od
Getzo5 » úte 01. lis 2011 16:14
Podľa mňa somarina. Učíš sa skúsenosťami a dobrým trénerom, Terreri ním je. Od Brodeura sa môže učiť len Brodeur, jeho štýlom už nechytá v NHL nik.
Čo sa týka brankárov, písal som to aj inde. Je ich dosť a viem si predstaviť viacerých. Ona to aj Philly už pociťuje, udivíme čo v PO, ale brankár nie je kľúčový, tak ako kedysi. Sampzrejme, nemôže to byť ani díra, to je hádam jasné. Tam je potrebné nájsť rovnováhu medzi vekom, dĺžkou kontraktu, kvalitou brankára a kvalitou obrany stojacej pred ním. Scenáre sú v podstate 3:
1) získa sa mladý brankár a bude postupne preberať zodpovednosť - Schneider, Bernier, Bobor, Neuvirth.
2) získa sa niekto ako Vokoun, teda možná jednička v rokoch, ktorá ale ešte nekončí a medzitým sa počká ako sa vyvinú mladíci v systéme (podľa mňa to je cesta, ktorou Lou pôjde, aspoň zatiaľ sa zdá najpravdepodobnejšia)
3) získa sa niekto ako Rinne, teda top kvalitná jednička na dlhodobejšiu zmluvu (dajme tomu 5-7 rokov).
Sit back and watch. To je asi jediné, čo môžme. Martyho nenahradí nikto, v dnešnej dobe to ale už nie je ani tak potreba (do istej miery). O budúcnosť sa nebojím, ale uznávam, že riešenie tu už mohlo byť.