Taky jsem si toho vsiml a rikal jsem si ze jinej dres k ni vic sedet nemuzedejf píše:Co jiného čekat od fanynky Lucice.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bol som na zapase v sobotu... zial nasi podali najslabsi vykon v tejto sezone. Jedine Chara, Lucic, Thomas, Recchi a Bergeron a nasa 4. formacia podali svoj standardny vykon.
Seguin je na pozicii centra (niekedy) na zaplakanie... jeho defenzivna cinnost je otrasna a celkovo je fyzicky slaby- ak sa nemylim tak takmer kazdy suboj 1 na 1 o puk pri mantinely prehral. Nehovorim ze on je na vine nasej slabej vykonnosti v poslednych zapasoch ale myslim ze cim skor ho presunie trener trvalo na kridlo (tak ako ho dal v 3. tretine zapasu) tak tym bude lepsie pre nas tim. Uz 3. zapas po sebe bol Mark Stuart tiez (na svoje pomery) velmi slaby a casto chyboval. K Hunwick-ovi sa ani nebudem vyjadrovat lebo v tomto zapase asi nemal ani jeden pozitivny moment.
Najsmutnejsie na situacii asi bolo to ze musel to byt prave nas najstarsi hrac ktory sa bitkou posnazil prebudit zbytok timu... skoda ze Zdeno v bitke padol, inak by Neil-ovi napravil ksicht, a zial ten "hrdina" sa v dalsom priebehu Thornton-ovi uhybal ako zbabelec...
Verim ze sa nam bude co najskor darit v ofenzive a ziskame body v tomto tyzdni kde nas caka dost tazkych superov.
Seguin je na pozicii centra (niekedy) na zaplakanie... jeho defenzivna cinnost je otrasna a celkovo je fyzicky slaby- ak sa nemylim tak takmer kazdy suboj 1 na 1 o puk pri mantinely prehral. Nehovorim ze on je na vine nasej slabej vykonnosti v poslednych zapasoch ale myslim ze cim skor ho presunie trener trvalo na kridlo (tak ako ho dal v 3. tretine zapasu) tak tym bude lepsie pre nas tim. Uz 3. zapas po sebe bol Mark Stuart tiez (na svoje pomery) velmi slaby a casto chyboval. K Hunwick-ovi sa ani nebudem vyjadrovat lebo v tomto zapase asi nemal ani jeden pozitivny moment.
Najsmutnejsie na situacii asi bolo to ze musel to byt prave nas najstarsi hrac ktory sa bitkou posnazil prebudit zbytok timu... skoda ze Zdeno v bitke padol, inak by Neil-ovi napravil ksicht, a zial ten "hrdina" sa v dalsom priebehu Thornton-ovi uhybal ako zbabelec...
Verim ze sa nam bude co najskor darit v ofenzive a ziskame body v tomto tyzdni kde nas caka dost tazkych superov.
dobry postrehChabal píše:Všiml jsem si, že také máte své "zelené mužíky" jako ve Vancouveru, akorát ve žlutém provedení! Navštěvují domácí zápasy Bruins pravidelně? Že jsem o nich ještě neslyšel!
Johny Boychuk pripraveny na Rangers ci Averyho?
Plagiát. Za toto majú bostonskí u mňa mínusChabal píše:Všiml jsem si, že také máte své "zelené mužíky" jako ve Vancouveru, akorát ve žlutém provedení! Navštěvují domácí zápasy Bruins pravidelně? Že jsem o nich ještě neslyšel!
Inak k zápasu len stručne. Congrats k hladkej výhre, uznanie k tvrdej hre na akú som u Bruins zvyknutí a
Že je späť Johny je super, teším sa.
Chcel som pozerat ale "nedovolil" mi to florb. turnaj
... Ale som rad ze sme vyhrali a aj Ryder dal dokonca gol

inak vsimli ste si kedy sme dali druhy a treti gol?
2. tretina BOS - 0:43, Nathan Horton 8 (Milan Lucic, Zdeno Chára); 3. tretina BOS - 0:43, Blake Wheeler 3 (Mark Recchi, Jordan Caron)
inak vsimli ste si kedy sme dali druhy a treti gol?
Spokojnosť...
- hoci tie výkony nie su bohvieako vyrovnané, tak takáto výhra určite poteší... súhlasím s Kowerom, ktorý ešte včera písal, že Seguin sa musí výrazne zlepšiť. Osobne som prekvapený, že vôbec hrá na centri. Slová pred sezónou vraveli, že hrať bude na krídle. I ked áno, zranený je Savvy, ale i tak... musí sa Tyler zlepšiť, musí, to rozhodne...
Timy, len tak dalej
- hoci tie výkony nie su bohvieako vyrovnané, tak takáto výhra určite poteší... súhlasím s Kowerom, ktorý ešte včera písal, že Seguin sa musí výrazne zlepšiť. Osobne som prekvapený, že vôbec hrá na centri. Slová pred sezónou vraveli, že hrať bude na krídle. I ked áno, zranený je Savvy, ale i tak... musí sa Tyler zlepšiť, musí, to rozhodne...
Timy, len tak dalej
Nejde o ziadny plagiat... v pondelok bol vecer ucty k vojakom, co symbolizuje zlta stuzka a asi preto boli v hladisku aj zlti muzi... inak Mark Stuart a Wheeler zakupili listky za $10.000 pre vojakov a ich rodiny a celkovo spolu s fanusikmi dostali vojaci listky v hodnote $70.000 cize v hladisku bolo kopec vojakov a asi aj preto sme nastupili vo velmi bojovnej nalade od 1. minuty a zasluzene vyhrali.Chabal píše:Všiml jsem si, že také máte své "zelené mužíky" jako ve Vancouveru, akorát ve žlutém provedení! Navštěvují domácí zápasy Bruins pravidelně? Že jsem o nich ještě neslyšel!
Krejci je blizko navratu do zostavy, mozno uz proti Rangers... a posledne dni sa nepise o nicom tak casto ako o Seguin-ovi ze ho caka bud okamzite presunutie na kridlo resp. 1 zapas na tribune aby videl hru aj z ineho pohladu. Aj dnes sa Julien vyjadril ze po navrate Krejciho je dost mozne ze na centri ostane hrat Wheeler.BruinsFan píše: súhlasím s Kowerom, ktorý ešte včera písal, že Seguin sa musí výrazne zlepšiť. Osobne som prekvapený, že vôbec hrá na centri. Slová pred sezónou vraveli, že hrať bude na krídle. I ked áno, zranený je Savvy, ale i tak... musí sa Tyler zlepšiť, musí, to rozhodne...
Mna na jeho hre velmi znepokojuje fakt ze je slaby v subojoch a niekedy mi svojim laxnym pristupom v rohoch klziska pripomina Kessel-a...
Výhra teší,, vyhrali sme fakticky tri zápasy v priebehu štyroch dní. To poteší...
Rovnako som spokojný s Raskom, ktorý neraz podržal, snád bude chytať takto stále (čisté konto neriešim, ako poteší, ale dôležitý je dojem a ten som mal z Tuukku dobrý).
Teraz nás čaká (aspoň) deň voľna a v sobotu privítame silný Los Angeles, ktorý zatiaľ hraje výborne, i ked posledné dva zápasy jasne prehral...
čo ma však veľmi teší je i forma Craiga Cunninghama, ktorý je zatiaľ najproduktívnejším hráčom WHL (vlastne, on je ním od začiatku ročníka) a idú o ňom veľmi dobré referencie. Svojim štýlom mi pripomína Savvyho. Ved jeho 32 asistencií v 23 zápasoch o niečom hovoria. A najmä, hraje v NAJŤAŽŠEJ A NAJTVRDŠEJ juniorke zo všetkých CHL junioriek! Pripomínam jeho parametre - 1.78 m./83 kg.
Klobúk dolu, ak bude takto pokračovať, zanedlho ho máme v NHL, už vlani získal skoro 100 bodov... :frajer2:
Rovnako som spokojný s Raskom, ktorý neraz podržal, snád bude chytať takto stále (čisté konto neriešim, ako poteší, ale dôležitý je dojem a ten som mal z Tuukku dobrý).
Teraz nás čaká (aspoň) deň voľna a v sobotu privítame silný Los Angeles, ktorý zatiaľ hraje výborne, i ked posledné dva zápasy jasne prehral...
čo ma však veľmi teší je i forma Craiga Cunninghama, ktorý je zatiaľ najproduktívnejším hráčom WHL (vlastne, on je ním od začiatku ročníka) a idú o ňom veľmi dobré referencie. Svojim štýlom mi pripomína Savvyho. Ved jeho 32 asistencií v 23 zápasoch o niečom hovoria. A najmä, hraje v NAJŤAŽŠEJ A NAJTVRDŠEJ juniorke zo všetkých CHL junioriek! Pripomínam jeho parametre - 1.78 m./83 kg.
Klobúk dolu, ak bude takto pokračovať, zanedlho ho máme v NHL, už vlani získal skoro 100 bodov... :frajer2:
U techto hracu to mas ale tezky...Craig mel byt draftovanej uz o 2 roky drive ale nebyl protoze na to zkratka nemel!Napr. dalsi byvale star WHLBruinsFan píše:čo ma však veľmi teší je i forma Craiga Cunninghama, ktorý je zatiaľ najproduktívnejším hráčom WHL (vlastne, on je ním od začiatku ročníka) a idú o ňom veľmi dobré referencie. Svojim štýlom mi pripomína Savvyho. Ved jeho 32 asistencií v 23 zápasoch o niečom hovoria. A najmä, hraje v NAJŤAŽŠEJ A NAJTVRDŠEJ juniorke zo všetkých CHL junioriek! Pripomínam jeho parametre - 1.78 m./83 kg.![]()
Rozhodne súhlasím... rovnako to vidím i ja. Craig však potvrdzoval už pred dvoma rokmi v PO, že je kvalitný hráč. Vlani mal temer 100 bodovú sezónu, PO tiež kvalitné. Toho roku detto. Či sa dostane do NHL nevieme, hoc podľa mňa od nej nebude mať daleko, ak mu vyjde i táto sezóna (čo zatiaľ vychádza skvele). Každopádne, uvidíme...leo píše:U techto hracu to mas ale tezky...Craig mel byt draftovanej uz o 2 roky drive ale nebyl protoze na to zkratka nemel!Napr. dalsi byvale star WHLBruinsFan píše:čo ma však veľmi teší je i forma Craiga Cunninghama, ktorý je zatiaľ najproduktívnejším hráčom WHL (vlastne, on je ním od začiatku ročníka) a idú o ňom veľmi dobré referencie. Svojim štýlom mi pripomína Savvyho. Ved jeho 32 asistencií v 23 zápasoch o niečom hovoria. A najmä, hraje v NAJŤAŽŠEJ A NAJTVRDŠEJ juniorke zo všetkých CHL junioriek! Pripomínam jeho parametre - 1.78 m./83 kg.![]()
Klobúk dolu, ak bude takto pokračovať, zanedlho ho máme v NHL, už vlani získal skoro 100 bodov... :frajer2:Zabotel (Vancouver),Kozun (Calgary) jsou podobne pripady
Taky nasbirali ve sve nejlepsi sezone pres 100 bodu ale jestli se dostanou nekdy do NHL je ve hvezdach :ja_neviem: Osobne si ale myslim ze Kozuna uvidime v dresu Kings co nevidet :smile03:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé