Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:18 vterin do konce a Subban jde ven za tohle, WTF? :slap: Celkem brutalni zarez.. Samozrejme vynikajici MacArthur v presilovce 4 na 3 v OT nenechal nikoho dlouho cekat na vysledek.
Jak psal Parda, bylo toho mnohem víc... :? . U toho Gallaghera třeba ještě zapomněl dodat, že ještě před tím osekáváním Conachera dostal solidní ránu hokejkou zezadu od Andersona - a rozhodčí stál, koukal a pískal až tehdy, když Gallagher oplácel... Není to výmluva, měli jsme hrát lépe vzadu a pak bychom dva body měli, ale u některých výroků sudích se člověk nestačí divit.
A Briere hral kde? Ked mal snad 2+1 alebo kolko.....

Lebo som tu niekde cital (nechce sa mi to hladat) ze bol presunuty do stvrtej lajny a IT okolo 6 minut. Tak ci je taky king ze to dokazal z takejto pozicie alebo bol inde
TOI 13:08 a 2+1. :good:
Finch182 píše:A Briere hral kde? Ked mal snad 2+1 alebo kolko.....

Lebo som tu niekde cital (nechce sa mi to hladat) ze bol presunuty do stvrtej lajny a IT okolo 6 minut. Tak ci je taky king ze to dokazal z takejto pozicie alebo bol inde
V průběhu zápasu šel k Plekymu a tam mu to náramně sedlo :thumbsup: .
Briere nastoupil do toho zápasu jako centr čtvrté pětky a po prvním góle šel (konečně) výš k Plekymu a Giontovi. Tam udělal zbytek bodů. Snad to Therriena probudí, protože takhle mi to přijde ok v rámci možností a Bourque u Ellera a Chuckyho taky nevypadal zle.
Těch 6-7 minut TOI míval poslední dobou, pokud nebyl HS, pořád. Pro mě nepochopitelně.
kajo píše:
Potrefená husa? :giggle:
Bob McKenzie said on TSN last night that contract talks between the Canadiens and P.K. Subban are ongoing. After Dion Phaneuf signed his deal for $7 million per season, Subban could ask for $8-$9 million.
Tak to Subban preženie, ak si zapýta 8-9 miliónov, ale zas, keď vidí, koľko dostal Phaneuf, tak sa nečudujem, že by mohol pýtať takúto sumu. I keď si myslím že to dajú do 7,5 ročne, 6-7 rokov.
Pasha píše:
Bob McKenzie said on TSN last night that contract talks between the Canadiens and P.K. Subban are ongoing. After Dion Phaneuf signed his deal for $7 million per season, Subban could ask for $8-$9 million.
Tak to Subban preženie, ak si zapýta 8-9 miliónov, ale zas, keď vidí, koľko dostal Phaneuf, tak sa nečudujem, že by mohol pýtať takúto sumu. I keď si myslím že to dajú do 7,5 ročne, 6-7 rokov.
8-9 mega? Obránci? :dudo: To snad ne, já spekulace ohledně kontraktů raději neřeším, až to bude, tak to bude. Zázrak jako s Paciorettym se MB už asi nepovede, ale vše nad sedm bude moc. Já bych chtěl 6,5-7 mega na sedm let :pray:
Phaneuf a jeho silně přehnaný kontrakt do toho bohužel zasáhne, ale snad to dojde k rozumnému kompromisu.
Wau, to takhle často neodvoláte brankáře když tečete furt "jen" o dva góly? A příležitostí na to teda bylo dneska dost, aby jste tam poslali šestýho hráče... :neviem:
Rono píše:Wau, to takhle často neodvoláte brankáře když tečete furt "jen" o dva góly? A příležitostí na to teda bylo dneska dost, aby jste tam poslali šestýho hráče... :neviem:
Tak pravda, možnost tam byla, ale pak to bylo stejně pohřbený tím vyloučením, takže mě to ani nějak v tomhle případě netrápí. Pravidlem ale tahle "pasivita" kouče není, vždycky je to stejně podle vývoje hry.
Tak Briere si sel sednout asi az pul minuty pred koncem, zatimco vy jste si souvislejsi tlak vytvorilo uz cca 1:45, a tam to asi melo prijit.. Ale pokhd to delate dle vykonu, tak je pochopitelny, ze jste neodvolavali, hrali jste dost spatne... Ve treti tretine jsem cekal, ze zaberete a pritom prvni strelu jste vyslali az v 49. minute a uz tehdy jsem vedel, ze toto uz musime vyhrat..
Rono píše:Tak Briere si sel sednout asi az pul minuty pred koncem, zatimco vy jste si souvislejsi tlak vytvorilo uz cca 1:45, a tam to asi melo prijit.. Ale pokhd to delate dle vykonu, tak je pochopitelny, ze jste neodvolavali, hrali jste dost spatne... Ve treti tretine jsem cekal, ze zaberete a pritom prvni strelu jste vyslali az v 49. minute a uz tehdy jsem vedel, ze toto uz musime vyhrat..
Tak já nevím, podle čeho to Therrien dělá, ale myslím si, že by to vždy mělo tak trochu souviset s vývojem hry - taková ta střelba od boku, kdy to tedy zkusím a nic horšího už se nestane, se mně osobně až tak nezamlouvá. Ale to je jen můj názor.
No špatně - dobrý to nebylo, ale jak jsem psal v našem topicu, de facto do třetího gólu jste nás nepřehrávali a naopak bych řekl, že těch nebezpečnějších situací bylo víc před vaší bránou. Dostali jsme ale tři velmi laciné a někdy trochu smolné (druhý) góly a tím to bylo jasné.
Therrien rekl, ze kdyz nemaj zadnej tlak a za tretinu vystrelej 4x, ze nema smysl golmana odvolavat.

Jinak se divim, ze si nestezujete u 1. golu na jasny interference golmana v brankovisti. Pokud by se gol neuznal, nemohli bysme rict ani popel..

Po tom vylouceni PK dotycneho na cas posadil..
habs píše:No špatně - dobrý to nebylo, ale jak jsem psal v našem topicu, de facto do třetího gólu jste nás nepřehrávali a naopak bych řekl, že těch nebezpečnějších situací bylo víc před vaší bránou.
Ja som prave dopozeral zaznam a asi sme pozerali iny zapas. Do zapasu ste mali sice vstup vyborny ale Mase podrzal ale jak ste inkasovali tak bolo pomaly hotovo. Mimo toho zaciatku a Plakancovho golu z precislenia ste nemali nic. Ziadny suvisly tlak, zavar, poriadne sance, ziadne tlacenie sa do koncovky a boli ste slusne drzani na distanc.

Od nasho prveho az do tretieho golu ste mali snad 5 striel na branu ale neprehravali sme vas :rofl:

Nebolo tam nasadenie a chcenie bojovat a stacil nam v B2B slabsi vykon aby sme mali pod kontrolou cely zapas.
AndyF píše:Therrien rekl, ze kdyz nemaj zadnej tlak a za tretinu vystrelej 4x, ze nema smysl golmana odvolavat.

Jinak se divim, ze si nestezujete u 1. golu na jasny interference golmana v brankovisti. Pokud by se gol neuznal, nemohli bysme rict ani popel..

Po tom vylouceni PK dotycneho na cas posadil..
Tak ja tu prijdu v ocekavani bourlive diskuze ohledem toho jak tu Parda radi kvuli tomu golu a jedinej kdo to tu vytahne je Andy :scare: Gol samozrejme neregulerni a je to ta jedina vec, ktere se Habs mohou chytit pokud se chtej v tomhle zapase nejak obhajovat. Protoze to jinak nestalo z jejich strany ani za starou backoru..
Byl tam menší kontakt s Budajem, ale nepřišlo mi to nijak závažné, aby se kvůli tomu pískalo, i když by to spravedlivé bylo za to, jak nás sudí poslední dobou zařezávají. Nicméně to nám zápas neprohrálo, výkon nemastný neslaný, hrozné pokrytí a důraz před vlastní brankou, z čehož padly všechny góly a ani vepředu to nestálo za nic. DD line nic nevymyslela a Plekyho lajnu beci eliminovali. Nejaktivnější tak byla dvojička Bournival-Eller.
Co se týká hře bez brankáře, která se tady řešila, tak to nějak nepobírám. Neměli jsme trvale puk ani pásmo, navíc to pak zhatilo to vyloučení, takže nechápu, proč bysme měli hrát bez brankáře, nic by to neřešilo, jen další puk v síti.
Phily hrála v B2B a stačil jim na nás takový výkon, což je ostuda. Nic moc nepředvedli, ale dobře si pohlídali vedení, ke kterému přišly díky naším chybám.
Finch182 píše:
habs píše:No špatně - dobrý to nebylo, ale jak jsem psal v našem topicu, de facto do třetího gólu jste nás nepřehrávali a naopak bych řekl, že těch nebezpečnějších situací bylo víc před vaší bránou.
Ja som prave dopozeral zaznam a asi sme pozerali iny zapas. Do zapasu ste mali sice vstup vyborny ale Mase podrzal ale jak ste inkasovali tak bolo pomaly hotovo. Mimo toho zaciatku a Plakancovho golu z precislenia ste nemali nic. Ziadny suvisly tlak, zavar, poriadne sance, ziadne tlacenie sa do koncovky a boli ste slusne drzani na distanc.

Od nasho prveho az do tretieho golu ste mali snad 5 striel na branu ale neprehravali sme vas :rofl:

Nebolo tam nasadenie a chcenie bojovat a stacil nam v B2B slabsi vykon aby sme mali pod kontrolou cely zapas.
Je to jedno, ale vaše první dva góly padly z ničeho, to musíš uznat - nepamatuju si do té doby žádnou nebezpečnější situaci před naší bránou. Ani jeden z vašich gólů nepramenil ze souvislého tlaku, proto jsem říkal, že jste nás nepřehrávali. Pak už jste logicky nikam pospíchat nemuseli, hlídali jste si v pohodě náskok, protože od nás taky žádný velký tlak nepřišel - sice zlepšení ano, ale bylo to jalový. Musím říct, že byly zápasy, kdy nás jiná mužstva přehrávala mnohem více (Florida, Blues, SJ...). Proto jsem to takhle bral, že to třígólové vedení nebylo odpovídající vývoji na hřišti.
Tak co Paprda, dnes Vam to price domrdal?
FLYERS FAN píše:Tak co Paprda, dnes Vam to price domrdal?
Nedělej ze sebe ubožáka, ten zápas jsi určitě vůbec neviděl, tak tady nevykřikuj nesmysly do tmy... :hroza: !
Jo, tak to vypadá fakt super :good: !
FLYERS FAN píše:Tak co Paprda, dnes Vam to price domrdal?
Jenom se ztrapňuješ :giggle:

Zápas nevyšel úplně podle představ, ale co se dá dělat. Chyby v obranném pásmu (Murray stíní vlastnímu golmanovi bez toho, aby měl hráče :hroza: ), otřesné přesilovky a taky výtečný Marty :klobuk: byly důvody, kvůli nimž brali body Devils. Teď nás čeká extrémně těžký trip, tak jsem hodně zvědav.
No ked si myslite, ze utocim na Pricea alebo Pardu, tak je to len Vas problem, ze ste to tak pochopili :nono: Ja sa len pytam ako zachytala Vasa jednicka, lebo cisla su hrozneee
FLYERS FAN píše:No ked si myslite, ze utocim na Pricea alebo Pardu, tak je to len Vas problem, ze ste to tak pochopili :nono: Ja sa len pytam ako zachytala Vasa jednicka, lebo cisla su hrozneee
Tak ta poznámka tak rozhodně nevyzněla... Pokud to byl pouze dotaz, tak sorry a odpověď už jsi de facto dostal :) .
To byl zase zápas v Ottawě... :-O . Nám nestačí ani pohodový náskok tří gólů a totálně se po jednom inkasovaném gólu sesypeme a samozřejmě následuje obrat v zápase, k čemuž přesně včera došlo! Naštěstí jsme tentokrát dokázali vyrovnat a v prodloužení měli víc štěstí, ale takové kolapsy jsou strašné a letos ne poprvé. Navíc si s námi po většinu zápasu Ottawa dělala, co chtěla a nebýt naprosto fantastického Price, jeli bychom nejspíš domů s debaklem :hroza: !
A propo Price - doporučuji těm, kdož pochybují o kvalitách tohoto gólmana, shlédnout nějaký sestřih jeho včerejších zákroků, protože to bylo fakt něco :thumbsup: !
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS