch kydania beriem. Treba ale body. Stále sme over .500, to sú ale aj súperi. DeBoerov štýl ale veľmi dobre zapadá a za fakty (slabá PP, slabá obrana - a s tým sa veľa vody namútiť nedá) proste nemôže. Až bude zdravý Kovy a Zajac a možno sa v zostave udejú nejaké zmeny, napr. Tedenby pôjde vyššie, Henrique na krídlo atp. bude to ešte lepšie. Počúvať od fans Bruins, že si vedia predstaviť viac tímov proti ktorým by v PO hrali radšej ako proti nám je po minulom ročníku balzam na dušu.

Negatíva v skratke:
Tallinder - hrúza des - stručne a jasne.
Parise - stále to nie je ono. Nevie sa chytiť, ľahko sa ho obrancovia zbavia i keď proti Chárovi to fakt nie je nič ľahké, navyše s dvoma rookies.
PP - snáď druhí od konca ak nie poslední. Na to sa normálne nedá pozerať! Samozrejme, že Kovy chýba, ale...
Dedkovia - na rýchlejšie tímy nestíhajú. (Zubrus-Elias-Sykora)

Na zápas proti Buffalu by už mal byť Kovy ok, tak hádam nám pomôže za bodmi. Enroth drží neskutočnú sériu, poďme mu ju prelomiť.

Dnes to mrzí, ale čo už.
Kovy zpet, Tedenby HS “I’m just going to sit him down,” DeBoer said. “Sometimes you have to take a step back to take two forward.” mozna na tom neco je
megaton píše:Kovy zpet, Tedenby HS “I’m just going to sit him down,” DeBoer said. “Sometimes you have to take a step back to take two forward.” mozna na tom neco je
Možná, možná NE. Bol pri góloch na 2-3 a 3-4 a posadil ho pre Carterovu/Fayneovu chybu, už sme to analyzovali. Takže proste bad luck, veď po včerajšku si celkovo zaslúžil TOI zvýšiť, nie znulovať. Ale odpovedá opäť tak ako má.
“I’ve got to be better,” he said. “I think I played pretty good yesterday except the third (period) maybe. Now, I’ll save some energy and when I get the chance again I’ve got to go for it.”

Tedenby said of the idea of DeBoer trying to do something to spark him. “Sometimes you need it to get you going again. I take it as a positive and go forward.”
Dobrý súhrn dal Rev, ja už len doplním, že hra pred brankárom je jeden chaos kde každý naháňa puk a nikto nepreberá hráčov.

Henrique 1+1, znova úradoval. Bože ako ja som zaň rád, kiež by sme ich mali naklonovaných viac. :lol2:

Obrázek

Obrázek

Komentár creepy Pierrea k Devils a Henriquemu.
I'm really impressed with what PD has done with the new jersey devils, completely different team than Devils teams we've seen in previous years. Much more aggressive, much more pace, it's a fun team to watch .

Right now he's a poor man's adam oates and that's a high comparison...He moves the puck really well, he's comfortable playing with star players, obviously a two-time memorial cup winner with windsor and a silver medal winner in 2010 when they lost to the americans. He's a good player and always has been. Devils find a way of getting good players deeper in the draft. Talking to Parise, he really enjoys playing with Henrique.
Obrázek

:eek2: tak to je sila, až na to oslavné gesto totálne deja-vu.
“I would hate to see him go. I know everybody has a time, but I don’t know what he’d do without my (good luck charm) elephant and all the Andrew Peters hockey cards I’ve hidden in his equipment.

Clarkson on Marty.
Ešte aj Clarkie si robí srandu z Petersa. :lol2:

Inak niečo pre Martina:

Obrázek
Tak poslední 4 zápasy jsem s časových důvodů nemhol shlédnout tak jsem si je stáhl a zatím kromě posledního jsem viděl všechny. Takže v rychlosti. Teddy by neměl sedět ale naopak dostat větší prostor!!! Hraje dobře, je aktivní ale bohužel neproměnuje šance ale věřím že to je jen otázka času kdy to prolomí. Clarkie - co vy nevěřícní Tomášové pořád ho chcete měnit?? :fucker2: je při chuti, hraje svůj klasický jednoduchý hokej ( častá střelba, dobrá hra v rozích ) neztrácí tolik puků a celkově jde vidět že má sebevědomí. Jen tak dál.
PS: Getzo díky za nový wallpaper :good:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE