Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:arrow: Obrázek :box: :modrina: :haha3:
Getzo5 píše:Keď sa o tom už bavia dvaja medvedi, cepi, Voky dnes pri góloch vyzeral pekne nezaujate omnoho viac než Price, sa veľa Lučič a Thornton nenarobili... :-P
to je sice pravda, ale Milankove goly boli pohladne :good: najmä ten treti taky vychcany :D si to tam tak vycihal, ocividne siel po hattricku :D ale klobuk dolu, opät mi robi radost, ta jeho otrasna minula sezona najmä vplyvom zraneni je uz minulostou a opät je to stary dobry Looch :cinka:

Koľko gólov má vlastne Shawn? Nie je náhodou zarovno s Kovalchukom? :hroza: :lol2:

EDIT: jj dobrý tip, je... :hufi: :cry:
Getzo5 píše:Koľko gólov má vlastne Shawn? Nie je náhodou zarovno s Kovalchukom? :hroza: :lol2:

:D ale tak keby Kovy vedel rozdat zopar :box: su si fifty-fifty :cool:
cepi píše:
Getzo5 píše:Koľko gólov má vlastne Shawn? Nie je náhodou zarovno s Kovalchukom? :hroza: :lol2:

:D ale tak keby Kovy vedel rozdat zopar :box: su si fifty-fifty :cool:
Shawn ale nemá v tabulce +/- - body :lol: , takže Kovy musí dohánět Shawna :cinka:
vydrety bodik s kralmi berieme, bodujeme po 4x v rade, no a najblizsie sa odkotulame na zaujimavy zapas z pohladu pocetneho hf osadenstva k bleskom z Tampy :wink: David Krejci zaujal C miesto v 1 formacii, Wheeler sa presunul na post centra a na svojom poste odohral dost dobru particku, Seguinovi to bez debaty viac sekne kridelkovy post, uvidime ako sa preskupia formacie po Savvyho navrate

Looch – Krejci – Horton
Caron - Bergy - Rex
Seguin - Wheeler – Ryder
Marchand - Campbell - Thornton
dnes sa nam v kleci predstavi Rasky, 1.formacia zostava nezmenena, z 3 do 2 lajny sa presuva Seguin, ktory po boku Bergyho a Rexa nahradi Carona
:clap: Marc Savard passed all tests and is cleared (for contact) to practice with the team. He will be on the ice in Florida tomorrow morning! :clap: s timom uz zarezava aj Sturmy :wink:
Skvele, skvele velmi mu prajem aby sa chytil. Videl som dost malo zapasov Bruins ale tento mi neusiel a bol krasny :thumbsup:
Steven píše:Skvele, skvele velmi mu prajem aby sa chytil. Videl som dost malo zapasov Bruins ale tento mi neusiel a bol krasny :thumbsup:
Pre koho ako samozrejme
utrapene vitazstvo, na ktore by som si po 2 rozpacitych tretinach nevsadil ani deravy gros a ktore sme dokopali za 5 min 12, vyraznou mierou nam k nemu dopomohol Vokounov kiks v oslabeni na zaciatku zaverecnej tretiny + Rexove 2 golove kusky :serus: 1500 bod v NHL :oslava: (ako 13 v poradi)

„Je nádherné, že to přišlo v zápase, kdy jsme dosáhli tak cenného vítězství. Vstřelil jsem dva důležité góly, což mé jubileum ještě ozvláštnilo,“ těšilo rodáka z Kamloops. „Je příjemné vidět, že se mu to podařilo v našem dresu,“ gratuloval trenér Claude Julien. „Kluci jsou na něho hrdí a my ve vedení taky. Každý, kdo prožil v lize tolik let a tolik toho dokázal, si zaslouží uznání.“

Obrázek
Recchi :cinka: To je borec proste, nepotrebuje komentár. Pefektne sa mi do tej zostavy hodí, stále sa na jeho entuziazmus skvele pozerá a vek nie je žiadnym limitom. Bodaj by k tomuto okrúhlemu číslu pridal ešte čo najviac. Zaslúži si obrovský kredit.
Julien musel byt riadne nastvany ked pred 3. tretinou zmenil vsetky formacie. Dohrali sme v zlozeni:
Wheeler-Krejci-Ryder;
Lucic-Bergeron-Horton;
Recchi-Cambell-Caron a
Marchand-Seguin-Thornton

Inak Savvy by sa pri optimalnom stave mohol objavit v zostave do 2-3 tyzdnov... Sturm ma k navratu dalej a skor sa to caka koncom decembra resp. po novom roku. Inak celkom pozitivne je ze k Savvy-ho navratu do zostavy nam staci sa zbavit cca 1,2 mil. platu (Paille, Caron alebo Marchand a McQuaid)... u Sturm-a to bude zlozitejsie... osobne cakam vymenu Wheeler-a a takisto Ference si nemoze byt isty ci neskonci na farme... jeho vyse 2 mil. cap hit v porovnani s jeho vykonmi je neudrzatelny... a Hunwick tiez nema nic iste... ked je na lade niekto z nich dvoch tak stale trpnem co vyvedu.
Kower píše:Julien musel byt riadne nastvany ked pred 3. tretinou zmenil vsetky formacie
sa mu necudujem...nerozumiem tomu, ze tie uvodne tretiny akoby flakame a makneme az v zaverecnej 20 minutovke....po zapase s Tampou, kde to bolo v podstate o tom istom, sa Zee vyjadril strucne, jasne, vystizne: „Musime hrat celych 60 minut. Pocas prvych 40 minut Tampa dominovala zapasu. Zasluzili si vyhrat. Boli sme jednoducho prilis pomali. Prehravali sme sôboje. Je prilis neskoro, ked zacnete hrat v poslednych 20 minutach. To nie je dostatocne,“ :dup: vidim, ze jeho slova padli na urodnu pôdu :giggle: s pantermi sme mali stastie v tom, ze nas Vokoun vratil do hry, inak neviem, neviem, snad do dnesneho zapasu ktory zacina v paradnom eu case 18:00 vstupime ako hurikan a sfukneme jemny vanok spät do Caroliny :ahoj:
v dnesnom zapase zacinajucom v serioznom case 23:00 absentuje David Krejci (chripka) podobne ako Caron

v kleci Rasky, s Atlantou sa nam viac ako dari, s podivuhodnym vtakom sme nepukli sympaticke 3 roky, ale kazda seria sa jedneho dna konci, no snad si ju dnes este o nejaky den predlzime, misia to vsak nebude jednoducha, domacim po posl. vitazstvach narastli kridelka, Ondrik chytil fazonu, preto by cepika uspokojil aj bodik, kazdopadne hadam predvedieme vykon, ktory ma hned z uvodu neulozi do vecnych lovist :sleep3:

Lucic - Bergeron - Horton
Marchand - Wheeler - Ryder
Paille - Campbell - Recchi
Thornton - Seguin- Arniel
Kower píše: Hunwick tiez nema nic iste... ked je na lade niekto z nich dvoch tak stale trpnem co vyvedu.
Takze cap space pre Savvy-ho navrat uz mame, teraz uz len ostava cakat kedy bude 110% fit aby sa mu zase neprinavratili problemy ako po predcasnom navrate v play off minuly rok.

Osobne si myslim ze GM este ma nieco rozpracovane lebo 1. potrebujeme uvolnit space pre Sturma a 2. surne potrebujeme ofenzivneho obrancu.

Stale si myslim ze najpravdepodobnejsimi kandidatmi na trade (resp. waiver) su Ference, Wheeler, Paille a aj Ryder (najma kvoli 4 mil. platu)
gratulujem k uspesnej robbery :hroza: :x
sympaticky trejdik :thumbsup: Hunwick sa u nas trapil, ci tapal, takze logicka vymerna aj vzhladom k Savvyho situaci.....jeho navrat by som neuponahlal, proti Philke urcite nenastupi, proti Tampe sa este uvidi, ale nemame sa kam ponahlat, aj ked jeho pomoc najmä co sa tyka ofenzivneho ladenia by bola urcite vitana.....netreba to vsak uponahlat, ako sa sam vyjadril, urobil chybu v tom, ze sa v minulej sezone, resp. v samotnom PO vratil do zapasoveho kolotoca, co mu rozhodne neprospelo....nic to, to je uz minulost a Savvyho mame definitivne spät :good:
papierovo slabsi nam prilis nesedia, ale taka Philka :wave:

:wave:
Odveta za posledni PO skoncila symbolicky 3:0.
Co tam zas predvadel Thomas, chytil minimalne 6-7 golovek! :clap: Bergeron, Boychuk. :good:
Thomas :arrow: Vezina, ja to inak tento rok nevidím a opäť bude úplne zaslúžená, v to verím. :wave: Inak ma samorejme teší, že práve moji obľúbenci zabrali. Každá strata Philly dobrá...
Ako tu pisete Thomas bol opat skvely! Nebyt jeho zakrokov tak by sme zrejme nevyhrali pretoze az prilis casto Phila tlacila a mala vela vylozenych sanci. S Raskom v brane by to bola prehra 5-2.

Dnes vecer nas caka tazky super ale ak zahrame zodpovedne a s nasadenim tak vyhrame.

Snad dnes nastupi aj Savvy aby sa co najskor dostal do hernej pohody.
Sturm mne osobne bude chybat a drzim mu palce v LA. Dufam, ze Wheeler a Ryder budu makat na 110% zvysok sezony.
Kower píše:Sturm mne osobne bude chybat
aj mne, ale co sa da robit, taky je uz hokejovy biznis....nemali sme prilis na vyber a Sturmy bol jednou z trade alternativ....osobne som ocakaval trade Wheelera, ale ten je na rozdiel od Sturmyho predsa len perspektivnejsi a Sturmy bol dost :?: v :?: zraneni.... v nasom time vsak odiedol skvelu robotku, na ktoru urcite nadviaze aj v LA, jeho vykony budem pozorne sledovat aj u kralikov :yes: to, ze v time zostava Ryder ma neprekavpilo, jeho skusenosti v PO sa nam zidu a ako spominas kowi, obaja snad preukazu, ze v time zostali plnym vykonnostnym pravom

start Savvyho proti Tampe stale otvoreny, mozno da nejake zapasove striedanie, no osobne ho v takom vykonnejsom nasadeni ocakavam proti listkom
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA