od
dunim » stř 26. říj 2011 15:07
v podstate suhlasim s getzom az na najlepsieho na placi..tym bol pre mna greene, ale to je individualne hodnotenie

kazdopadne mozem povedat na henriqueho ze sa mi pacil a bol vyrazny.. este nech ma stastie a trafi sa, minuly zapas mal najazd teraz dve golove sance a trafil tyc.. keby mu to takto slapalo coraz castejsie.. snad bude

s palmierim absolutne suhlasim, to je tak zbytocny hrac.. on nevie nic..pockat vie: si nepamatam zapas tuto sezonu co by nevyrobil uplne zufale a zbytocne vylucenie (vacsinou hokejkou). ale to aky to je hrac viem od minulej sezony, takze prekvapeny nie som skor sklamany ze sa nezlepsil aspon trosku..ak by bola sanca ho trejdnut a pribalit k nemu obrancu a daky draft za centra nebranil by som sa(ale ten cas ked mal hodnotu je uz asi prec).. zharkov by to uhral podla mna lepsie, je hokejovejsi, rychlejsi, lepsie brani, jedine ze nie je tak velky, ale nick aj tak nevie to telo vyuzivat.. obrana dnes vyborna, paci sa mi ze tuto sezonu konecne su obrancovia agresivni dopredu..aj vdaka nim je nas forceking tak uspesny.. a je jedno ktory tam je, ci bryce ,ci anton alebo andy, konecne je tam pokus udrzat pasmo a funguje to

(od cias suttera to u nas nebolo). k parisemu, par krat mi vlasy dupkom vstavali ked forcekoval za branou ako center a otvaral stred, na to sme mohli doplatit. ale vracali sa tam ini hraci, takze ukaze cas ako to bude fungovat(radsej by som to nechcel vidiet a mal noveho centra- sykora nebude hrat takto vzdy, ani zubrus nebude takto bodovat pravidelne a ani henrique nebude takto dominovat pravidelne).
este pobavil tallinder ked sa asi na 3x nevedel postavit z ladu

vyzeral ze ma daco s nozom na korculi ale ono to sposobila gravitacia-a mal tam par nedoraznych prihravok, pri ktorych som trpol..
ale po zapase velka spokojnost