Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:lol: :lol: :lol:

Vydarene :cool:
Thomas is back ? Dalsi nula proti Torontu , tak jak to minulej rok vypadalo zle ted to vypada na utok na dalsi vezinu.
Anger píše:Thomas is back ? Dalsi nula proti Torontu , tak jak to minulej rok vypadalo zle ted to vypada na utok na dalsi vezinu.
Neviem o tom, že vlani to vypadalo zle....

K zápasu - dovolím si povedať, že sme boli lepším tímom a zaslúžene sme vyhrali. Toronto na začiatku zápasu hrozilo, ale Thomas bol vždy na mieste a opäť raz potvrdil, že je skvelý a má skvelú formu... jeho štýl chytania je nádherný, radosť sa naň pozerať (sorry, ale taký Halák sa nechytá, ten to istí pozičnou hrou...). Počas presilovky sme Maple Leafs tlačili, vedeli sme si vytvoriť šance, z jednej padol i prvý gol z hokejky Bergerona. Naša obrana bola počas zápasu optimálna, na bránu listy vyslali len 20 striel (i ked Toronto sa nepýši fest dobrým útokom, predsa). Opäť sa mi páčil Lucic, zatiaľ mu sezona vychádza, tak dúfajme, že to tak bude i nadalej. Zaujímavosťou je, že skvelý TOI mal Caron, dokonca väčší ako Horton, naopak sklamaním je TOI Seguina, ktorý bol na ľade len 11:41.
:good: ešte musím spomenúť Milta Schmidta, jednú z legiend našej organizácie :good:
Náš další zápas je naplánovaný v sobotu, zavítame do Kanady, do Ottawy. :wawe:
Cisla mel i loni docela dobry ale vytlacil ho Rask z brany.
Anger píše:Cisla mel i loni docela dobry ale vytlacil ho Rask z brany.
To znie hned lepšie...
Thomas je klasik, v pravom zmysle slova. Ten postoj, tie pohyby, fakt radosť pozerať :yes: Navyše sa v tej bráne k menu "bruins" fakt hodí, v pozitívnom zmysle. Je mi ale trochu ľúto Raska, no s tým sa nedá nič robiť, chytá ten, ktorému ide. Ob rok znova Vezina? No...neobvyklé, ale prečo nie? Z toho čo som doposiaľ videl, Miller by mohol mať slabší ročník ak Sabres nezahrajú ani "to málo" čo mu pomáhalo vlani, keď to bolo takmer celé na ňom. PHX sa zatiaľ trápi, to tiež môže mať na Bryza vplyv. O nás nehovoriac. A iní adepti? Očakáva niekto, žeby to mohol byť gólman typu Johnsona? To pochybujem. Turco? Zlepšenie za lepšou obranou, ale aj tak. Lehtonen? Forma by bola, ale obrana je Turcova a dokáže zostať zdravý? Lundqvist? Teoreticky áno. Navyše dosť nováčikov. Price? Uvidíme, zatiaľ dobre, ale aby to udržal až do PO... Jaro Halák? Nebudem sa tajiť túžbou ho tam vidieť, obrana by na to bola. Ak sa dostanú do PO, všetko je možné.

Vcelku ale priechodnejšia cesta než obvykle, pokiaľ všetko pôjde tak ako má, nemyslíte? :)
BruinsFan píše: Opäť sa mi páčil Lucic, zatiaľ mu sezona vychádza, tak dúfajme, že to tak bude i nadalej. Zaujímavosťou je, že skvelý TOI mal Caron, dokonca väčší ako Horton, naopak sklamaním je TOI Seguina, ktorý bol na ľade len 11:41.
K tym casom: Caron hra vela v oslabeniach preto jeho cas je vysoky... Seguin ma este dost nedostatky v defenzivnej cinnosti takze Julien je s jeho nasadenim opatrny- nemame sa kam ponahlat... a Horton-ov cas bol samozrejme nizky pretoze stravil 15 minut na trestnej lavici (5 min za bitku + 10 min. nesportove spravanie)... Rozdal si to s Phaneuf-om a ked bol Dion uz na lade este stale udieral smerom na Nathan-a, ktoremu viac netrebalo tak este dal zopar uderov aj on na Dion-a... zial to sa nepacilo rozhodcom, preto ten extra 10 min. trest.

Hra bola z nasej strany pekna... potesitelny bol vykon Seidenberga- asi uz sa dostava do formy z minulej sezony, a takisto Andy Ference po boku Zdena Charu hral velmi dobre a stravil na lade takmer 20 minut. McQuaid tiez nesklamal...
Kower píše:
BruinsFan píše: Opäť sa mi páčil Lucic, zatiaľ mu sezona vychádza, tak dúfajme, že to tak bude i nadalej. Zaujímavosťou je, že skvelý TOI mal Caron, dokonca väčší ako Horton, naopak sklamaním je TOI Seguina, ktorý bol na ľade len 11:41.
K tym casom: Caron hra vela v oslabeniach preto jeho cas je vysoky... Seguin ma este dost nedostatky v defenzivnej cinnosti takze Julien je s jeho nasadenim opatrny- nemame sa kam ponahlat... a Horton-ov cas bol samozrejme nizky pretoze stravil 15 minut na trestnej lavici (5 min za bitku + 10 min. nesportove spravanie)... Rozdal si to s Phaneuf-om a ked bol Dion uz na lade este stale udieral smerom na Nathan-a, ktoremu viac netrebalo tak este dal zopar uderov aj on na Dion-a... zial to sa nepacilo rozhodcom, preto ten extra 10 min. trest.

Hra bola z nasej strany pekna... potesitelny bol vykon Seidenberga- asi uz sa dostava do formy z minulej sezony, a takisto Andy Ference po boku Zdena Charu hral velmi dobre a stravil na lade takmer 20 minut. McQuaid tiez nesklamal...
S Caronom a Seguinom súhlas... čo sa týka TOI Hortona, asi som bol vtedy mimo (bol som dosť unavený), ale tú bitku som prehľiadol.... inak by určite mal Nathan vyšší TOI, bez debaty.
Dnes som si pozrel nas prvy zapas v tejto sezone. Vysledok je super aj vdaka obrane ott :) Tim ma dalsiu nulu este ze Fisher stal v brankovisku ked Alfredsson dal na 1:1. Horton spalil 2 najazdy a Zdeno sa mi zdal trosku neisty a zaklincoval to minutu pred koncom.
Thomas for Vezina :!: :wave: Škoda Raska ako som spomínal, ale Vezina ob rok čo gólman len vysedával? Mali sme to vôbec niekedy? Úprimne si nespomínam. Zatiaľ pekne medvídci :thumbsup:
Pekne, tak šľapeme :wave:

Dnešný výkon sa mi veľmi páčil. Nehrali sme vlastne ani naplno, pohodlne sme trestali chyby súpera, ale myslím si, že ak by nazaj trebalo zapnúť a zatlačiť, tak by to nebol problém... najmä obrana Ottawy robila veľké hrubky, zle rozohrávala, naši útočníci jej to neuľahčili, kedže sme Ottawu neustále otravovali skvelým forčekingom... veľmi dobre hraje v každom zápase Caron, ktorý sa v tejto sezóne stal už tuším defintívne členom A-tímu. Pochybujem, že bude poslaný do juniorky... Seguin sa zlepšuje zápas čo zápas, vidno ho i v obrane, je rýchly (ten jeho gól bol nádherný, ako unikol Alfredssonovi, to nepotrebuje komentár :thumbsup: ) a s Recchim sa dobre doplňa (i ked ten ako už veľakrát písal kolega Kower, je zohratý s Bergeronom...).

O Thomasovi veľa netreba rozprávať, je momentálne najlepší brankár ligy, skvele mu pomáha i obrana, blokuje strely, čistí priestor pred bránou a Thomas vytiahne zákroky, vždy ked treba. Z tejto strany absolútna spokojnosť :thumbsup:

Kritiku (i ked miernu) si zatiaľ zaslúži Zdeno. Neviem, proste mu tento rok neviem prísť na chuť. Veľa chýb....

Teraz máme pár dní voľna a v utorok dalšie divízne derby, hráme v Buffale... :wave:
ak by thomas takto odchytal celu sezonu, tak by snad prekonal mnozstvo rekordov :-O
V priebehu sobotnajsieho zapasu a uz aj dnes na treningu Bergy opat korculoval po boku Recchi-ho

Jordan Caron-Patrice Bergeron-Mark Recchi a Blake Wheeler sa presunul k Tyler Seguin-Michael Ryder... ak sa nic zasadne nezmeni (ci uz zranenie alebo raketova forma Wheeler a Rydera) tak vsetko smeruje k tomu ze nasa 3. formacia po uzdraveni Sturma a Savvy-ho bude Sturm- Savard- Seguin
Upozornenie: Nové wallpapers na oficiáloch Bruins :!:
mám taký silný pocit, že dnes nastúpi od začiatku Tuukka Rask, čo vy na to..?
Getzo5 píše:A viete čo? Horton za Widemana je nenormálne skvelý ťah vedenia. Ne-nor-mál-ne. :respect: Ani neviem, ktorý hráč by sa k Bruins hodil lepšie. Mladý, dravý, tvrdý, šikovný a strelec. Výborné.
absolútny súhlas... :yes: :good:
Getzo5 píše:A viete čo? Horton za Widemana je nenormálne skvelý ťah vedenia. Ne-nor-mál-ne. :respect: Ani neviem, ktorý hráč by sa k Bruins hodil lepšie. Mladý, dravý, tvrdý, šikovný a strelec. Výborné.
Blesku :D
Pekny vysledok s Pens. Thomas sa pri 46 strelach asi nenudil :) Naopak, Johnson dostal pomerne lacne goly.
Skorpion píše:Pekny vysledok s Pens. Thomas sa pri 46 strelach asi nenudil :) Naopak, Johnson dostal pomerne lacne goly.
dnes jste mi v té 3.třetině fakt udělali radost .... :clap: :oslava: :ejha:
tu si musím dát ještě jednou :D
Parádny obrat Medvídci. Proti Pens ma to teší o dosť viac. Pri čom by som sa ale chcel pozastaviť, to sú vaši nováčikovia. Od Seguina čakám viac. Nie, žeby tých 6 bodov bolo zlých, kdeže, ale jeho potenciál (pri tom ako sa vám ako tímu darí) by bol aj 7-8. Dôvody? No a naopak, veľmi sa mi páči, ako vám do hry naskočila dvojka Caron - Marchand. Hlavne druhý menovaný sa mne osobne veľmi pozdáva a včera parádne ukázal, že má rýchlosť i mušku. :thumbsup:
Marchand sa aj mne velmi pozdava
Ja som za Brada Marchanda veľmi rád. Hraje výborne. Bojuje, je veľmi rýchly. Prirovnal by som ho k Helmovi, pričom hraje veľmi slušne do tela. Proste kompletný útočník. Snaží sa strieľať, začalo mu to tam padať. Naozaj ideálny hráč do bottom 6 (pričom on sa časom môže prepacovať i do scoring line...) Uvidíme.

Caron hraje taktiež výborne. V podstate som nečakal, že sa presadí natrvalo do NHL (pretože zatiaľ to vyzerá na trvalejšie pôsobenie), ale po pár zápasoch som nadobudol názor, že je tam zaslúžene! Nie nadarmo sa dostal do nabitej kanadskej reprezentácie do 20 rokov (MS 2010). Rovnako ako Marchand, sa zatiaľ hodí skôr do bottom 6, ale je použiteľný i v scoring line. Na oslabeniach hraje výborne.

Čo sa týka Tylera. Budme radi vôbec zato ako hraje. Pre mňa nie je sklamaním. Treba si uvedomiť i fakt, že hráči ako Ovečkin, či Crosby (teda tip-top talenty) sa rodia raz za 10 - 20 rokov. Iba takí totiž dominujú už v úvodnej sezóne. Nič také (teraz myslím iba bodovu stranku) nedosiahol ani Toews, Kane, Tavares, Stamkos atd. Nikto z nich nemal 90 - 100 bodovu first season. (hoc nehovorím, že hrali zle) a to tu ide. Seguin hraje veľmi slušne, hoc sa mi momentálne páči viac bojovnosť Marchanda ako hra Tylera, nič to nemení na fakte, že do Bruins zapadol. Ono to príde, i body. Len nebojte.

Poviem úprimne, posledné dva zápasy som nevidel (hoc som si viackrát pozrel zostrihy). Obrat v Pittsburghu bol parádny. Päť gólov v tretej tretine nepotrebuje komentár. :yes:

Rovnako som bol zvedavý na derby s Montrealom. Musím uznať kvality P.K. Subbana, ktorý hral parádne (súdim nielen podľa golu, zostrih toho napovedal dosť...). Škoda tej prehry... samozrejme i Tim Thomas potrebuje oddych, no Tuukku by som v zápase s Ottawou (hrajeme v noci zo soboty na nedeľu) do brány nedával. Nič moc táto sezóna, najmä istota chýba. Snád sa to zlepší. Každopádne, Tim to istí. :clap:
Takže dnes další zápas. Verím, že víťazný... bolo by dobré, keby sme spravili nejakú šnúru výhier, pretože posledné výsledky boli náladové...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS