Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jak si vedly naše nově složené řady? jak vypadal Lars vedle Taliho? a Greene vedle Fayna? podle statistik se zda ze vse slo dobre
megaton píše:jak si vedly naše nově složené řady? jak vypadal Lars vedle Taliho? a Greene vedle Fayna? podle statistik se zda ze vse slo dobre
Všetko šlo výborne. Obranné páry fungovali, dokonca Salvador nekiksoval.

Henrique najlepší na pľaci. :wub: Nežartujem. Jeho lajna s Tedenbym a Clarksonom suverénne naj. Parise na centri je divoký experiment, kde sa s Kovalchukom striedajú kto je vzadu a kto na forechecku, ale celkom to ide, šance si vytvárali. Chce to ale viac než len jeden zápas na hodnotenie. Palmieri :hroza: puk musí byť na jeho hokejku alergický! Už ma to fakt prestáva baviť, ja by som ho fakt trejdol za niečo normálne. Som ten posledný kto vyžaduje výsledky hneď a zaraz, ale toto je výnimka, dochádza mi trpezlivosť.

A všetky body mala oldies line a vyzerala výborne. Zubrus podal príkladný individuálny výkon a prihrávky Eliáša na Sýkoru a späť = lahoda.

Kiež by nám to tak šlo i naďalej! (konkrétne vo štvrtok nadránom vo PHXe)
Getzo5 píše:
megaton píše:jak si vedly naše nově složené řady? jak vypadal Lars vedle Taliho? a Greene vedle Fayna? podle statistik se zda ze vse slo dobre
Všetko šlo výborne. Obranné páry fungovali, dokonca Salvador nekiksoval.

Henrique najlepší na pľaci. :wub: Nežartujem. Jeho lajna s Tedenbym a Clarksonom suverénne naj. Parise na centri je divoký experiment, kde sa s Kovalchukom striedajú kto je vzadu a kto na forechecku, ale celkom to ide, šance si vytvárali. Chce to ale viac než len jeden zápas na hodnotenie. Palmieri :hroza: puk musí byť na jeho hokejku alergický! Už ma to fakt prestáva baviť, ja by som ho fakt trejdol za niečo normálne. Som ten posledný kto vyžaduje výsledky hneď a zaraz, ale toto je výnimka, dochádza mi trpezlivosť.

A všetky body mala oldies line a vyzerala výborne. Zubrus podal príkladný individuálny výkon a prihrávky Eliáša na Sýkoru a späť = lahoda.

Kiež by nám to tak šlo i naďalej! (konkrétne vo štvrtok nadránom vo PHXe)
Hej, ten gól bol mňamka.
v podstate suhlasim s getzom az na najlepsieho na placi..tym bol pre mna greene, ale to je individualne hodnotenie :) kazdopadne mozem povedat na henriqueho ze sa mi pacil a bol vyrazny.. este nech ma stastie a trafi sa, minuly zapas mal najazd teraz dve golove sance a trafil tyc.. keby mu to takto slapalo coraz castejsie.. snad bude :thumbsup: s palmierim absolutne suhlasim, to je tak zbytocny hrac.. on nevie nic..pockat vie: si nepamatam zapas tuto sezonu co by nevyrobil uplne zufale a zbytocne vylucenie (vacsinou hokejkou). ale to aky to je hrac viem od minulej sezony, takze prekvapeny nie som skor sklamany ze sa nezlepsil aspon trosku..ak by bola sanca ho trejdnut a pribalit k nemu obrancu a daky draft za centra nebranil by som sa(ale ten cas ked mal hodnotu je uz asi prec).. zharkov by to uhral podla mna lepsie, je hokejovejsi, rychlejsi, lepsie brani, jedine ze nie je tak velky, ale nick aj tak nevie to telo vyuzivat.. obrana dnes vyborna, paci sa mi ze tuto sezonu konecne su obrancovia agresivni dopredu..aj vdaka nim je nas forceking tak uspesny.. a je jedno ktory tam je, ci bryce ,ci anton alebo andy, konecne je tam pokus udrzat pasmo a funguje to :good: (od cias suttera to u nas nebolo). k parisemu, par krat mi vlasy dupkom vstavali ked forcekoval za branou ako center a otvaral stred, na to sme mohli doplatit. ale vracali sa tam ini hraci, takze ukaze cas ako to bude fungovat(radsej by som to nechcel vidiet a mal noveho centra- sykora nebude hrat takto vzdy, ani zubrus nebude takto bodovat pravidelne a ani henrique nebude takto dominovat pravidelne).

este pobavil tallinder ked sa asi na 3x nevedel postavit z ladu :D vyzeral ze ma daco s nozom na korculi ale ono to sposobila gravitacia-a mal tam par nedoraznych prihravok, pri ktorych som trpol..

ale po zapase velka spokojnost
Ako som mohol na Tallinderov breakdance zabudnúť? :hroza: To bol highlight večera! :hufi:

Obrázek
Tak já stihnul ráno před odchodem do práce 1 periodu a jak říkáte Tallinder fakt pobavil :D Nejdřív tam tak trochu válel sudy tak jsem si říkal že mu vypadnul nůž ale on pak vstane a normálně rozjede akci jako by nic :cool:
Co se týče hry díky za zhodnocení, zápas si zítra stáhnu a shlédnu. Dunime Greena mám z našich beků nejraději. Je to pro mě "unsung hero" bodově nikdy asi vyčnívat nebude ale jeho práce je nepostradatelná. Nikdy nepanikaří to na něm miluju, s protihráčem na zádech umí vyjet s pásma a založit akci. Hodně se psalo jak jsme ho přeplatili apod. ale jsem maximálně spokojený že u nás zůstal :yes: Co se týče Palmieriho tak se nebudu opakovat. I minulý rok jsem tvrdil že v něm budoucnost nevidím a jak říká dunim Zharkov by odehrál daleko líp. S tím Sutterem - hrajeme podobný styl jako za něj to máš pravdu dunime ale s daleko lepším pohybem a je to fakt znát. Jinak Getzo co Clarkson ??? já jsem spokojeny ( už ani tolik nepadá :lol2: ) ne teď vážně -zatím to vypadá že příchod DeBoera ho trochu polil živou vodou :thumbsup:
Takto...ja som na Greeneho vždy drbal, že nevie hitovať a stojí nás to stratené puky v rohoch, prípadne že bodoval len pod Lemaireom, ale musím povedať (a nechápem prečo som TU tak ešte neurobil, takže ďakujem za pripomenutie), tento rok ma prekvapuje. Bol a stále je naj blokár v tíme, ale vidno ho aj smerom dopredu, DeBoerov systém prospieva viacerým. Aj Volchenkov čo si dovolí, to čúmím.

Aj napriek tomu stále nie som presvedčený, že svoj novopodpísaný 4ročný kontrakt v Jersey dokončí, ale uvidíme.

P.S.: Príchod DeBoera = nakopnutie Clarksona :arrow: to sme hádam aj čakali. Čo mňa včera potešilo vystihuje tento komentár. :lol2:
**** me, Clarkson just passed to a forward!
P.S.: Príchod DeBoera = nakopnutie Clarksona to sme hádam aj čakali.
No, a to ho vraj v lete chceli získať Červené Krídla a vy ste sa ho chceli zbaviť (aspoň tu na HF). Ešte vám môže byť dobrý :good:
OndroNR píše:No, a to ho vraj v lete chceli získať Červené Krídla a vy ste sa ho chceli zbaviť (aspoň tu na HF). Ešte vám môže byť dobrý :good:
:stop: tak to pozor, že on vo forme je prínosom nikto nepochybuje, tú však nemal vyše kalendárneho roka a buďme úprimný, kto z nás by za AKEJKOĽVEK situácie netrejdol Clarksona za kvalitného PMD, ktorého stále potrebujeme? Nikto. V danom momente sme nevedeli, kto bude trénovať. Bounce-back year sa od neho čakal, ale je prirodzené, že príchod práve DeBoera mal na to špecifický vplyv.

Navyše, je stále priskoro hodnotiť. Sezóna sa ešte len rozbieha.
ja bych Clarkiho trejdnul, ted ne za kazdou cenu, ale za spravnou jo. porad si myslim, ze je tak o milion preplacenej. a urcite bych ho trejdnul pokud by Palm naplnil potencial, ktery je podle DeB "sky high" coz bohuzel asi neni. ale kdo vi, treba se to zmeni jednim golem, loni hral rozhodne lepe, ale svuj podil na tom urcite mel i zajac.
megaton píše:ja bych Clarkiho trejdnul, ted ne za kazdou cenu, ale za spravnou jo. porad si myslim, ze je tak o milion preplacenej. a urcite bych ho trejdnul pokud by Palm naplnil potencial, ktery je podle DeB "sky high" coz bohuzel asi neni. ale kdo vi, treba se to zmeni jednim golem, loni hral rozhodne lepe, ale svuj podil na tom urcite mel i zajac.
S tým Zajacom súhlasím. Nemyslím ale, že sa to zmení. On je proste aký je, musí pracovať na tom, čo mu ide najlepšie a bude fajn, ale s Kovym to asi nikdy nepôjde, také dva typy sa k sebe príliš nehodia.

EDIT: doplnil som k Tallinderovi gif. :lol3: Nikdy som nevidel hráča vyvážať puk s úsmevom na tvári. lol

EDIT: stiahli sme si z waivers Ryana Cartera z FLA. Ako isto viete, kvôli analýze som počas leta sledoval Floridu dosť a vždy mi prišiel ako DeBoerov obľúbenec. Je to center 4tej lajny a veľa bodov nikdy nemal (teda, v PO za Ducks bol čosi ako Bergenheim vlani pre Tampu, len v menšom), ale je to fakt šikovný 4th liner z toho čo som videl a vôbec mi to neprekáža. Akurát to asi definitívne zabíja šance Zharkova.
carter? nejak som to nepobral.. toto urcite neriesi nasu situaciu.. mozno nahrada henriqueho v ahl kedze carter ma 2 cestny kontrakt na rok.. a henrique dostane vacsiu sancu(doveru) v prvom time.alebo janssen na farmu a carter doplni nasu 4 lajnu s pelleym, millsom a potocia sa s boultonom.. no ved uvidime co sa stane po navrate z tripu a ako sa to utrasie a popresuva.. mozno vacsia variabilita, kedze s janssenom sa toho vela nenaimprovizuje v pripade potreby.. ci je oblubenec deboera neviem, ale hral pod nim len 12 zapasov.. nemal na to hrat v slabsej floride, tak snad len ta farma,tak ze vydrzi s timom na tripe keby daco..
Včera sme takmer hrali Frasera na LW, je to DeBoerov obľúbenec a je zadarmo. Fakt si to nepobral?

Len tak mimochodom. Nemal na to hrať v slabšej Floride, hlavne že za ňu hral ako drak. A Tallon už dal na waivers aj Grabnera. Nie, žeby to bolo porovnanie, len spochybnenie logiky. Každý tréner má svoje kone. Lemaire by hral Zharkova aj zo záhrobia.
tak ked sa to stalo, tak to niekto kto tomu rozumie robil s nejakym cielom, to je samozrejme :)
a ja do toho vidim prd, proste len mi to nedava zmysel.. dalsi stary hrac.. janssen neschopny, boulton zraneny, tím na tripe, sykora s chripkou a bohvie kto este to nachyta- jasne potrebujeme hraca- ale na co mame vlastneho zharkova? naco sa potom podpisoval veilleux ci ak sa pise, a to tam mame dalsich starsich.. lepsi ako to co mame nie je aj ked ho nepoznam, zeby bol privedeny zadarmo lebo deboer chce a bola moznost?.. nie je ani nijaky upgrade len doplnenie..
radsej by som chcel komentar lua a deboera ze preco :)
dunim píše:tak ked sa to stalo, tak to niekto kto tomu rozumie robil s nejakym cielom, to je samozrejme :)
a ja do toho vidim prd, proste len mi to nedava zmysel.. dalsi stary hrac.. janssen neschopny, boulton zraneny, tím na tripe, sykora s chripkou a bohvie kto este to nachyta- jasne potrebujeme hraca- ale na co mame vlastneho zharkova? naco sa potom podpisoval veilleux ci ak sa pise, a to tam mame dalsich starsich.. lepsi ako to co mame nie je aj ked ho nepoznam, zeby bol privedeny zadarmo lebo deboer chce a bola moznost?.. nie je ani nijaky upgrade len doplnenie..
radsej by som chcel komentar lua a deboera ze preco :)
Rok starší než Parise je "ďalší starý hráč"? Tobôž keď máme tak mladý káder tento rok? Wut? :eek2: Nerozumiem.

Zharkov je zranený a nie je to center, Wiseman je zranený, Boulton je zranený. Vellieux neschopný, Janssen aby hral pravidelne bože chráň! Uvedomuješ si čo som písal hore? Včera sme ako útočníka skoro použili Marka MOTHERF*CKING FRASERA :!: :D Nič tým neriskujeme a ak bude hrať ako za Floridu, čomu verím kvôli DeBoerovi, ešte sa ti aj zapáči, uvidíš.
TGfireandice Tom Gulitti
Lamoriello on Carter: "He played 12 games for Pete DeBoer last season in Florida and Pete felt he could help us."
8 minutes ago
A tu máš Louov komentár. Čo ti povedal? To čo ja. Oh wait, to je egocentrizmus, tvrdil by neis, expert na psychológiu. :sarcasm:
ale ja viem o tom ze skoro hral fraser :) (kludne mohol, trebars by si zlomil ruku, alebo vypenil ako PLLL a mali by sme od neho pokoj) :roll: o zranenom zharkovovi som nevedel ani wisemanovi ani na kolko su out, aj ked som pozeral akurat dnes statistiky a mali odohratych 5 respektive 4 zapasy ak sa pamatam. vellieux je neschopny, ale tie 3-4 zapasy by ukorculoval. ked carter zlepsi nas 4ty utok ja sa stazovat veru nebudem :)

ps. stary hrac bol mysleny nie na vek ale ze mame tri prdele podobne starych hracov v rozmedzi 25-30r. v ahl ktory uz lepsi nebudu. to snad nema nijaky tim.. a ked potrebujeme niekoho kvoli zraneniam tak aj tak radsej zobereme hraca od inakial..tak naco ich mame a podpisujeme ich? preto som sa nad tym pozastavil ze carter..
dunim píše:ale ja viem o tom ze skoro hral fraser :) (kludne mohol, trebars by si zlomil ruku, alebo vypenil ako PLLL a mali by sme od neho pokoj) :roll: o zranenom zharkovovi som nevedel ani wisemanovi ani na kolko su out, aj ked som pozeral akurat dnes statistiky a mali odohratych 5 respektive 4 zapasy ak sa pamatam. vellieux je neschopny, ale tie 3-4 zapasy by ukorculoval. ked carter zlepsi nas 4ty utok ja sa stazovat veru nebudem :)

ps. stary hrac bol mysleny nie na vek ale ze mame tri prdele podobne starych hracov v rozmedzi 25-30r. v ahl ktory uz lepsi nebudu. to snad nema nijaky tim.. a ked potrebujeme niekoho kvoli zraneniam tak aj tak radsej zobereme hraca od inakial..tak naco ich mame a podpisujeme ich? preto som sa nad tym pozastavil ze carter..
Veď preto som ti hneď povedal, že je to ťah od DeBoera. Tých hráčov Lou podpisoval ešte pred jeho príchodom a možno trochu neuvážene, ale tak to chodí. Neznamená to, že ich nemáme ako použiť. U nás má jasnú pozíciu NHL klub a na farmu sa až tak nehľadí a aj napriek tomu dokáže našich mladých pripraviť slušne, tak čert to vem, jedného 4th linera za ligové minimum.
nemame co ztratit, ale nas problem to neresi, leda ze by se centri presunuli o jednu lajnu vys a parise zpet na kridlo, pak by to vypadalo podobne jako jsem navrhoval
megaton píše:nemame co ztratit, ale nas problem to neresi
Asi nějak tak

PS: http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... py_wi.html" onclick="window.open(this.href);return false; takže Clarkie zkrátil hokejku a odtedka bude udivovat diváky kličkami :)
I feel it's made a difference. I notice when your sticks are long you can't really get the puck in tight (to your body)
To jsi objevil ameriku Clarkie :D
tak Bernier podpisal zmluvu s albany :)

Clarkie :lol2:
Tim Sestito je co za hraca? Toto je jeho hit na Filatova, ide mi o ten hit, nech je postihnutym ktokolvek.

http://t.co/uawJsfSZ" onclick="window.open(this.href);return false;

ale co ma zaujima najviac, Zarkov je zraneny, alebo bol HS kvoli vykonnosti?
mt-svk píše:Tim Sestito je co za hraca? Toto je jeho hit na Filatova, ide mi o ten hit, nech je postihnutym ktokolvek.

http://t.co/uawJsfSZ" onclick="window.open(this.href);return false;

ale co ma zaujima najviac, Zarkov je zraneny, alebo bol HS kvoli vykonnosti?
Obyčajný 4th liner.

Zranený.
tak do pristiho zapasu tri dny, myslim. doufam, ze hosi potrenujou strelbu, protoze tech golu vazne moc nedavame. nevim jak vy, ale ja mam experimentu, Zacha na centru, docela dost. Pokud se hleda idealni hrac ke kovymu, proc se jeste nevyzkousel Patty nebo Henrik? Stejne tak Teddy, proc se nevyzkousi vys nez ve treti lajne, proc, kdyz nase PP stoji za ho*no, nehraje alespon jeji druhou cast? Kua, Lou nech me trenovat :D

Obrázek

Obrázek

Veselého Halloweena. :cert: JR :thumbsup:
TGfireandice Tom Gulitti
Brodeur had pre-existing injury to right shoulder that probably will never completely heal.
1 hour ago
Ako som povedal, koniec sa blíži. Je bližšie než si mnohí uvedomujú/chcú uvedomiť. :(
http://hokej.idnes.cz/dabelska-vojna-v- ... 17_nhl_lge" onclick="window.open(this.href);return false;
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE