Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:-( Pánové včera jsem se vrátil z nemocnice po druhém infarktu/bohužel/ a chtěl bych požadát, jestli by jste sem nemohli dávat více info ze zápasů o našem mužstvu.Nemohu ho už po nocích sledovat,musím mít klid.Díky.
montreal píše::-( Pánové včera jsem se vrátil z nemocnice po druhém infarktu/bohužel/ a chtěl bych požadát, jestli by jste sem nemohli dávat více info ze zápasů o našem mužstvu.Nemohu ho už po nocích sledovat,musím mít klid.Díky.
A proč se nepodíváš na habsczech.com - tam je reportáž z každého zápasu... :) .
Jinak přeji pevné zdraví...
:) Díky Míro.
Jsem natom zdravotně teď opravdu bídně.Na habschczech.com se zase po čase podívám,Naše mužstvo neopouštim, jen se musím víc teď věnovat sám sobě.Tentokrát jsem utekl jak se říká,,hrobníkovi z lopaty""zatim ahoj
montreal píše::) Díky Míro.
Jsem natom zdravotně teď opravdu bídně.Na habschczech.com se zase po čase podívám,Naše mužstvo neopouštim, jen se musím víc teď věnovat sám sobě.Tentokrát jsem utekl jak se říká,,hrobníkovi z lopaty""zatim ahoj
Taky se přidávám, přeju hlavně brzké uzdravení! A na habsczech máš vše k dispozici, detailní preview a reporty, tak bys neměl o nic přijít :wink2:
Včerejší zápas... po první třetině jsme byli zralí na ručník, ale obrat o 180 stupňů v naší hře nám dal dva body. Neporazitelnost s Kojoty od roku 1998 trvá a doma dokonce od 1996 :klobuk: . Max neskutečný, ostatně jako vždy doma v Bell Centre. Dva góly a tři tyčky... Carey dává jasný signál, že kdokoliv jiný na pozici jedničky v Soči by byl výsměch :poklona2:
Ovšem s Blues si výpadek v délce jedné třetiny nemůžem dovolit, to bude jiné kafe.
:hroza: myslím, že tohle vystihuje nejlépe zápas s Blues a naše momentální výkony s malými výjimkami jako je Price a speciální týmy, i když s PP je to dost jako na houpačce.
Hrajeme nedůrazně a v koncovce nám to nejde, ale tak hlavně že sedí Briere :?
Od Bourkyho čekám mnohem větší důraz, než jaký předvádí. Neříkám, že to je druhý Lucic, ale má na víc.
Gionta :a_von: Stává se z něj nýmand jako z jeho "bro" Gomeze. Nicméně jelikož umí jakš takš bránit, tak je u Therriena oblíbený a bude ho tam cpát furt :dole: . Kéž by si ho někdo za pytel puků vzal...
Co takhle Steve Ott, byl by k mání? Prospects máme dost, i hotových hráčů můžem několik nabídnout :hmm:
Murray by za svůj výstavní pas soupeři měl zase odpočinout a své místo přepustit Frankimu, ten by určitě měl proti svým bývalým Preds nastoupit.
Parda píše:...ale tak hlavně že sedí Briere :?
DannyBoy už je HS???
Rono píše:
Parda píše:...ale tak hlavně že sedí Briere :?
DannyBoy už je HS???
Byl proti Blues. Prý kvůli málo intenzity. Ona se intenzita projevuje špatně ve čtvrté lajně s bídnými deseti minutami na ledě a ještě jedním dechem dodávám, že se do této situace dostal z ničeho nic naprosto neprávem a pro mě nepochopitelně, protože to bylo po jeho nejlepším období v týmu, kde měl tuším šest bodů v osmi zápasech
Montreal si Rewaya vytiahol na parádu :klobuk: Veľmi dobrý ťah. Len nech chlapec má šťastie a ono to pôjde :good:
Zatím se jeví jako výborný prospect, ve své věkové kategorii je top a i na letošním kempu trenéry ohromoval. Otázkou je jak se vyrovná s NHL, protože obr to zrovna není a potřebuje ještě hodně zesílit.
Situace je kritická. Briere podruhé po sobě HS a už se začínají rojit spekulace o trejdu. Já na něj plival na začátku roku, ale měl to těžké, z rybnikářské Phily přešel do našeho defenzivního systému a na hře to bylo vidět. Pak se ale chytl a měl i point streak, potom ale přišly ice timy kolem sedmi minut nebo zápas z press boxu a to je pak těžko. Therrien ho nesnáší a Pleky to musí odnášet celou sezonu s absolutně tragickým Giontou a sem tam dobře zahrajícím Bourquem. Nelíbí se mi tento stav vůbec a na Giontu už mám alergii. Hlavně, že jsme v létě pustili Rydera, který přišel za Colea a místo nich přivedli Briera, který sedí. To pak není divu, že nedáváme góly, když jsme sami vlastní blbostí 25-30 gólů vyhodili z okna. Na PP Therrien s radostí posílá opět tragédy Giontu s Bourquem a Galchenyuk nebo Eller paběrkují. V beku Subban stále nechodí na PK, což je chyba, když už se tam dostal, tak byl výborný.
Naše hra není dobrá a nemám z ní vůbec dobrý pocit už nějakou dobu, a i když se pořád pravidelně vyhrává, tak s tímto to bude v PO pořád jen na první kolo. Kanadskými médii probíhá spekulace Briera+Diaz+druhé kolo za Moulsona a Otta. Zní to lákavě, ale ztráta Diaze by znamenala letní podpis Markova, což je cesta do pekel... No sám jsem na to zvědav.
Parda píše:Kanadskými médii probíhá spekulace Briera+Diaz+druhé kolo za Moulsona a Otta. Zní to lákavě, ale ztráta Diaze by znamenala letní podpis Markova, což je cesta do pekel...
Ty jo, to by asi i Briere zablokoval přes NTC, ne? Je sice pravda, že v Buffalu mu to šlo a rádi tam na něj vzpomínají, ale on už teď jde hlavně po Stanley Cupu a ten by teď v Buffalu nedostal. Navíc jak říkáš, přijít o Diaze podle mě není moc v nejlepším zájmu Habs. S tím Markovem, tam už je nějak jistý/pravděpodobný, že se prodlužovat nebude nebo jde spíš o přání? Nedávno jsem četl analýzu toho, co čeká Bergevina v létě v otázce beků a nepodpis Markova tam byl považovaný za jistý krok, s čímž celkem souhlasím. Podle mě už u vás přesluhuje, kor když v Tinordim a Beaulieum máte dva výborný mladý beky, kteří by se už pomalu měli natrvalo prosadit do prvního týmu (jak se jim vede letos na farmě?).
to by bolo kruté pre Moulsona, keby takto bol druhý raz za pol roka trejdnutý
Briere ma negativnu hodnotu a za Diaza Moulson+Ott teda nebude. Sabres taki hlupi nie su, na co by im bol, ked su v rebuilde a maju kopec mladych obrancov (Myers, Pysyk, Zadorov, Ristolainen, McBain,...) ? Len za samotneho Moulsona mozu pred PO ziskat od niekoho prve kolo, co ma pre nich ovela vacsiu hodnotu ako nejaky Diaz. A to este nehovorim o Ottovi. Spekulacie su zabavne, ale mali by prihliadat na zaujmy oboch timov :wink2:
honziss píše:
Parda píše:Kanadskými médii probíhá spekulace Briera+Diaz+druhé kolo za Moulsona a Otta. Zní to lákavě, ale ztráta Diaze by znamenala letní podpis Markova, což je cesta do pekel...
Ty jo, to by asi i Briere zablokoval přes NTC, ne? Je sice pravda, že v Buffalu mu to šlo a rádi tam na něj vzpomínají, ale on už teď jde hlavně po Stanley Cupu a ten by teď v Buffalu nedostal. Navíc jak říkáš, přijít o Diaze podle mě není moc v nejlepším zájmu Habs. S tím Markovem, tam už je nějak jistý/pravděpodobný, že se prodlužovat nebude nebo jde spíš o přání? Nedávno jsem četl analýzu toho, co čeká Bergevina v létě v otázce beků a nepodpis Markova tam byl považovaný za jistý krok, s čímž celkem souhlasím. Podle mě už u vás přesluhuje, kor když v Tinordim a Beaulieum máte dva výborný mladý beky, kteří by se už pomalu měli natrvalo prosadit do prvního týmu (jak se jim vede letos na farmě?).
Nevím, jestli má NTC, ale řekl bych, že spíš ne. A kdyby měl, tak bych se nedivil, kdyby si o trejd zažádal sám, když s ním Therrien zachází jak s hadrem.
Ad Markov. Jisté není nic, pokud vím. Pro někoho, kdo do Habs není zainteresovaný a nezná tak moc hru Markova, tak se při pohledu na jeho stats může zdát, že byl měl být jeho podpis samozřejmost (proto veškeři pisálci podpis doporučují, tvá analýza kde žádali opak mě proto překvapuje), ale já mám hned několik důvodů, proč to nedělat
- chce více než pět mega ročně, to by znamenalo, že budeme mít dva beky s platem přes pět mega (Subban tuto sumu přesáhne určitě), do toho vtipná smlouva Jemelina a rázem bychom měli snad nejdražší obranu v NHL...
- má už 35 a chce prý smlouvu na 3 roky a NTC, není třeba nic dodávat, rychlejší už nebude. Do toho tady je pořád otazník kolem jeho zdraví.
-co je pro mě hlavní důvod, tak to je výkonnost v PO. Loni byl strašný a jde to vidět i letos v základní části, když hrajem zápas v PO tempu, např. proti Torontu posledně, tak tam je nulový. A ostatně body v PO mluví samy za sebe, Subban má skoro stejně z méně zápasů. Taky uvidíme, jak bude hrát po sedmdesáti zápasech+PO, takovou porci neměl x let, můj odhad je, že hrozně.
-defenzivně hodně slábne a pokud byl spárovaný se Subbanem, tak pohoda, když je v páru s někým jiným, tak přibývají mínusy.

Abych to shrnul, tak Bergevinův plán je stavět mužstvo v dlouhodobém horizontu, proto by byl podpis takového veterána, u něhož visí spoustu otazníků a za takové prachy, pro organizaci krok zpět.

Proto je jasné, že v létě to bude Markov nebo Diaz. Rapha bude chtít taky určitě svoje tři mega (plně si je zaslouží) a u mě to je jasné, já bych si obranu na příští rok představoval takhle:
Subban-Gorges
Jemelin-Diaz
Beaulieu-Tinordi
v záloze Drewiske a možná i Bouillon, teď zase hraje skvěle, tak je tahle otázka otevřená.
Čímž ti odpovídám na otázku jak jsou na tom mladí na farmě, Tinordi výborně, Beaulieu o něco hůř, ale oba prokázali, že jsou na NHL připraveni a AHL jim už nemá co dát.
kajo píše:Briere ma negativnu hodnotu a za Diaza Moulson+Ott teda nebude. Sabres taki hlupi nie su, na co by im bol, ked su v rebuilde a maju kopec mladych obrancov (Myers, Pysyk, Zadorov, Ristolainen, McBain,...) ? Len za samotneho Moulsona mozu pred PO ziskat od niekoho prve kolo, co ma pre nich ovela vacsiu hodnotu ako nejaky Diaz. A to este nehovorim o Ottovi. Spekulacie su zabavne, ale mali by prihliadat na zaujmy oboch timov :wink2:
Já si tu spekulaci nevymyslel, taky si myslím, že to je blbost a pro nás by to mělo jisté důsledky, o nichž píšu výše. Ale zase si vyprošuju tvé "nějaký Diaz". Výborný ofenzivně, tak i defenzivně, rychlý a je v top ten NHL v blokování střel a za ty peníze odvádí výborné služby. Až se mi chce říct, co by byste za takového "nějakého" Diaze dali :bee:
Mozno Rinalda by som obetoval :hmm:
Parda píše:Nevím, jestli má NTC, ale řekl bych, že spíš ne. A kdyby měl, tak bych se nedivil, kdyby si o trejd zažádal sám, když s ním Therrien zachází jak s hadrem.
Dle capgeeku má NTC i NMC. O trejd sám požádat může, no, ale to by si určitě pak určil tým, kam by chtěl a pro Buffalo by ruku nezvedl.

S Markovem s tebou souhlasím vlastně ve všem, potvrdil jsi mi to, co jsem si o něm myslel. Díky za podrobný popis. Za takové peníze se vám takový bek fakt nevyplatí, kor když Bergevina brzy čeká nutný podpis nejen Ellera a Diaze, ale hlavně Galcheho a Gallaghera.

Ta obrana pro příští sezónu, jakou jsi napsal, vypadá dobře. Až se Beaulieu vyhraje a otrká, tak klidně může zabrat to místo beka číslo 2, roste (a vyroste) z něj velmi dobrý blueliner. Možná bych spíš čekal, že bude ze začátku hrát s Jemelinem a Tinordi s Diazem. Oni se ti dva mlaďoši k sobě sice typologicky hodí, ale Therrien si asi nelajzne stavět k sobě dva nezkušené beky takhle hned ze začátku jejich kariér.
honziss píše:
Parda píše:Nevím, jestli má NTC, ale řekl bych, že spíš ne. A kdyby měl, tak bych se nedivil, kdyby si o trejd zažádal sám, když s ním Therrien zachází jak s hadrem.
Dle capgeeku má NTC i NMC. O trejd sám požádat může, no, ale to by si určitě pak určil tým, kam by chtěl a pro Buffalo by ruku nezvedl.

S Markovem s tebou souhlasím vlastně ve všem, potvrdil jsi mi to, co jsem si o něm myslel. Díky za podrobný popis. Za takové peníze se vám takový bek fakt nevyplatí, kor když Bergevina brzy čeká nutný podpis nejen Ellera a Diaze, ale hlavně Galcheho a Gallaghera.

Ta obrana pro příští sezónu, jakou jsi napsal, vypadá dobře. Až se Beaulieu vyhraje a otrká, tak klidně může zabrat to místo beka číslo 2, roste (a vyroste) z něj velmi dobrý blueliner. Možná bych spíš čekal, že bude ze začátku hrát s Jemelinem a Tinordi s Diazem. Oni se ti dva mlaďoši k sobě sice typologicky hodí, ale Therrien si asi nelajzne stavět k sobě dva nezkušené beky takhle hned ze začátku jejich kariér.
Tak to jsem nevěděl, díky za informaci. Tím pádem bude jeho trejd obtížnější, ale já být jím tak z Montrealu mažu, protože Therrien ho rád mít nebude nikdy. Dnes třeba bude hrát a dokonce v centru, ale až čtvrtou lajnu. Odhad ice timu je obligátních sedm minut :hroza:
Myslím, že za takové peníze se Markov vyplatí málokomu, já jen doufám, že Bergevin rozum mít bude a to nejen u něj, ale taky i u Gionty :bitka3:
Ta obrana na příští rok je jen nástin, mladíci spolu asi hrát nemůžou, ale Jemelin k sobě taky potřebuje někoho zodpovědného, uvidíme.
Opravdu :antry: výborný :antry: koučing předvádí v poslední době Therrien. Dnes sedí Diaz, hraje Jemelin, ale také Murray, Bourque a Gio stále u Plekyho, i když ta lajna krom jejího centra nevyprodukovala posledních deset zápasů nic kloudného, Chuckyho TOI proti Dallasu druhý nejmenší... :hroza:
Tak já bych to shrnul - Brierův příchod k nám jsem nechápal už v létě a to jsem ještě zdaleka nevěděl, jak s ním bude zacházet Therrien... Teď už mi jeho příchod nedává smysl absolutně! Kdyby se měla ta šílená spekulace o jeho trejdu zakládat alespoň z části na nějakých reálných základech, říkám ihned bez rozmyslu ANO! A to i za cenu ztráty Diaze, protože, dle mého, ho stejně Bergevin použije k nějakému trejdu a podepíše Markova... :? . O jeho slabosti pro tohoto hráče už jsme četli, bohužel. Doufám, že Murrayho neprodlouží, takže bychom měli Subbana, Gorgese, Jemelina (snad probuzeného), Markova (snad zdravého), Tinordiho, Beaulieua a možná Bouillona - což nezní až na zřejmě přeplaceného Markova až tak hrozně.
V útoku si myslím, že Gionta je u nás definitivně u konce svého působení, to by musel být Bergevin fakt blázen! Bourque je otázkou, pořád by měl co dát, pokud by hrál svou hru. Zbytek útočníků je asi v normálu, pokud tedy Desharnais zůstane při takové hře jako nyní, tzn. předpoklad, že bude hrát nadále pouze s Paciorettym... :-D . K tomu všemu stále doufám v příchod alespoň jednoho dobře střílejícího křídla, pokud možno urostlejšího vzrůstu... :pray: .
Briera bych si klidně dokázal představit k nám. Na RW zrovna moc slušných hráčů nemáme a já Briera letos viděl hrát ve dvou zápasech proti nám a nezdál se mi špatný, jen neměl prostor. Já v něm pořád vidím solidního hráče s potenciálem na těch 40 (možná 50?) bodů, když se všechno sejde..U nás Boyes sotva stačí do druhé brázdy (jeho střelecká nemohoucnost je otřesná a jeho playmaking ability jsou ještě horší) a Upshall patří do 3. .. Kopecký letos hraje tak strašně, že začíná hrát 4. lajnu. A i kdyby se zlepšil, půjde zase do 3. lajny na LW k Matthiasovi a Upshallovi. Takže Brierův příchod bych bral. Horší by už bylo to, že on by k nám asi nešel no.. :roll:

Jinak jako protihodnotu bychom mohli nabídnout Goce nebo Matthiase (na centru máme přetlak), což by se Canadiens mohlo hodit protože si myslím, že díra na 3./4. centru a centru na PK tam je dosti velká. :klobuk:
Guddy.44 píše:Briera bych si klidně dokázal představit k nám. Na RW zrovna moc slušných hráčů nemáme a já Briera letos viděl hrát ve dvou zápasech proti nám a nezdál se mi špatný, jen neměl prostor. Já v něm pořád vidím solidního hráče s potenciálem na těch 40 (možná 50?) bodů, když se všechno sejde..U nás Boyes sotva stačí do druhé brázdy (jeho střelecká nemohoucnost je otřesná a jeho playmaking ability jsou ještě horší) a Upshall patří do 3. .. Kopecký letos hraje tak strašně, že začíná hrát 4. lajnu. A i kdyby se zlepšil, půjde zase do 3. lajny na LW k Matthiasovi a Upshallovi. Takže Brierův příchod bych bral. Horší by už bylo to, že on by k nám asi nešel no.. :roll:

Jinak jako protihodnotu bychom mohli nabídnout Goce nebo Matthiase (na centru máme přetlak), což by se Canadiens mohlo hodit protože si myslím, že díra na 3./4. centru a centru na PK tam je dosti velká. :klobuk:
White výborný čtvrtý centr a hraje solidně i PK, někdy tam zaskakuje mladý Bournival, Eller výtečný třetí centr, do toho na centra čeká Galchenyuk... Nevím, kde vidíš tu díru? Na středu nás bota vážně netlačí, my potřebujem top wingera k Plekymu. Ale stejně to je zbytečné řešit, protože jak jsi sám řekl, tak Briere by k vám nešel.
18 vterin do konce a Subban jde ven za tohle, WTF? :slap: Celkem brutalni zarez.. Samozrejme vynikajici MacArthur v presilovce 4 na 3 v OT nenechal nikoho dlouho cekat na vysledek.
Rozhodčí celý zápas dost nezvládli a vylučovali dost podivně na obou stranách. Conacherovo sekání na Gallaghera v brankovišti se písklo až po dlouhé době, ale to už Gallymu ujely nervy a šlo se do čtyř na obou stranách. Nebo jak nám upískli gól, přitom puk byl pořád ve hře... A tohle byl vrchol, já už to ani na webu nekomentoval, protože jsem se nechtěl vymlouvat, ale ať mi ještě někdo po takových zápasech zkusí říct, že se píská pro Montreal a začne tady házet infantilní videa s Lavym Typical Montreal (šašci z Phily jsou na to experti), tak asi začnu vidět rudě.
Jde se dál, po dlouhé době jsme otočili zápas a vyválčili alespoň bod, nicméně tým si zasloužil vyhrát i přes hroznou první třetinu a kupu chyb. Bilance se Sens je kritická, porazili nás už mockrát za sebou, teď máme Floridu a jestli ti nás dají potřetí v řadě, tak to bude dobrá komedie.
kajo píše:
Samozřejmě ty jsi nezklamal... :hroza: .
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS